Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Sziasztok!
Csak arról szeretnélek benneteket informálni, hogy az Ericsson cég, mobilokat osztogat ingyen, az interneten.
Ennek az az értelme, hogy a NOKIA ellen hasson, aki ugyanezt csinálja.
Ezáltal szeretné az ismertségét növelni. Ezért osztogatja most a cég ingyen
az új WAP-mobilját.
Amit tenned kell, mindössze annyi, hogy ezt az e-mailt 8 embernek továbbítsd.
Kb. 2 héten belül megkapod az Ericsson T 18-as készülékét. Ha ezt az e-mailt 20 vagy több ember részére küldöd tovább egy Ericsson R320 Wap-telefont kapsz.
Az egészben az a szép, hogy én ezt a levelet már 2000-ben is megkaptam amikor még új telefonnak számítottak a levélben közölt típusok. A lánclevélre olyan sokan reagáltak és senkinek se esett le, hogy a levélben említett telefonok õskövületek? Ugyanis a múlt héten kaptam a fent idézett példányát egy ismerõsömtõl.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A közelmúltban elkövetett két típusú telefonos csalássorozatról értesítettek
bennünket, ezért kérem, hogy amennyiben bárki hasonlóval találkozik, az
alábbiak szerint járjon el.
Az elsõ eset a hagyományos, vezetékes telefonokat érinti, amelynél egy
automata géphang értesíti a hívást fogadó személyt, hogy egy egzotikus
nyaralást nyert, amelynek minden költségét fizetik. Ezután megkérik, hogy
nyomja meg a 9-es gombot a további részletekért. Ekkor egy emeltdíjas számra
kapcsolnak, amelynek a percdíja 20 angol font. Ezt követõen azonban már
hiába szakítjuk meg a hívást azonnal, minimum 5 percet, azaz 100 fontot
kiszámláznak. A hívás végén megkérnek, hogy billentyûzzük be a postai
irányítószámunkat és a házszámunkat és további két perc múlva tájékoztatnak,
hogy mégsem mi vagyunk a szerencsés nyertesek. Ez alatt az idõ alatt a hívás
díja elérheti a 260 fontot.
Mivel a hívások eredete külföldi, a hatóságok és a telefontársaság nem sokat
tehet ellene. Az egyetlen, amit tenni lehet, hogy AZONNAL MEG KELL SZAKÍTANI
A HÍVÁST, AMINT EGY ELÕRE FELVETT ÜZENET ARRÓL TÁJÉKOZTAT, HOGY NYERTÜNK
VALAMIT!
Egyéb variációk is elõfordulhatnak, ezért minden hasonló esetben így járjunk
el!
A második eset a mobiltelefonokkal kapcsolatos. Nem fogadott hívásként a
0709 020 3840-es szám jelenik meg. Az utolsó négy szám változhat, de az elsõ
négy ugyanez marad A szám visszahívása 50 font/percbe kerül.
[/cserf][/fülünyúl]
amúgy Vukk rulez nem is tudtam, hogy zenei pályára lépett végül
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
-örül hogy végre õ is dicsekedhet valamivel 😄
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
BUDA > miskolc.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
a katasztrókát a fürgeróklábak 1ik albuma maitt írtam (kicsit mókásabbra akartam fogni)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Úgyhogy azt hiszem, jobb lesz, ha most szundítok egyet...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ezt a képet légyszi tölcsétek fel hozzám. 😊 Köszönöm!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bár az exifben megnézhetném, de nem lényeges...
miért?
http://gaborszantai.co.uk/

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"