Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a sör már vagy egy éve melegszik amit megbeszéltünk 😊 Meg kéne lassan inni 😄
Megnézném, hogy egy kertiparty-ra hányan jönnének el a topic-ból sültszalonnát enni a tûz körül 😄😄😄

OFF: Asszonnyák leállították a Zoroszok a gázat.
kiváncsi leszek, hogy elõször a géprõl vagy a fûtésrõl fognak lemondani a kockák 😄 Megnézném ahogy reszketõ kézzel játssza a GTA 4-et 😄

ON😄

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Sir Quno Jedi
22" moncsi szarérhúgyér van, g25 meg sznobizmus.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ÁjjLe BoBBi
kell g25 meg moncsi is kb 22" 😉
de az ötlet nem rossz...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sir Quno Jedi
450k-t eliszol 150k-ból spéci gépet kapsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ÁjjLe BoBBi
Szeva all!

Kb 5-6 éve kiestem a hardver világ kõrforgásából így fogalmam sincs hogy milyen gépet kéne most vennem.
Kikötésem csak annyi lenne hogy ATI kártya/kártyák legyen(ek) a gépbe és hogy olyan 5-600k-ból kijöjjön. -.-

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

csak az a baj szerintem, hogy 1600x1200-2560x1600-as felbontásig van a teszt... én még olyat nem láttam, aki 1600x1200 fölött játszana... én is 1280x1024-ben nyomok mindent 😊 mellesleg érdekes az egész, mert 1600x1200 alatt szerintem az nvidia erõsebb... 1600x1200 fölött pedig a 4850x2 átveszi csomó helyen a vezetést a 4870x2-vel szemben... (már hogyha egyenértétûnek vehetjük az x2-t a crossfire-el... márpedig annak vehetjük)

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Mike at home
jól van no 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Evil
Elég jól levan írva a képen hogy mi az, és nem neked küldtem ha észrevennéd, lásd a Válasz részt, és ha megnézed melyik hsz re írtam megérted mit kell nézni.

Mike at home
😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tudood min vitázunk? alapvetõen a semmin
volt egy szerencsétlen mondat, kicsit humorosva véve a figurát azt irtam, indexes stílusban (aki olvasott már blog.hu-t azt ismeri) hogy

aki tuningol, nem lehet sikeres ember

no ezen a kiscserkészek teljesen kiakadtak
pedig nem kellett volna

aki ismer, tudhatná, hogy nekem nem fáj ha vki tuningol és tõlem felfõzheti a gépét, az sem zavar

Mike at home
inkább az a baj itt egyesekkel, ogy olyanok mint az autós topikban, 1000 lóerõ alatt nem autó az autó. röpködnek a 4870-nek, aztán sírnak, hogy nekik igazából nincs is pénzük

amiért más grafkártyát vesz, te vezsel egy boxot, és nincs mókuskerék
mindenki láthatja milyen hulladék gépem van, offline újságírók szerint max könyvtámasznak jó. persze ez nem igaz, amire nekem kell, bõven megfelel

anno én is sokat fejlesztettem, a 90-es évek közepén, 486-osból volt vagy 8-10 féélém, néha egy proci 1 hónapig sem volt nálam, rengeteg pénzt szrtam el a Gépre, nyelte mint egy feneketlen zsák, aztán egy idõ múlva rájössz, van más, fontosabb dolog is a PC-n kivül

de ez már megint off, nem itt kell térteni a népet, hogy ne vegyetek pc-t, helyette mondjuk menjetek kirándulni vagy nyaralni

én azt szeretem, amikor az emberek a pontokat nézegetnek, melyik tezstprogramban mennyit értél el. igen, nekem is volt ilyen korszakom, amikor 386-osom volt 😊

egyébként abszolút egyetértek veled Bence

Mike at home
na tessék, ez mégis milyen táblázat?
mit hasonlítanak össze mivel? szánalmas

Mike at home
szokni kell a gyûrõdést, a net már csak ilyen

Mike at home
maradjunk annyiban Borg diktatúráját nehezen birta az ember

jó, negem nem zavar, hogy tuningoltok
engem nem kell róla meggyõzni

Mike at home
rájöttem, hogy téged nem kell komolyan venni, és így egész kellemes ember lesz belõled 😊

Solten
ööö... nem érdekes... 😉

Saor Alba

MR ME
mi ezzel a baj? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
"ismerem személyesen is"

<#szomoru1>

Saor Alba

MR ME
te ezt a szöveget most úgy mondod mintha itt bárkinek is mondtuk volna h vegyen E8600at...nameg ha jól megnézed akikkel itt vitázol azoknak senkinek nincs kiírva az aláírásában h mennyit tuningolt...senki nem rohangál infrahõmérõvel sem mert leszarja
az álltalad húde nagyon nehéz tuning nálam annyitt ett h 333-ról feltoltam az fsb-t 400ra, ennyi!!!! belehaltam komolyan.

