MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Messenger Plus!
Type: Software Bundler
Threat Level: Moderate
Author: Patchou
Valid a riasztás, vagy hagyhatom figyelmen kívül?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
bocs a sok OFF-ért, de úgysincs most téma
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Még soha nem is hallottam errõl, érdekes :| Bár sztem pont olyan hülyeség mint minden eddigi microsoft dolog :Ð
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha elég elterjedt lesz, majd átírom
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
amugy haverod téged szivat
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lehet olyan, hogy vki küld az én fiókommal a címlistámban található emberkének üzenetet? Mert most azt csinálta vmelyik buzikölök. ûAzt sinálta, hogy úgy néz ki, mintha én küldem volna vmit egy cimbimnek, de nem én voltam...<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2><#gun>#gun>
ráadásul a 7.5 most fullextrás az MSN Plussal, StuffPluginnal, kb 90 szmájlival és ugyanennyi hanggal :Ð
hagyjátok már azt a szerencsétlen 8as msn-t <#gonosz3>#gonosz3> ha kijön akkor majd leszeditek, de most egy bughalmaz, és ráadásul mindenki arra veri magát hogy megvan neki az a szar
elnézést eme vulgáris megnyílvánulásomért >_<
7-el is ez volt! volt egy éta fázis, az msn kiadta a béta tesztelõknek, õk megnézték a hibákat, és igy az msn csinált mégegy betat, amiben megbízott, és ki is tette!
a 8-assal csak annyi ahelyzet, hogy meghirdette, hogy bárki lehet béta teszter, igy elérve azt, hogy minnél kevesebb hiba legyen az msnben( lásd itt h egyesek nem tudnak belépni)
csak asok paraszt meg kitette, csinált hozzá cracket, és töcsétek használjátok, a nép meg azt hiszi ezt már az msn adta ki, mint beta, és azért kell hozá crack mert "fizetõs" <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Ez az amiben nagyot tévedsz... van hozzá crack!!! De csak azzal tudsz csevegni akinek szintén 8-as verzió van fenn!!
Egyébként a beta-ba egyelõre a fájl megosztás és az offline messenger van benne..
de még sok ujdonság várható
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
beírod hogy /nick és utána rámész a Plus! logóra, ott kikeresed a félkövér betûket, bekapcsolod, utána írod a neved a /nick parancs és a félkövérséget jelzõ karakterek után, majd enter és tessék, félkövér betûkkel lesz írva a neved
uninstalláltam majd újra vissza, de az se segített
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
mintha vmi blokkolná vagy nemtom<#szomoru1>#szomoru1>