74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #30941 Lekéne szoknod a drogokról -
peet69 #30940 mos mivaaan ????
-
en se tom mivan... szal mivan? -
Nem tudsz olvasni!?!?:D:D:D:D -
peet69 #30937 RÁM HARAXIK A CSOCSO ??? MÉÉÉ
ÉS MÉ VAGYOK AMERIKAI ??? :DDD -
LOL!
Csocso haragszok ráád!

El leszel fenekelve te Amerikai boy!
-
peet69 #30935 ügyi vagy :DDD -
jah mégse:D:D Csak átállítotam a nyelvet!:D:D -
Mimacs ez a photoshop is magyar!!!:(:( -

...és kollégiumban leszel Gödöllőn vagy hogyan? -
Puntigamer #30931 hali :)
mizu? -
heló Fiatalok! -
mi van? na ne fárasszál már le!!! -
WiLDoR #30928 amúgy ha belegondolsz igaza van. nekem a nagyapám, egy hatalmas ember volt, majdnem 2 méter magas, bazi erős, de olyan szinten, hogy három krumpliszsákot vitt magával, csak úgy (egyet-egyet 1-1 kézben, meg egyet a fogai között, s ez nem vicc!), soha nem volt beteg, kiváló fizikuma volt neki, végigdolgozta keményen az életét, soha nem volt ideges, aztán egyszercsak 50 évesen összecsuklott a faluban az út közepén és meghalt, elvitte egy szivinfarktus 2 mp alatt. ekkor voltam én 4 éves.
ellenben a nagyanám, aki büdös életében nem dolgozott semmit, még házimunkát sem leginkább, annak a legnagyobb problémája az volt, hogy melyik misére menjen el imádkozni, ő még most is vigan elvan, pedig lassan már a 9x-et fogja taposni.
na ennyi. inkább a genetika és stresszmentes élet van a háttérben szvsz. -
WiLDoR #30927 azért mert belédnevelte a sok hülye hozzánemértő, hogy ez csak-és-kizárólag rossz lehet...
meg a sok szteroidról is midnenki erre asszociál, holott a kettőnek köze sincs egymáshoz... -
G_ArchAngel #30926 azért bírom, hogy a Te írásaid nem szólnak másról csakhogy kiforgasd más szavait... -
tévedésben vagy.
nagyon-nagyon sok dolgon múlhat az, hogy ki él 83 éves koráig, és ki nem.
biztos, hogy nem a szalonnától, és a kolbásztól élt 83 éves koráig az öreg, és nem is a tanyasi munkáktól, az is biztos.
valamint az is biztos, hogy nem lenne fejlettebb az izomzatom a hajnali erdőben futásoktól, tüzelő felvágásától, varsa ellenőrzésektől, ház körül ügyködésektől.
ezek mind-mind alapvetően téves elképzelések.
ha tippelnem kéne, hogy inkább mitől élhetett 83 évig, akkor először is > genetika, másodszor pedig városi-stressz mentes életkörülmények stb.
Churchill mondta: "a sport: halál"
sokan ezt valamiféle viccnek hiszik, pedig nem az.
Szal a túlzottan aktív sport (versenysport) biztos, hogy nem élethossz növelő tényező, ugyanúgy ahogy bármely a szervezetet túlzottan igénybevevő sorozatos mozgás sem az.
gondolok itt pl. a fizikai munkákra, vagy a különböző mezőgazdasági fizikai munkákra is.
a nem túlzásbavitt súlyzós edzés sokkal kevésbé terhelő a szervezet számára, mint akár egy erőltetett menetű séta!!!
ezt jól le tudom mérni magamon is amúgy a szívproblémám miatt... -
nem baj, nem kell, hogy mindenki sulyzózzon, csak ne számíts látványos eredményekre nélküle, főleg, ha az a típus vagy, amilyet leírtál.
egyébként a ti (Ádival) esetetekben nem az a "lényeg", hogy gyors az anyagcserétek (ez önmagában még nagyon jó dolog lenne), hanem, az, hogy azért gyors, mert nem jó!
ez testépítés szempontjából nem a legkedvezőbb, egészség szempontjából viszont igen! (persze csak ha esztek rendesen azért)
minél nagyobb a test zsíraránya, az minden szempontból annál rosszabb... -
G_ArchAngel #30923 nagyrészt igazad van, a jelenlegi életkörülményeink mellett tényleg ez a megoldás...
tudod mi lenne a leghatékonyabb edzés?
menj le egy hortobágyi vagy bakonyi tanyára...
öregapám benyomta esténként a szalonnát, kolbászt, fehér bort, 83 évesen még mindig kapált, árkot ásott, fát vágott - úgy, hogy én fénykoromban nem tudtam vele tartani a lépést...
ez amit Te is csinálsz, az egyetlen lehetőség szinte a városban, hogy formában tartsd magad, ellenben sokkal fejlettebb izomzatod lehetne, ha pirkadatkor kimennél az erdőbe futni, felvágnád a tüzelőt, beeveznél ellenőrízni a varsáidat, ügyködnél a ház körül...
nem lenne annyira látványos és gyors, mint egy konditerem, de hosszú távon kifizetődőbb... -
igen, eltaláltad: "mintha az valami mumus lenne"
de akkor is ódzkodom tőle, vagy húzom a szám, vagy mindegy hogy fogalmazunk. Nemtom miért van... :( -
Én nem írtam, hogy a "természetes erősítő mozgásokat" rossznak tatom! (csupán nem elég hatékony...)
Én azt írtam, hogy az elképzelést tartom rossznak, amikor valaki valamiféle megmagyarázhatatlan ellenszenvvel viseltet a súlyzós edzések irányában, mintha az valami mumus lenne, holott a leghatékonyabb, akár fogyni, akár erősödni (vagy mindkettőt) akar valaki.
Ugyanez a helyzet a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban.
Nem értem mi az oka az ezektől való tartózkodásnak?!
Semmi csoda nincs bennük, az összes összetevő megtalálható bármely közért polcain található élelmiszerekben, csak bizonyos összetevők koncentráltabb formában. (tehát szintén a legideálisabb a fogyni, vagy erősödni (vagy mindkettőre) vágyóknak...) -
Mimacs kösz:sikerült belépnem!!:D:D -
WiLDoR #30919 én meg tablettásvörösboroskólát :D
2 db 2/2-es leosztást, szép lassan elkortyolgatva kitartott éjfélig. kellemesen jól éreztem magam tőle (meg attól a 6-7 jobbnál-jobb csajtól is, akik velünk voltak). -
G_ArchAngel #30918 csak fehérbort ittam, csak sokat, viszonylag rövíd idő alatt...:) -
WiLDoR #30917 hehe :D
hiába no, tudni kell, hol a határ :D
én is voltam már olyan szinten részeg, hogy úgy vittek haza, másnap mégse voltam másnapos. kialudtam magam, azt ennyi :) szerencsére ezt a fogalmat én nem ismerem :D
tegnap is éjfélig bandáztunk Golf-ban, nagyon ql volt a hangulat, mégsem ittam le magam, meg nem is vágom abban mi a jó? amikor már elveszti az ember az önkontroll az már nagyonnemjó szvsz.
bár ez privát véleményem... -
WiLDoR #30916 persze, hogy van értelme, csak nem ész nélkül kell zabálni, napi 5-6x. sulyzós edzés után pl. kifejezetten ajánlott elfogyasztani egy fehérje-szénhidrát turmix-ot, mert annyi energiát éget el a szervezeted edzés alatt, hogy kinyúvadsz a fáradtságtól. ha megiszol egy ilyet, akkor a szervezetednek lesz miből visszapótolni az elveszett ásványi anyagokat, meg a fehérjét is kapásból elkezdi beépíteni az izomzatodba, meg annak regenerálása is felhasználja. ettől még nem leszel herkules :)
amúgy ez a nemeszek és úgy fogyok le diéta a létező lexarabb, ami csak van. egyrész önkinzás, másrészt, meg ha utána teleeszed magam az éhségtől, akkor meg egyből zsírnak tárol el mindent a szervezet, és mikor a zsírtartalékok visszaépültek, akkor jön utána a többi. koplalásnál meg elsőként mindig az izomzat épül le, utána csak a zsír. -
G_ArchAngel #30915 én is döntöm magamba, mert iszonyatosan másnapos vagyok...:) -
én is iszok, mint a teve, de én nem akarok fogyni... :D -
'reggelt! -
WiLDoR #30912 jah, eről én is pont pár napja olvastam :)
bár ez az egész napi nyammogás nekem valahogy nem jön be. de mondjuk ebben a rohadt melegben az ásványvizet döntöm magamba 1000L :D -
WiLDoR #30911 

