8023
  • Mihail
    pl. nem mutatja alapból az avatarokat
  • Szuperkaraj
    én ki sem próbáltam
  • DEXTER92
    Keresed? Már csináltak? Amúgy gondolom úgy lenne (hogy ne legyenek bazinagyok a smiley-k) magassághoz igazítja, arányosan lekicsinyíti. Jó lenne, igen.
  • Mihail
    mondjuka béta nekem nemteccik..
  • Reyes
    Sziasztok!

Ha vkinek gondja van azzal, hogy az MSN nem indulna el, mert hálózati gondokra hivatkozik, és ezt egy újratelepítés sem tudja megoldani, akkor közlök egy megoldást, hátha még nem ismeritek(ha igen, akkor meg ne olvassátok el:D):

Szóval ha nem indulna, akkor CTRL+ALT+DEL, majd a folyamatok fülnél minden msn-nel kezdődő folyamatot leállítani. Ezután indítsd el az msn-t, és ha az volt a baja, mint nálam, akkor menni fog.
    Ha van fent MSN PLUS(és miért ne lenne), ugyanez a műveletsor, de elindításnál elsőzőr(!) az PLUS-tt indítsuk el, majd az MSN-t!!!

Mondjuk nekem nem volkt fent a PLUS, de azért erre figyeljünk.
  • Gaba9
    Jahh igen a verz szám az ami eltért .. igen rájöttem thx
    (csak azthittem h a faq-ban a legujabb lesz (meg sem néztem verz számot) de tévedtedtem) thx hello
  • akos
    ühüm... htx
  • Szuperkaraj
    MSN Plus! + StuffPlug-NG
  • akos

srácok, a képen lévő kis hülye bannert valahogy el lehet(ett) tünteni az msn aljáról... vagy rosszul emlékszem?
    ha igen, hogy lehet? mert ujabban az istennek sem találom, hol lehet kikapcsolni.
  • Szuperkaraj
    nátom, majd nyáron sztem :D
  • Mihail
    mikor jön ki a 8-as végleges változata?
  • akyyy
    akkor, ezt tölsd le és rakd fel
  • KeKKSZike
    Tudtok nekem mondani olyan helyet, ahol igényes MSN Avatarok vannak?!

Meg esetleg egy olyan progit, amivel GIF-ből lehet SWF-t csinálni?
  • Gaba9
    megnyomtam és semmi :P plus menüben sincs benne .. ha gondolod csinálok mindeggyik panelről képet h nincs benne..pedig használtam ezt a funkciót azt tudom :@@@@@@@@
  • akyyy
    akkor nyomd meg z F9-et. (amugy plus menü)
  • Gaba9
    hát nemtudom ennyire vak nemlehetek :@@@@
    MSN 7.5 (7.5.0311)
    Plus 3.54.132
    Stuff plg
    és esküszöm nemtalálom :SSSSSSSSSSS
  • bertino
  • Gaba9
    Szevasztok ..volna egy kérdésem .. több mint valoszinü hogy énvagyok rettenetesen vak de nemtalálom azt a funkciót amivel egy ablakba lehet tenni az összes beszélgetést és fennt jelzi a tetején hogy kik vannak benne stb .. (win reinstall után vagyok) a lényeg a lényeg hogy valaki mondja már meg légyszi hogy hol szúrja ki a szemem ez a kis funkció ? :D :S
  • geri15
    omglol-.-
    nemazt montam hogy vedd ki pászmek
    hanemhogy kb ennyire volt "nemideillő" (a te szavaiddal élve) az aláírásod is, mint a kommentem, persze szerintem mindkettő ide(is)illő :DDD

calm down man
  • Szuperkaraj
    ja, sztem jó lenne :)
  • akyyy
    ezt keresem és kutatom mikor lesz elérhető:D
  • DEXTER92
    Na most röhödni fogtok. Ekkora baromságot...
    Azt álmondtam tegnap este, hogy (mer ugyebár nem lehet) megjelentek a hozzáadott hangulatjelek meg ezek a névbe és a személyes üzenetbe. Jó mi?
  • InfectedMann
    kipróbáltam a 8as messenger-t
    hááát... kiv. leszek a full versön-re
    de törés ide törés oda ez a béta így használhatatlan....
    főleg msnplus nélkül :D :)
  • Szuperkaraj
    jejj, lol, na ezé se akarja senki leszedni még a 8-ast...szerintem
  • Szuperkaraj
    hoááá mi folyik itt? :O
  • akyyy
    tessék, hogy boldog legyél, kivettem!
  • geri15
    akkor az aláírásod se idevaló np -.- :DDDdd
  • Dying Soul
    lol
  • akyyy
    Az MSN messenger új béta változatának mutatja magát az új vírus, amelyről a F-secure biztonsági cég adott ki figyelmeztetést A Virkel.f kártevő az interneten és az MSN messenger hálón át terjed DETA8WEBINSTAL.EXE nevű fájlban. Ha valaki letölti és elindítja az említett fájlt, az MSN messenger 8 béta változata helyett a számítógépe az MSN messengergen található partnerek részére a kártevő letöltésére buzdító linkekeket küldözget, illetve csatlakozik egy botnet hálózathoz, rosszindulatú felhasználók által akár spam-ek, vagy további vírusok szétküldésére is alkalmassá válik.
  • DEXTER92
    Ok Htx azért..
  • akyyy
    #4702....!!!
  • akyyy
    ez nem is gumi hogy ilyen hülyeséget írj-.-
  • geri15
    megköszönném ha a házigazdabá nem törölgetné a hsz-eimet htx
  • Szuperkaraj
    nemhiszem, sőt sztem tuti nem mozog :O
  • DEXTER92
    #4692 ... ????
  • AdaKiller
    köszi

de azért érdekes, mert rútert októberbe vettem, 3 gép mindegyik fix ipvel. 2n nem megy, egyik napról a másikra elromlott kb 4 napja. 3. gépen persze megy rendesen. a 2 gép közül, ahol nem ment, egyikre került new xp, ugyanúgy nem ment, majd ma egyszercsak rendesen belépett, ezután frissítettem a 0322-re. azzal is megy. szóval nem vélek felfedezni logikát, hogy miért működik randomszerűen...
  • pbes
    #4728: Messengerben legyen bepipálva a Mit hallgatok funkció
    Media Playerben: Eszközök -> Beállítások -> Beépülő modulok -> Háttér -> MSN Messenger zenei beépülő modul előtt legyen pipa

#4727: Nekem is működött korábban, de amikor bekerült a gép és a vonal közé a router meghalt az MSN, nem tudom, hogy miért, az összes többi program működött, még a többi azonnali üzenetküldő, csak ez nem, itt találhatsz leírást a hibáról. Ha jó az angol nyelvű, akkor a messenger.msn.com-ról szedd le a legfrissebb angolt, de ha ragaszkodsz a magyarhoz, akkor innen szedd le a 7.0-ást, azzal mennie kell.
  • zico87
    Hy Valaki tudd segíteni nem írja ki a 7.5-ös MSN ha zenét hallgatok Media Playerrel,Már próbálkoztam újratelepítettem már a MSN-t és a MediaPlayert is de az se segített !!
  • AdaKiller
    nekem is ez van, megnézem azt a verziót amit te írtál, hátha jó lesz azzal, de furcsa amúgy mert eddig nekem jó volt, sőt itthon 3 gépből 2n nem jó, 3. meg megy rendesen...
  • totya24
    Nekem nem rakott fel reklámot.. de annyiban igazad van, hogy az mco fájlokat ezzel a programmal lehet installálni...
    sok szerencsét:)