Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dr. Z megromlott, ellaposodott párkapcsolatokra szakosodott pszichiáter hozzászólását olvashatták <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
kicsik még és így próbálnak ismerkedni d;
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Te, gnar, neked nyaltak? Érezté' valamit? 😄
[/cserf][/fülünyúl]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Nem szeressük a levegõbe puffogtató emberkéket.
[/cserf][/fülünyúl]
Komolyan pedig:
Azért Kakabuki hozzászólása talán nem errõl tanúskodik. Szerintem...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lesz valami???
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[/cserf][/fülünyúl]
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Kérem fejezzék be!
Köszönjük.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
http://gaborszantai.co.uk/
Ramadamammy rapidrandi
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Frizbis kép nincs? 😄
Viccesek az ilyen emberek.
(Megmondtam, hogy felejts el, ha még szeretnél erre a fórumra járni)
[/cserf][/fülünyúl]
Amugy még meg se köszöntem, msnen máris muszáj volt felvágnom vele (forrás megjelölve<#eljen>#eljen>)<#idiota>#idiota>
És nagyon király, gratulálok hozzá! 😊
ps: a tevehajcsárost plzplzplz muszáj látnom 😄DD
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nekem is van pár ilyen montázsom - igaz gyenge minõségûek - amiket poénkodásból csinált egy srác egy másik fórumon. Vagyok pl. tevehajcsárra montázsolva meg egyéb hülyeségek, és engem sem zavar, sõt viccesnek találom.
Aki azt hiszi hogy ez megváltoztatja az embert, vagy sértés, vagy rossz képet alakít róla, degradáló, az próbálja meg lazábban venni az életet. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
(Ha egyszer már megszerezném a photoshopot én is játszogatnék vele 😄)
Na de ha valaki elökapar egy emosat, azért.....<#idiota>#idiota>
jó persze az elv is számít, hogy beleegyezés nélkül... de mivel ismerem az illetõt, sejtettem hogy nem fog eret vágni magán mert ilyet csináltak vele ^^
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Amugy látszik, nem sokat drogoztál (én sem😛), legalábbis, nem vagy tul ismerös a témában, A gombátol nem a realitásérzéked száll el, mint KOKOtol vagy LSDtöl. meszkalintöl "mindössze" valotlan dolgokat látsz, azaz flashelsz. A közérzeted meg olyan, mintha részeg lennél. Ennyi
/on