8023
-
kösz, én már pár napja hangoztatom, hogy FAQ nekem nem megy :( ami a dokumentumokban van, azok .dat kiterjesztésűek, ha azokat átnevezem akkor tehát jó lesz ? -
FAQ! amik ot vanak és nem tudod megnyitni, át kell nevezni akiterjesztését png -re! Total comanderbe van csoporttos átnevezés, ha mindegyik kéne -
Tigerson #4683 aha, köszi -
sehogy, az eddigi tapasztalatok szerint -
Tigerson #4681 Hello!
A smileyket hogyan tudom kimenteni az MSN-emből kép formátumban?
A FAQban olvastam, hgy a dokumentukomkban van, meg is tlaáltam, de ott fura formátumban vannak, meg se tudom nyitni.
Előre is köszi. -
#4610 -
nám nágyon -
Tudnál segíteni ebben?
#4609 -
Stuff plugin-NG van nekem, ez a beta, de nem töltődik be mindig
ez alapból ilyen, vagy hol lehet beállítani, hogy mindig menjen rendesen ?
ujabb verziót még nem találtam
-
:DDD -
teljesen mindegy. az msn úgyis lekorlátozza egy fix méretre, viszont (!!!!!!433négyhárom), ha felteszed a StuffPlugint (faqroxx,ige) akkor bármekkora (IGEN(Y)) képet berakhacc szmájlinak, akár akkorát is, ami az egész ablakot betölti. Persze csak az fogja akkorának látni akinek szintén van StuffPluginja -
JÁJ!
Én a fizikai méreteira gondoltam :Cc
Hányszor hány pixcel? -
laliking #4673 folytatás:
laliking:
ezt kérdezte?
brigi:
aha
brigi:
Na mind1 nem foglalkozok hülyékkel
laliking:
én se...
brigi:
jól teszed!
:D:D:D -
1-2kb szokott lenni, eleg kicsik -
Inkabb nem szolok semmit, jobb a bekesseg :D:D -
Mekkora az msnes szmájlik mérete? -
laliking #4669 brigi......... üzenete:
ez hülye
brigi......... üzenete:
akivel még bezsélek
brigi......... üzenete:
küldöttt képet meg kérdem tőle hogy freemailba küldte??!!
brigi......... üzenete:
és meg kérdi hogy nem tudja??!
brigi......... üzenete:
úristen
brigi......... üzenete:
hogy lehet v.ki ennyire hülye
laliking üzenete:
ezt kérdezte?
brigi......... üzenete:
aha
no comment :D
-
-
azmiaz
tetéket fújö -.- -
Rezgő figyelemfelkeltést küldött!
-
pbes #4665 Rá kellett volna keresnem googleban mégegyszer mielőtt írok, ez a 7.5.0311-es messenger hibája, a másik gépen csak az IP cím volt rosszul beállítva. Visszaraktam a 7.0.0813-at és működik. Sajnos magyar 7.5ösből ez a legfrissebb verzió (onnan töltöttem le újra, hátha újrainstall segít), angol Messengerre kiadták már a javítást. -
pbes #4664 A 7.5.0311-es MSN Messenger nem jelentkezik be nálam, Gaim, aMSN megy, de a videóbeszélgetéshez, szóbeli beszélgetéshez ez kellene. Eddig minden simán ment, 80048820-as hibát ír ki, a hibaelhárítás pedig azt mondja, hogy az alapértelmezett átjáró nem stimmel. Most bekerült egy router az ADSL modem és a gép közé egy másik gép miatt (azon sem megy, de ott a 7.0-ás). Az alapértelmezett átjáró a gépeknek a router, a router pedig automatikusan kapja a szolgáltatótól a DNS címeket és a külső IP-t. Böngészés, levelezés, játékok (port forwarddal) simán mennek, csak ez nem. Próbáltam forwardolni a messengernek is portokat, de nem sikerült kapcsolódnia, Eszközök -> Beállítások -> Kapcsolat -> Speciális beállítások -> TCP teszt azt írja, hogy működik, de mégsem tud bejelentkezni. Ilyen esetben mi a megoldás? Találkozott már valaki hasonlóval? -
Peti1 #4663 kösz, utánanézek -
burninhell #4662 helló!
msn discovery letöltés linket tudna adni vki?
én sehol se találok...
THX -
thx -
háát jópár oldallal ezelőtt valaki belinkelt egy mess.be-s patch-et. abban minden lóf@szt el lehetett rejteni, talán ezt is el lehet :-) -
partnerek >partnerek rendezése -
Hogy bírom vissza állítani a Mess-t hogy ne csoportokba osztja a haverjaimat, hanem úgy legyen ahony rendesen is volt! -

én passzolom
-
Peti1 #4656 Üdv!
tudja valaki, hogy mért van egy kereső sáv a Messenger főablakom alsó részénél, hogy lehetne eltűntetni??
kép
előre is kösz -
josi #4655 ez a főoldal itt a legújabbak vannak elöl.
Fent kategorizálva van pl: network, system stb..mindig arra a programra katt amit leszeretnél tölteni, ott adják meg a progi honlapját, vagy írják hogy keresd meg te guglival..nem kell ehez az oldalhoz kínaiul tudni:)
-
És még mik vannak fent itt? Mert én csak kérdőjeleket látok , de ha normálisan látnák betűket se értenék kínaiul v oroszul -
josi #4653 Pedig ott van:) a program
katt down1-re... ez a crack -
XRV #4652 hát abban a fájlban nincs crack :-( csak a telepitot látom -
jaja, nyugi nem azárt mondtam, csak suliba unatkoztam:) -
josi #4650 Így jobb?
Csak jót akartam, cracket keresen hozzá ha akar.:P
És még valamit, minden kisebb oday cuccot majdnem ott szerzem be:P -
neve ellenére ugy tünik biztonságos (meg merte nézni suliba:P) -
azóta egyszer már megtudtam nézni, most megint nem jó, és minek engedélyezzek felugró ablakot ? a problémám az, hogy ami megjelenik lap a linkre kattintva, az full fehér... nem az, hogy fel se nyílik... ennyire láma nem vagyok
-
Léccí vki%!!
-
josi #4646 Szia! ezzel!