"Kár hogy az ilyen felületen nehéz kiszûrni az érdekbõl itt lévõket és a gépajánlások saját igények alapján készülnek, nem mérlegelve a leendõ tulaj valós igényeit."
te már ne is haragudj de te mióta olvasod a topikot? olvasod egyálltalán? sztem kicsit olvass vissza mert elhiheted h nem úgy megy h vki idejön és közöljük vele h figy vegyé má 150kért gépet mert az kurvajóleszneked hanem elmondja mennyiért és mire, és erre kap 2-3 gépet amibõl választhat hülyeségeket ne beszélj már plz (Solten már rég leírta h abszurd dolgokról lebeszéljük az embereket, azért mert ti nem gameltek annyit, mivel kinõttetek valószínüleg belõle azért még nem kéne sarat dobálni azokra akik igenis még tolnának pár játékot és nem 640x480ban, ezért megvesznek akármennyiért egy gépet...am valszeg senki nem fél évre vásárol itt gépet, amit vettem annó ahhoz énse fogok 2 évig hozzányúlni, mivel fölösleges...)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ez azért nem így van, én nem utálom, ismerem személyesen is, neked se és senkinek se kéne utálkozni 2-3 hsz alapján...

Gyöször
Végigfutottam amit írtál. Régebben a srácoknak felvázoltam, hogy nekem nem lesz jó a 4850es vidkari, mert alsóhangon húzom a 30életévet és nem a mindennap kijövõ új játékokkal játszom, hanem egy õsrégi szimulátorral amit agyonpeccseltek PC kell hozzá és nvidia vidkártya, de a GTX nem jó, mert azzal már nincs kép, mint ahogy ati 3850 és fölfelével sem. Találtunk rá megoldást..

Namost. Mikenak ha igaza van 2 év múlva vissza fogom állítani a proci 2,4 rõl 1,86ra, és nem fog érdekelni, hogy nem megy az az egyetlen játék amivel már 4 éve játszom és ami miatt vettem ezt a gépet használtba.

Vagypedig 2 év múlva elfelejtem, hogy ez tuningolva van? 😄 merthogy én másik gépet nem fogok venni az tuti. Most cseréltem le a 900 Mhz celeront 😊

Azt vettem észre, hogy azért vitáztok mert szerintetek a tuninger az 1 Mhz lépcsõkben állít felfelé és minden egyes lépés után 2 napnyi tesztelés következik. Aha. Van ilyen is. Én meg ráléptem a PgDown gombra, indultam 1,86ról felpörgettem 2,5 ig. Nem indult el alap feszen. Nem lepõdtem meg. Visszapörgettem Pg Uppal 2,4 re. Elindult. Jó? Jó. kb 3 hónapja így megy, gõzöm nincs mit csinálna nagyobb fesszel, meg nem is érdekel, mert ha belerepülök a füstbe, már csak 25 FPS re esik le 12 helyett. A használhatatlan szimulátor helyett kaptam egy tökéleteset, ha most ezt nekem prociba kéne megvenni, akkor rá kéne dobnom 35öt a deszkára és még 25-30at a procira. Ezt meg el tudnám adni úgy 10 ért. tehát simán buknék fél havi fizetésem. Abból inkább veszek hamburgert kólával vagy alsóhangon 170 liter benzint.

Viszonyítás képpen: 2 liter benzinbõl tudok olyat motorozni, hogy 2 hét kórház meg 2 hónap felépülés 😄 És ezt dobjam el magamtól? 😄

Visszagondolva írhattam volna 1 sort is: 5 percnyi paraszttuninggal kerestem 40 ezer forintot. Hehh, nem törlöm ki azért sem, bocsi mindenkitõl 😄😄

