245
Vajon egy moderátor tévedhet? És elismerheti azt?
-
#85 #60
vagy vidd rá az egeret a csillagokra és kiderül -
#84 megógyuk :]] -
#83 Rajzojj egy kört a csillagok köré -
#82 nekem SMS ->katt -> fél perc mig b.szakodtam a beállításoknál aztán benéztem 1 fórumba ctrl-R és hopllá -
#81 lehet, ha tudsz küldeni ekkora pentagrammát :))
(transzparens gif, 13x13) -
#80 ahh.. csillagot lehessen idézni ;] -
#79 Elég lassan jelennek meg... -
#78 nemhiszem -
#77 St, te most kézzel osztod a csillag??? -
#76 És lehessen vele szellemet idézni :P -
#75 (nem tudok belépni azon a néven, az előbb próbáltam és a Szia Dave! felirat jelent meg, amikor meg írni akartam: "A regisztrációd még nem aktív vagy le van tiltva")
-
#74 ez is a te nicked, ops, na van mit figyelnem :)
-
#73 bitófa topic :PP -
#72 és egy topikot ahol a "vádlottakat" is meg lehetne hallgatni
Bannveszély vagy ilyen címmel
-
Penta #71 ÁZ! (Penta) -
#70 esetleg nem lehetne kis pentagramma csillagok helyett ? ;]] -
#69 megnyitottam! :D -
#68 AZ! -
Penta #67 Mikor már befejeztem a mondandómat, te bannoltad 3! nickemet. De mivel azt is mondtam hogy nem érdekel, nem kezdtem el pampogni. De te állandóan előjössz a témával, hogy én mekkora egy vérgeci renitens fórumpatkány vagyok, aki ráadásul több nickkel nyomul, és ezt tételesen mindig fel is sorolod. (Elég sok embernek több nickje van, ezt mindenki tudja. Ahogy azt is tudják a fórumozók, hogy manta=bunyós pityu=pempő, hiszen nem csináltam titkot belőle, és nem párhuzamosan használtam őket)
St: szálljál le rólam! -
#66 Kúúúl
[hülye mód bekapcs]
És lehetne pl egymás alatt, esetleg nem csillag, hanem "ledsor" :D
[hülye mód kikapcs] -
#65 felét átvállalom ;]] -
#64 jó, erre majd kidolgozunk pontos szabályokat -
#63 Dzsini nem moderátor. semmi ilyesmi joga nincs. -
#62 nekem eddig nem volt bajom velük és szerintem nekik se velem, csak egyszerűen kiváncsi vagyok.... -
#61 egy vitatopicra gondoltam, ahol talán a vétkest is meg lehetne hallgatni...
a szabályokat pedig olyanban mint a hardware fórumban, legfölül
-
#60 első körben az alapján amióta regisztráltál, ezzel lehet súlyozni, hogy a régiek többet kapjanak mint az újak. minden csillag egy megkezdett évet jelöl.
lesz azonban megítéltetés alapján is csillag kiosztva, még nem tudom hogy pl. 500 ember pozitív szavazata 1 csillag vagy ilyesmi (ezek más színnel lesznek) -
#59 Pheel -
Majati #58 jó tudni kit kell utálni? :D -
#57 :)) -
#56 Várom már a gumiban... a Csillagok háborúja topicot! :)) -
#55 kik a moderátorok?
Efreet/Dzsini, Borg, aszem Zaki is és még kik? -
Penta #54 Most írjak a moderátorkomplexusról, amitől szenvedsz? -
#53 jesszusom, én is kaptam egy kupaccal... segíccség :) -
#52 akkor is jó lenne egy értesítés, és átlátható szabályok
esetleg egy topicban is kiírni -
#51 nemlehet ingyé viplenni ? ;]] -
#50 "visszatérve: szerintem akkor jó egy moderátor, ha nem lehet észrevenni a működését"
szép lenne, ha így lenne - igazad van elvekben, de sajnos amíg egy mod. nem szól oda, hogy vissza kellene fognia magát esetleg egy floodolónak, addig csak nyomja az új üzeneteket, hiába nem több pár klikknél a hozzászólását törölni... egyszerűen kell egy arc, akit az adott pillanatban utálni/anyázni lehet...
"következtetés: nem kellene-e átszerkeszteni a moderálási alapelveket következetesebbé tenni a döntéseket, és a vétkeselet emilben (vagy egy külön topikban) is értesíteni bűnükről és a büntetésükről"
az alapelvek - ahogy a nevük is mutatják alapelvek. irányadóak, de nem szentírásként kezelendőek. minden eset és minden egyéb egyéni elbírálást szükségel, és minden moderátor másképp áll hozzá bizonyos dolgokhoz, és adott esetben másképp dönt. nem lehet igazán teljes, és mindenre kiterjedő szabályrendszert felállítani, mert egyrészt nem lenne aki végigolvassa, másrészt a józan ész valahogy mindig jobb tanácsadó, mint egy szigorú parancsolatrendszer... -
#49 azért kaptad vissza a nicked hamar, mert korábban nem volt veled baj. általában azok lesznek sokáig kitiltva akik permanensen nem bírnak magukkal (pl. manta=bunyós pityu=pempő, freak, stb) -
#48 semmi értesítést nem kaptam
egyébként nem is haragszom vagy utállak, csak szeretném, ha tiszták lennének a szabályok és nem percenként változóak
és mindenkire vonatkoznának -
#47 -
#46 De, most úgy hirtelen, mi ez a csillag, és mi alapján van kiosztva?