1957
Star Wars: Republic Commando
-
#1555 Neten nem lehet vele játszani mert Eredeti CD kell hozzÁ!
De én egyszer lanon voltam és kipróbáltam! Nem nagy durranás! De egyszer érdemes kipróbálni!
Igaz érdekes módok vannak benne! -
#1554 S.W.A.T 4 demójával játszottam! De inkább ne firtasuk!
A Zenéja az jó és a társaidnak figyeled a beszólásait mert az a legjobb!
Ajánlom figyelmedbe!Hogy azokra midnenképpen figyelj mrt olyan szüvegük van hogy leesel a székröl! :D -
Rolesz #1553 Bocs hogy kérdezem lehet hogy már vlt:
Neten nem megy "bisztonsági másolattal"? -
Rusy #1552 Hát végülis igazatok van, de ha összehasonlítom pl a S.W.A.T. 4-el, ugye ami hasonló abból a szempontból hogy szinte mindig ugyanazt kell csinálni, de mégis meg van oldva az esetek nagy többségében a változatosság, és nem mindig robbantani kell, szvsz sokkal jobb mint ez, de mindegy ízlések és pofonok, én csak a star wars világ miatt kezdtem el, és valószínűleg emiatt be is fejezem, egy pozitívum, a zenéje nagyon jó, igaz azt nem lehet elkúrni... -
#1551 Helyes! -
#1550 Én is 1etértek veled. -
#1549 Hát én nem értek egyet a véleményeddel!
A Játékélménye nagyon jó!Lehet hogy majdnem mindig ugyan azt kell csinálni de ez vaN! Vagy te mit szeretnél csinálni a Commandósokkal?
Mert ha van hozzá jobb ötleted akkor miért nem mondtad a tervezőknek??? -
Rusy #1548 Jójó nem kell mindjárt nekem esni, 1 óra játék után ez a véleményem, azt hiszem nem maadtunk volna le semmiről ha nem csinálják meg ezt a játékot, de talán annyit megérdemel hogy egyszer végignyomjam, de nagyon ötlettelen, és unalmas egy idő után, na majd még nyomok vele ha lesz kedvem... -
#1547 minden játékban ez van
de ha meg nemcsinálták volna meg a játékot azon rinyálná hogy mé nincs ilyen -
#1546 ha nemteccik ne jácc vele
-
Rusy #1545 Na elkezdtem, eljutottam elég messzire, szvsz agyatlan öldöklés, és mindig ugyanazt kell csinálni, menny előre robbantsd fel ezt, robbantsd fel azt, kicsit többet is ki lehetett volna hozni belőle... -
#1544 Nem nem!
aviban van meg 700 mega körül feliratosan!
De nagyon kis feelinges movi! :) -
#1543 én azt hittem a dvdrip van meg.
de nem ... -
#1542 AZ első sorozat van meg felirattal!
De a másodikat is láttam már! Ha így is kell akkor küld egy rivit az msn címeddel! -
#1541 az első 20 részről beszél. -
#1540 Fel tudnád rakni valami oldalra, ahonnan lel lehet tölteni, mer megnézném.
És ha megvan akkor, az melyik?
Az I. vagy a II. sorozat? -
#1539 megkapod jövő héten ... -
#1538 MEgvan az összes rész egybevágva!
Szóval mutassanak valami újjat! :D -
#1537 21. résztől a 25. részig, kb 10 perc/rész. -
#1536 azösszes rész ecerre vagy mi?
mert én nem vállalom be hogy 5perces mini filmet nézzek /nap..
[elejétől kezdik..?] -
#1535 hétfőtől 19h-tól lesz a KH rajzfilm ungárisül a cartoon networkön, ha esetleg érdekel valakit -
#1534 Megoldás a kérdésemre.Nem szabad ékezetes betűket írni névnek mert az bezavarja a játékot. -
#1533 azistenit:( -
wolfblade #1532 Szasztok csá!
végiyomtam nagyon tuti de nem értem hogy mi történt a végén!!!
Valai elmagyarázná yoda mit mondott PLEASE -
#1531 Én csak kvikszévet használtam meg a csekpontokat :DDD , úgyhogy mentés nincs :) -
#1530 na én is végigtoltam :) Tutti volt naon :) Szegény Sev...
Még 1-2 pályát elbírt volna 2 helyett 4 CD ... -
#1529 Szeva!
Tudnátok 1 mentést küldeni?
Mert 1 csomot mentek és amikor belépek akkor a csak 13mentés rak ki a Kashyyyk küldetésböl.
Onnan kéne, hogy a "hidat fel kell robbantani" küldetés legelejétöl számitva és miután leomlasztottuk a plafonrol a fát azután 3-4 mentéssel. -
#1528 Hmmm........
2-t és könnyebbet! -
#1527 A választ előre is köszönöm!
-
#1526 Hi.Lenne egy kis gondom. Mitől van az hogy elkezdek játszani a játékkal megunom és utánna kikapcsolom a gépet,és mikor elindítom a játékot utánna nem enged be a profilomba. -
sd54321 #1525 aaaargh!
az a barom aki ékezetek használ egy linkben....
szal a link helyes de csak eddig:
http://54.xappli.free.fr
ill.
http://55.xappli.free.fr
mindkettőnél lesz egy ilyen mappa:
Données/
na abban vana game sok sok rarban
iso-k, 2 cd + az isoban a crack
na hajrá:) -
sd54321 #1524 srácok!
ha még vkinek nem lenne meg:
http://54.xappli.free.fr/Donn%e9es
http://55.xappli.free.fr/Donn%e9es
itt fent van a teljes cuccos
kéne már hozzá egy magyarosítás!!!!!
tud valaki?
ha igen plz dobjon meg egy linkkel:
[email protected]
thanks... -
Temporal Vortex #1523 Tegnap nekem is újraindult játék közben 1x Valszeg azért mert nem a vengance vagy mi a szösz verzió van meg... -
#1522 Amikor öszefog egy csapat játékos szervert bérelnek és szervertfuttatnak! Annál elöbb nem hiszem hogy lesz!Sajna! -
#1521 Nekem megy!
Igaz már letöröltem mert kellet a hely!
Én mindeg Daemon Tools-t használtam is fogok is!(De ezt még ki tudja) -
KokoMi8813 #1520 Hali!
Má rég végigvittem de nem tudok vele neten nyomulni a F....nem nincs egy jómagyar szerver se a mindent látó szemben!!!!!!!!! Mikor lesz??? -
Tigerson #1519 neked megy? -
Tigerson #1518 Daemon -
#1517 Ezért érdekes!
Mit használsz Alkoholt?vagy Daemont? Mert a DAEMON jobb :D -
Tigerson #1516 azért indul újra a gépem?
haveromnak megy rendesen, meg más játékok sem indulnak újra azért, mert nem eredeti