Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
szóval megkíméllek attól hogy két kerületet átívelõ kisujjaddal keljen dicsekedned <#idiota>#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Egyébként bárki aki normális hangnemben képes csevegni, az itteniek minden további nélkül beveszik a kedélyes társalgásba.
[/cserf][/fülünyúl]
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ja, csak neki casyn (ejtsd kézi<#idiota>#idiota>) kivül más nem jutott, hagyjátok szegényt^^
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Szerintem itt az ideje észrevenned, hogy nem sikerült szimpatikusnak lenned senki számára, talán el is köszönhetsz a topikból. Ha már normálisan nem tudsz társalogni, ne zavard a többiek beszélgetését.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Jó trükk, de ebbe már nem megyek bele...és ha így gondolod, hogy mi sok kis szerencsétlen vagyunk, akik mind a 150KILÓSKATÁRA nyálazdnak, akkor ám legyen. Szíved joga azt gondolni, amit akarsz. De ha ide bírod ezeket análkül, hogy meggyõzõdnél róla, vagy az ellenekzõjérõl, akkor bizony ilyen hozzászólásokat kaphatsz.
Amúgy szerintem eddig volt érdemes foglalkozni a témával. <#crazya>#crazya>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
[/cserf][/fülünyúl]
Erre a kérdésre (nem vélemény másokról, hanem kérdés, mégha költõi is<#whatever>#whatever> ):"itt mindenki egy csaj seggét nyalja? :S"
jött egy ilyen válasz:
"Szeretnélek megkérni, hogy fejtsd ki konkrétan, hogy hol, milyen mondattal, és kivel szemben történt seggnyalás!"
Ezt hívod Te - idézlek: "temeg nekemugrottál mint valami agybeteg.. nekem a jó nõ ott kezdõdik, hogy nem bunkó.." agybetegségnek, és bunkóságnak?
Itt paradox helyzet áll fenn.
Na most van egy olyan topik is, hogy (pontos címet nem tudok): Nehéz rendes lányt találni... Nos abban a topikban van olyan hozzászólás egy lány részérõl, aki nekiugrik a hozzászólóknak. Azt nem mondom, hogy agybeteg, mert normális emberek is tudnak elég durván veszekedni, de keményen beszól. Jelen esetben szerintem ilyesmirõl szó nem volt.
[/cserf][/fülünyúl]

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
szerencséd, hogy újszülött vagy és eszedbe sem jutott a bannerben lévõ linkre kattintani, ahol képeket is találhatsz😊))
http://gaborszantai.co.uk/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha minden megy, mint állat, akkor megkaphatod a Lessie érdemrend medált! <#nevetes1>#nevetes1>
Mondjuk azt szokták szeretni, ha nem durván...<#buck>#buck>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
<#vigyor>#vigyor>
Köszi!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"