Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Minden bizonnyal van egy barátnõjük, évek óta. Aztán lassan rájöttek, hogy nem is annyira illenek össze, de szakítani nem szakítanak, mert így kényelmes. Új nõt megszerezni macerás, meg fárasztó lenne...ráadásul nem is biztos, hogy összejönne. Szóval marad a régi, hiába nem olyan, mint amilyennek tûnt a kezdetekben. Aztán ahogy telik-múlik az idõ ilyenkor a rosszindulatú öregekhez hasonlatos viselkedésforma kezdi jellemzni az õ cselekvéseiket, és megnyilvánulásaikat is. Összeszûkült szemhéjuk, és bozontos szemöldökük mögül bizalmatlanul, sötét pillantásokkal méricskélnek minden potenciális "riválist" a fórumon. Az igazi vadász türelmével várják ki a megfelelõ alkalmat, majd a támadó menyét gyorsaságával, és kegyetlenségével sújtanak le: TE IS NYALSZ? PFÚÚJ!

Dr. Z megromlott, ellaposodott párkapcsolatokra szakosodott pszichiáter hozzászólását olvashatták <#zavart1><#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

gnar killer
ahha és jó vol... ízé... nem, nem semmit se! <#vigyor>
kicsik még és így próbálnak ismerkedni d;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Kata
Biztos szegényekkel nem áll szóba egy lány sem, ezért ahol olyat látnak, ahol fiúk és lányok beszélgetnek, azt egybõl nyalásnak kiáltják ki, de legalábbis beszólnak, hogy megzavarják a társalgást.

Te, gnar, neked nyaltak? Érezté' valamit? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
Azt nem tudom, de az ertelmi szintjukbol itelve osztodassal szaporodnak <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kata
Ezek melyik topikból uszítják egymást ide?

[/cserf][/fülünyúl]

gnar killer
semmi se muszáJ (o:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Kata
Úgy tûnik, nekünk nem. Ha multiregje vagy haverja vagy az elõzõnek, te is kifejtheted.

Nem szeressük a levegõbe puffogtató emberkéket.

[/cserf][/fülünyúl]

Z
Ilyen az élet...ha zavar, nem kell beállni a sor végére! <#idiota>

Komolyan pedig:

Azért Kakabuki hozzászólása talán nem errõl tanúskodik. Szerintem...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kit--Kat
Ok-ok. Azt hittem muszály onnan linkelni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Lesz. Felteszed pl. a saját galériádba, és onnan linkeled.
Kit--Kat
10év után felakarok rakni 1 új képet erre a szerver pont most nem mûködik:/
Lesz valami???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sz4bolcs
tök egyértelmû. xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ne szeresd csak kérdezd meg 😛

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kata
Szeretnélek megkérni, hogy fejtsd ki konkrétan, hogy hol, milyen mondattal, és kivel szemben történt seggnyalás!

[/cserf][/fülünyúl]

norbre
asszem visszavonom amit korábban a pár csúnya szó védelémben kinyilatkoztattam..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Kérem kapcsojja ki!
Kérem fejezzék be!
Köszönjük.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

[Walaki]D`Lair
Kemény vagy mint a bakaszar, csakhát mire fel? Van pink homokozólapádod azt arra?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Csak aki szükségét érzi 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Peppus
húú ezt nagyon megmondtaaad.. csak nem magadra ismertél? 😊))

[Walaki]D`Lair
Felõlem te nyalhatod egy madárét is, buzika...😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

én nem csak a seggét...<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

Amse
én nem vettem észre, hogy ilyet tennék...

Peppus
itt mindenki egy csaj seggét nyalja? :S

lehet hogy az öccse.

light00
😄DD

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

jajj,randizzatok már egyszer,kiköltekezik, majd a végén elviszed az Állatkertbe és leadod!

Ramadamammy rapidrandi

gnar killer
dromon feldobtam a témát, amint jutunk valamire szólok (:

BEAST
joak <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Amse
a vidékieket szedd össze, mert rajtam sem múlik. lehetõleg munka idõ után talizzunk v hétvégén.

gnar killer
nem rajtam múlik mint mindig...

Amse
jah, kéne...

gnar killer
kéne már tali és lenne akkor mindenkirõl (=

Amse
ööö rólam nincs, mert ritkán vagyok a kamera másik oldalán így csak én fotózom másokat 😊

vau vau! szerbusz! 😄
Frizbis kép nincs? 😄

gnar killer
wow (=

Amse
plz ezt a 2õt fel a többit le. thx ^^
éjszakai bringázáson...
és nappalin sörözés közben

rólam is csinálj valamilyet ha van idõd lécci ^^

És micsoda Ték!

Lol, egy mániákus rajongó. 😄DD

Viccesek az ilyen emberek.

Kata
Ne haragudj, de nem tudsz érdekelni. 😊
(Megmondtam, hogy felejts el, ha még szeretnél erre a fórumra járni)

[/cserf][/fülünyúl]

KATA hiába tiltod le az üzeneteimet, ugysem menekülsz!

semmi nem látszik Katából a csador miatt, és közben egy ostorral veri az ura.

light00
Ugye 😊
Amugy még meg se köszöntem, msnen máris muszáj volt felvágnom vele (forrás megjelölve<#eljen>)<#idiota>
És nagyon király, gratulálok hozzá! 😊

ps: a tevehajcsárost plzplzplz muszáj látnom 😄DD

Kata
Egyébként azért, mert photoshoppal kicsit hülyéskedünk egymás fotóival, attól az az ember még nem lesz olyan. Egyébként bárki fotójából tudnék szerzetest csinálni, nem szükséges ahhoz ilyen frizura.
Nekem is van pár ilyen montázsom - igaz gyenge minõségûek - amiket poénkodásból csinált egy srác egy másik fórumon. Vagyok pl. tevehajcsárra montázsolva meg egyéb hülyeségek, és engem sem zavar, sõt viccesnek találom.
Aki azt hiszi hogy ez megváltoztatja az embert, vagy sértés, vagy rossz képet alakít róla, degradáló, az próbálja meg lazábban venni az életet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
emósat nem csinálok, az valóban túl drasztikus lenne 😊)

[/cserf][/fülünyúl]

Nekem van 😄

light00
Persze, én nagyon birom az ilyen poénokat. Nem az a lényeg, kit oltanak be, hanem hogy jol tegyék. Nekem tetszik az ilyen vitzelödés. Erre csak azt tudom inkább mondani: még, még, még!
(Ha egyszer már megszerezném a photoshopot én is játszogatnék vele 😄)

Na de ha valaki elökapar egy emosat, azért.....<#idiota>

szerintem igazad van, mert vannak olyanok is akik abszolút nem bírják jól az ilyen poént.
jó persze az elv is számít, hogy beleegyezés nélkül... de mivel ismerem az illetõt, sejtettem hogy nem fog eret vágni magán mert ilyet csináltak vele ^^

Gabesz amd64
bezzeg a mi idõnkben tök snassz volt 😞

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

light00
/off
Amugy látszik, nem sokat drogoztál (én sem😛), legalábbis, nem vagy tul ismerös a témában, A gombátol nem a realitásérzéked száll el, mint KOKOtol vagy LSDtöl. meszkalintöl "mindössze" valotlan dolgokat látsz, azaz flashelsz. A közérzeted meg olyan, mintha részeg lennél. Ennyi
/on