8023
  • totya24
    orvul nyomják..:)
  • akyyy
    és ezt olyanoknak szoktál elküldnei aki nincsa gépnél ( vagyis tuti nincsa gépnél)

pl én kiírtma hogy miskoclra mentem, csak egy számot küldtem át, és elég lassú volt, ésezért nem léptem ki ( letöltések miatt meg ugye nem kapcsolmta ki a gépet)

szal kiírtam hogy miskolcon vagyok, hazajöttem vagy 2 ember szépne elküldte nekme is ezt)
  • totya24
    és igen! itt az újabb körüzenet... eddig 4 embert tiltottam le miatta.:)

Heló itt andy és John, az msn igazgatói, elnézést a zavarásért de az
    msn lezárulni készül.
    Ez azért van, mert túl sok meggondolatlan ember elhasználja az
    összes címet
    (pl. egy ember sok címet regisztráltat csak magának), és nekünk csak
    578 regisztrációs helyünk maradt.
    Ha te meg szeretnéd szüntetni a regisztrációdat, NE kÜLdd TOVÁbb
    EzT a LEVELET SENkINEk!
    Ha meg szeretnéd tartani a regisztrációdat, akkor kÜLdd EL
    mINdENkINEk a cÍmLISTÁdON!
    Ez nem vicc, le fogjuk állítani a szervereket. Továbbítsátok, kösz.
    akI SOHa NEm kÜLdI TOVÁbb EzT a LEVELET, aNNak a REgISzTRÁcIÓJÁT
    mEgSzÜNTETJÜk, ÉS kÖTELEzNI fOgJUk 10.00 aNgOL fONT (kb 4000-
    4200 fT) fIzETÉSÉRE az ÚJbOLI HaVI HaSzNÁLaTÉRT!
    kÜLdd EL mINdENkINEk a cÍmLISTÁdON! mOST mÁR TUdOd mIT kEL TENNEd!

szal ennyi..asszem.. amennyire kivettem a dolgokat..
    ismétcsak megbizonyosodhattunk arról, hogy nagy az Isten állatkertje.. és sok benne a láma :)
  • Truck Driver001
    hali emberek,leszedtem az msn 8.0 beta-t,azt mondják yól müködik,meg minden,de 1ik haverom azt mondta ne tegyem fel mert állitolag virusos:S,nem tudom menyire igaz ez.ha nem vírusos az msn 8 akkor kérlek jelezétek:P,mert érdekel már nagyon
  • szaharin
    hmm, nekem sikerul kijatszanom..letoltod azt a szart amivel general 1 kulcsot..atalitod, hogy win2000 kompatibilis legyen..utanna nekem mukodot;DD
  • Szuperkaraj
    de az ilyen ablak minden nap felbukkan hogy regisztrálja, és eddig hagyta hagy menjen, közben meg nem tudta mi az?
    abban igazad van, hogy lenne nekem is 1-2 olyan dolog ami nem tudom micsoda, de azokat nem én tettem fel és nem jelennek meg naponta :)
  • Mihail
    mert amik torrent rendszereken vannak fenn nem túl működőképesek, és már java scriptekkel sem lehet kijáccani MS letöltő siteját
  • Mihail
    wga validation crackből is kéne egy új verzió
  • pbes
    MSN Messenger Súgóját megnyitod, fentről a 3. témakör a kézírás.
    Amúgy pedig ami kell hozzá:
    Microsoft Windows XP vagy Windows 2000 (a 3. vagy újabb szervizcsomaggal).
    Microsoft Journal Viewer 1.5
    Biztonsági frissítés a Journal Viewerhez
    Eszközök -> Beállítások -> Üzenetek menüpont -> alul a Kézírás fület engedélyezni
  • szaharin
    Ez engem is erdekelne!
  • TEST3R
    Helló!

Hogyan tudok magamnak készíteni dinamikus megjelenítendő képet? 2 napja ezt hajtom :( Olyasmire gondolok, ami swf-ből, vagy gif-ből csinál mco fiájlt, és azzal már fel tudom rakni a saját mozgó avataromat.

thx
  • akyyy
    ha alkalmas rá a neted, igen
  • Mihail
    msn-en keresztül lehet vmilyen távsegítséget nyújtani?
  • gee21
    hali! kérdésem lenne. milyen progival tudom kimenteni azokat a hangokat akik mások küldtek nekem ? köszi
  • izb
    Azért én ezzel vitatkoznék...
    Ha megnézném a gépedet,akkor biztos vagyok benne,hogy találnék egy-két progit amiről te sem tudnád hogy hogy került oda.
  • izb
    Távolítsd el a Vezérlőpult programok hozzáadása és eltávolítása menüpontjában.

