245
Vajon egy moderátor tévedhet? És elismerheti azt?
-
#45 háháháhááh ez jó volt ;] -
#44 ha jól sejtem te vagy mikike? a nicked 1 napig volt banon, bármikor visszajöhetsz vele, nem kell itt verni a nyálad -
#43 dede, másnak is van, pl. borgon láttam -
#42 GTA..."Ölj embereket"...aztán nőni fog :)) -
#41 najó :) -
#40 SMS ért bármit ;] -
Penta #39 gondolom a 4 csillagot más nem érheti el :D -
#38 ultimátum ;] határidő .. MOST! -
#37 Nemá, téged iSTenít :) -
#36 és milyen alapelvben ütközik? -
#35 Tábornok Úr! :) -
#34 jéé neked 4 csillagod van? hogyaza :DD -
#33 mi a határidő? -
#32 húúú micsoda csillagáradat... ez valami rating? -
#31 haha, régen volt, de már nem használom :) -
#30 igazad van, gondolom anno a rendőrség is azért alakult meg, mert szükség volt egy rendfentartó szervezetre
azóta is van sok rendes rendőr is, de nagyon sok korrupt
manapság pedig talán az emberek egy része úgy érzi, hogy egyetlen feladata van a rendőrnek:
hogy őt baszogassa, mert a gondjait nem oldja meg
visszatérve: szerintem akkor jó egy moderátor, ha nem lehet észrevenni a működését
következtetés: nem kellene-e átszerkeszteni a moderálási alapelveket következetesebbé tenni a döntéseket, és a vétkeselet emilben (vagy egy külön topikban) is értesíteni bűnükről és a büntetésükről -
#29 hamar törölve leszel, ha ezt nem veszed le -
#28 öhööö :)) -
#27 WAdDA FáK ? :o) -
#26 Vinyl=Toy :]] -
#25 Csillagok, csillagooook, mijez? -
#24 Viccesfijuk :) -
#23 biztos ;]
azért félti a gumit annyira ;] -
Penta #22 ÁZ :D -
Penta #21 St=Pyx -
#20 SoDI- ? -
#19 :)))
hát valahol ezért nem szeretem ha engem is az átlagba sorolnak (lehet "kicsit" hülye vagyok :]]) -
#18 És lehet ST-nek is van még legalább 1 nick-je, amivel jól elcseveg ... :)) -
#17 meglepő egyébként, hogy a nagy átlag mennyire másképp kezeli a hozzászólást attól függően, hogy melyik nick van fölé írva... pedig "ideát" ugyanaz nyomogatja a gombokat... -
#16 ehem ;] ebbe nincs is szövevény :)
amugy valami ilyesmire gondoltam énis .. -
#15 anno poénból csináltam Dzsini-t... aztán mivel bennem is sok minden változott, meg Efreet-et elkezdték "véreskezű moderátor"-ként kezelni (mint úgy általában bárkit, akiről tudni lehet, hogy mod. jogai vannak - valahogy az van, hogy akinek több joga van valami miatt, az rögtön soksok mínusz ponttal kezd), elkezdtem inkább használni az átlagos beszélgetésre... úgy néz ki jól megy, Efreet akkor szól hozzá, ha rendet kell vágni, Dzsini meg cseveg :) -
#14 Ugytudom igen.. épp ezért kérdem ;]
-
#13 Olyan, mint a Galaxis Utikalauz Stopposoknak? Az is tévedhetetlen, csak a valóság néha pontatlan :D -
#12 Hosszú szövevényes történet, nem igaz? :))) -
#11 és mért van 2 nicked? Ezt meglehet tudni ? :) -
#10 St alapító, innentől ha van is követelmény, azt ő határozza meg. :o)
egyébként - még amikor én is mod. lettem - akkor úgy ment, hogy rengeteget fórumozgattam itt, és felvetődött, hogy ha már ittvagyok szinte állandóan, és nem teljesen agyament a hozzáállásom (értsd nem anyáztam le valakit ha mást gondolt a dologról, mint én ;) ), akkor hajlandó lennék-e elvállalni a dolgot. hajlandó voltam, aztán azóta néha, ha kell pucolgatok...
ne gondolj a dologra úgy, mint egy komoly "állásra" ahova pályázol meg elbeszélgetés meg ilyesmi van... ez egy vidám, laza társaság, és ezen belül vannak olyanok, akik - ha éppen szükség van rá - tudnak rendet tartani. bár ne lenne ránk szükség. -
#9 örülök, hogy egy "szakmabeli" is megszólal
de van valamilyen követelmény a moderátorokkal vagy a főnökökkel szemben?
vagy abszólut semmi? -
#8 figyelj, ha nem érdekel a téma, nem muszáj elolvasni -
#7 ez jó volt :]] -
#6 engem nem érdekel különösebben.. ha valamit leírok azt vállalom .. azt ha nemteccik akkor sírnak s valaki törli..