8023
-
Hát, nem tudom, hogy erre gondolok e, de miután megnyitom, nem tudom instalállni
Amit meg kaptam linket azt tudtam és +1 ezköztár jelent meg az msnembe.
-
erre gondolsz? már minimum harmadszor kell ideraknom:) -
Sziasztok, van egy olyan link ahonnan, új msn animációkat lehet letölteni, ilyen kiegészítőket, viszont nincs meg a link.. Nem tudja valaki bemásolni? Köszi! -
Mihail #4722 apám.. el kéne olvasni a leírást ami a honlapon van... egyébként de lelssítja netedet, megöli a windózt, fekete autóval el fognak vinni, és azzal h feltetted a live messengert elbasztad az életed, és mindennek vége 

-
Mihail #4721 pl a honlapon amit megadtam, de csak a portdowngraderrel indul el.mivel normálesetben bétateszterfasznak kéne lenni.. -
Szuperkaraj #4720 nemkell az neked :)....de ha nagyon le akarod húzni akkor tod...gugli a barátod :) -
Én feltettem ezt a törést és bejön valami proxy kapcsolat!!!!!
Ez ugye nem bassza szét a CHELLO-mat?? Egyáltalán mi ez? még egy hálózat?
Lassítja a Szélessávot vagy teljesen szét b@xa? -
de:D -
hol lehet leszedni az angol verziós live messenger 8.0 bétát?
-
Szuperkaraj #4716 most úgylátszik ez az "Ellenőrző" a divat :D -
Szuperkaraj #4715 ha a Windows->Fonts könyvtárba bele van téve a betűtípus fájl, akkor választható lesz az MSN-ben is -
Szuperkaraj #4714 hm...az nem lepra? :D -
ez kábé olyan szintű dolog, mint mi is csináltuk átlaánosba, hogy valaki elkapta a "repla", és ha nem adod át másra, akkor replás maradsz, de olyanra nem lehet asdni akinek keresztbe van az ujja :\ -
tegnap behívtak közösbe, tudjátok, afféle hüyleség, hogy hívjunk jó sokat, oszt nem is ismerme azokat:D, na szal ott ezt kezdték el írni:
küld tovább ezt az üzit mindenkinek aki a
listádon van és rakj GFTJJH- betűt a neved elé, a neved
után pedig KUTVJ-t mert meghalt az aranyhalam és ha nem
csinálod meg örök életedre impotens leszel ha továbküldöd
akor csak 4 évig leszel az -
én csak azt szeretném emgtudni ki fogalmazza meg ezeket a körüziket. -
thx,pont most olvastam végig a topikot...Jó,jó,én is sajnálom meg minden, X meg amit akartok,de sztem nem ő az egyetlen kisgyerek,aki teszem azt azon a napon meghalt :( 
-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1137438240 -
Nem tudjátok,hogy mi lehet ez az új marhaság már megint msn-en,hogy egy csomó partnerem neve előtt egy-egy x díszeleg?(már csak azért is idegesít,mert sosem tudom megkérdezni tőlük,h mi ez...) -
good charlotte #4707 nem tudjátok hogy lehet új betűtípust belerakni?????? -
Mihail #4706 most melyikre gondolsz? a clocx-re (google :D)
vagy a desktopsidebarra?
aminek az sg-n topicja is van.
off out -
ember h csináltál a táradra olyna hasábokat, illetve a szélére órákat???
illetve nemtudod videót h lehet beszurni? -
^^ -
Mihail #4703 Windows Live Messenger (MSN 8)
LINK
ezzel a töréssel lehet a bétát nyomatni -
gifeket nem lehet ami mozogjon, max flashakat az msn winks and moods-al, ahol olyan mozgó képek vannak, mint amik a "csomagokban" -
miért nem említetted már hamarabb ?
-
XRV #4700 van,
MSN Backup -
RFM. Read the fuckin manual. Ez esetben the fuckin FAQ
-
^^ -
szasztok. tudja valaki hogy hová menti az msn a smiley-kat? Köszi. mert ha újrarakom windows-t akkor csak az alap smiley-k vannak, és amiket addig gyüjtöttem elvesztek. hogyan? -
Ja... válasz PLS! :) -
Erre én is kíváncsi lennék! :) -
Végülis teljesen újratettem az msnt, és sikerált felrakni a plust is -
Ezt én is eltudtam olvasni, viszont tuti nem ez a baj, mert eddig is ez volt fent, csak a TinyXP-t tettem fel, így inaktív lett a plusz.. -
Sehogy se lehet, hogyha GIF-et rakok be képnek, mozogjon is? -
Szuperkaraj #4691 nemjó az msn-ed verziója :| -
Hiak, letoltottem a faq-ban levo msn plust a 7.5os msnemhez es ezt irja ki:
Kep -
hát tudod csak az a furi, hogy ezaz egyetlen oldal, amin full fehérség jön be, kizárt, hogy tűfal, de szétnézek... ^^
ettől függetlenül leirhatnátok mit nevezzek át... mert amit találtam az nem jött be... -
gfarago #4688 Nero wave editorral fel tudod venni a mikrofon hangot. Én már használtam . Wav-ba menti, szerkesztés után mp3. tettem át. Szia -
Szuperkaraj #4687 nekem a FAQ régebben nem ment, 90% hogy tűzfal miatt, mert miután átnéztem többször is a beállításokat, egy-két dolgot módosítottam, utána ment a FAQ és azóta is megy :) -
átneveztem, nem lett jó :|