MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jópár betû hiány van, nézd át papicsirke, és gondolom az Ö-t meg nem tudja megjeleníteni, arra nincs megoldás? Amúgy jó
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lehet láma a kérdés,de már pár fórumon szétnéztem és nem találtam választ rá.
Mire jók a csomagok és honnan lehet letölteni,mert már mindenféle cuccot találtam msn-hez,animációkat, szmájlikat, hangokat, de csomagokat még nem.Szal az elsõ nagy kérdés, hogy mire is jók?<#nemtudom>#nemtudom>
http://akyyy.uw.hu/msn/color.jpg
ez meg a kép, ha megnézed tudod hova illik😊
jah, és az akyyy helyet Ákom-bákom -ot írj légyszi😊
AZ MSN-el kapcsolatos kérdések és válaszok gyûjteménye.
Mások avatarjait eltárolja , ezzel a programmal el is tudod õket menteni konkrét fájlként. Viszont nem lesz nagyobb, csak pontosan akkora, mint a beszélgetés ablakában...
Masok avatarjat a gep tarolja a sajat winyon? Ha igen akkor hol? (azert kene, mert ugyebar avatar kicsi, es az a kep kene nagyban)
Elore is thx
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
akyyy: majd még a képet kérném, a linkek megvannak, és pls fogalmazd meg mijaza faq mert semmi épkézláb nem jut eszembe <#idiota>#idiota>
MSN reinstall volt.
ua email ua gépen windows messengerrel, webmessengerrel jó. Sõt másik gépen MSN Messengerrel is jó. Csak azon a gépen azon az MSN en nem jó.
Hiába írom be a mailt és jelszót amint megnyomom a bejelentkezést átvált sima névre és nem tud bejelentkezni, hiba üzenetet ír ki. <#violent>#violent>
most nekiállok egy másik programmal is hátha többre megyek
sry a szarakodásért
csak ha mégeccer eszembe jutna, tuggyam hol elolvasni 😄DD
akyyy: az oldal majdnem kész, csak picit belegabalyodtam ezért elõrõl kezdtem, ergo most nem tudom megmutatni :|| amint kész, linkelem
nekem van egy olyan gondom hogy az msn explorerben nem tudom regisztrálni a hotmail címemet mer beírom a nevet meg a jelszót, utána elkezd valamit tölteni de sosem fejezi be, viszont ha vendégként jelentkezek be akkor meg ok.
pls help!!!
thx
effe lv6 24254
na mosmá aztán nagyon Ákombákom lettél 😄
ON
óvatosan kérdezz, nehogy kapjál vmit 😛