Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Te mit tettél volna? Ha gáz nélkül támadsz, robbantanak. Ha eleget teszel a követeléseiknek akkor naponta lesz ilyen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tehát a 129 túsz közül 128 a gáz miatt halt meg.
Én ezt nem nevezném szakértelemnek. Hajmeresztõ idiotizmusnak és inkompetenciának már annál inkább.
Ez ugyebár a 380 beslani és a 130 moszkvai civil halott miatt ugyebár nem kérdés.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
vagy bárki más így utólag...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Tévedésrõl volt szó és túlzott erõ alkalmazásáról.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A tévedés mindenhol tévedés. És itt tévedésrõl volt szó.
Amit pedig hallassz a rádión azaz adrenalin hatása.
Más:

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Egy háborús övezetben pedig elõbb lõnek és utána kérdeznek... Ha fegyveres csoportban mozogsz még ha nincs is nálad puska szarrá fognak lõni. nincs olyan, hogy "nem ér nincs is nálam puska" ez nem fogócska.
Egyébként két fegyverest minimum én is láttam. De ettõl még nem hiszem, hogy ez volt a megfelelõ eljárás.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint irtam, en nem ertek hozza, de en vartam volna amig tisztan tuzelhetek a fegyveresekre(mar az elejen is ketten egyutt alltak kulon), aztan hivtam volna a par saroknyira levo foldi csapatot, de gondolom biztonsagosabb a sajat tarsakra nezve ha halomra lovik a fegyvereseket a fel kornyekkel egyutt.
Nem vitatkozni jottem, csak erdekelt, hogy miert ez volt a legjobb megoldas.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mint irtam, en nem ertek hozza, de en vartam volna amig tisztan tuzelhetek a fegyveresekre(mar az elejen is ketten egyutt alltak kulon), aztan hivtam volna a par saroknyira levo foldi csapatot, de gondolom biztonsagosabb a sajat tarsakra nezve ha halomra lovik a fegyvereseket a fel kornyekkel egyutt.
En befejeztem a temat, nem vitatkozni jottem, csak erdekelt, hogy miert ez volt a legjobb megoldas.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gondolom azert kaptak meg az engedely a tuzelesre mert azt mondtak 6-8 fegyveres van meg rpg-t is lattak, ami mar a felvetel alapjan is lathato, hogy nem valos. Nem is ertem ezek utan miert nem tortent semmi a pilotakkal...
Persze igazad van, a sajtos emberek miatt kaptak fel ennyire az esetet, de nem miattuk szanalmas ami tortent, mert nem csak a ket ujsagiro halt meg a 2-3 fegyveres mellett.
Szerintem ilyen tehetségtelen gyökereknek semmi keresnivalójuk egy Apache botkormánya mögött.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
bõvebben
A lenti hummer még az RPG találatos? Azt amúgy is akartam kérdezni, hogy a sérült katonáinkon hogy hogy nem voltak égési sérülések?