Star Wars: Republic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://bakvarnyu.uw.hu/cumi.JPG
azon a kek sugarajton nem tudok atmenni
alias Darken
alias Darken
Mondták, hogy állítsam át a felbontást, de ezsem segített nekem ha valaki tudna segíteni az kérem, hogy segítsen elõre is köszönöm...
Nem szeretnék lemaradni errõl a játékról!!!!!
Mondták, hogy állítsam át a felbontást, de ezsem segített nekem ha valaki tudna segíteni az kérem, hogy segítsen elõre is köszönöm...
Nem szeretnék lemaradni errõl a játékról!!!!!<#help>#help>
azért se mondom meg, h miért van 3 bolygó és egy hajó.
N0 TXT TLK PLZ!4!
alias Darken
Az animáció ugyan az, mikor landolnak Kashyyykon (utolsó szkenárió), csak felfelé mennek
. Égen látni pár csatahajót, ahogy megjönnek.
. "Miez? hoppá bémeg! inváziós flotta húha"
. "Jájj hogy hagyhattuk ott Sevet?" - "Otthagytuk, ez van"
VÉGE
N0 TXT TLK PLZ!4!
na?<#confused>#confused>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
There is only one Boss!
Nem tudom, mi lesz a 3. epizódban, de ha minden igaz, akkor a Khasyyyk invázió.
No a játék szempontjából lenne nagy dobás, ha abban feltûnne, valami otthagyott renegátként vagy bárhogy 07 (Sev).
Mert így tényleg semmilyen vége nincs az RCnek
N0 TXT TLK PLZ!4!
A grafikai beállításokat, ha változtatom, akkor össze-vissza ugrál a kép. Arra gyanakszom, hogy VGA-t kellene cserélnem, de jobban örülnék neki, ha nem kellene.
Konfig
AMD 2100+ 768MB RAM GeTi 4200
Vmi tippetek?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
alias Darken
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Mit csináljak, ha a telepítés közben az elsõ cd-nél kiírja, h nem talál vmi fájlt, és megszakítja a letöltést - a 2cds verzió van meg..
??
alias Darken
alias Darken
Én a routeremen tiltottam a 29910-es portot a net felé, és engedélyeztem a 7777-es a gép felé(ez a doksiban van).
Ezután indítottam internet szervert, és már jött is a klán társ be. Sõt, hamarosan megjelentek idegen arcok is, így elég jó kis csata alakult ki. Csak egyre kell figyelni, hogy ha DSL-en indítasz szervert, a max játékos 4-5 legyen, mert több "deltánál" lagos lesz.
"Lock and load deltas!"
alias Darken
alias Darken
2. Ha ez megvan,akkor tud a haverom hozzám csatlakozni?<#email>#email>
3. Ha ez megvan,akkor én hogy tudok mondjuk magyar serverhez csatlakozni,mert AllSeeinEye nem jelzi a játékot!<#schmoll2>#schmoll2>
Köszi a segitséget elõre is!<#law>#law>
Alap!!! Csak a Kispest!!! <#nyes>#nyes>
alias Darken
Ennek a game-nek is az interneten játszható része olyan mint a battlefront-nak vagy vmivel kevesebb idõt töltöttek azzal hogy minnél jobban levédjék és lehet vmilyen furmányos módon játszani a neten?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
alias Darken