8023
  • bertino
    kösz, én már pár napja hangoztatom, hogy FAQ nekem nem megy :( ami a dokumentumokban van, azok .dat kiterjesztésűek, ha azokat átnevezem akkor tehát jó lesz ?
  • akyyy
    FAQ! amik ot vanak és nem tudod megnyitni, át kell nevezni akiterjesztését png -re! Total comanderbe van csoporttos átnevezés, ha mindegyik kéne
  • Tigerson
    aha, köszi
  • bertino
    sehogy, az eddigi tapasztalatok szerint
  • Tigerson
    Hello!

A smileyket hogyan tudom kimenteni az MSN-emből kép formátumban?
    A FAQban olvastam, hgy a dokumentukomkban van, meg is tlaáltam, de ott fura formátumban vannak, meg se tudom nyitni.

Előre is köszi.
  • totya24
  • bertino
    nám nágyon
  • kirol
    Tudnál segíteni ebben?
  • bertino
    Stuff plugin-NG van nekem, ez a beta, de nem töltődik be mindig ez alapból ilyen, vagy hol lehet beállítani, hogy mindig menjen rendesen ? ujabb verziót még nem találtam
  • Dying Soul
    :DDD
  • geri15
    teljesen mindegy. az msn úgyis lekorlátozza egy fix méretre, viszont (!!!!!!433négyhárom), ha felteszed a StuffPlugint (faqroxx,ige) akkor bármekkora (IGEN(Y)) képet berakhacc szmájlinak, akár akkorát is, ami az egész ablakot betölti. Persze csak az fogja akkorának látni akinek szintén van StuffPluginja
  • Dying Soul
    JÁJ! Én a fizikai méreteira gondoltam :Cc
    Hányszor hány pixcel?
  • laliking
    folytatás:

laliking:
    ezt kérdezte?
    brigi:
    aha
    brigi:
    Na mind1 nem foglalkozok hülyékkel
    laliking:
    én se...
    brigi:
    jól teszed!

:D:D:D
  • Extraboy
    1-2kb szokott lenni, eleg kicsik
  • Extraboy
    Inkabb nem szolok semmit, jobb a bekesseg :D:D
  • Dying Soul
    Mekkora az msnes szmájlik mérete?
  • laliking
    brigi......... üzenete:
    ez hülye
    brigi......... üzenete:
    akivel még bezsélek
    brigi......... üzenete:
    küldöttt képet meg kérdem tőle hogy freemailba küldte??!!
    brigi......... üzenete:
    és meg kérdi hogy nem tudja??!
    brigi......... üzenete:
    úristen
    brigi......... üzenete:
    hogy lehet v.ki ennyire hülye
    laliking üzenete:
    ezt kérdezte?
    brigi......... üzenete:
    aha

no comment :D
  • Dying Soul
  • geri15
    azmiaz
    tetéket fújö -.-
  • Zetorg
    Rezgő figyelemfelkeltést küldött!
  • pbes
    Rá kellett volna keresnem googleban mégegyszer mielőtt írok, ez a 7.5.0311-es messenger hibája, a másik gépen csak az IP cím volt rosszul beállítva. Visszaraktam a 7.0.0813-at és működik. Sajnos magyar 7.5ösből ez a legfrissebb verzió (onnan töltöttem le újra, hátha újrainstall segít), angol Messengerre kiadták már a javítást.
  • pbes
    A 7.5.0311-es MSN Messenger nem jelentkezik be nálam, Gaim, aMSN megy, de a videóbeszélgetéshez, szóbeli beszélgetéshez ez kellene. Eddig minden simán ment, 80048820-as hibát ír ki, a hibaelhárítás pedig azt mondja, hogy az alapértelmezett átjáró nem stimmel. Most bekerült egy router az ADSL modem és a gép közé egy másik gép miatt (azon sem megy, de ott a 7.0-ás). Az alapértelmezett átjáró a gépeknek a router, a router pedig automatikusan kapja a szolgáltatótól a DNS címeket és a külső IP-t. Böngészés, levelezés, játékok (port forwarddal) simán mennek, csak ez nem. Próbáltam forwardolni a messengernek is portokat, de nem sikerült kapcsolódnia, Eszközök -> Beállítások -> Kapcsolat -> Speciális beállítások -> TCP teszt azt írja, hogy működik, de mégsem tud bejelentkezni. Ilyen esetben mi a megoldás? Találkozott már valaki hasonlóval?
  • Peti1
    kösz, utánanézek
  • burninhell
    helló!
    msn discovery letöltés linket tudna adni vki?
    én sehol se találok...
    THX
  • littleNorbi
    thx
  • Zs0lt1
    háát jópár oldallal ezelőtt valaki belinkelt egy mess.be-s patch-et. abban minden lóf@szt el lehetett rejteni, talán ezt is el lehet :-)
  • akyyy
    partnerek >partnerek rendezése
  • littleNorbi
    Hogy bírom vissza állítani a Mess-t hogy ne csoportokba osztja a haverjaimat, hanem úgy legyen ahony rendesen is volt!
  • akyyy
    én passzolom
  • Peti1
    Üdv!
    tudja valaki, hogy mért van egy kereső sáv a Messenger főablakom alsó részénél, hogy lehetne eltűntetni??
    kép
    előre is kösz
  • josi
    ez a főoldal itt a legújabbak vannak elöl.
    Fent kategorizálva van pl: network, system stb..mindig arra a programra katt amit leszeretnél tölteni, ott adják meg a progi honlapját, vagy írják hogy keresd meg te guglival..nem kell ehez az oldalhoz kínaiul tudni:)
  • akyyy
    És még mik vannak fent itt? Mert én csak kérdőjeleket látok , de ha normálisan látnák betűket se értenék kínaiul v oroszul
  • josi
    Pedig ott van:) a program
    katt down1-re... ez a crack
  • XRV
    hát abban a fájlban nincs crack :-( csak a telepitot látom
  • akyyy
    jaja, nyugi nem azárt mondtam, csak suliba unatkoztam:)
  • josi
    Így jobb?
    Csak jót akartam, cracket keresen hozzá ha akar.:P
    És még valamit, minden kisebb oday cuccot majdnem ott szerzem be:P
  • akyyy
    neve ellenére ugy tünik biztonságos (meg merte nézni suliba:P)
  • bertino
    azóta egyszer már megtudtam nézni, most megint nem jó, és minek engedélyezzek felugró ablakot ? a problémám az, hogy ami megjelenik lap a linkre kattintva, az full fehér... nem az, hogy fel se nyílik... ennyire láma nem vagyok
  • ffxi
    Léccí vki%!!

• josi
    Szia! ezzel!