Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gnar killer
dolgozok >.< gyere be és nyald meg a pizzás ujjam, fincsi lesz d;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

[Walaki]D`Lair
Vigyázzá, nekem van 2.B-s erkeles osztályfényképem is! 😛PP Ott feszítesz rajta mint pók a lucernában...😄😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Terminátor^^ (de érdekes észrevétel a tied)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

holnap vagy holnapután járok abban a kerületben.
szóval megkíméllek attól hogy két kerületet átívelõ kisujjaddal keljen dicsekedned <#idiota>

magus
um, pszichodráma 5 percben

Az én seggemet nem adom.<#schmoll2><#duhos2>

😮

Z
Az emós Pítörpárkõr? <#wilting>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

majd elõkeresem, és beszkennelem akkor😄 csak az a baj, hogy osztályképen van meg, és így én is rajta vagyok o.0
sz4bolcs
ez rohadt jó!! Még! Még! xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nyomjak fel róla 8 éves korából képet?😄😄
No, hogy legyen még min élcelõdni: a nidzsa
Kata
Jocó azt direkt csinálta. Õ elõre megfontolt szándékkal höje. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

No, igen, csak képet ne rakjon fel magáról, ha narancssárga a haja😄
sz4bolcs
oké..

Kata
Ah! Értem. Nos, Hajnalcat, és gnar killer is benne volt (gnar killer most is itt van, ha megtaláltad a katicás logóját) a jóízû csevegésben, ezért nem volt egyértelmû, hogy én vagyok a target.

Egyébként bárki aki normális hangnemben képes csevegni, az itteniek minden további nélkül beveszik a kedélyes társalgásba.

[/cserf][/fülünyúl]

sz4bolcs
Én nem mondom, hogy bárki nyalná a segged, de úgy gondolom, hogy sok ember irigykedik a jóízû csevegésre, amit itt folytattál, ezért nem volt nehéz kitalálni, hogy rád gondolt.

light00
Hogy? lemaradtam valamiröl?<#wow2>
Ja, csak neki casyn (ejtsd kézi<#idiota>) kivül más nem jutott, hagyjátok szegényt^^

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

BEAST
menjetek szobara :o <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gnar killer
akkor gyere, nyald meg a kisujjam d;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

norbre
neked most mivel van konkrétan bajod?..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Kata
Senki nem nyalta eddig sem, neked sem kell.
Szerintem itt az ideje észrevenned, hogy nem sikerült szimpatikusnak lenned senki számára, talán el is köszönhetsz a topikból. Ha már normálisan nem tudsz társalogni, ne zavard a többiek beszélgetését.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem találtam ki, hogy rólam van szó, mert gnar_killer és Hajnalcat is jelen volt/van, és õk is lányok. De ha már ilyen nyakatekert módon kibökted, hogy az én seggem nyalták, akkor most bökj rá légysz arra is, hogy hol történt ez meg konkrétan.

[/cserf][/fülünyúl]

Z
<#hehe><#idiota>

Jó trükk, de ebbe már nem megyek bele...és ha így gondolod, hogy mi sok kis szerencsétlen vagyunk, akik mind a 150KILÓSKATÁRA nyálazdnak, akkor ám legyen. Szíved joga azt gondolni, amit akarsz. De ha ide bírod ezeket análkül, hogy meggyõzõdnél róla, vagy az ellenekzõjérõl, akkor bizony ilyen hozzászólásokat kaphatsz.

Amúgy szerintem eddig volt érdemes foglalkozni a témával. <#crazya>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Peppus
bocsi tényleg bunkó voltam.. hol a segged.. beállok a sorba énis.. Így jó?

sz4bolcs
Te is egybõl kitaláltad, én is úgy gondolom, hogy rólad volt szó. 😊

ovisok szeretnek nyalakodni ;D

Kata
Nemtom, nekem továbbolvasva is csak te tûntél itt bunkónak. <#nemtudom>

[/cserf][/fülünyúl]

Peppus
akkor olvass tovább is..

