Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@Flórika: ok, ok, én elhiszem, hogy lány, csak írtam, hogy valszeg mi lehetett a para... 😊
Hát... azt, hogy lesz-e kép, csak rajta múlik, de õ is úgy van vele, mint én: 200 képbõl jó, ha egy normális akad. 😄DD
De amúgy TÉNYLEG lány, és ezt SRobert is igazolhatja. 😊) Tegnap vele is találkoztunk. 😊) (Afféle mini fórumtali volt ez 😊
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Amúgy elég nagy a különbség Anna két képe közt, bár a vonások felismerhetõek...azért jó lenne egy köztes állapot is, amely nem photoshop-os, de nem is ilyen homályos, középsõujjas... 😊))
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Igaz, csak egy képe volt fent.
Azt Ti töröltétek, vagy õ kérte, csak azóta elfelejtette? 😛 (Kicsit feledékeny 😛)
Ja és Anna NEM Amse. 😄DD
Kicsit túl hosszú a kép! (800 lehet a max.) A virgácsokból vegyek le vagy kicsinyítsek? 😊
Nekünk fel sem tûnt... <#rolleyes>#rolleyes>

legalább a gyógyszertárak jól jártak...
http://gaborszantai.co.uk/
éérzetem én... és a drága KATA még le is hord... pff, ne megálljon csak😄
http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Viszont délután én is megyek várásolni !!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Vannak jó kis képeim ahol ipari padlót készítenek nekem nagyon tetszett full márhogy képzeltem el ha érdekel megosztom. <#alien2>#alien2>
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"Hasonló email egy hete Fehéroroszországban kezdett el terjedni, ott a nemzetbiztonsági hivatal kezdte vizsgálni a pletykák valódiságát, lehet, hogy ez volt a magyar lánclevél alapja.
A rendõrség holnap délelõtt dönt, hogy kezdeményez-e eljárást az ügyben, és ha igen, mi lesz a megalapozott gyanú, közölte a BRFK az Indexszel. "
Ramadamammy rapidrandi