Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"A bõrrepedések vagy "striák" hasonló okok miatt keletkeznek mint a terhességi csíkok.Alkatilag is vannak akik hamarabb repednek.A legtöbb profi is teli van ezzel a szépséghibával.Általában a hirtelen súlyváltozástól alakul ki de közrejátszik az egyedi hajlam a bõr minõsége és talán a vitaminhiány is.Elõször élénkvörös színû késõbb elhalványodik és gyöngyház fényû lesz.Ekkor már nem olyan feltûnõ.A mellizom külsõ részén,a hát szélességénél és a kar belsõ oldalán alakul ki leggyakrabban. Eltüntetni nem lehet talán csak plasztikával./ hasonlóan lecsiszolják mint ahogy a tetoválásoktól szabadulnak meg/.Vannak különbözõ krémek de ezek semmit nem érnek.Annak idején ez a szépséghiba nekem is sok álmatlan éjszakát okozott.Megrendeltem minden "csodaszert" amit hirdettek de eredemény sehol.Tehát marad a szomorú valóság:Meg kell tanulni velük együtt élni! Én ha kérdezik találóan csak azt szoktam mondani:"Adidas csíkok,kaptam szponzorálisan!"
Igen valószínû, hogy sokan nyúlnak különbözõ "segédszerekhez", én nem, ennyi...
(nyilván abban igazad van hogy van aki fogékonyabb a bõrrepedésre, és vannak egyedi esetek is, de ha a termedben lévõ emberek 80%-a kirepedt, akkor biztos lehetsz benne hogy azért, mert igen nagy részük tolja a primabolant és a többi csodaszert :))
érdekes hogy sem magamon, sem más naturál ismerõsömön nem tapasztaltam ilyen repedést, pedig nõttem mint a gomba, ellenben a termekben lévõ kokszosok nagyon nagy százaléka kirepedt... <#zavart2>#zavart2> <#gonosz1>#gonosz1>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
u dont have to listen anybody else but me
(The Mexican Staring Frog of Southern Sri Lanka) a South Park címû rajzfilmsorozat 19. része (a 2. évad 6. epizódja). Elsõként 1998. június 10-én sugározták az Egyesült Államokban.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
http://www.kisalfold.hu/jatek/ki_lesz_a_megye_parja/?vote_id=3721
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elõ.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
lehet hogy emberünknek totál másmilyen a szeme.szemöldöke.szemszíne.tekintete.
továbbá hiányzik ez a breddpittes állkapocsszerkezet
vagyis inkább kimi raikonnen
u dont have to listen anybody else but me
Még a haja is olyan meg úgy áll neki.<#vigyor2>#vigyor2>

Siettem, úgyhogy nem satuztam, hogy kigyere, sry :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nekem Matt Damon ugrott be róla. (nem bók!)
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ne viccelj már...egyértelmû, hogy a sör. :P
.: mobilize.hu :.
+ sose foglak megérteni.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Lattatok az anaconda 3-at? Nah ez durvabb <#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.