Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
lol..bár nem annyira vicces :l
bevásárlóklón(?) 😄
Blasta
sorry ha már volt

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hát igen,talán cheat nélkül nagyobb élmény lett volna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tigeroo
ahan, szal cheattel nyomtad...??
Ha felveszed a granatveto puskat balra a roncsnal akkor oda lehet rakni egy robbano toltetet jobbra s igy attudsz jutni!

rekettyes
valaki megtudna mondani itt hogy jutok tovabb:
http://bakvarnyu.uw.hu/cumi.JPG
azon a kek sugarajton nem tudok atmenni

hát mit mondjak, most ütöttem végig, a közepétõl már unalmas volt nagyon, az eleje viszont jó és érdekes volt.eléggé intelligensek a csapattagok, és a parancsok ilyen egyszerû kiadása is nagyon jó, biztosan átveszik majd más játékokban is. csak nagyon elnyújtották, ami ugyan növeli a játékidõt, de élményt már nem ad.de azért cheattel gyorsan ment.ami nagyon tetszett a végén az amikor a vukik agyoncsapdosság az ellenséget és volt hogy a szuper battle droidot felkapva elhajította vagy földhöz csapta. látványos

Nincs multipeccs

alias Darken

Reinstall?

alias Darken

Üdv mindenkinek, van egy bazinagy gondom amikor betöltött a pálya látom, hogy egy sisakból nézek ki de nem látom a helyszínt és a fegyvert.
Mondták, hogy állítsam át a felbontást, de ezsem segített nekem ha valaki tudna segíteni az kérem, hogy segítsen elõre is köszönöm...
Nem szeretnék lemaradni errõl a játékról!!!!!
Hi! Tud vki multipeccst, vagy vmit, amivel lehet neten nyomulni? THX

Hi! Tud vki multipeccst, vagy vmit, amivel lehet neten nyomulni? THX

<#help>Üdv mindenkinek, van egy bazinagy gondom amikor betöltött a pálya látom, hogy egy sisakból nézek ki de nem látom a helyszínt és a fegyvert.
Mondták, hogy állítsam át a felbontást, de ezsem segített nekem ha valaki tudna segíteni az kérem, hogy segítsen elõre is köszönöm...
Nem szeretnék lemaradni errõl a játékról!!!!!<#help>
repro
minek érdekel a vége, ha azt sem tudod, h eddig mi történt?
azért se mondom meg, h miért van 3 bolygó és egy hajó.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Stark

????????????

hópihe

Stark
akkor mé 3bolygó és az csatahajó képe van kirakva van kirakva?

hópihe

nem 4 van, játszd végig és megtudod miért hagyták ott <#kuss>

alias Darken

Stark
és 4 küldetés van? mer én most tartok a 3.nál de az máá a Kashyyyk.

hópihe

Stark
még nem vittem végig

hópihe

Stark
mé hagyták ott

hópihe

repro
!Spájzer!

Az animáció ugyan az, mikor landolnak Kashyyykon (utolsó szkenárió), csak felfelé mennek
. Égen látni pár csatahajót, ahogy megjönnek.
. "Miez? hoppá bémeg! inváziós flotta húha"
. "Jájj hogy hagyhattuk ott Sevet?" - "Otthagytuk, ez van"
VÉGE

N0 TXT TLK PLZ!4!

Stark
Szal nincs vége?😄😄
Akkor megy-megy és kiirja h vége?<#idiota><#idiota>

hópihe

<#eljen>

fistin
hi. valaki tud nekem segíteni? egy csomót vittem a gamet, aztán egyszercsak lefagyott. de a menüben is szokott csíkozódni egyébként. fagyás általában mentésnél lehet(de nem mindig). utána vissza sem tudtam tölteni a játékot, és kezdhettem elõlrõl
na?<#confused>

Tono34
A legfrissebb van fennt. Sõt win install is volt már.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Moyko
semmi baja, nekem is azt csinálja, tölts le a 66.93 nvidia drivert, álits be a flbontást. ments el..lépj ki..indist újra. ha nem megy fogj egy notepad-et és ird át a user.ini ben az értékeket.

There is only one Boss!

repro
Spoiler?

