Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Apád lehetnék!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Legyen profi munka, ami ÚGY TÛNIK, hogy lelkes amatõröket láthatunk. :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
amúgy Katával befelyeztük privátban a diskurzust (ill. folytattuk) mielõtt még bárki is úgy gondolná hogy személyes támadást indítottam tegnap este ellen.
nyílván és nemes egyszerûséggel csak a sok évem (évünk) alatt ezekre a kérdésekre kiváncsi voltam, válaszolt, sosem beszéltem még vele (max egykét reply) és ennyi az egész történet.
egészség és béke. :)
a szívkirályevolúsönt meg szerintem bátran átruházhatjuk F1re-re ;)
u dont have to listen anybody else but me
egyik bájos nagyonvidéki ismerõsöm erre azt mondaná, hogy ugyanolyan büdöset sz.rik õ is, mint a többi.... (bocs)
ugye ahogy a régi beidegzõdés is tartja: ha megdugod az összes utadba kerülõ csajt, te vagy a megamájer, de ha csaj vagy, és rácsimpaszkodsz minden elõtted elvonuló f.szra, akkor meg qrva.
aki meg egy análintrúderezést magára vesz, és majdhogynem elsírja magát, az meg is érdemli (no offense)
jóccakát!
de majd biztos jön valaki okosabb, aki ezt az õsember mentalitást megmagyarázza valami frappáns kis monológgal...
VR
1 oldalt kellett visszamennem, ahol airpenist emlegettek a képed alatt
elõtte kis homok poénkodás ment 2 ember között
elõtte beszóltak a képfeltöltõnek hogy szarul öltözködik hogy emos hogy tököm tudja
sose lett belõle fight
jött a lány, a fiúkák rögtön húzogatták a haját
(nem, nem nyalom a seggét az egyetlen nõnek a fórumon, még csak meghúzni se akarom se a haját, se õt magát se, lásd elsõ mondatom az anyázásról) csak én már ilyen igazságérzetes mindenbe beleszólós gyökér maradok...
amúgy ettõl függetlenül ha kérhetném a félmeztelen pozõr raj képem törölni tessék, köszönöm
MJ rulz Pink Team The Only One
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
[/cserf][/fülünyúl]
DE
mi a fasz bajotok van baszdmeg?
ennél durvább poénok is hagyták már itt el a szájacskátok, nem egyszer, nem kétszer, linkeljem?
hadd ne kelljen, kibaszott lusta vagyok ilyen faszságokra, pedig a topicból a lábam se kellene kitennem.
MJ rulz Pink Team The Only One
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]