1957
Star Wars: Republic Commando
-
2 hete vagy fenn de már két hibapontot begyűjtöttél!
Jól nyomod! -
dani92 #1594 kösz
-
menj a googl-ra és ott is rákershecc -
én meg csak 14:D -
dani92 #1591 B-BIRD bocs de én nem tom hogy ez mit jelelent csak 1-2 hete vagyok bejelenkezve és én még csak 12 vagyok el tudnád magyarázni? Előre is kösz -
Erre a hozzászólásra nézz: #1584
Ott segítettek neked egy oldallal, ahol találsz kódot. Ha nem megy, kérj segítséget otthon valakitől. -
dani92 #1589 sziasztok nem tuda senki a republic commandonak a teleptő kódját ? segitsetek vagy adjatok egy honlapot nekem 8 csak kérlek segitsetek előre is kösz. -
Félek az lemarad, s legközelebb ez lesz: "Első pályán vagyok, van egy szobában egy gomb, mit kell csinálni?????????? Mondjátok már meg, MOST!!!!!!!!4444"
:-)) -
De ha már ennek ellenére válaszolnak, illene egy thx-t elejteni. -
Na az ilyen megnyílvánulás nem kellene ide. Ha neked van szükséged valamire, ne te parancsolgass nekünk, légyszíves! :-) -
mivel egy dx8 kompatibilis vga kártya amibe van pixel shéder és egyebek 10 ezer forintért beszerzehetőek igy semmi értelme butitani a játékotkat -
Bocs, itt nézz körül.
Elírtam a címet. -
Itt keress, csak beírod a nevét. -
dani92 #1582 válaszóljatok! -
Keress rá. -
dani92 #1580 nem másóltban van meg és nme kaptam meg hozzá a kódot
-
Nem adták hozzá a tokban? Ha hiányzott belőle, vidd vissza a boltba, és kérj másikat. Ki kell cseréljék. :-) -
dani92 #1578 sziszasztok tuddjátok hogy mi a Republic Commandonak az installálókódja? Mert így nem tudom feltelepíteni a kód nélkű. -
sd54321 #1577 amugy ez a pixer shader 1.3 jókora szivatás...
ha nem tud a videokarid ps-t akkor a grafika kicsit fura lesz... a reflektorok, az npc-k texturái csak sima, egyszínű texturák lesznek, stb...
de legalább elindul a game, van olyan game (pl. a legos star wars) ami pix shd hiányában el sem indul.
BASSZÁK MEG A PÉNZÉHES QRVA JÁTÉKKÉSZÍTŐK ÉS VIDIKÁRTYAKÉSZÍTŐK!!!
méirt nem lehet egy opció a pix shdr használata???? legyen még 100Mb-tal nagyobb a game de induljon el egy 2 éves gépen is! -
sd54321 #1576 "Szasztok csá!
végiyomtam nagyon tuti de nem értem hogy mi történt a végén!!!
Valai elmagyarázná yoda mit mondott PLEASE"
semmit extrát, a lényeg, hogy mehetnek vissza akciózni (mivel nagyon úgy ált, hogy avooki trelep felszabadításával mehetnek is nyugdijba)
ps.:
az egyikük el is ment :)
(gondolom nem válalta a szinkronhangot a 2. részben) -
sd54321 #1575 gyári vagy másolt cd?
ha gyári akkor csak gépeddel nem kóser vmi.. javaslom felynomni a legfrissebb sw:rc update-t. (ha van... )
ha copy-s akkor szedd le és próbáld ki a nocd crack-kel indítani (pontosabban a nocd crcak-t bemásolni majd az első cd autoplay funkciójával elindítani a game-t):
http://spacetarget.com/games/pc_sw_republic_commando.shtml
ha így sem megy akkor marad a vidikártya driver frissítés, a dx verzió frissítés (ha nem a dx90c van fent) vagy egy víruskeresés, vagy épp' a futó vírus monitor kilövése, vagy, vagy.... sorolhatnám -
spyghost #1574 hi! én még csak most raktam fel a gamet mert most jött rám a starwars láz így a 3. rész előtt. csak az van h betölt a játék és kész. bámulhatom a képet ameddig csak akarom, mert vmi oknál fogva kifagy. ha valaki tudna segíteni hálás lennék! a gépem bőven megfelel a követelményeknek. ati9200-as vga-m van és penti 4-esem. szal nem értem mi lehet a gond. plz vki segítsen!!! -
no para -
Betto #1572 sorry,nem ide akartam -
gondolom a pályaszerkesztőbe! :D
De amúgy foggalmam sincs! -
hát ha majd egyszer sikerül az a téma akkor elküldhetnéd nekem is! :D -
Betto #1569 Hol lehet pályát csinálni??????????????
-
Persze, nem játsza le őket.
Ha sound forge nem játsza le, akkor winamp tuti nem. :-(
Pedig olyan fasza XP témát csinálnék a kommandósok hangjával :-(((( -
Winampal próbáltad?
Bátyám szerint lejátsza! -
Tudtommal az Unreal editor.
De az egyből hibával elszáll amint SW:RC file-okat szeretnék betölteni.
(akár multi map, akár hangfile) -
és az UAX-ot mi tudja megnyitni? -
Jaja, a zenefile-ok .OGG-ben vannak, de nekem a hangfile-ok kellenének amik UAX-ban vannak :-(
-
.UAX kiterjesztésűek a hangfile-ok. -
Nemtom, nem értek az Unreal editorhoz már, régen csesztettem az UT engine-t akkor betöltöttem a UT hangokat és módosítgattam őket, de a Commando file-jait nem tudom megnyitni editorban.
Megpróbálom OGG playerrel, de OGG-ot megnyitna a Sound Forge is nem? -
Elírtam!
,,Akkor nem ha van pb" <= Akkor vág ki ha van pb! -
Akkor nem ha van pb!
MErt akkor CD-keyel kivág a francba szerintem!(De nem tuti)
Ki kell pórbálni! -
ogg kiterjesztésüek nem? akkor ogg player... bocs ha tévedtem, de azt hiszem én is kiszedtem a musicokat! viszont a modeleket nem lehet át konvertálni UT2004-be? -
Rolesz #1558 Ha van 1 db eredeti cd-key-em akkor lehet egyszerre 2-en vagy 3-an használni? -
én azóta próbálnám meg kiszedni a hangokat a émből, de UT editor se nyitja meg a hangfile-okat.
Ha esetleg valaki rájön, hogy lehet a hangokat lementeni normális állományba plíz privizzen rám! -
lool, nekem 1óra volt míg belejöttem, de jó neked h már meg is untad =)