Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Akkor látogasd meg a Synetic fiúkat vagy a TDK-t! 😊)) Bárkit szívesen látnak, s ki lehet próbálni a készülõ WR2-t! 😊
Kata
dájcslánd

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
itthon vagy külföld? ha utóbbi, hová? 😊
BEAST
oh 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
nem nyaralás, meló

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
jaj <#rinya> de remélem nyaralás vagy valami hasonló <#vigyor2> ... úgy néz ki én sem leszek egy darabig ... megpróbálok minnél messzebb kerülni a munkától 😄 és minnél közelebb kerülni valami szép vízparthoz :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
Nekem is besûrûsödés van. Vasárnaptól nem is leszek egy hétig.

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
<#wave><#puszi> Jaja! 😊 Bár eléggé besûrûsödtek a dolgaim így nyárra, a számítógép elõtt töltött idõm jórészét pedig a Sherlock Holmes játék magyarítása tölti ki, de azért mindig benézek...csak általában épp akkor nincs senki már...

@Flórika: ok, ok, én elhiszem, hogy lány, csak írtam, hogy valszeg mi lehetett a para... 😊
Kata
hyk, téged is látni?

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
de jó nektek :Ð

Flórika
Köszi, hogy feltetted! 😊

Hát... azt, hogy lesz-e kép, csak rajta múlik, de õ is úgy van vele, mint én: 200 képbõl jó, ha egy normális akad. 😄DD

De amúgy TÉNYLEG lány, és ezt SRobert is igazolhatja. 😊) Tegnap vele is találkoztunk. 😊) (Afféle mini fórumtali volt ez 😊

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

hykao
Na, fent van minden. Anna pihenõlistára volt téve, gondolom, mert valamelyik admin azt hitte, hogy valaki szórakozik. Elõfordult már, hogy valamelyik SG-s fórumozó (fiú) regelt egyet, mint jó csaj...

Amúgy elég nagy a különbség Anna két képe közt, bár a vonások felismerhetõek...azért jó lenne egy köztes állapot is, amely nem photoshop-os, de nem is ilyen homályos, középsõujjas... 😊))
hykao
Elõkerítem, s már rakom is! 😊 Mostanában kissé el vagyok havazva... 😞
hykao
Ok, megnézem, hogy mi az ábra! 😊
hykao
A kép tanúsága szerint Anna nem = Amse... 😊
parizer
de amúgy én is feltettem nemrég egy képet magamról (nem, nem a silókra gondolok), azt is feltehetnéd Hyk barátom!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Flórika
Kicsinyíts légyszi! 😊 Igen, fent volt a képtárban - most meg nálunk alszik (mármint Anna 😄DD) - és nem értjük, hogy került le?
Igaz, csak egy képe volt fent.
Azt Ti töröltétek, vagy õ kérte, csak azóta elfelejtette? 😛 (Kicsit feledékeny 😛)

Ja és Anna NEM Amse. 😄DD

Anna..??hm, nem Amse? D😄

LOÁL !

FtranX
Hát hogy Szlovákiában atomrobbanás történt. 😊

<#ravasz1>
hykao
Mocsoda kép ez te lány?! 😊)) Anna? Õ ki? Mintha lett volna már ilyen nickkel valaki a képtárban, de most nem látom... 😮

Kicsit túl hosszú a kép! (800 lehet a max.) A virgácsokból vegyek le vagy kicsinyítsek? 😊
Flórika
Ó... <#wow1>

Nekünk fel sem tûnt... <#rolleyes>

BEAST
megleptek a középsõ ujjak :Ð

Flórika
Mi a baj Beast? <#rinya>

BEAST
eh

Flórika
Ezt tegyétek be légyszi Annáról és rólam! 😊 Köszi 😊

parizer
hehe, bármit amit a kedves megrendelõ kér!

Kata
Semmi 'lehordásértékû' nem volt szavaimban.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
na micsoda? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
micsoda hülyeség 😊)

sok marha meg felvásárolta az összes jódot...😛
legalább a gyógyszertárak jól jártak...

http://gaborszantai.co.uk/

sejtetttem, hogy valami nem stimmel😄
éérzetem én... és a drága KATA még le is hord... pff, ne megálljon csak😄

agyba-fõbe mondják be, hogy kamu és a neten terjeszeti pár idióta, akik miatt már megindították a nyomozást...

http://gaborszantai.co.uk/

megeshet, irtkán nézek híradót, max a neten értesülök a hírekrõl, meg ha valami nagy gebasz van azt tudni fogom idõben...

Sir Quno Jedi
Ti ilyen lábbeton kft vagytok maffia rulez ?!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Random work
azt a fajta falazást tudom is 😊 csak azt nem amikor a téglákat kell egymásra pakolni

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sir Quno Jedi
Én is unatkozom, de túl sok értekezletem, meg tárgyalásom van ma...

Viszont délután én is megyek várásolni !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
Bazzeg, pedig az életben a falazást kell legelõször megtanulni. 😄

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Random work
éppen a héten nosztalgiáztam haverral, hogy középsuliban csak betonozni szerettem szakmai gyakorlaton meg nyárigyakorlaton a vakolást utáltam a legjobban falazni meg suli után tanultam meg. 😊

Vannak jó kis képeim ahol ipari padlót készítenek nekem nagyon tetszett full márhogy képzeltem el ha érdekel megosztom. <#alien2>

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BEAST
neked is 😄DD

BEAST
pedig ezexerint azt szeretné :Ð

SRobert
Jó reggelt haversrác... 😊 <#integet2>

SRobert
Nem akarlak kompromittálni. 😄

parizer
igen, az a cement, de nem Nektek akartam mutatni. bár tulajdonképp majdnem hogy aktuális itt is hehe. köszi a kisegítést!

Random work
Igen? Pedig azt gondoltam ez cement téma errõl írtál elötte szóval ON.

parizer
sry topikot tévesztett a kép... tessék kiszedni, köszönöm szépen a kedves modoknak!

a tegnapi atomriadóra:
"Hasonló email egy hete Fehéroroszországban kezdett el terjedni, ott a nemzetbiztonsági hivatal kezdte vizsgálni a pletykák valódiságát, lehet, hogy ez volt a magyar lánclevél alapja.

A rendõrség holnap délelõtt dönt, hogy kezdeményez-e eljárást az ügyben, és ha igen, mi lesz a megalapozott gyanú, közölte a BRFK az Indexszel. "

Ramadamammy rapidrandi

Kata
<#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

Random work
te melyik vagy a három közül? <#idiota>