Dübörög a 965ös x4

Ugyan arról beszélünkmindannyian, mindenki próbál jó ár/érték arányú gépet ajánlani. Tán ezért is van, hogy jókat mosolygunk amikor valaki a GTA IV-hez akar lecserélni egy 2 magos alig strapált rendszert. Én csak annyit mondtam, hogy a tuninghoz garasoskodó ember kell akinek van némi szabad ideje rá. Tesztelhetnénk itt egy elsõ telesen aki bekopogtat megvenni az elsõ értelmes gépét, pl. szeretné lecserélni Apuciék által kapott Ósános konfigját egy épkézláb rendszerre. Nem kell sokat tennie csak írja össze, hogy az általatok említett egy db linket végigolvasva, kinyomtatva, a biost beállítva, próbálkozva, tesztelgetve mennyi szabadidejébe telik egy értelmes mértékû stabil húzással elérni azt amit megoldhatott volna kicsivel többõl, és persze mindezt mennyiért. Úgy érzem az E8600 azért kilóg a sorból. Ha csak 8200-esre lenne pénze, akkor a tuning helyett inkább ajánlanám Neki a 8400-et. Bár minden csak árhoz viszonyítva érdekes. Az AMD-k sem szarok, bár Nekem sosem volt, mégis csak azért húzzák le, mert nem ér annyit amennyiért adják. Az árak azért elõbb-utóbb realizálódnak. Említette itt valaki, hogy a konzolok hülyegyerekeknek való. Azért néha irígylem a hülyegyerekeket, hogy csak bekúrják a 400ft-ért haverral megíratott poháralátétet és szarik a mi crackelegetõs, szenvedésünkre, frissítgetéseiknkre víusainkra. Elõbb-utóbb eljön hozzánk is az a tendencia, hogy hamarabb veszel 5k-ért videókarit a második gépbe a régi helyére, minthogy neki állj szenvedni, garanciát ügyintézni, szabadságot kivenni stb. Ez csak ilyen szar átlagkeresetû országban dívik, ahol 20-d rangú kérdés, hogy E8400 szalad a gépben vagy E8600, ott szarik rá az ember. A szánalmasat meg arra értem, hogy amíg 25k-ért jön a házadhoz egy kõmüves egy pofon egyszerû egy napos munkát elvégezni, addig egy géphez értõ, elvileg inteligens és értelmesebb ember 10k-n szarrágóskodik és a leírásában feszít, hogy hosszú órák után hány százalék többletet tudott kicsikarni a gépébõl. Bár az állítólag porszívó hangját megszégyenítõ hûtõm megtartása és az állítólag vérprofi hûtõ meg nem vételével szentségtörést követtem el, mégsem érzem azt, hogy annyira white fülûnek kéne lennem és rohannom az elsõ boltig, hogy 55 fok helyett 44-et mérjek a procin. Nem fogok decibelmérõvel és infrás hõmérõvel reszketni 25% többletért amit Isten tudja mikor fogok hiányként érezni. Jellemzõ egy kicsit ránk, hogy míg az angol font 400-ról euro árra esett a válság elõszele idején, kint a luxuskiadásokat minimálisra redukálták, addig mi az elõszél utáni tavaszon amikor a java jön 180-ért ajánlgatunk gépet és elmondhatjuk, hogy azért fasza, mert 10k-val kevesebb, de legalább szenvedhetsz a tuninggal és ami egy ilyen gazdasági helyzetben qrva fontos, hogy szebben fut rajta a játék. Azt hiszem értem amit Mike akar az infantilissággal mondani. Ami az egészben röhelyes, hogy az egész egy szövegértelmesési problémából indult. Mike elkottázta mégegyszer és ahelyett, hogy értelmeztétek volna jött a demagóg kocka duma. Én pont így hajtogattam a magamét 5 éve kb. Haver azóta 2 gépcserét megúszott, mert mérlegelte az igényeit. Most cserélte le az 1300-as Tualatin-ját. A játékból kinõtt, de ha mégis annyira kellett volna vett volna konzolt. A két gépösszerakással alsó hangon 300k-t spórolt. Legfeljebb nem döngethette a mellét fél éven át, hogy milyen ûberkirály gépe van. Örülök, hogy vagytok, mert van kihez fordulni, ha az ember naprakész infót akar. Kár hogy az ilyen felületen nehéz kiszûrni az érdekbõl itt lévõket és a gépajánlások saját igények alapján készülnek, nem mérlegelve a leendõ tulaj valós igényeit. Értem ezalatt, hogy elõbb kéne lebeszélni JóskaPistát arról, hogy vegyen 50k-ért új videókarit, mint tenni alá a lovat, mert kijött 2 új játék. De mindegy, a topicba jobban bele illik a Ti mondanivalótok, legyen Tiétek a szó. Nekem már megint kezd kerekedni a fejem. Régebben a hamutartó stabilan megállt volna rajta.

