MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok az lenne a kérdésem hogy webkamerás beszélgetést hogyan lehet rögziteni
köszike a segitségeteket
geri15
:DDDDD jó újra köreinkben látni ^^

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
gitározol e? :D

okkah, legalább már tucc írni :D
nekem is fáj, 3 helyen lejött a bõr a kezemrõl :D

akyyy
és asszem rájöttem arra aproblémára ami sokaknl fennáll, hogy nem tudnak belépni az msnbe. holnap majd leírom, csak most fáj az ujjam és nehezemre esik a gépelés <#szomoru1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
jaja, jeee!<#integet2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

geri15
1 hét letelt, újra szabad!!!!! <#idiota>

hahh, úgylátom már a lokóaja vissza lett állítva, szal gondolom lejárt a bünti

kedves házigazdával miújság? :S
nemtuggya vki meddig lesz "büntiben"?

akkor biztos van valami spy vagy vírus szerû cucc, sztem, tom hogy azér MSN-es topikba nemkéne ilyet írni, de próbálj meg vmi másik beszélgetõprogit, pl. Yahoo! Messenger, vagy ICQ, vagy mittomén mik vannak, mer ha esetleg azoknál is van valami akkor sztem tuti vírus :|
De amúgy nemtom, majd vmi okosember mondd neked vmi jóat, én egyelõre "tanulgatom a szakmát" :DD

hoáááá, sebaj :D

Extraboy
Webmessengerrel mi a helyzet?

Spy, vírus, egyéb véletlenek?

véletlenül NEM. ennyire nem vok láma ;)

Azonban, 7.0-t 7.5-öt, Trillian-t, Instant Messenger 2-t is próbáltam
mindnél ugyanez a hiba. már nemtok mit kitalálni. Tippek?
Extraboy
Nem veletlenul "rejtve kapcsolodik"-ba vagy? :D

xxdani
miért van az hogy nem jelenik meg az msn táram-os gomb? régen megvolt de eltünt.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

geri15
megnéztem, és fingomsincs hogycsináltam ! :D de sebaj xD

Ja, azt kifelejtettem, hogy kb. huszadszori ujrarakás sem segített
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, visszaolvastam de nem találtam rá megoldást. Mostanában (pár napja) elkezdte azt csinálni a MSN 7.5, hogy fenn vagyok, minden okénak tünik nálam, de a partnereim, vagy nem tudnak írni, mert, hogy nem vagyok Elérhetõ, vagy pedig ha mégis látnak fenn, akkor nem kapom meg mindig amit írnak. Eddig ezt nem csinálta kb 2-3 napja kezdte el.

Ez mitõl lehet?<#fejvakaras>

Elõre is köszi a segítséget srácok!<#whatever>
Zetorg
tényleg, sry!

agyhalál
"Dinamikus háttereket le lehet valahonnan tölteni az MSN hez? mert én mást választanék nem ezeket az alap szarokat"

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Zetorg
akármilyen képet be tudsz rakni háttérnek...

agyhalál
Van valakinek megosztásra zombies, vagy bármilyen más horror stílusú winkje?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Sland
Dinamikus háttereket le lehet valahonnan tölteni az MSN hez? mert én mást választanék nem ezeket az alap szarokat

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jadika
Szevasztok! Úgy halottam hogy van olyan progi hogy szabad webkam látás msn el.. hogy õõ... nemkell kérni hogy bekapcsolja valaki a kamot hanem belépek az alblakba és már látom is a másik kamját! ha van ilyen progi akkor szüóljatok! Köszi!!!

\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI

majd azé ha rájössz elárulhatod, biztos örülnének neki a partnereim :D

geri15
hm akkor nemtudom hogycsináltam :DD

most próbáltam, én nemtaláltam semmi olyat :O

geri15
én úgyemléxek lehet...
csak azért gondolom, mert volt már hogy halálra rezgettem valakit poénból :DDD
és sztem a stuffal csináltam :) ha hazaérek megnézem majd

de stuffal sem lehet rezgõlimitet kikapcsolni
vagy lehet? :S

geri15
stuffplugin
FAQ-ban van hozzá link

de kurvagyorsan verd ki a fejedbõl mert kurvagyorsan lefognak tiltani a partnereid <#smile>

egyébként ugyanezzel a pluginnal ki is lehet kapcsolni hogy rezegjen az msn, engem mindig rezgetnek filmnézés közben, aztán csodálkoznak hogy nem anyázok vissza D::

Urissten. nem lennék az msn partnered. <#wilting>

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

StuffPlug-NG-re gondolsz sztem, de attól hogy az fent van nem lehet kikapcsolni a limitet

Az van, hogy a citromail összes könyvtárát nézd meg, mert vmiért nekem is eltette a beérkezett üzenetektõl a megerõsítéshez szükséges visszaigazoló hivatkozást!

Methos from GH
Van egy plugin (most nem ugrik be a neve), amivel csomó mindent ki lehet kapcsolni, bekapcsolni és akár egy üziben 5000 karakter is elküldhetõ. :)

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Brankley
Tudtok MSN-hez valami télapós emotikont adni? <#nemtudom>

Légy jó, légy hû Magyar!

Johnyy
hali .. nah figy ... megtudnátok valamit.. mnodnani... mien kiegészítéssel vagy mivel lehet azt elérni hogy ne legyen rezgetés limit. szal akármenyit lehessen rezegtetni?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

stp4trick
Na újra itt. Havernak feltettem - végre van netje - és a citromail-es reg-re nem érkezik meg a megerõsítéshez szükséges cucc, de kiírta, hogy ez az utolsó lehetõség, bla-bla. Most akkor mi van? Van vmi ahol még meg lehet erõsíteni?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

nemtom, nekem is szokta, de engem nem zavar, leszarom

hi!
mért van az, hogy amikor hozzá akarok adni egy hangulatjelet azt irja, hogy:
"A választott képfájl nem érvényes"
hogyha sokszor probálgatom, egy idõ után jó lesz, és engedi, de ez igy nem megoldás. vki pls segitsen!

ehh...ilyenér? :O

a Stuff beállításaiban a Polygamy legyen kipipálva, mentsd el a beállításokat, kapcsold ki a Messengert, nyisd meg, lépj be, nyiss meg mégegyet és lépj be azzal is, másik felh-val

bertino
jajam egy két modi nagyon magára veszi az ilyen dolgokat ^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok! Ha tudna valaki tanácsot adni! be szeretnék lépni mégegy felhasználónévvel a mesibe,stuf.van a gépen de nem enged másodszorra belépni,ill nem lép be a rendszerbe.
trident
Köszönöm.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Zetorg
õ az iSTen.... :CCCCCCCCccccccc

Felvilágosítok mindenkit, hogy van olyan progi, ami fals üzeneteket küld a saját msn póstafiókoddal másnak a címlistádban szereplõ emberkének... msw2 vagy mi a szösz....

geri15
pff
egy szál humorérzéke sincsen, ha meg mindenképp adni akart érte akkor elég lett volna kevesebb is :C

EvilDevil
Nem kell sokmindent csinálni hogy kitiltsanak,,, elég csak kritizálni az SG-t és máris tilt a diktatúra gépezet!!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

EvilDevil
Nem Valid... egyik kémprogi keresõ se jelzi.. csak a MS Antispy..

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)