Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Komolyan nem értem, miért kell ragaszkodni az nVidia-hoz, dehát nekem aztán mindegy.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Másodikat venném.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
27e körül van mindkettõ, de mondanom sem kell, hogy 5770 kevesebbet fogyaszt, és magasabb fps-eket produkál.
(450 csak egy hangyafasznyival erõsebb 5750-nél, valójában annak a kártyának az ellenfele, csak az 5750 már 20e környékén is kapható...)
Ahogy ph cikkben is írják, 8800-ról vagy 9800-ról váltva nem lehet különbséget érezni...
PH teszt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mellesleg most jól jönne a Hüttõ amit összetörtélXD
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valakit tudna nekem VGA-t ajánlani ami nagyon megéri és faszányos is.Nem szeretnék rá sokat költeni de ha van vmi nagyon jó picit drágábbam akkor az is megfelel.Nem akarok Atit venni.Csakis az Nvidia ami szóba jöhet,nem akarok Ati vs Nvidia flamet.Vki legyen kedves nekem iponról linkelni.Köszönöm.
Egy darab 9centis venti van rajta. Van egy venti a procihûtõn,a VGA-n,meg a tápegységben,ennyi,más nincs.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
Minden esetre egy Everest vagy Aida64 feldobása, VGA/GPU PONTOS típusának megsasolása, majd ahhoz FRISS driver telepítése (magyarul véletlenül sem telepítõ CD) esetleg segíthet. Az sem baj ha W7 megkapja az összes frissítést, beleértve a DirectX-et is.
Bnõ vett laptopot és minden okés.Szarakodtam a driverekkel eleget.Végül WIN7 64bit került rá.Minden okés,megy a wifi minden.
Annyi lenne a gondom h tettem rá neki játékokat és mindegyik kockában indul el és a max felbontás játékban 1024x768.a monitor ajánlottja 1366x768.
A Laptop egy Acer Emachines e768-as.Sajnos eddig nem jártam sikerrel.Esetleg a winbe kéne vmi beállítanom?
Elõre is köszi a segítséget.
Egyébként ennyi... ezért írtam morcosnak, hogy ne foglalkozzon vele. Nem lepne meg, ha Giga lapja lenne... ott elõfordulnak ilyen érték kiolvasási problémák! 😊
www.smart-bus.hu
A max ra 67,66,63,62 õt ír.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Én az ASUS progiját használom amit az alaplaphoz adtak.
Most ,hogy jót mutat e azt nem tudom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Házhûtésre nálam van egy 12-es Noctua, és egy 12-es revoltec. + egy 9 cm-es oldalt a winchesternél.
Videokártyán 2 gyári (radeon 6850 HD).
Procin az említett Cooler Master Hyper TX3.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Amúgy így utólag egyetértek Solt-al (#65151).
Bár nekem kicsit sántít a dolog,most megnéztem én is az én procimat (E8400 @3,0Ghz)AIDA64-el és ott meg pont fordítva van a dolog.
CPU 29 °C (93 °F)
CPU #1 / Core #1 41 °C (106 °F)
CPU #1 / Core #2 41 °C (106 °F)
És mindezt egy rendkívül szarul szellõzõ régi házban.
Csak megterveztem a konfigot.
www.smart-bus.hu
Egy adat van:
TCASE: 72.6 °C
Forrás: Intel® Core™ i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz)
Ez a processzor maximum teljesítményfelvételnél a burkolat tetejének geometriai közepén mérhetõ maximum hõmérséklet. Ez alatt kell tartani a processzor hõmérsékletét.
"Tcase: The thermal specification shown is the maximum case temperature at the maximum Thermal Design Power (TDP) value for that processor. It is measured at the geometric center on the topside of the processor integrated heat spreader."
De többet olvashattok errõl az alábbi doksiban:
2nd Generation Intel® Core™ Processor and LGA1155 Socket Thermal Mechanical Specifications and Design Guidelines
Vadonatúj benne minden.
Ám..lényeg,ami lényeg,hogy ez a hõfok akkor sem frankó. Btw,így elsõre én is a paszta problémára szavazok. Vegyél minél elõbb egy jó minõségû pasztát (Arctic Cooling MX2 vagy MX3) aztán szépen újrapasztázni.
A 32 fokhoz a 60 az nem túl hihetõ..
Most fél óra alatt meg leesett 41-re.. 😊
Vagy az érzékelõvel van gond, vagy paszta hiányos (nem valószínû)..
Az Everest korábbi fejlesztése leállt, az újabb lapokat fel sem ismeri, már a videokártyámat se rendesen látja, és itt az érzékelõvel is hülyeségeket közvetít mivel 4 helyett 1 magot lát ami 80 fokon megy.
Ez enyhén szólva is butaság.
Képtelen vagyok elhinni, hogy egy ekkora hûtõ nem viszi le legalább 40-45-re... 😞(
Paszta gond lenne? Ilyen hamar?
Szerintem ha 70°-et túlhaladja, akkor már valami változtatni kell. Csak hogy szíp hosszú életû legyen 😄
TX3-al magának a procinak szerintem nem szabadna 34-36fok fölé mennie.
A magok egyenkénti hõmérsékletei teljesen rendben vannak. Lehet,hogy az AIDA mér ilyen "furán". (Ezt azért mondom,mert soha nem használtam AIDA-t)
Tegyél fel gyorsan egy Everest-et és ott nézd meg.
Sehol nem találok arra vonatkozó infót, hogy hozzávetõleg mi az üzemi hõmérséklete terheletlenül egy Intel Core i5 2500K (Sandy Bridge) procinak, húzás nélkül (3,3 Ghz)?
Hûtés: Cooler Master Hyper TX3
Jelenleg 57 C fok a proci, és magonként 30-31-31-32 C fokot mér az Aida.
Ez magas??
Valahol 70 alatti hõfokokat ajánlanak, de olvastam üresjárati 25 fokról.. Ahhoz gondolom két darab 4 csillagos lehel hûtõládát használhat jegesmedvékkel, mert irreálisan alacsonynak tûnik (pláne ha magonként még alacsonyabb)...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
év végén, vagy jövõ év elején meg úgyis kell majd nagyobb videókártya, szóval inkább nem spórolok a tápon meg a házon. (a kutyám is a minõségi tápot szereti 😄)
Inkább ezeket: ház, táp. 400W is elviszi az 5770-et, de vehetsz 500-ast a jövõre gondolva.
Ha olcsóbban akarsz kijönni, akkor Thermaltake V4 ház + Chieftec CTG 500 táp. Itt mindenképp az 500-ast kell venni, mert a 400-as kábelei nem elég hosszúak alsótápos házhoz, a 450-essel meg szinte egy árban van.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Valami konkretum? Mert ugy konnyebb lenne tapegyseget valasztani hozza.
Saor Alba