1957
Star Wars: Republic Commando
  •  eX
    2 hete vagy fenn de már két hibapontot begyűjtöttél!
    Jól nyomod!
  • dani92
    kösz
  • Stark
    menj a googl-ra és ott is rákershecc
  • Stark
    én meg csak 14:D
  • dani92
    B-BIRD bocs de én nem tom hogy ez mit jelelent csak 1-2 hete vagyok bejelenkezve és én még csak 12 vagyok el tudnád magyarázni? Előre is kösz
  • BBird
    Erre a hozzászólásra nézz: #1584
    Ott segítettek neked egy oldallal, ahol találsz kódot. Ha nem megy, kérj segítséget otthon valakitől.
  • dani92
    sziasztok nem tuda senki a republic commandonak a teleptő kódját ? segitsetek vagy adjatok egy honlapot nekem 8 csak kérlek segitsetek előre is kösz.
  • BBird
    Félek az lemarad, s legközelebb ez lesz: "Első pályán vagyok, van egy szobában egy gomb, mit kell csinálni?????????? Mondjátok már meg, MOST!!!!!!!!4444"
    :-))
  • Dynamic
    De ha már ennek ellenére válaszolnak, illene egy thx-t elejteni.
  • BBird
    Na az ilyen megnyílvánulás nem kellene ide. Ha neked van szükséged valamire, ne te parancsolgass nekünk, légyszíves! :-)
  • Istencsászár
    mivel egy dx8 kompatibilis vga kártya amibe van pixel shéder és egyebek 10 ezer forintért beszerzehetőek igy semmi értelme butitani a játékotkat
  • Tono34
    Bocs, itt nézz körül.
    Elírtam a címet.
  • Tono34
    Itt keress, csak beírod a nevét.
  • dani92
    válaszóljatok!
  • Tono34
    Keress rá.
  • dani92
    nem másóltban van meg és nme kaptam meg hozzá a kódot
  • BBird
    Nem adták hozzá a tokban? Ha hiányzott belőle, vidd vissza a boltba, és kérj másikat. Ki kell cseréljék. :-)
  • dani92
    sziszasztok tuddjátok hogy mi a Republic Commandonak az installálókódja? Mert így nem tudom feltelepíteni a kód nélkű.
  • sd54321
    amugy ez a pixer shader 1.3 jókora szivatás...

ha nem tud a videokarid ps-t akkor a grafika kicsit fura lesz... a reflektorok, az npc-k texturái csak sima, egyszínű texturák lesznek, stb...

de legalább elindul a game, van olyan game (pl. a legos star wars) ami pix shd hiányában el sem indul.

BASSZÁK MEG A PÉNZÉHES QRVA JÁTÉKKÉSZÍTŐK ÉS VIDIKÁRTYAKÉSZÍTŐK!!!

méirt nem lehet egy opció a pix shdr használata???? legyen még 100Mb-tal nagyobb a game de induljon el egy 2 éves gépen is!
  • sd54321
    "Szasztok csá!
    végiyomtam nagyon tuti de nem értem hogy mi történt a végén!!!
    Valai elmagyarázná yoda mit mondott PLEASE"

semmit extrát, a lényeg, hogy mehetnek vissza akciózni (mivel nagyon úgy ált, hogy avooki trelep felszabadításával mehetnek is nyugdijba)

ps.:
    az egyikük el is ment :)
    (gondolom nem válalta a szinkronhangot a 2. részben)
  • sd54321
    gyári vagy másolt cd?

ha gyári akkor csak gépeddel nem kóser vmi.. javaslom felynomni a legfrissebb sw:rc update-t. (ha van... )

ha copy-s akkor szedd le és próbáld ki a nocd crack-kel indítani (pontosabban a nocd crcak-t bemásolni majd az első cd autoplay funkciójával elindítani a game-t):

http://spacetarget.com/games/pc_sw_republic_commando.shtml

ha így sem megy akkor marad a vidikártya driver frissítés, a dx verzió frissítés (ha nem a dx90c van fent) vagy egy víruskeresés, vagy épp' a futó vírus monitor kilövése, vagy, vagy.... sorolhatnám
  • spyghost
    hi! én még csak most raktam fel a gamet mert most jött rám a starwars láz így a 3. rész előtt. csak az van h betölt a játék és kész. bámulhatom a képet ameddig csak akarom, mert vmi oknál fogva kifagy. ha valaki tudna segíteni hálás lennék! a gépem bőven megfelel a követelményeknek. ati9200-as vga-m van és penti 4-esem. szal nem értem mi lehet a gond. plz vki segítsen!!!
  •  eX
    no para
  • Betto
    sorry,nem ide akartam
  •  eX
    gondolom a pályaszerkesztőbe! :D
    De amúgy foggalmam sincs!
  •  eX
    hát ha majd egyszer sikerül az a téma akkor elküldhetnéd nekem is! :D
  • Betto
    Hol lehet pályát csinálni??????????????
  • Blasta
    Persze, nem játsza le őket.
    Ha sound forge nem játsza le, akkor winamp tuti nem. :-(

Pedig olyan fasza XP témát csinálnék a kommandósok hangjával :-((((
  •  eX
    Winampal próbáltad?
    Bátyám szerint lejátsza!
  • Blasta
    Tudtommal az Unreal editor.
    De az egyből hibával elszáll amint SW:RC file-okat szeretnék betölteni.
    (akár multi map, akár hangfile)
  •  eX
    és az UAX-ot mi tudja megnyitni?
  • Blasta
    Jaja, a zenefile-ok .OGG-ben vannak, de nekem a hangfile-ok kellenének amik UAX-ban vannak :-(
  • Blasta
    .UAX kiterjesztésűek a hangfile-ok.
  • Blasta
    Nemtom, nem értek az Unreal editorhoz már, régen csesztettem az UT engine-t akkor betöltöttem a UT hangokat és módosítgattam őket, de a Commando file-jait nem tudom megnyitni editorban.
    Megpróbálom OGG playerrel, de OGG-ot megnyitna a Sound Forge is nem?
  •  eX
    Elírtam!
    ,,Akkor nem ha van pb" <= Akkor vág ki ha van pb!
  •  eX
    Akkor nem ha van pb!
    MErt akkor CD-keyel kivág a francba szerintem!(De nem tuti)
    Ki kell pórbálni!
  • Moyko
    ogg kiterjesztésüek nem? akkor ogg player... bocs ha tévedtem, de azt hiszem én is kiszedtem a musicokat! viszont a modeleket nem lehet át konvertálni UT2004-be?
  • Rolesz
    Ha van 1 db eredeti cd-key-em akkor lehet egyszerre 2-en vagy 3-an használni?
  • Blasta
    én azóta próbálnám meg kiszedni a hangokat a émből, de UT editor se nyitja meg a hangfile-okat.
    Ha esetleg valaki rájön, hogy lehet a hangokat lementeni normális állományba plíz privizzen rám!
  • tigeroo
    lool, nekem 1óra volt míg belejöttem, de jó neked h már meg is untad =)