8023
  • fistin
    ki is kapcsoltam
  • Szuperkaraj
    ellenőrizze a tűzfal beállításait...megvolt?
  • fistin

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • fistin
    tudna valaki segíteni? valamiért nem enged be a messengerbe... ha elindítom a programot (MSN Messenger 7.5), akkor mindig "elvesztődik" a felhasználónevem, mindig be kell írkálni.. aztán ha rámegyek a bejelentkezésre, akkor egyből kidob egy hibát.
  • akyyy
    winamp
  • geri15
    de akkor most winampról, vagy WMP9-ről van szó? o_O
  • akyyy
    tulajdonképpen azzal volt agond hog ynem SE. mert a mediaplayer 9-es kel, de az arra már nincs megcsinálva, csakis az SE-re.
  • Szuperkaraj
    nemmontad sztem, írd bele a fakúba, nám? :D
  • akyyy
    mondtam már hogy sikerült megcsinálni hogy win98-as gépen (nem SE) kiírja a msn, mit hallgatkok winampba?
  • fecsoki
    Jól van, asszem, hogy kell írtani valamilyen virusprogramot, amire evault a gépemben... Cső
  • fecsoki
    Jaj még valami: Nekem van WLAN hálózat!!! Koleszról akarok webkamerázni haveromnak!!! Sőt kérdeztem kolesz webmesternek és nem tudj, hogy mi a probléma... Neki se tudtaa megcsinálni...
  • fecsoki
    Tűzfal beállítás? Vagy mi?
  • fecsoki
    Hali mindenkinek!
    Megtudnád írni engem a webkamera problémámat MSN-n?
    Hogy:
    Van webcamerám, jól müködik!!!
    S amikor felvettem partnerrel és magam képem megvan, de a partner nincs. (folyamatosan ráírva: betöltés...) És hiába sokszor csináltam ilyen.
    Mi lehet a probléma? Egyébként a weebcamera le van telepítve. (Xp2-em van)
    Váróm az észrevételt!!!
  • Dying Soul
    Sokaknak nem megy a nick-el.
    Én /name -el csinálom, ami ugyan NINCS a pici legördülő menüben, de tökéletesen működik. Ugyanúgy Ctrl+K..
  • totya24
    ha nincs plus ikon, akkor csak egyszerűen CTRL+K ... persze először a /nick parancs...
  • akyyy
    ahova írni kel az üzeneteket (lásd banner)
  • alakulat
    de hova irjam
  • akyyy
    azt neked kell beírni
  • alakulat
    fent van a plus, de hol van az a parancs hogy /nick?
  • Szuperkaraj
    msn plus kell hozzá, ott van egy parancs hogy nick/ utána oldalt a besz.ablakban kiválasztod a Plus! ikonját, ott színek, kiválasztassz egy tetsző színt, utána meg beírod a nevedet és enter
    itt egy példa : nick/#1MSNplus kb ennyi
  • alakulat
    a színes nevet hogy kell megcsinálni? elolvastam a fag-t de nem tom.
  • Szuperkaraj
    aki akarja az rakja fel, de szerintem tök fölösleges, jó a 7.5, sőt ezt "tuningolni" is lehet, szal....na mind1, aki akarja az vigye, használja, csak ne tépje a száját ha vmi gebasz lesz majd a gépével
  • Extraboy
    ez az egyik, a masik pedig, hogy nincs tele hibaval, mert egy meglevo programot irtak at, ezert csak kisebb hibak vannak benne, ill reszek amik nincsenek kidolgozva. tokeletesen lehet hasznalni arra amire idaig, szal hulyeseget kerlek ne mondj!
  • Laky
    az igaz, hogy beta, az is, hogy vannak benne apróbb hibák, de ha mindenki arra használja amire kell, és nem tömködi tele mindenféle extrával, akkor nagyon is jól használható...
  • bertino
    beta te hülye... alapból tele van hibával, mi a picsapöcsé nem bírod felfogni ? :)
  • Evogordon
    Hy lenne egy kérdésem. Már megoldották hogy a messenger 8 beta-hoz ne keljen felrakni azt a progit ami ilyen kis szmájli reklám? Ha igen akkor hogy csináljam vagy csak adjatok egy hozzászólás számot THX
  • Extraboy
    Pff, ne oltogass, inkabb bizonyitsd amit allitasz!!!
  • bertino
    hagyjuk, ez már szánalmasan unalmas, nem fecsérlem rád az időt, mert látom felesleges, téma off
  • Extraboy
    Te aztan latom jo sokat tudsz rola, fogadok jo ha 1 printscreent lattal rola...
    "de ez még tele van egy rakat hibával" - mondj 1et!
  • norti
    tehát jó móka
  • bertino
    kb annyi értelme van felrakni, mint széllel szembe pisálni...
  • bertino

áruld már el mi értelme van most felrakni, mikor még csak nem is hivatalos beta és csak azok használják, akik csak az uj dolgokra buknak "jujj kijött egy ujabb cumó, gyorsan szaladok én tőccsem le elsőnek"

mégha hivatalos BETA lenne bakker de ez még tele van egy rakat hibával... d:D:D:D
  • Extraboy
    miben jobb ? vagy 10 uj dologba + kinezet + stb...
    érdekes felrakni ? meg jo bazeg

Amugymeg tesztelonek kell lenni, anelkul folosleg hasznalni, mert a 13as protokollt ugysem tudod, es igy csak egy "MSN 7.5od lesz egy msn 8ba".
  • norti
    Neked működött yahoo contact-okkal? Mert nekem ugyan nem... talán még az első beta volt az amiről ez a hír járta.
  • Nortai
    Vki tudja hogyan lehet MSN Messenger accountot törölni? Please Help me!!!!!
  • Thadius #4082
    szerintem mondjuk egész jó:)
    kompatibilis yahoo messengerrel meg minden,de a tört már nem megy,legalábbis nekem,szal meg kell várni az egész verziót:(
  • Sland
    okés kösz
  • bertino
    miben jobb ? semmiben
    érdekes felrakni ? semmiképp

^^
  • Sland
    Itt lehet szedni ingyen, nem warezul a msn 8 beta - t. az miben jobb a 7.5 nél? érdemes felrakni?
  • totya24
    szó sem volt újdonságokról, csupán ha nem akarsz felrakni plust meg stuffplugot, akkor így egylépésben megoldhatod a dolgaidat... jah.. különben én még nem próbáltam, csak tudom, hogy ez viszonlag egyszerűb.. szal én magam részéről plus+stuffplug-párti vagyok, de hát kinek mi tetszik.:)