Egyébként ez egy fizetős progi,amely a mse számára beépülő alkalmazásokat biztosít.(avatar creator,MSN emocion,stb....)
    na ez fog 16 nap múlva lejárni.
    Ez nem szerves része a mse-nek,igy simán letörölheted,vagy crackelheted.
  • Szuperkaraj
    miért van feltéve, ha nemtudod mi az? :S
  • mod
    Nekem nincs, és jól megvagyok nélküle... Sztem töröld le, ha nem tudod, mi az!
  • doncarlos
    és mi ez a content plus?
  • doncarlos
    sziasztok...help kéne...nemtom mi a baj, és hogyan lehetne eltüntetni, vagy egyáltalán mi lesz 16 nap mulva?

• Axl Rose
    Nem tudjátok hogy mi annak a proginak a neve, amivel MSN-en keresztül közvetített webkamera képét lehet machinálni ?

A fix.tv-n is bemutatták és szemüveget rakott magára a csávó, meg koronát, és a feje helyén valami szörny feje volt, és ugyanúgy beszélt, artikulált mint ahogy ő mozgott.
  • totya24
    szerintem ilyen plugin nem létezik... pl számtalan block-checkert kipróbáltam és egyik sem működött..
    meghát nah.. ha valaki letiltott, az biztos nem véletlen..
  • TothLaci
    Én úgy halottam, hogy van egy olyan plugin az MSN plus-hoz, amivel meg lehet nézni, hogy letiltott-e a személy.
  • mod
    igen, az egyik haverom...
  • akyyy
    hidd már el hogy NEM LEHET! ki mondta? láttad?

fogadok haver mondta,
  • Szuperkaraj
    azt írja hogy meglehet, de én is írhatnék bármit :)
  • mod
    de meglehet! :D
  • akyyy
    dehogy lehet megnézni:)
  • AdaKiller
    és hol lehet megnézni, meg melyik verzióval?

apropó 2.1essel is lehet más nevében írkálni?
  • mod
    Komolyan nem jó a discovery??? :(
    Pedig meg szeretném nézni valahogy, hogy egy adott személy letiltott-e engem, vagy nem. Tudom, hogy ezt a Discovery-vel meg lehetett nézni!
  • Szuperkaraj
    esetleg a Partnerek rendezésénél kapcsolódás szerinti rendezést válaszd ki, ne pedig a csoportokba szedést, de így csak két csoportod lesz : Elérhető, Nem elérhető
  • akyyy
    rendezési elveknél töröld le, vagy, hát, nemtudom.... elmééletileg mondom ha tölröd, akkor ha felvesz4d ujra, nem lesz betéve egy csoportba se:S
  • akos
    már mindent próbáltam... töröltem, újrafelvettem... csak azért is betette a munkatársakba.
    áttettem másik csoportba, azzal nincs gond... csak én eredetileg nem akartam csoportokba szedni a partnereket... hanem úgy a'la natur csoporton kivül. de ha egyszer vkit beteszel egy csoportba, akkor többé nem lehet visszatenni a csoportokon kivül levő partnerek közé...
  • akyyy
    nem értem, ha törlöd a partneredet, és ujra felveszed, nem kéne egyik csoportba se beletennie:S esetleg fogd meg és az egér nyomvatartása mellet huzd át egy másik csoportba...mindegy melyibe, csak ne amunkatársaknál legyen.
  • akyyy
    miért agoogleban nézzen szét? Sugót minke írták az msnhez?:C
  • akyyy
    semit, nem jó a discovery, ez van
  • Mihail
    telepíteni kell hozzá vmi drivert asszem.
    nézz utánna a googleban h pontosan mi is akell hozzá
  • mod
    Sziasztok, lehet, hogy volt már róla szó, de én most felraktam a Messenger Discovery-t, telepítettem, és ez után az Msn nem tud bejelentkezni!!! Letöröltem a Discovery-t, és utána egyből be tudott jelentkezni... Mi a hiba? Mit kell beállítanom? Köszi a választ!
  • zsani12
    Helló! Lehet, hogy én vagyok a nem normális, de egyszerűen nem akar működni msn 7.5.0299-be a Kézírás funkció...tipp?
  • akos
    hogyan lehet partnert kivenni egy csoportból?
    valakit véletlenül behúztam a munkatársak közé, de onnan ki már nem tud szedni - legfeljebb átteni másik csoportba (a contactjaim mind csoporton kivül vannak, egyikbe sem tartoznak, nem is szeretem használni ezeket a vacak csoportokat)
    próbáltam már törölni a partnert, próbáltam az összes csoportot törölni, újrafelvenni a partnert... de mindig visszateszi a munkatársak közé...
    nem lehetne valahogy kevésbé "okossá" és "önállóvá" tenni az msn-t?

amúgy szóismétlés rulz.