-
WiLDoR #30910 Gyerekek!
Szétbüntetik az RTL KLUB-ot!!
Már du-án óta nem megy.. elöbb egy novemberi esett miatt büntették... valóvilág...
hogy ez engem mennyire bánt -
peet69 #30909 áz :-D
-
tipikus bankrabló ábrázat, csak a harisnya a fejéről a fotózás erejéig hiányzik :) -
peet69 #30907 jó reggelt -
fenn van a psd!! -
Én is vékon vagyok vazz..
Hja.. nekem is gyors az anyagcserém sztem... -
Lehet tápkiegek nélkül is látványosan fejlődni, csak jóval nehezebb. A lényeg a megfelelő mennyiségű és jó minőségű fehérje, szénhidrát elfogyasztásán, valamint az arányukon van. Pl. A megf. mennyiségű fehérjét elég nehéz bevinni normál kajával (pl hússal), mert a húsnak csak cca. 20%-a fehérje és ha mondjuk napi 200 g fehérjét kell enned, akkor ahhoz meg kell enned 1 kilő húst. Ez egyrészt megterhelő, másrészt vele együtt lecsúszik 800 g zsír,szénhidrát, meg mittoménmi. Ugyan ez a helyzet a tejjel is. -
gyó éjt!!! -
hihi, nincs több! :DD
meg amúgy is elszédül itt mindenki! :DDD