Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
miért hagytad abba?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Tanulni sosem tanultam gitározni, csak magamtól nyekeregtem, amit tudtam... 😊
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
eleinte azt szívtam,de nembírtam :ð
jovan neugass mer letalállak tiltani :}
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
http://gaborszantai.co.uk/

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?