8023
-
akkor elküldené valaki privátban azt a szemét kis progit, amit lejjebb kiveséztetek? :D -
csak nekem nem tűnnek fel ebben a patch-ben az új dolgok?
-
nabazz, ilyen egyszerü az egész lol, pár órát elpöcsötem, h kiszedjem, de eddig csak a Totya féle mess.be-s peccsel sikerült :-))) -
teljes siker, mindent sikerült eltüntetnem amit akartam, sőt még többet is
köszi mindenkinek.
egy ötlet még, sztem ez a progi is mehetne a faq ba mert igencsak hasznos! -
öööö tényleg:DDD pedig Tatyla is írta "a felsőt úgy, hogy rákattintasz, és engedelmeskedsz neki," de azt hittem viccel mert én ugy emlékeztem régebbről hogy nem lehet ílyen egyszerüen leszedni onnan. -
remove yellow infobar
két helyen is van -
kattints rá, és vagy támogatod, és jee, vagy ja nem, rámész hog yjöljön fel később, sose fog később feljönni, max akkor ha ujra teszed:) -
ez lesz az:) az alsó reklámot már sikerült eltüntetnem de a felhasználói élmény bővítése marhaságot föntröl még nem. esetleg meg tudná mondani valaki hogy melyik opcióval tehetem ezt meg? ja és még a chatablakban a nickép alatti webkamera beszerzési linket is szívesen leradiroznám, de ennek sem találtam meg a módját. ha tudjátok plz osszátok meg velem:)
-
Jujjdejó, én felraktam és így sokkal jobb, köszike 
-
elvileg a mess.be-n ha rákeresel a letöltések között az "ad remover" kifejezésre, kijön pár mess.be patch.. ha ezek valamelyikét felrakod, akkor egy raklap plusz lehetőség között ezek is megoldódnak... én ezt ajánlom: Mess patch 7.50311 Generation 3...
persze azért nézz utána, hátha van más is, de ez olyan, hogy ki tudod választani, hogy pl csak a reklámokat töntesd el... -
ráadásul msn+ nélkül nem is megy?
mostmár biztos vagyok benne hogy létezik ennél 1szerűbb megoldás is. anno itt bukkantam rá, de most nem találom.
szóval upgradelt kérdés a következő:) : stuff plugin nélkül hogyan lehet eltüntetni a lenti képen látható reklámokat? -
azert köszi:) -
ugy emlékeztem van ennél egyszerűbb mód is, nem akartam ezért felinstalálni egy külön plugint -
a felsőt úgy, hogy rákattintasz, és engedelmeskedsz neki, az alsót pedig StuffPlug-NG-vel :) -
a stufplugint ha felteszed akkor el lehet tüntetni -
jó kérdés, a válasz rá engem is érdekelne o_O -
-
Köszi! -
:CC
akkor passzolok, tegyél fel mIRC-et, vagy ICQ-t :DD
komolyra fordítva bepróbálhatnád a Triliant, az egy alternatív MSN/ICQ/megmégsokminden kliens -
em baj nekme fent van, legalább jelzi ha valaki törölni akar meg ilyenek -
öö.. szal most szerintem értelmetlen feltenni a discoveryt csak azért, hogy tudd, mikor akarnak kitolni veled. szerintem egyértelmű, hogy ha beszélgetsz valakivel és előfordul ez a jelenség, te egyből vágni fogod, hogy ő volt és nem te.:) és nem kell ehhez discovery.. vagy rosszul gondolom netán?:) -
MSN reinstall megvolt, megmaradt minden :)
a skinhez is volt uninstall, de az szart sem ér... -
akkor nyomj neki egy uninstallt :) vagy ha az nincs neki (putribb skinekhez nem adnak olyat..) akkor reinstall. Az ikonok + hangok asszem nem tűnnek el, mert azok a Documents and Settings alatt vannak valamerre -
én fölraktam egyet, azóta nem működik az msn (Y)
be tudok jelentkezni, csak nem jelennek meg az ablakok :\ -
számomra egyáltalán nem hasznos a discovery, csak az imitate parancs miatt nagyon elterjedt, és sokakat át akarnak b*szni vele:) viszont ha fent van, nem tudnak átvágni -
Ennek a proginak a segítségével tudsz a másik nevében írni a "!imitate" paranccsal, jelzi ha valaki törölt a partnerlistájáról meg még egy pár hasznos dolog -
Ez mire jó? -
http://www.msgdiscoveryx.com/ -
Szuperkaraj #4049 vagy talán olvass vissza -
google, faq luxus? -
CSácsás az lenne a problémám hogy nemtom leszedni az msn discovery-t valaki megdobna egy linkel?????????????? -
link -
megdobnál egy linkeL? -
van -
srácok, van winamp(5) plugin a 7.5höz ? (nick üzenet mellé) -
naná, semmit :| -
SaubyBoy #4041 sötét erők összefogtak ellenem, a nagy testvér figyel bennünket érzem...
nem engedi telepíteni az újabb verzókat ( 7.5, 8 beta )
sajnos letöröltem a régi 7.0 verziót és így ér vmit a discovery önmagában?
-
pbes #4040 de, legalábbis 7esben: partnerek -> partnerek listájának mentése, közvetlenül alatta pedig az importálás fájlból -
nekem is jöhet a progi :D
plshtx -
tedd fel az msn discoveríyt, és ha úg ylátod, hogy a haver ír, a te betűtipusoddal és szineddel, akkor ő basztat és próbál téged átverni:)
de ha csak beírod neki hogy neked is megvan a discovery, és tutod hogy az imunite vagy milyen parancsal írod, akkor rájön hgy nem tud átverni:)