Star Wars: Republic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy ULTRA FRANKÓ!!!! :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem tetszett, hogy a srácokat csak a programozók által megjelölt helyekre tudtam SNIPER COVER illetve egyéb fedezõ akciókra küldeni.
Sokkal jobb lett volna, ha BÁRMILYEN fedezék mögött kiválaszthattam volna, hogy mit csináljanak.
Illetve az ATTACK MANUEVER sem müködött zárt ajtóknál, itt mindig nekem kellett elõre mennem, pedig szivesen elõre küldtem volna tisztogatásra a srácokat.
Szóval a csapat irányítását nem oldották meg 100%-osan, bár az egyszerûsítés igencsak játszhatóvá és irányíthatóvá tette a csapatom és pörgõssé tette a játékot.
Véleményem az, hogy NEKEM nem volt rüvid a játék.
A pályaszerkesztés nem volt valami über, de nem zavart túlzottan.
Lineális pályák voltak, amit már megszokhattunk mostanság. Igazából engem nem dob fel egy akciójátékban, ha a továbbjutási lehetõségeket kell kutatnom.
Nagyon bejött a SQUAD mesterséges intelligenciája, bár ezen is van mit csiszolni.
Igazából szerintem a játék savát-borsát a hangeffektek ill. a belsõ rádiózás adta meg. Azok az elszórt poénok (SEV-et egyszerûen IMÁDTAM) azok a profi kommandós szövegek nagyon nagy feelinget hoztak a játékba.
A fõellenségek mondjuk igazán pitik voltak, leginkább a legvége volt túl egyszerû bár pár visszatöltést nekem is eszközölnöm kellett.
EZ EGY JÓ KIS JÁTÉK VOLT, ÖRÜLÖK, HOGY VÉGIGJÁTSZOTTAM.
UT engine a játék, ez 100%, de hiába töltöm be az UT editorba a hangfile-okat, hibával kilép az editor.
Próbáltam sima DM map-ot is betölteni, ugyan ez történt...
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Van valakinek valami ötlete, hogy tudnám a kommandós hangokat kiszedni a gémbõl??????
Felraktam az UT2004-et, de hiába próbálok egy map-ot vagy bármit betölteni az EDITORBA, hibával elszáll a program.
PLÍZ, HELP MÍ!!!!!!!
Ui: Nyisz-nyasz
Be kell bújni a droidfolyosókba, ahonnan 2 scavenger röpül elõ.
N0 TXT TLK PLZ!4!
PSN ID.: Beegabor
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
PSN ID.: Beegabor
kül nem szabad 1 pályán 1nel többször lelöni az embereidet
hópihe
hópihe
Graf meg oly mindegy milyen, amugy nekem jobban bejon az u2 engine, mint a source. Valahogy jobb ranezni. Hl2-be hiaba raktak villantos effekteket, a kocka sziklai meg hegyei, szakadekai sokszor duke3d szintuek, azok a ritkan szetszort fucsomok novenyzet cimen meg vicces.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem tudja valaki véletlenül, hogy van e javító pach a republik kommandóhoz? Az a gond, hogy az egyik emberem állandóan lemarad. Mikor visszamegyek érte mindig azt látom, hogy lebeg a levegõben. Ha adok neki valamilyen parancsot azt nyugtázza de nem tud megmozdúlni Ha lelövöm és újraélesztem akkor jön tovább, de most legutoljára mikor le akartam lõni az embereim meg rám lõtek. Segítsetek légyszi, ha tudtok! Köszi
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
hópihe
Mehetsz a Szövetséggel és az ellenségeikkel! És ennyi!
De azért nézd meg mindenképpen!<#kacsint>#kacsint>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Nem tudja vki hogy kell neten játszani??
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Star Wars Clone Wars 1-25-ig, alap az egész(fõleg a 22-23-ik részben szereplõ faj, akik magyarul beszélnek <#vigyor>#vigyor>)
!!!Spoiler!!!
Pont azzal végzõdik, hogy Greviuos tábornok elrabolja Palpatine kancellárt, vagyis amivel majd kezdõdik a Revenge of the Sith
!!!Spioler end!!!
alias Darken
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
www.starwars.com itt megtalálod. de ha minden igaz csak 5 részt nézhetsz meg
N0 TXT TLK PLZ!4!
Nem tudjátok, hogy van-e és hol lehet megnézni, elolvasni vagy letölteni a 2. és 3. rész között játszodó klónháborúról szóló történetet? A rajzfilmeket le lehet tölteni valahonnan magyarul?
Remek story, remélem lesz folytatás.
Demo még nem tetszett, de pont azt sikerült a teljesben pótolni, amit hiányoltam.
Le a kalappal a fejlesztõk elõtt <#worship>#worship>
És figyeljétek meg a 22. rész legvégén az idegen nép ÓMAGYARUL beszél :-DDD Nem vicc, indexen is írtak róla!
Szeretném a 07-es delta hangját kiollózni és felhasználni "erre-arra" :-D
Valami õrületesen frankó a hangja