Nem tudom, mi lesz a 3. epizódban, de ha minden igaz, akkor a Khasyyyk invázió.
No a játék szempontjából lenne nagy dobás, ha abban feltûnne, valami otthagyott renegátként vagy bárhogy 07 (Sev).
Mert így tényleg semmilyen vége nincs az RCnek

N0 TXT TLK PLZ!4!

The last strike-asszem.

Tono34
Olyan problémám volna, elindul a játék és egy idõ után lefagy. Vmikor már a betöltésnél, vmikor késõbb.
A grafikai beállításokat, ha változtatom, akkor össze-vissza ugrál a kép. Arra gyanakszom, hogy VGA-t kellene cserélnem, de jobban örülnék neki, ha nem kellene.
Konfig
AMD 2100+ 768MB RAM GeTi 4200
Vmi tippetek?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

MerlinW
Credits<#idiota>

[merlinw.org]

grebber
Mi az uccsó pályaszaksz neve?

Next PC upgrade: 2022

repro
hát semmi. pont ez az

N0 TXT TLK PLZ!4!

mi a vége? nincs türelmem hozzá

Vidd vissza a boltba és installálják ott, ha müxik náluk akkor cserélj cd olvasót próbaképp egy haverral. Szvsz ott a baj.

alias Darken

Component transfer error- t ír..

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

bocs, installt😊 ?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hali!

Mit csináljak, ha a telepítés közben az elsõ cd-nél kiírja, h nem talál vmi fájlt, és megszakítja a letöltést - a 2cds verzió van meg..
??

Hát azt nem tom, hogy a winfosban, vagy a Te tûzfal progidban hogy kell ezt tiltani. Sorry. <#nemtudom>

alias Darken

NEkem nincsen routerem,asse tom pontosan mi az,de most ne magyarázd el ezt,inkább mondd el még1x,hogyan csinálhatom ezt meg,de ugy mint egy lajikusnak(nem lámának<#lama>)
Jah igen, of course a game másolt <#alien2>

alias Darken

Szeva,
Én a routeremen tiltottam a 29910-es portot a net felé, és engedélyeztem a 7777-es a gép felé(ez a doksiban van).
Ezután indítottam internet szervert, és már jött is a klán társ be. Sõt, hamarosan megjelentek idegen arcok is, így elég jó kis csata alakult ki. Csak egyre kell figyelni, hogy ha DSL-en indítasz szervert, a max játékos 4-5 legyen, mert több "deltánál" lagos lesz.

"Lock and load deltas!"

alias Darken

Áh, csak a Kispest! <#nyes>

alias Darken

1. És ezt hol állitom be?<#rolleyes>

2. Ha ez megvan,akkor tud a haverom hozzám csatlakozni?<#email>

3. Ha ez megvan,akkor én hogy tudok mondjuk magyar serverhez csatlakozni,mert AllSeeinEye nem jelzi a játékot!<#schmoll2>

Köszi a segitséget elõre is!<#law>
Ma2ska
És ez?

Jól látom, hogy a logodban a gyönyörû Kispest címer van? <#taps>
Alap!!! Csak a Kispest!!! <#nyes>

alias Darken

Tono34
Ma kaptam meg a progit, amint hazaérek már telepítem is.

Sziasztok!

Ennek a game-nek is az interneten játszható része olyan mint a battlefront-nak vagy vmivel kevesebb idõt töltöttek azzal hogy minnél jobban levédjék és lehet vmilyen furmányos módon játszani a neten?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

29910-es port tiltása a net felé a szerver gépen.

alias Darken

Császtok! Kiprobáltam a muliját és hogy lehet,hogy amikor csináltam egy srvert,akkor csomoan csatlakoztak hozzám? Honnan látnak? De viszont haverommal akartam játszani,õ meg nem tudott csatlakozni.Tudtok valami jo modszert?
Adam II
Végigjátszottam.
Folytatásgyanús.
De olyan szomorú vagyok valahányszor végigtolok egy játékot amit szerettem játszani mert olyan kár ,hogy vége. Persze tudom nem tarthat az örökkévalóságig mert akkor megunnám (példának okádék: Sims)