Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Heroes never die. They just reload.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
de azé lááwwww van 😄DD
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sokboldogságot😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Koszonom
Canon 450 D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Hát anno rajtam is volt, amikor hirtelen nõttem, persze nem szedtem semmit sem😊)) Mostanra szinte teljesen elhalványodott
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
<#hehe>#hehe>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez nálam azt jelenti, hogy a 80% nagy része kokszol😊 de ez se igaz.
MJ rulz Pink Team The Only One
de nyilván Te is elismered, hogy aki naturál módon is a lehetõ leghatékonyabban nyomja a súlyzós edzést (ami ugye kb az hogy tisztán csirke+rizs+zöldségek kaja, multivitamin, fehérje és / vagy tömegnövelõ rendes adagokban, kreatinkúra, nagymértékû vízfogyasztás, edzés elõtt hot blood - sajnos az esetek nagy részében nem fejlõdik annyit hogy a bõre repedezni kezdjen.
Nyilván akad olyan is, aki hajlamosabb rá, mint ahogy arra is, ha felszed vki 10 kilót mert eszik mint az állat, pár nap alatt akkor a hízástól is repedezzen, de közel nincs akkora veszélye, mint ha bevesz egy vmi okosságot az öltözõben, ami természetellenesen megnövelheti a méreteket, amivel a bõr persze nem tud lépést tartani.
sosem állítottam hogy mindenki kokszozik aki reped, de azt igen, hogy jóval nagyobb eséllyel reped, aki kokszozik 😊
Úgyhogy attól hogy valakin látsz ilyen bõrrepedést, még nem kell azonnal kokszra gondolni.
\"Heroes never die. They just reload.\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
egyszer érteném meg azokat akik állandóan beszólnak hogy off meg faszom tudja...mit zavar téged egy topicnál, amibe flame kivételével (ami ugye nem off????) hetente van 5 beírás. ez egy kényszer? baj ha megvitatnak valamit kemény 3-4 hozzászólásban. biztos összeomlik a világegyetem...