Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzzetek meg! 😊
FrancO kijelentése egy adott táphoz szólt, mivel a GTX560-l eléggé határeset lenne a történet. Nekem egy 400-s FSP BS2 tápom van, aminek pont olyan bélése van, mint a szóban forgó Giga superb 460-nak...
Én sem vennék GTX560-t, mert ahhoz már tápot kének cserélnem. Tehát akinek ekkora teljesítményû tápja van, annak nem ajánlott vétel a GTX560! Tehát a nyilatkozata helytálló! 😊 ( és nem azért mert szar vga, hanem mert a fogyasztása már sok egy ekkora tápnak )
CoD:
Azért tapasztalsz gyorsulást, mert az a bughalom a processzor pár százalékát használja ki, és így egyesek cpu-k közt ki tud jönni a különbség. Ha megoldják a cpu kihasználtságot, akkor újra majd a vga lesz a szûk keresztmetszet, így jelentõsen csökkenni fog a cpu-k közti különbség... lehet meg is szûnik! Szóval egyelõre erre ne hivatkozz, mert a CoD jelen állapotában minden, csak nem mérvadó program... 😉 ( még az elsõ tapaszt után sem! )
www.smart-bus.hu
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
De azt nem tartom korrektnek,hogy így "De legfõképp nem vennék GTX560-at"
nyilatkozzon valamirõl az ember amit lehet nem is ismer.
Mond azt ,hogy neked szimpibb,szerinted jobban jár vele ,de így ez nem normális dolog szerintem. Na a vitát befejezem,nem ér annyit ez az egész.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Saor Alba
Tudom nem releváns neked de mégiscsak egy játék.
A két kárty ugyan azt nyújtja benne,pedig elvileg a 70 es ugye gyorsabb,no meg drágább is. Most össznépi teszt van emögött,úgy hogy bátran nyilatkozom. Tudod mikor ,és hol vannak különbségek?
Hogy milyen procit tesznek alá. X6 Phenom és bármelyik fent említett kártya nem nyújt olyan teljesítményt,mint egy I5 el. Mérjük már hetek óta.
És van minden féle gép összeállítás,így van hasonlítási alap bõven.
De ha ragaszkodsz hozzá keresek tesztoldalt is ahol írják ugyanezt ,csak nem evvel a játékkal kapcsolatban.
Én nem azt mondtam,hogy hú sokkal jobb,hanem azt ,hogy ugyanolyan jó választás,mint egy 6950 es. A moddolás meg szerencse vagyis inkább választás kérdése. De ne felejtsük el az 560 at is húzhatod derekasan.
Na ennyi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Néhol még a 6970 est is szorongatja"
<#rolleyes>#rolleyes>
Saor Alba
Azt a mindenit.
Valahogy kell viszonyitani, inkabb nekik hiszek jobban mint a forumokon felbukkano egy-egy arc es nevnelkuli "hosnek".
Saor Alba
Ettõl még nem kell haragudnunk egymásra asszem.
Te fújod a magadét,én meg jót mosolygok rajta.
Én meg mondom az én verziómat ,azon meg te röhögsz.
Ez már csak ilyen.
Sot, nem egy helyen az ujsagiroi visszajelzesek alapjan mondhatom, ha nem megfelelo az ertekeles, akkor a kiadok es gyartok erre hivatkozva megvonjak a termekektol a tesztoldalt. Gondolhatod mit eredmenyez ez.
Persze nem mindegyik oldalra jellemzo az elfogultsag, de nagyion nagy szazalekukra igen.
Viszont ha sajat magad bizonyosodsz meg valamirol, akkor az sokkal jobb megvilagitasban tunteti fel a valos adatokat.
Mar megbocsass, de velemenyuk joval megalapozottabb szamomra mint Mr. Her Laca-e a korisbugyula utca 1-bol.
Saor Alba
Az 560 ról beszéltünk, megkérdezhetem,hogy neked volt e szerencséd hozzá?
Mert nekem igen. És most ugye a 6950@70 van. Tudok hasonlítani . Ennyi.
