Tévedhet-e a moderátor?

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
háháháhááh ez jó volt ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

St
ha jól sejtem te vagy mikike? a nicked 1 napig volt banon, bármikor visszajöhetsz vele, nem kell itt verni a nyálad
St
dede, másnak is van, pl. borgon láttam
VinylToy
GTA..."Ölj embereket"...aztán nõni fog 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

St
najó 😊
[HUN]PAStheLoD
SMS ért bármit ;]

Penta
gondolom a 4 csillagot más nem érheti el 😄

[HUN]PAStheLoD
ultimátum ;] határidõ .. MOST!

RelakS
Nemá, téged iSTenít 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mk2
és milyen alapelvben ütközik?

VinylToy
Tábornok Úr! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

[HUN]PAStheLoD
jéé neked 4 csillagod van? hogyaza 😄D

mk2
mi a határidõ?

Efreet
húúú micsoda csillagáradat... ez valami rating?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

St
haha, régen volt, de már nem használom 😊
mk2
igazad van, gondolom anno a rendõrség is azért alakult meg, mert szükség volt egy rendfentartó szervezetre
azóta is van sok rendes rendõr is, de nagyon sok korrupt

manapság pedig talán az emberek egy része úgy érzi, hogy egyetlen feladata van a rendõrnek:
hogy õt baszogassa, mert a gondjait nem oldja meg
visszatérve: szerintem akkor jó egy moderátor, ha nem lehet észrevenni a mûködését
következtetés: nem kellene-e átszerkeszteni a moderálási alapelveket következetesebbé tenni a döntéseket, és a vétkeselet emilben (vagy egy külön topikban) is értesíteni bûnükrõl és a büntetésükrõl

St
hamar törölve leszel, ha ezt nem veszed le
VinylToy
öhööö 😊)

[HUN]PAStheLoD
WAdDA FáK ? :o)

[HUN]PAStheLoD
Vinyl=Toy :]]

RelakS
Csillagok, csillagooook, mijez?

VinylToy
Viccesfijuk 😊

[HUN]PAStheLoD
biztos ;]

azért félti a gumit annyira ;]

Penta
ÁZ 😄

Penta
St=Pyx

[HUN]PAStheLoD
SoDI- ?

[HUN]PAStheLoD
😊))

hát valahol ezért nem szeretem ha engem is az átlagba sorolnak (lehet "kicsit" hülye vagyok :]])

VinylToy
És lehet ST-nek is van még legalább 1 nick-je, amivel jól elcseveg ... 😊)

Efreet
meglepõ egyébként, hogy a nagy átlag mennyire másképp kezeli a hozzászólást attól függõen, hogy melyik nick van fölé írva... pedig "ideát" ugyanaz nyomogatja a gombokat...

[HUN]PAStheLoD
ehem ;] ebbe nincs is szövevény 😊

amugy valami ilyesmire gondoltam énis ..

Dzsini
anno poénból csináltam Dzsini-t... aztán mivel bennem is sok minden változott, meg Efreet-et elkezdték "véreskezû moderátor"-ként kezelni (mint úgy általában bárkit, akirõl tudni lehet, hogy mod. jogai vannak - valahogy az van, hogy akinek több joga van valami miatt, az rögtön soksok mínusz ponttal kezd), elkezdtem inkább használni az átlagos beszélgetésre... úgy néz ki jól megy, Efreet akkor szól hozzá, ha rendet kell vágni, Dzsini meg cseveg 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]PAStheLoD
Ugytudom igen.. épp ezért kérdem ;]

RelakS
Olyan, mint a Galaxis Utikalauz Stopposoknak? Az is tévedhetetlen, csak a valóság néha pontatlan 😄

VinylToy
Hosszú szövevényes történet, nem igaz? 😊))

[HUN]PAStheLoD
és mért van 2 nicked? Ezt meglehet tudni ? 😊

Efreet
St alapító, innentõl ha van is követelmény, azt õ határozza meg. :o)
egyébként - még amikor én is mod. lettem - akkor úgy ment, hogy rengeteget fórumozgattam itt, és felvetõdött, hogy ha már ittvagyok szinte állandóan, és nem teljesen agyament a hozzáállásom (értsd nem anyáztam le valakit ha mást gondolt a dologról, mint én 😉 ), akkor hajlandó lennék-e elvállalni a dolgot. hajlandó voltam, aztán azóta néha, ha kell pucolgatok...

ne gondolj a dologra úgy, mint egy komoly "állásra" ahova pályázol meg elbeszélgetés meg ilyesmi van... ez egy vidám, laza társaság, és ezen belül vannak olyanok, akik - ha éppen szükség van rá - tudnak rendet tartani. bár ne lenne ránk szükség.

mk2
örülök, hogy egy "szakmabeli" is megszólal
de van valamilyen követelmény a moderátorokkal vagy a fõnökökkel szemben?
vagy abszólut semmi?

mk2
figyelj, ha nem érdekel a téma, nem muszáj elolvasni

[HUN]PAStheLoD
ez jó volt :]]

[HUN]PAStheLoD
engem nem érdekel különösebben.. ha valamit leírok azt vállalom .. azt ha nemteccik akkor sírnak s valaki törli..

Efreet
Fõnök St és Mortimer, a moderátorok pedig ugyanolyan fórumozók mint mások, csak ki lettek választva/elvállaltak egy plusz felelõsséggel járó dolgot.
egyetlen dolog korlátoz, a moderátori jogok, és a józan ész. ez nem egy munkahely, hanem egy fórum, ahol valamilyen szinten rendet kell tartani, és vagyunk néhányan akik erre ki lettek nevezve. ennyi és nem több 😊
tévedni meg... mutass valakit aki nem téved (vagy másképp: a moderátor nem téved soha, csak megváltoztatja a valóságot)

VinylToy
Nem bírtok már leszállni a témáról...nem tudom ki miért jár ide, de egyesek szerintem nem azért hogy megbeszéljük, megvitassák azokat a dolgokat, amik õket érdeklik, hanem csupán a gyerekes dolgaikat szeretik itt kiélni, mert enged(ték)ik nekik...

[HUN]PAStheLoD
ez tényleg elméleti kérdés .. elmélkedj rajta!

mk2
Hi!

Kicsit elméleti kérdés, de engem érdekel:
Vajon tévedhet a moderátor? Vagy csak úgy mint az orvosoknál: tévedhet, hibázhat, de nem ismerheti el. És a "szakma" megvédi.
Azért kérdezem, mert gondolom sokaknak van olyan munkájuk, ahol ha hibáznak az pénzükbe, vagy valamilyen büntetésükbe kerül. De van ahol ha hibát követsz el, az nem számít, semmiféle retorziót nem kapsz.
Hogy van ez az itteni "fõnököknél" a moderátoroknál? Kik az õ fönõkeik? Egyáltalán van valamilyen (legalább etikai) szabály ami köti õket? Vagy nincs semmi korlátozó erõ?

[HUN]PAStheLoD
Tévedni emberi dolog .. de isteni érzés !
Elismerni a hibáinkat majnem egyenértûk a megoldásukkal!

← ElőzőOldal 5 / 5