Tévedhet-e a moderátor?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
azóta is van sok rendes rendõr is, de nagyon sok korrupt
manapság pedig talán az emberek egy része úgy érzi, hogy egyetlen feladata van a rendõrnek:
hogy õt baszogassa, mert a gondjait nem oldja meg
visszatérve: szerintem akkor jó egy moderátor, ha nem lehet észrevenni a mûködését
következtetés: nem kellene-e átszerkeszteni a moderálási alapelveket következetesebbé tenni a döntéseket, és a vétkeselet emilben (vagy egy külön topikban) is értesíteni bûnükrõl és a büntetésükrõl
hát valahol ezért nem szeretem ha engem is az átlagba sorolnak (lehet "kicsit" hülye vagyok :]])
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
amugy valami ilyesmire gondoltam énis ..
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyébként - még amikor én is mod. lettem - akkor úgy ment, hogy rengeteget fórumozgattam itt, és felvetõdött, hogy ha már ittvagyok szinte állandóan, és nem teljesen agyament a hozzáállásom (értsd nem anyáztam le valakit ha mást gondolt a dologról, mint én 😉 ), akkor hajlandó lennék-e elvállalni a dolgot. hajlandó voltam, aztán azóta néha, ha kell pucolgatok...
ne gondolj a dologra úgy, mint egy komoly "állásra" ahova pályázol meg elbeszélgetés meg ilyesmi van... ez egy vidám, laza társaság, és ezen belül vannak olyanok, akik - ha éppen szükség van rá - tudnak rendet tartani. bár ne lenne ránk szükség.
de van valamilyen követelmény a moderátorokkal vagy a fõnökökkel szemben?
vagy abszólut semmi?
egyetlen dolog korlátoz, a moderátori jogok, és a józan ész. ez nem egy munkahely, hanem egy fórum, ahol valamilyen szinten rendet kell tartani, és vagyunk néhányan akik erre ki lettek nevezve. ennyi és nem több 😊
tévedni meg... mutass valakit aki nem téved (vagy másképp: a moderátor nem téved soha, csak megváltoztatja a valóságot)
Kicsit elméleti kérdés, de engem érdekel:
Vajon tévedhet a moderátor? Vagy csak úgy mint az orvosoknál: tévedhet, hibázhat, de nem ismerheti el. És a "szakma" megvédi.
Azért kérdezem, mert gondolom sokaknak van olyan munkájuk, ahol ha hibáznak az pénzükbe, vagy valamilyen büntetésükbe kerül. De van ahol ha hibát követsz el, az nem számít, semmiféle retorziót nem kapsz.
Hogy van ez az itteni "fõnököknél" a moderátoroknál? Kik az õ fönõkeik? Egyáltalán van valamilyen (legalább etikai) szabály ami köti õket? Vagy nincs semmi korlátozó erõ?