Z
Várj egy picit, kérlek!

Erre a kérdésre (nem vélemény másokról, hanem kérdés, mégha költõi is<#whatever> ):"itt mindenki egy csaj seggét nyalja? :S"

jött egy ilyen válasz:
"Szeretnélek megkérni, hogy fejtsd ki konkrétan, hogy hol, milyen mondattal, és kivel szemben történt seggnyalás!"

Ezt hívod Te - idézlek: "temeg nekemugrottál mint valami agybeteg.. nekem a jó nõ ott kezdõdik, hogy nem bunkó.." agybetegségnek, és bunkóságnak?

Itt paradox helyzet áll fenn.

Na most van egy olyan topik is, hogy (pontos címet nem tudok): Nehéz rendes lányt találni... Nos abban a topikban van olyan hozzászólás egy lány részérõl, aki nekiugrik a hozzászólóknak. Azt nem mondom, hogy agybeteg, mert normális emberek is tudnak elég durván veszekedni, de keményen beszól. Jelen esetben szerintem ilyesmirõl szó nem volt.

Kata
rossz helyen nyalsz, bodri 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Asszem nem én nyitottam bunkón kettõnk közül. Körül kéne nézned a saját házad táján, és sebességbe tenni az agyad, mielõtt elindítod a szád. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Kataláb, kutyaMi!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Peppus
ismersz? 😊 nekem volt egy véleményem a többiekrõl temeg nekemugrottál mint valami agybeteg.. nekem a jó nõ ott kezdõdik, hogy nem bunkó..

Kata
Nem baj, te legalább szép vagy, és kisportolt, ez a lényeg. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

norbre
mibe vagy haver.. <#wilting><#rolleyes>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

hát öcsém, az elsõ kommented nem volt rossz szándékú, de most árnyékra vetõdtél - Katából kellene 3 db a 150kg-hoz, és meglátva a légzsákokat, benned szorulna a levegõ😊))

szerencséd, hogy újszülött vagy és eszedbe sem jutott a bannerben lévõ linkre kattintani, ahol képeket is találhatsz😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Szerintem Kata nem tûnik élõbenmegsemmukkanósnak, de sok élõ ismerõse is megfordul errefelé, õket kellene megkérdezni! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Peppus
Csak egy észrevétel volt,te vagy a csaj neked kellene látnod mi folyik itt.. ha csajvagy.. bár élvezni is lehet ugye, ha a valóságban egy 150 kilós szépség vagy, tuti bejön hogy folyik a nyála a sok kis szerencsétlennek.. Valóságban kíváncsi lennék ki milyen lehet.. meg sem mernél mukkanni szerintem..

Z
Nagyon szívesen! <#idiota>

Z
ÁMEN! Itt van pár teknyika: <#bee1><#beka2><#finom><#buck><#crazya><#duhos2>

Ha minden megy, mint állat, akkor megkaphatod a Lessie érdemrend medált! <#nevetes1>

Z
Há' a barlangig azé' ne húzd mán a hajánál fogva! <#banplz>

Mondjuk azt szokták szeretni, ha nem durván...<#buck>

Sir Quno Jedi
Ész ha én sejetek nyajni Diktoj Úúúj??? 😄

Sir Quno Jedi
Idegen tollakkal ékeskedni tudod kik szoktak?! 😄DD

BEAST
izles szerint <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

norbre
hajának vagy hájának? <#idiota>

Kit--Kat

<#vigyor>
Köszi!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BEAST
a kiszemelt lany hajanak meghuzasa mar nem trendy? :<

Kit--Kat
Ez hihetelen, már vagy 10 képet kitöröltem, de végig csak nyávog, hogy nincs elég helyed a galériádban... Sztem defektes nálam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kata
Köszönjük, doktor úr! <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]