Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
mi a fenenek ulnek vegig egy poker meccset, h oszto lehessek???
szeretek jatszani, sot imadok es neten is szoktam..de nem tudom, olyan extra, ha egy no elvezi a jatekokat? Imadtam CSzni anno, Quake-ezni, kedvencem a paintball....nekem batyam van (aki katona).
Sztem ez mindent megmagyaraz 😊
immovable: koszonom szepen
Count Adyn: miskolc vagy sopron?
Canon 450 D
Ezt kérném feltenni, kreatívan csak "Én" címmel😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha tényleg ma van: BSZN (boldog születésnapot, gyk. 😊 ).
\"Heroes never die. They just reload.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezt tegyetek mar fel pls.
A cime pedig az, h kedvenc idotoltesem kozepette. Poker 😊

Canon 450 D
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ki nem találjátok mire 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A haveroktól még sohasem hallottam ilyet: -De szép lány, biztosan nagyon okos is. Igazán összeilletek!
Haveri fordításban ugyanez: -Mi az, lefizetted? Ha nem akkor leitattad. Vagy tuti elmebeteg a csaj. Hogy a fenében tudtál te összeszedni egy ilyen nõt?
Inkább elismerésnek vedd.
.: mobilize.hu :.