Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
nem ismerlek , de nincs igazad 1-2 hozzászolásból is összelehet rakni egy képet a másikról , nem kell kisregény , a stílus és a bizonyos témákhoz fûzött reakció sokat elárul ... senkisem mondta hogy most 2 hozzászolás után ismerlek , de olvasd vissza amiket írtál , mert számomra ezek nem "érett" ember szavai , de nem flémelni akarok , ez nem a topik "témája" =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

t0mmy
szerintem ez két emberes dolog...

hanem megdugni, ami elég infantilis viselkedés -.-

#61331: igen, Te használod ki õt, mert könnyebben befolyásolható, kierõszakolható belõle, hogy lefeküdjön veled, stb.
t0mmy
kihasználni?! ebbe se menjunk bele hogy ki akar kihasználni kicsodát

t0mmy
soha nem értettem ezeket a merész kifejezéseket hogy "értelmi szint"... Ismersz hogy igy el tudod dönteni hogy milyen vagyok?? vagy ez a 10 még annyise hozzászolás segitett... mert szerintem ebbol nem lehet levonni semmit. ha neked megy akkor most jelenesetben tévedtél! Nem azt keresem egy tizenéves lányban hogy olyan legyen mint én (értelmi szempontból) Sõt leszaom hogy milyen iggazából... Hidd el nekem hogy nem filozofálni szeretnék egy olyan tizenéves lánnyla akivel egyáltalán szoba állok!!

😄 hát jah, de azét elég gusztustalan dolog sztem kihasználni 14-15 éves kislányokat :\
BEAST
ugyan már , mem szégyen az ha a lányokban is a saját értelmi szintjüket keresik, majd kinövik , de addig is könnyebb kislányoknak tenni a nagyot <#fejvakaras>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Amse
jah hát nc

jah bocs
t0mmy
le van ám szarva... 😛 nem dumálni kell az olyanokkal... 😄

nem lényeg..

Az értelmi képességeikre céloztam.
😄

t0mmy
gyerekek??
hehe akkor mégjobban emlékeznek a nyalókára! 😛😄

Na és?Külön szórakoztat hogy én vagyok az elsõ nekik😄

Dehogy lenne baj.Természetes hogy 14-évesekkel kezdek.

lawl, hát hmm... vannak szép fiatal lányok, meg nõies fiatal lányok, de azért gyerekek még😉
t0mmy
baj lenne az?? 😊

Mi van akkor?Én már lassan 18 vagyok és a 14évesekre bukok,de ha 20 is leszek akkor sem fog ez meg változni.

t0mmy
??

ivjoe
<#ejnye1>
ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

t0mmy
14 év felett nem pedofília ám...

ivjoe
Kis Pedofil. <#ejnye1> <#hehe>
t0mmy
én igen!! és mi van abban??! 😄

parizer
van aki bukik 20 évesen a 14-esekre... <#bohoc>

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

most nézd meg...:=(

nekünk már nem is akarja megmutatni!

/cry

MIMACSKA
Hali, nem müxik nálam a ICQ, így nem tudlak elérni, pedig mutatnék házkészültségi állapotot meg más képet is amit merényeltem. :-)

Pusz mindenbody!

www.extragyongy.hu

ColdFire
érinthetetlen? hm...
Akkor még ... 😄
nah mind1 nem folytatom, lol 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Hirtelen nekem is ez jutott eszembe!

Ramadamammy rapidrandi

SRobert
Mivan, pánikba estél? 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

<#buck><#szeret><#puszis>

http://gaborszantai.co.uk/

Lál!

BURMA!

Ramadamammy rapidrandi

Kata
Ellenben ha ilyeneket mondasz, úgy megérintlek, hogy oda is becsengetsz, ahol még csak az alapot ássák. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mosmá elengedheted a combom. ^^ <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
😄

Botond
Nám!
SRobert
Ezzel célozni akarsz valamire? 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Botond
Már akinek. ^.^
BEAST
gáz? <#confused><#wilting>

ColdFire
akkor olvasd az enyém, én meg 14-18as vagyok 😉
Azé mondom hogy gáz😊

gabber_saviola
blokkolnád mi? ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
akartam Én is mondani 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

olvass userinfo-t:

Nick: parizer <Üzenet küldés>
Csillagjegy: Nyilas
Életkor: 18-25 között
Neme: lány

höhö... Õ az Érinthetetlen😊))

ColdFire
tagok.sg.hu <----- Parizer:
"mellesleg ha 16nak tûnök, azt bóknak veszem! végülis a lányok szeretik ha fiatalnak nézik Õket nem?"

ményem annyi vagy? <#szomoru1><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Nyah, tiszta randivonal lesz itt kérem szépen! <#finom>

ColdFire
ehh..... <#finom>

a szõkérõl sorozatot is pls 😉
Free
köszönöm..
Élni tudni kell csak még nem tudom hogyan :c)

Amúgy meg tudod ki éjszaka legény nappal fáradt szegény :C)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

hykao
Hát ezért nem halad az a lakásfelújítás!!! 😛 Hol a vízparton üldögélsz, mint egy öreg sejk, hol pedig beleveted magad a zajos éjszakába, mint egy fiatal suhanc! 😊
Kép fent!