Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Jah...pedig abban volt minden reményem, hogy mégse, aztán pedig de! <#nyes>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Tehotyíízs, itthun-e! <#mf2>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

light00
láttad egszer biztos hogy hogyan is csinálják a kucsmát....

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Sir Quno Jedi
Nekem volt szép fehér/foltos nyúlszõrme kucsmám! Az volt csak a szép. Most meg vegás vagyok, ezt add össze... Változnak az idõk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Báz, Katának már így is túl öreg vagy... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

light00
hol készült ez? Szibériai rokonoknál?<#idiota>

Z
Nem, az enyémet úgy hívják: kucsma, ami kilépett a hipertérbe!

BEAST
most ez a trendy xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Z
NE'! Rólam is egy TABLÓKÉP!<#idiota>

BiG G
loálmán mindenki ezt a nonfigurativ izét használja? 😄D

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

light00
Tessék közkinálatra(😄DD) Nuki kérésére fénykép megszerezve soknapi fighting után, mire kideritettem, hogy kaptunk tablos cd-t és hogy kinél is van -.-'

És ezuton kérem, hogy tessék belerakni a közösbe a képet és a neve...hmmm..legyen mondjuk Tablókép :Ð

Crazygirl
ugye? 😄 tudom en 😊 Ahogy Kata is mondta olyan hires leszel mint Szalacsi 😊

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

gnar killer
nem rajtam múlik, szóltok hogy mikor legyen aztán aznapra beteget jelentek xD

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

light00
loál 😄DD

norbre
boldog szülinapt Kata..<#vigyor2>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

aranyos vagy, mint Gestapo-tiszt hanuka-kor...😊))

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

BEAST
😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

I.C.ram
Vagy mint egy aszalt szilva 😄
boldog 20. születesnapot Kata <#smile>

BUDA > miskolc.

<#crazya><#buck><#vigyor3>

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

sharpshooter
na, tesó, én is bekaptam Punker bácsitól három pontot😊))

igaz, így is volt tervezve😊

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

az illetõt élõbõl ismerem azért pont rá nyomtam válaszként...😄

#63616: ehhh 😄😄😄DDD ez miben volt? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

loál 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sir Quno Jedi
Vándámra is asszonta az egyik kõkemény fõellenfél, hogy nem tudja, hogy most megverje, vagy megdugja! 😄

Jó érzés, hogy a fiúk is buknad rád, mi?
Te kis huncut <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

én csak irulok pirulok 😊
komolyan mondom, egy hsz-nél többet még életbe nem foglalkoztak velem itt sg-n 😉
(legalábbis amirõl tudok)

komolyra fordítva a szót, tényleg jól jönne már egy olyan istenes nagy topiktali =)
jó sok emberrel 😛

BEAST
<#puszi>

[Walaki]D`Lair
Jaj de drága vagy 😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

gnar killer
sose bántanám... <#vigyor3>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

gnar killer
jaj dehogy nem, mikor talizunk drága? <#szeret>

light00
És Kata, Boldog Születésnapot! 😊

light00
Jaj, te, Dév most mindenki érted olvad! (én nem 😛)
Nem is tudsz válszolni a sok kér(d)ésre, a böség zavara, mi??<#nevetes1>
lehet csatlakoznom kéne nekem is egy autogram erejéig, ki tudja, még egy két tablofotozás és milliokat érhet...<#idiota>

Zillo
na nukiii milyen nepszerü lettel legközelebbi topiktalinal autogramot is kerek tölled :* 😊 itt lenne maar az ideje

Alah Alik Ya Sidi!

BEAST
ne tagadd! 😮OO

Elõször is én is beszállok a többiek közé: Boldog szülinapt ^^

Másodszor: egy alkalom nem a világ, csak titokban, hogy senki meg ne tudja <#idiota> ;D

#63594: igen az is én vagyok, a szemüveg is valódi, csak nagyon utálom, és ráadásul a tablófotóst -tudjátok hogy van ez ha aggódik az ember😊 - megkérdeztem nem lenne-e jobb ha levenném, mert a vaku bevillanhat a szemüvegbe meg minden...de psszt ^^ )

Hepi Börszdéj Kata!

gnar killer
nem én tettem, eskü!! xD

Punker
furcsa is volt hogy eltünt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gnar killer
az Lámul valamerre, több mint egy éve... (=

Punker
és a Láma?????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gnar killer
dehogy, csak a szeretõm, de psszt (;

Ne szomorkodj <#puszis>
Kata
Megnéztem a képtárban, tényleg. :/

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Személyesnek személyes, hisz személyesen ismerlek... 😊))
hykao
Ha jól emlékszem korábban még volt valami közös képük is itt, valami autókiállításos, amin még szemüvegesen figyelt a csóka... 😊
sharpshooter
dehogy öregszel, azok csak számok - inkább egyre kiforrottabb, érettebb vagy - mint egy nemes bor😊))

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Sir Quno Jedi
Szerintem most csalódtam benned! 😄

Kata
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok! <#puszi> (öregszem...<#rinya>)

gnar killer: tényleg a barátod, vagy csak a poén kedvéért mondod? 😊 Bár nem csodálom, ha ilyen jó pasi foglalt.

Crazy: híres lesz, mint Szalacsi? 😊

sharpshooter: mondtam már, hogy téged kedvellek a legjobban? <#nyes>

Z: ha nem is olyan boldog, de igen 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Z
<#idiota><#hehe>Mi volt itt!?!?!?

Boldog születésnapod van Kata?