8023
  • Laky
    akkor elküldené valaki privátban azt a szemét kis progit, amit lejjebb kiveséztetek? :D
  • Laky
    csak nekem nem tűnnek fel ebben a patch-ben az új dolgok?
  • Zs0lt1
    nabazz, ilyen egyszerü az egész lol, pár órát elpöcsötem, h kiszedjem, de eddig csak a Totya féle mess.be-s peccsel sikerült :-)))
  • Kaszi46
    teljes siker, mindent sikerült eltüntetnem amit akartam, sőt még többet is köszi mindenkinek.

egy ötlet még, sztem ez a progi is mehetne a faq ba mert igencsak hasznos!
  • Kaszi46
    öööö tényleg:DDD pedig Tatyla is írta "a felsőt úgy, hogy rákattintasz, és engedelmeskedsz neki," de azt hittem viccel mert én ugy emlékeztem régebbről hogy nem lehet ílyen egyszerüen leszedni onnan.
  • Zs0lt1
    remove yellow infobar
    két helyen is van
  • akyyy
    kattints rá, és vagy támogatod, és jee, vagy ja nem, rámész hog yjöljön fel később, sose fog később feljönni, max akkor ha ujra teszed:)
  • Kaszi46
    ez lesz az:) az alsó reklámot már sikerült eltüntetnem de a felhasználói élmény bővítése marhaságot föntröl még nem. esetleg meg tudná mondani valaki hogy melyik opcióval tehetem ezt meg? ja és még a chatablakban a nickép alatti webkamera beszerzési linket is szívesen leradiroznám, de ennek sem találtam meg a módját. ha tudjátok plz osszátok meg velem:)
  • bogyoka
    Jujjdejó, én felraktam és így sokkal jobb, köszike
  • totya24
    elvileg a mess.be-n ha rákeresel a letöltések között az "ad remover" kifejezésre, kijön pár mess.be patch.. ha ezek valamelyikét felrakod, akkor egy raklap plusz lehetőség között ezek is megoldódnak... én ezt ajánlom: Mess patch 7.50311 Generation 3...
    persze azért nézz utána, hátha van más is, de ez olyan, hogy ki tudod választani, hogy pl csak a reklámokat töntesd el...
  • Kaszi46
    ráadásul msn+ nélkül nem is megy?

mostmár biztos vagyok benne hogy létezik ennél 1szerűbb megoldás is. anno itt bukkantam rá, de most nem találom.
    szóval upgradelt kérdés a következő:) : stuff plugin nélkül hogyan lehet eltüntetni a lenti képen látható reklámokat?
  • Kaszi46
    azert köszi:)
  • Kaszi46
    ugy emlékeztem van ennél egyszerűbb mód is, nem akartam ezért felinstalálni egy külön plugint
  • Laky
    a felsőt úgy, hogy rákattintasz, és engedelmeskedsz neki, az alsót pedig StuffPlug-NG-vel :)
  • xxdani
    a stufplugint ha felteszed akkor el lehet tüntetni
  • bertino
    jó kérdés, a válasz rá engem is érdekelne o_O
  • Kaszi46
  • KeKKSZike
    Köszi!
  • geri15
    :CC
    akkor passzolok, tegyél fel mIRC-et, vagy ICQ-t :DD
    komolyra fordítva bepróbálhatnád a Triliant, az egy alternatív MSN/ICQ/megmégsokminden kliens
  • akyyy
    em baj nekme fent van, legalább jelzi ha valaki törölni akar meg ilyenek
  • totya24
    öö.. szal most szerintem értelmetlen feltenni a discoveryt csak azért, hogy tudd, mikor akarnak kitolni veled. szerintem egyértelmű, hogy ha beszélgetsz valakivel és előfordul ez a jelenség, te egyből vágni fogod, hogy ő volt és nem te.:) és nem kell ehhez discovery.. vagy rosszul gondolom netán?:)
  • Zetorg
    MSN reinstall megvolt, megmaradt minden :)
    a skinhez is volt uninstall, de az szart sem ér...
  • geri15
    akkor nyomj neki egy uninstallt :) vagy ha az nincs neki (putribb skinekhez nem adnak olyat..) akkor reinstall. Az ikonok + hangok asszem nem tűnnek el, mert azok a Documents and Settings alatt vannak valamerre
  • Zetorg
    én fölraktam egyet, azóta nem működik az msn (Y)
    be tudok jelentkezni, csak nem jelennek meg az ablakok :\
  • akyyy
    számomra egyáltalán nem hasznos a discovery, csak az imitate parancs miatt nagyon elterjedt, és sokakat át akarnak b*szni vele:) viszont ha fent van, nem tudnak átvágni
  • xxdani
    Ennek a proginak a segítségével tudsz a másik nevében írni a "!imitate" paranccsal, jelzi ha valaki törölt a partnerlistájáról meg még egy pár hasznos dolog
  • KeKKSZike
    Ez mire jó?
  • Laky
    http://www.msgdiscoveryx.com/
  • Szuperkaraj
    vagy talán olvass vissza
  • geri15
    google, faq luxus?
  • yesss
    CSácsás az lenne a problémám hogy nemtom leszedni az msn discovery-t valaki megdobna egy linkel??????????????
  • akyyy
    link
  • Iori
    megdobnál egy linkeL?
  • bertino
    van
  • Iori
    srácok, van winamp(5) plugin a 7.5höz ? (nick üzenet mellé)
  • bertino
    naná, semmit :|
  • SaubyBoy
    sötét erők összefogtak ellenem, a nagy testvér figyel bennünket érzem...

nem engedi telepíteni az újabb verzókat ( 7.5, 8 beta )

sajnos letöröltem a régi 7.0 verziót és így ér vmit a discovery önmagában?

• pbes
    de, legalábbis 7esben: partnerek -> partnerek listájának mentése, közvetlenül alatta pedig az importálás fájlból
  • Laky
    nekem is jöhet a progi :D
    plshtx
  • akyyy
    tedd fel az msn discoveríyt, és ha úg ylátod, hogy a haver ír, a te betűtipusoddal és szineddel, akkor ő basztat és próbál téged átverni:)

de ha csak beírod neki hogy neked is megvan a discovery, és tutod hogy az imunite vagy milyen parancsal írod, akkor rájön hgy nem tud átverni:)