MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszike a segitségeteket
nekem is fáj, 3 helyen lejött a bõr a kezemrõl :D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
nemtuggya vki meddig lesz "büntiben"?
De amúgy nemtom, majd vmi okosember mondd neked vmi jóat, én egyelõre "tanulgatom a szakmát" :DD
Azonban, 7.0-t 7.5-öt, Trillian-t, Instant Messenger 2-t is próbáltam
mindnél ugyanez a hiba. már nemtok mit kitalálni. Tippek?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Egy kérdésem lenne, visszaolvastam de nem találtam rá megoldást. Mostanában (pár napja) elkezdte azt csinálni a MSN 7.5, hogy fenn vagyok, minden okénak tünik nálam, de a partnereim, vagy nem tudnak írni, mert, hogy nem vagyok Elérhetõ, vagy pedig ha mégis látnak fenn, akkor nem kapom meg mindig amit írnak. Eddig ezt nem csinálta kb 2-3 napja kezdte el.
Ez mitõl lehet?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Elõre is köszi a segítséget srácok!<#whatever>#whatever>
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI
csak azért gondolom, mert volt már hogy halálra rezgettem valakit poénból :DDD
és sztem a stuffal csináltam :) ha hazaérek megnézem majd
vagy lehet? :S
FAQ-ban van hozzá link
de kurvagyorsan verd ki a fejedbõl mert kurvagyorsan lefognak tiltani a partnereid <#smile>#smile>
egyébként ugyanezzel a pluginnal ki is lehet kapcsolni hogy rezegjen az msn, engem mindig rezgetnek filmnézés közben, aztán csodálkoznak hogy nem anyázok vissza D::
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
Légy jó, légy hû Magyar!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
mért van az, hogy amikor hozzá akarok adni egy hangulatjelet azt irja, hogy:
"A választott képfájl nem érvényes"
hogyha sokszor probálgatom, egy idõ után jó lesz, és engedi, de ez igy nem megoldás. vki pls segitsen!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
egy szál humorérzéke sincsen, ha meg mindenképp adni akart érte akkor elég lett volna kevesebb is :C
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)