Termeszetesen a jovoben csak a sajat, jol megalapozott velemenyed fog erdekelni minket... <#rolleyes>#rolleyes> <#hehe>#hehe> Vegulis a szakoldalak hulyesegeket irnak, ja...
Saor Alba
A tesztek semmit nem érnek ahogy látom. Most cseréltem I5 re és a Phenomok a fasorban se vannak. Pedig a tesztek nem ezt mondják.
Én maximum akkor mondanék ilyet ,ha magam tapasztalnám meg ,de kétlem,hogy itt mindenkinek minden megfordult már a gépében😊
Engedd meg hogy valaszoljak helyette: pl. vissza kene olvasni par sort: lassabb es tobbet fogyaszt az azonos arsavban mozgo 6950-nel.
Saor Alba
Oszt mért nem?
Az egy nagyon jó kártya.Néhol még a 6970 est is szorongatja .Ja és 60 alatt lehet kapni. Akkor mi a bajod vele?
Alap orajelen ekkora a difi. Az a +1 Ghz orajelemeles, fogadom meg legalabb vagy +20 watt fogyasztas minimum., es ugy kapjuk meg a maximalis 358 wattot. Boven marad legalabb +10% tartalek a tapban.
Az övét meg szimplán nem bíznám rá nyugodtan.
De legfõképp nem vennék GTX560-at.
Vegyen 6950-et, így tuti jó a táp is, és mindenki nyugodtan alszik.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
358 watt full terheles mellett
Intel Core i7 920 (Overclocked @ 3.70GHz)
- x3 2GB G.Skill DDR3 PC3-12800 (CAS 9-9-9-24)
- Asus P6T Deluxe (Intel X58)
viszont AmD X3 720 Be proci, 4Gb ddr3-al lenne ami kevesebbet fogyaszt jovakl igy nem eri el a 310 wattot se a fogyasztas, szerinted eleg 348wattal szemben ?
A 12V-os ágon 348W-ot ad le, tehát NEM viszi...
- x3 2GB G.Skill DDR3 PC3-12800 (CAS 9-9-9-24)
- Asus P6T Deluxe (Intel X58)
mellett ahogy nezem full terheles mellett nincs 358wattnal nagyobb fogyasztas.
ui en nem az 1gbset neztem
Ha 6950-est veszel, akkor elég lesz, de csak tuning nélkül.
Saor Alba
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
GIGABYTE GV-N560OC-1GI 1024MB PCIe 56-58 k
Én személy szerint ilyet vettem. Nagyon jó a teljesítménye, hûtése kiváló, és szinte teljesen zajtalan. Azért jó, mert 3 év garanciát adnak rá, és gyárilag tuningolt.
Link:
http://www.argep.hu/product_1494035.html
Vagy: GIGABYTE GV-N560SO-1GI 1024MB PCIe 62-64 k
Ez meg elvileg még jobban tuningolt változat.
Link:
http://www.argep.hu/product_1494036.html
Cikkek, amiket olvastam én róluk, és amiért megtetszettek:
http://www.hardver-teszt.hu/news.php?newsID=1343
http://www.guru3d.com/article/gigabyte-gtx-560-ti-soc-review/1
Másik oldalról ha akarsz pedig sztem is 6950 az érdemes.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a) változat 50 ezer
Asrock 870 Extreme 3 + AMD 955 BE
b) változat 80 ezer
Gigabyte P67A-UD3-B3 + i5 2500K
Ár/érték arányban ezek a legjobb párosok, az olcsóbb nyilván gyengébb, de az is elég mindenre. A procik szorzózármentesek, lehet majd húzni õket.
Üdv
AMD vs Intel viszonylatban meggyõzhetõ vagyok, videókártyánál már nem.
Késõbbiek során, ha le lesz cserélve a gts250 akkor is Nvidiát szeretnék.
Tuningolni, nemnagyon szeretném, bár ez is nézõpont kérdése, hogy mi számít tuningnak.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.