Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sné Zsuzsa
úúúú...basszus...ez nagyon nagy lett!!! ne haragudjatok...töröljétek nyugodtan, bocsi mégegyzser, nem tudtam, hogy ekkora kép 😞

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
😄DDDDDDDDDD

nem...nincs semmi baj....csak annyi, hogy ezek már régi képek....jövõ héten megyek új sorozatot készíttetni....majd azok jönnek fel

és az én kedves fotósom, aki majd elkészíti:
Mogyorósi Attila

😛

Canon 450 D

gabber_saviola
mibaj Zsuzsa, akarsz beszélni róla?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sné Zsuzsa
köszike

Canon 450 D

FtranX
ahogy gondolod

Sné Zsuzsa
sziasztok!

szeretném megkérni az adminokat, hogy egy kép (a 7. kép, kékes-szürke-fekete árnyalatú) kivételével a többit töröljétek tõlem.

köszönöm szépen

Canon 450 D

Tufa
elõfordul

gabber_saviola
lemezlovas 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bens
dídzséevagy?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

hykao
Fent vannak!
Tufa
Ezeket rakjátok be légyszi a régi kép helyett:

thx

FtranX
bentvan.

Lanparty rulez! 😊

bens
csak mert nem tudtam :-|

ScOrpY
jaés ezt a képet kérném berakni a többit meg törölni

Enny1

ScOrpY
kimás? mié?

Enny1

:-{D ==> :-D

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

bens
minek?

<örül>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

bens
jah?

<#bdead>

prezi
sniper

-.O

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

kaki maki
kizárt :|

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

bens
ezmos Tevagy?

ScOrpY

Enny1

bens
különben nekemis tetszik nagyon a motorosszán. ha kicsit több hó lenne nálunk télen, még be is szereznék egyet :-) mekkora lenne már azzl járkálni a suliban, meg minden. csak kár h könnyû vele felborulni :-|

magus
illegalis*

magus
regebben volt bennuk fantazia legalabb

pl az email cimedet tul sok illetalis oldalon talalta meg az fbi, ha nem szeretnel balhet onkent add meg az osszes adatodat ellenorzes celjabol es ne szolj senkinek kulonben megrosszabbul jarsz

FtranX
wáá, azt én is kipróbálnám! 😊

de most megelégednék a sieléssel is. Már évek óta beszéljük a haverokkal, hogy elmegyünk egy hétre, de a végén sosincs belõle semmi.

prezi
ték ?

emelkedõnek felfelé meg pláne😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

[Walaki]D`Lair
simán mész annyit 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bens
nyugi. léccel is mész 70el.

ha tudsz...

[Walaki]D`Lair
Persze 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

én sem, mióta kipróbáltam tavaly a motorosszánt, azóta a síelés sux...

nincs is jobb, mint 70km/h-val az erdõben gallyazni a bokrokat😊))

http://gaborszantai.co.uk/

bens
hobbyból síelsz?

[Walaki]D`Lair
Én vótam 😊 Pont kifogtunk egy nagyon szép idõs hetet, csekk my gallery 😊

FtranX
idén sem voltam sielni 😞

prezi
:|

bens
ausztriában a turraher höhe nevû hegyen, egy felvonóban az adrenalin nevû sípálya felett :-|

prezi
hol készült ez a kép ? :o

bens
jah és fell is kéne tenni plz thx

Random work
Ja én is elõször azt olvastam azután kaptam is egy példányt. 😊

Mindig is érdekelt a terjedésük egyszer szívesen kinyomoznám ki kitõl kapta és milyen helyekre külddte tovább. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

errõl a hoaxról már az indexen is van egy cikk 😊

parizer
hehe ezt én is megkaptam a héten kétszer, ráadásul mind kétszer ugyanattól a személytõl.. gondolom mindkét csúcs WAPOS(!!!!) mobil kell neki 😄

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

bens
ezt most találtam ez jó

CSOCSO
igy van!!! ruhellem en is az osszes ilyen levelet
Dynamic
Ezek a legszánalmasabbak.Honnan a francból tudja egy harmadik személy ellenõrizni, hogy elküldtem-e az x darab e-mailt?Sehonnan.Az összes ilyen "küldd tovább levelet" törlöm a francba, a gyrosba rejszolós, WTC-összeesküvés elméletes és "Segíts Józsikának" típusú levelekkel együtt, mert MIND kamu.
Dynamic
Honnan veszed?Te konkrétan találkoztál vele, vagy mesélte valaki, hogy megtörtént valakinek a valakinek a valakijével?😄
Dynamic
Ez tényleg egy régi hoax.Ezzel "csak" az a baj, hogy technikailag kivitelezhetetlen.És a legdurvább az egészben, hogy ezt már 1-2 éve a munkahelyemen(T-Com!) egy értekezlet keretében külön figyelmeztettek minket erre a "veszélyre".
[Walaki]D`Lair
Kamu

Barney Tech
Ez amugy igaz bármit is mondasz.