Egy háború az helyre tenné az értékrendeket, csak irgalmatlan veszteséggel járna az emberiség részérõl.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Solten
Hi! Ezt: link

Saor Alba

Evil

billywood
Sziasztok!

Gigabyte PCX Ati Radeon HD4850 MC 1024 MB DDR3 - 49000 Ft
Gigabyte PCX NVIDIA 9800GTX+ 512 MB DDR3 - 52500 Ft

Ti melyik kártyát választanátok? Köszönöm elõre is a válaszotokat 😊

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Hecker007
úgy látom Mike közutálatnak örvend a topikban 😊

rvn
<#eljen><#eljen><#taps><#taps><#hawaii>

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

m1garand
Ott se tûrik meg a kötekedõket, nem a kora alapján kell megítélni vkit, hanem a tudása stb. alapján, ezt illene már tudnod, és egy tizenévesel is lehet úgy beszélni, -fõleg ha érdekli is a téma- mint egy tudálékos felnõttel(nem te), soha nem jártál iskolába, emlékezz milyen volt mikor téged is hülyének néztek azért mert tini voltál. Jól esett mi?

makett.tk

Solten
MIKE GO BACK TO GUMI 😊)))

Saor Alba

Solten
<#eljen>

Saor Alba

m1garand
<#eljen>

makett.tk

SZilaJMaGGoT
<#eljen>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

m1garand
alakítsunk klubbot 😄

makett.tk

m1garand
MIKE GO HOME!!!!!

makett.tk

Hecker007
tuninggal is ugyanolyan stabil egy gép hogyha ésszel csinálja valaki ha meg nem ért hozzá akkor vegyen újat vagy olvasson többet a neten
és a tuning nem fölösleges meg hülyeség csak tényleg kell hozzá némi értelem...
attól hogy neked van pénzed nagyobbra az egy dolog de van aki abból igyekszik kihozni a maximumot ami már megvan neki és nem vesz újat,
tizenéveseket meg nem kell lenézni van aki értelmesebb mint néhány felnõtt... nem ártana neked is elõbb gondolkozni néha és hagyni a hülyeségeket, ha meg megvoltál eddig HW topik nélkül akkor most minek írsz ide keltve a flémet...

MR ME
hirtelen felindulás volt....

Mike at home
khm!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igen
de mire 30 leszel, leszoksz róla

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

MR ME
oké odaírtad h sorry h ha kötekedésnek hangzik, annak hangzott 😊

MR ME
nemszabad, add el gyorsan és vegyél drágábban egy olyat ami annyival nagyobb órajelen fut, mert jön Mike és megdug!!!

MR ME
Gyári hûtésed van és segghülye ramod?
csx ram, alig drágább mint egy fos kingmax...gyári hûtést ha nem tuningolok akkor is lecseréltem volna mert gecihangos (ha te rajtahagytad akkor hallgasd csak a porszívót) 4000Ft-ért vettem rá AC freezer 7prot tehát többletköltség max 5ropi...ez még mindig nem 26

tuningal eltöltött idõ? hmm nagyjából 4 perc, najó számoljunk bele még 20 percet amit a teszt lefuttatására fordítottam...

am meg az egészre meg csak annyit amit Solten mondott: "Hm, ha rendszeresen olvasnád a topikot, tudnád hogy az ésszerûség határain belül szoktunk vasat ajánlani. Feleslegesen nagy tápokról extrém négymagosokról, feleslegesen drága dolgokról lebeszéljük a júzert."

"Van aki kínlódással oldja meg a dolgot és van aki egy nap alatt megkeresi a rávalót a különbözetre és nem fog elmélyülni ezekben a dolgokban."
nem kínlódtam vele semmit, 1 kérdést feltettem az egyik topikban és dobtak egy linket, elolvastam ennyi...ha meg neked olyan jó munkahelyed van h 1 nap alatt megkeresel annyi többletet h nem kell húzni merthát telik rá akkor grat, de jelenleg bizony én az olcsóbb megoldást keresem. am meg nem ajánlottam senkinek semilyen gépet és nem mondtam senkinek h húzza szarrá a prociját szal a kötekedés lényegét ilyen stílusban nem igazán értem, nem másztam a szádba sztem csak leírtam a véleményemet te meg itt szánalmasozol 25-30 között hát egs!

