Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
bezony :c)
megkaptam a szõkét és árukapcsolásban a barnát is. :c)

jó party volt most szombaton replay csak most nem a copakabana ban hanem a liszt ferenc téren . Campari fashion tour van és sjanos meg vagyok hívva rá :c)))

De vállalom a szenvedést :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

I.C.ram
Sikerült elpasszolni a kecskéket?
Free
Kérhetném ezt a képet hozzám felrakni ..???

Köszönöm

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

FtranX
<#nyes>

cSuwwi
mintha neked lenne accod...
csináld meg úgy ahogy neked tetszik -.-

shit happens

FtranX
bocs, javítva.

CSOCSO
"csocso hadat uzen bush ellen alatti kep helyett ezt tegyetek be pls"

ezen mi nem volt ertheto???
mindegy... majd ujra belinkelem a bushos kepet ha megtalalom...
<#wow1><#eljen> ez üt! grat

tormy
Kretara erdemes ellatogatni ha Gorogorszagba megy az ember, fantaszitkus ott a tenger, az idojarasrol mar nem is beszelve. 2 het ott es az ember feltolti magat egesz evre. <#vigyor2>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

hykao
Képek fenn! 😊
Botond
Görögország,hm. Feleségem is ott volt életében elõször külföldön. Ez vmi lányos dolog lehet. ^.^
parizer
igen, nagyon szépen köszönöm

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

<#finom>

hykao
Ok. Nem baj, hátha lesz, akinek jól fog jönni. Úgyis baj szokott lenni a fájlméretezéssel... 😊

Akkor ez a három kép menjen fel addig is?
parizer
köszi, de én tulzottan imádom a PS-t 😊

hykao
Sima képméretezéshez-konvertáláshoz ajánlom az Xnview nevû programot. Ingyenes, magyarul is "tud", és végtelenül egyszerû!
Csak egy jobb klikk a képen vagy képeken -> "konvertálás" -> JPG-JPEG/JFIF -> Katt az ablak bal alsó sarkában az "Ugrás"-ra, és kész is. (alapból azt hiszem 80%-ra van állítva a tömörítési arány, s ez épp megfelelõ, de persze módosítható is az "Opciók" gombbal a "konvertálás"-ra katintás után megnyíló ablakban - ugyanitt lehet megadni az átméretezés paramétereit is az "Egyéb mûveletek" -> "Átméretezés" útvonalon)
parizer
itt meg életem elsõ találkozása a nagy sós vízzel!

egyébként amint újra lesz fotosoppom (mert hogy most jött vissza a gépem szervízbõl, így az egyetlen képszerkesztõm a paint) kissé szebben tömörítve kicsinyítve újra bedobálom a képeket... addigis köszi!!

parizer
na akkor klikk és itt van a Parizeres fagyi <#vigyor2>

parizer
ahaaaaa
hát akkor tesék szíves betenni a Hyk által beszúrt képemet... addig én valahogy idevarázslom a másik kettõt, afféle kicsi vagyok kattints rám formában 😄

nyami
jó kép (y)

hykao
Na példa azzal a képpel, amit szerettél volna berakni ide:
Feltöltöd, majd a megjelenõ variációk közül a 2. keretezett ubb kódot másolod be a hozzászólás mezõbe, és ez lesz:

Katt a képre a rendes méretû változathoz:
parizer
naaaaaaaa
valami nem stimmt. valószínû, hogy én vagyok a béna, de ezek szerint érdemesebb lesz megvárnom, míg rendejön az sg feltöltõje!
azért köszi Hyk!

parizer

parizer
no akkor itt egy kis ízelítõ...

hykao
Szia! Én ezt szoktam használni: http://imagevenue.com/
Ezzel egyszerre akár 10 képet is fel tudsz nyomni, és thumbnailes, kattintható linkeket ad, így nagy méretû képekhez is ideális.
Az SG-t még nem tiltották le (és valószínûleg nem is fogják), az Imageshack-kel ellentétben.

(egyetlen ismert érdekesség, hogy itt az SG-n csak hozzászólásonként egyesével lehet linkelni a feltöltött Imagevenue képeket, különben egész egyszerûen nem jelennek meg a hozzászólásban - legalábbis nálam Firefox-szal...)
parizer
hahó! hazajöttem egy hét paradicsomi görögország után... gondoltam megosztok veletek néhány fotót, hogy láthassátok milyen volt életelem legelsõ külföldi utazása. viszont nem igazán mûködik a feltöltõ oldal, úgyhogy ha valaki ajánlana egy másik megbízható helyet, hát megköszönném 😊

hykao
Fent.
Legközelebb ne felejtsd a jpg tömörítési arányt olyan 80% körüli értékre állítani...
EmIn3m02
<#bohoc>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola
fotosopp májszter -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

báttyó02
hi

utolsó kép helyére kérném ezt,thx

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

I.C.ram
Az lol...
Gabesz amd64
kicsit felre van csuszva a nadragod 😛

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

prezi
lol

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Csirke4
😄
Vörösnek nézlek 😛 félig 😮
Crazygirl
ne nezz mar szokenek kicsi csira 😊

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

hykao
Hehe, köszi, de már egy idje Mozilla-t használok kényszerûségbõl... 😊
Csirke4
NEm az MSN-en adtam volna el hanem priviben<#vigyor2><#idiota>
Crazygirl
Koszonom a sok szep bokot es reakciokat nagyon jol esett 😊
Nem gondoltam volna hogy ekkora sikere lesz a kepeknek 😊

Csirke: Nem adod te el az msn-en cimem mert letiltalak 😄 Ha en ugy gondolom majd megadom annak aki keri 😊

Csirke4
Crazygirl MSN címet eladok 10ezer forint/karakter áron.<#vigyor3>
cSuwwi
próbáljátok már a képeket 130k-ra redukálni, már sokszor volt szólva, a faq-ban is direkt ki van emelve, a tárhely véges méretû, a 300-600kb-os képeket optimalizálni lehet 130k-ra, és alig látszik (ha látszik) némi különbség...

csináltam egy kis ráncfelvarrást a képtáron (már nagyon ideje volt), talán a legfontosabb, hogy megszûntek az ékezetes nevek a linkekben, így hykaonak is fog menni ie alól 😉

shit happens

HD JOHNNIE
ohh jajj, ez a totyik elmehetne a veszett jóóóó csaj totyiknak is!!! 😊

ui.: msn?😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

gabber_saviola
ehh, csoki 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
csokolnám -.-

tormy
Szep egzotikus vonasaid vannak, imadom az ilyen barnakat. <#wave>
Kar hogy fogalalt vagyok, mert kulonben telefonszamot kernek azonnal. <#nyes>

tormy
Nah felrakom mar ide en is a gyonyoru kepemet, csak hogy vg boldog legyen! <#idiota>

A kep tavaly keszult egyebkent.

Csirke4
Faxa az új hajad, szõke mikor lesz benne?😄
nagyon jó lett! <#eljen><#wink>

<#puszis><#worship><#guluszem1><#finom>
Crazygirl
Sziasztok.

Szeretném eme két képet feltetetni az uj frizuram es az uj nadragom sikerére 😊

Koszonet 😊