Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
LOL!
Nagyon, de nagyon talált. Ez kész. Most megyek sirni 😄DD

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Sir Quno Jedi
Én nem mondtam, hogy azért nem eszem húst. Kutyáim most is esznek ugye.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Igen, halat sem. Úgy általában állatokat nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

magus
ne értsd félre, nem azt mondtam, hogy hihetetlen nagy bunkó volt aki csinálta, csak megjegyeztem, de zárjuk le, annyira nem akartam nagy feneket keríteni az egésznek.

Armani
túldramatizálod...

Semper Fidelis

magus
nyugodtnak nyugodt vagyok, csak megjegyeztem, hogy szerencsétlen betesz egy képet magáról erre csuhás szerzetest csináltok belõle.

nem vagyok egy gyönyörû ember, nem hiszem, hogy kéne beraknom képet (amúgy is láttak már csomóan)

Z
Nyugi má', inkább tegyél be Te is egy fotosoppolni valót! <#crazya><#taps>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

<#taps><#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gnar killer
lolololol 😄😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

és még a photoshoppal is jól bánik!! 😄
<#rolleyes>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

GregSB
Aha, a gombák meg a meszkalin is természetes, mégsem nevezmén enyhe hangulatfokozónak amikor supermannak hiszed magad és kiugrasz a 20.-ról hogy repülj egy kört 😄DD

Kata
Csak poén, nem kell mindent vérkomolyan venni, ahogy szoktad.

[/cserf][/fülünyúl]

magus
kedves

Kit--Kat
<#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Na alkoss rólam is 😊)))))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punker
ezt leadná az újság, másnap elindulnának a pedofil perek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BEAST
hajra <#eljen><#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
Te csak ne tapsojjál, mert még a pumukils képed is bekerülhet a photoshopomba... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Aztakurvaeget...<#taps><#taps><#taps><#taps>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Igen! <#idiota> Ez hatalmas lett! Lol 😄DDD

BEAST
vaaaaaaa 😄😄D😄D ... najo 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
ilyesmire gondoltál?

[/cserf][/fülünyúl]

Nézd meg ezt a hozzászólást: #63663 <#hehe><#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
emós bítlisz-pap 😄DDDDDDDDASDASDASD
ezt elteszem magamnak...

Z
Új Szalacsi, emós bitlisz-pap, én már be sem rakok egy normálisnak mondható fotót, mert engem Sandokannak hívnak bizonyos körökben. <#idiota> Itt mit kapnék... 😄D

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

light00
ez most mivan? O:

Z. nem pont erre gondoltam...és semmivel, megtartja magát, mert nem lesz olyan hosszu, mint barátunknak a képröl.Megprobálok levadászni netröl képet, s akkor láthatod.

Kit--Kat
Hippik a gombára voltak ráállva.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
aha persze az LSD az tényleg full természetes volt a kockacukorban 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Z
Azért a pálmafa van vagy 2-3 méter átmérõjû ott, ahol a levelei vannak, nem? Mivel lövöd majd be a séród, hajólakkal? 😄

Neki van pálmafa haja.

light00
egy kis off: és a hippik kizárolag természetes drogokat szivnak , ugyanis a természetességet favorizálják. Ök ugyanugy lenézik a kemény drogosokat, ök csak hangulatjavitonak használják.

Z
Dehogynem...recseg-ropog a fa! (fahéj)

A gabona halálsikolyát elnyomja a zúgó traktor, stb. 😊)

light00
Ajjaj, berasztázom, és olyan lesz a hajam, mint a kutya seggén a .....tól...<#idiota>
Nem a lobálos méretet célzom meg, igazábol már sokfele mehetnék tovább (gondolkodtam a rastán is de furán néznék ki, igy hanyagoltam), de valoszinüleg hamarosan megállok, és csak kicsit megemelem a hajam egy ilyen hajfogo-hajpánt-gumis szövet-izével...na, szoval értitek...<#idiota>
(képzeljetek el egy pálmafát..jooo...és most képzeljétek el hajbol...)

Z
puhahaha <#hehe><#banplz>

Z
Jah, azt akartam kérdezni a KO-m elõtt, hogy frankón semmi húst nem eszel? Még halat sem?

Ehh, ki nem bírnám.

norbre
egy kis off de azokat a vegákat nem értem akik aszondják hogy azért nem ezsek húst hogy ne bántsam az állatokat..
a növények is élõlények.. max nem hallod hogy fáj nekik

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Punker
vagy ha kicsit tovább növeszti és rákap a szintetikus cuccokra meg pingál pár virágot az arcára akár hippi is lehet nem? 😊

Egyébként, ha a fejetetejére vág egy nagy kört, akkor akár szerzetes is lehetne belõle. <#idiota>

Kata
Akkor miért növeszted? Mi lesz belõle? PélóBarnás haj? Vagy hosszú rockerOfélia haj?

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Az jó kezdetnek! 😄

light00
Jesszusom, tölem az emo messze áll mint Makó Mekkától...
Kizárt hogy beálljak a divatmajmok közé, inkább felvágom az ereim...<#idiota>

Sir Quno Jedi
Tudoménazt. De 3xévig írtottam az állatokat, most majd 3x évig ültetgetem, meg locsolgatom õket... 😄DD

light00
<#guluszem1><#csodalk><#ijedt><#wilting><#confused><#idiota>

Punker
szépen menj oda a tükörhöz és nyisd ki a szád, még a te robot fogaid között is lesz gyárilag pár szemfog, ezek után ezt a növényevõ baromságot nagyon gyorsan felejtsd el, természetes ellenes.......<#felkialtas>

Sir Quno Jedi
Jaja. Evvan. Már nem kell sok-sok állatnak meghalnia érettem közvetlenül, max. a baciknak és néhány rovarnak.

Kata
Növeszti, hogy emósat tudjon csinálni belõle.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
ahogy öregszel hülyülsz el?

light00
<#buck>
Valahogy mindig megtaláltak ezzel.😄
Pont igy a végefelé döntöttem el, hogy a rövid hajat meguntam, legyen hosszu. Csak soha nem volt hosszu hajam, tehát nagyon de nagyon lassan nö, és pont féluton jött a tablofotozás. Meg tul sok, tul dus a hajam, és igy nem nö, hanem dagad 😄DDD
Most már talán jobb, habár most leginkább emosokhoz hasonlitgatnak, kb pont takarja a szememet a hajam, ha belefujja a szél. de mostmár azért egy fokkal jobb...vagy kedvenc szorakozásuk a "gomba"... 😄DDD

Mé' van bítlisz hajad?

Z
gg <#mf1>

Na ez büntet 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?