Gyöször
Én már elmúltam 12 éves, de azért én még ugye futtathatom a procim 25%al gyorsabban? 😊

Dübörög a 965ös x4

MR ME
amikor én vettem annó akkor még nem volt a 2 között ekkora különbség és 33volt az E8400, megérte 😊

Mike at home
egyszerû
nem mindeki akar tuningolni, de ezt tizenéveseknek kár magyarázni
én is tuningoltam anno, P75-öt 100-ra, P166-ot 200-ra, de ma már erre nincs szükdégem. nekem fontosabb a stabil mûködés, mint néhány % gyorsulás
ha meg tényleg kell nagyobb számítási kapacitás, akkor veszek erõsebb grafkártyát, procit
a korosztályom pedig már nem tuningol, mert az egész nem érdekli
erre mondtam azt, hw-t nem tinikkel kell megbeszélni
minek
vannak komolyabb fórumok is az sg-nél
nem kell nekem széllel szemben pisilni

Mike at home
nem azért kulabácsi, de szerintem 8400 nem éri meg azt a +15k-t ami közte és a 7300 között van

(ez csak kulának szólt)

Solten
Hm, ha rendszeresen olvasnád a topikot, tudnád hogy az ésszerûség határain belül szoktunk vasat ajánlani. Feleslegesen nagy tápokról extrém négymagosokról, feleslegesen drága dolgokról lebeszéljük a júzert.

A konzolos társadalom meg kitérdekel, meleg egytõl-egyik az összes... <#hehe> konzol 10 éves kislányoknak való.

Saor Alba

SZilaJMaGGoT
Szerintem pont a te példád lett kurvára szélsõséges...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Pénz nincs, de az igény egy tuti gépre megvan. Lakás nincs, autó nincs, de álljon egy olyan vas az íróasztalon ami kenterbe veri a NASA-t. Ezzel akartad példázni a normális értékrendet?

Normális értékrend szerint ugyan mennyit nyertél azzal a többlettel?
Pont ezért írtam, hogy jó ár/érték arány a mérvadó. Kiszámolnád ha megkérlek, hogy a két freki közötti különbséget mennyi pénzért veszed meg? Hányszorosa ez annak ami az alacsonyabb órajelûé? Én vinyót is az alapján veszek, hogy a középmezõny árában maradjon ft/gb és azt ami még megközelíti ezt az árat de a legnagyobb, na azt veszem. Nem tudom, hogy a 8600-os a legnagyobb-e ezen a téren, de ha igen vagy legalább is bõven az élmezõnybe tartozik, akkor kitalálhatod, hogy miért drágább abban forintra levetítve 1MHz. A frekivadászok, a tápoknál a wattvadászok és még sorolhatnám rengeteg olyan dologra költenek pénzt aminél már a többlet tudás nincs arányban az árával. Én sem vettem volna meg a 8600-ost, de a rég megvásárolt E6300-omhoz még nem nyúltam. Ha már zavaró lenne, hogy lassú, akkor én is lehet hogy húzásra adnám a fejemet, de ezt is csak akkor ha épp nem várható áresés. Van aki kínlódással oldja meg a dolgot és van aki egy nap alatt megkeresi a rávalót a különbözetre és nem fog elmélyülni ezekben a dolgokban. Az elfogultságodat meg tökéletesen példázza az, hogy pont a tuningba kötöttél bele és az árba, de a tuninghoz szükséges egyéb összegeket még véletlenül sem említetted meg. Gyári hûtésed van és segghülye ramod? Akkor azért vagy szánalmas, mert ilyennel nekiállsz tuningolni. Ha meg nem akkor légyszives kottázd, hogy minderre még mennyit költöttél pluszba. Nem kötekedésképpen, de ne oltogass senkit hülyeséggel ha nem tudsz elfogulatlan lenni. Feljön ide egy olyan kezdõ aki még csak azt sem tudja, hogy miért ne vegyen via chipset-et vagy codegen tápot és azért vetetsz vele jobb tuning miatt faszább hûtõt, erõsebb ramot, mert hogy mekkora tuningpotenciál van a gépben. Meg sem kérdezed, hogy akar-e egyáltalán bajlódni a tuningolással vagy van-e esetleg ismerõse erre. Ha van, nem jön ide kérdezõsködni lámábbnál lámább kérdésekkel. Pont ezért írtam, hogy a frekivadászok és a leg, leg, leg bajnokok miatt röhög rajtunk a konzolos társadalom, hogy ugyan azt 3x annyiért vesszük meg. Sorry ha leugatásnak hangzik, várom a korrekten kiszámolt árakat és a tuninggal eltöltött idõ mennyiségét.

9072 Ft-tal drágább amit én összeálítottam, de viszont cpu és vga téren erösebb.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W