Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
kár hogy velem nem találkoztál
ezt már kétszer eljátszottam fogadásból:
2 gombóc csokit.... meg 2 gombóc vaníliát.... legyen inkább mogyoró.... vagy sztracsatella.... és csak egy gombóc.... ja de nem tölcsérben kérem ám.... na jó inkább nem is kérek😄
szokták szeretni😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
.: mobilize.hu :.
#64228: õket meg miért? <#idiota>#idiota>
#64221: bár én konyhán állok hátul, a hülyék így is megtalálnak xD
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
(a sok primitív barom a mosdóból a törölközõt ellopta, ezt azóta se sikerült megfejtenem)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[/cserf][/fülünyúl]
.: mobilize.hu :.
nekem majd csak miután hazajöttem lesznek 😛 nekünk valszeg sportfelszerelésért kell majd rohangászni, meg tanítani a jónépeket mindenféle új sportszerekhez köthetõ játékokra. ezt helyezték kilátásba.
ja meg hetente többször bõrt cserélni és négeren hazajönni. ezt nem mondták de ez is lesz valszeg 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Én sportpálya-felügyelõ leszek (lájt barátommal karöltve <#hehe>#hehe>) 😊
[/cserf][/fülünyúl]
tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem
tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja,
hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!"
megtaláltam a moderálási elveimet 😊
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
igazából lenne még egy sor, de ha nem tejelek az sg-nek akkor nem fér ki. :-)
én meg nem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
és mi a helyzet a káros dolgokkal, ki számít mondjuk szenvedélyes piásnak és ki aki a másik kettõ? :-)
de hát ez így igaz mindenre, a bélyeggyûjtéstõl a narancslé facsarásig.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://gaborszantai.co.uk/
[/cserf][/fülünyúl]
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://luxanne.hu/video/agi_tejBW2_music_luxstart.mov
Hmmm.. Asszem én ennél jobban tudnám csinálni... 😉
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
szóval ilyeneket azért jó tudni 😛
Létezik szenvedély, szenvedélybetegség és függõség.
A szenvedély maga nem betegség: a személyiség sajátos természetes állapota. Egészsegesen is elõfordul idõszakonként, pl. a szerelemben, az alkotó tevékenységben, amikor az egész személyiséget átható érzelemdús lelkesültség rendkívüli erõvel, sokoldalúan mozgósítja kreatív készségeinket, találékonyságunkat. Ez az állapot lehet epizodikus vagy tartósabb meghatározója az egyén életvitelének, járhat konfliktusokkal, de önmegvalósításának természetes motorja.
A szenvedélybetegségben hiányzik az érzelmi hangoltságnak a gazdagsága és a tevékenység sokoldalú árnyalt egyedisige, bár a vágy, a viselkedés hasonlóan „szenvedélyesen” intenzívnek látszik.
A függõségben egyfajta differenciálatlan, sablonos örömszerzés valósul meg, redukált értelmi, érzelmi és tevékenységi élménymóddal, aminek a felfokozott intenzitása csak pótolja a teljesség hiányát. A függõség az egészséges szenvedélyesség torzulása: ennyiben szenvedélybetegség.