Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
udvarunk... az meg öcsém graff fala 😄
anyád ez nagyon jó kép lett 😄
amúgy olyan mintha csak oda PS-eltek volna a háttérhez
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

u dont have to listen anybody else but me
not
aki meg kifogásolja az alantabb beágyazott videót az hát arra nemtalálni szavakat :'D
ja de. irígy élettelenek emberek akiknek a szomszéd füve mindig jobban becsap :"D
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
hallgasd meg a cry me a river címû számukat, annak is az eleje :o
aztán meg fis-fos 😞
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jogában áll hallgatni...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
semmi showoff? semmi hódítósmesefigura fej? semmi oldalzsebes nadrág? innye :/