Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Saor Alba
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Erre találták ki a Konzolokat!!! Azon minden full grafon megy, szaggatás és akadás nélkül + általában 5 évig nem kell rá a játékokon kívül semmit költeni, csak egyszer megvenni az elején. 😊 Ma már 100.000- kijön bármelyik játékkonzol, max. 200-ból veszel egy gépet monitorral együtt és és rengeteg pénzt és gondot megspórolsz magadnak! 😉
Saor Alba
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Saor Alba
nincs hálisten ilyen ismerõsöm, de ha másnem keresek egyet-.-
egyébként a pc eleve õrületes pénzkidobás már önmagában véve is.
évente, kétévente fejleszteni és fejleszteni. én nem így tettem, de sokan így tesznek és sajnos ez így lesz mindig. ha én azt mondom nem érdekel a pénz, de a legizmosabb gépet akarom ami ma fellelhetõ, lehet hogy mire kiszállítják már nem az lesz a legizmosabb...
természetesen elgondolkodom azon is hogy ennyit költsek e rá, csak már idegesít hogy ha nagy ritkán megjön a kedvem valami játék megpillantásához, akkor az vagy szaggat legkisebb grafon is mint az állat, vagy el se indul.
A pénzkidobással én is egyetértek vegyél 200-é a többit kösd le vagy fektesd aranyba...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja, BoBBi, ÁjjLe. Felét qrvázd el. Vagy ha van emo ismerõsöd, vegyél neki konzolt... 😊
Saor Alba
mellesleg szerintem fölösleges ennyit egy gépre költeni
Saor Alba
neked vmi ötlet #35337re?
Nekem egy olyan gondom volna , hogy nemrég vettem egy közepes gépet
beállitottm az intenetet ahogy kell elenleg 2Megabites elõizetéem van de a gép a csatlakozás után azt irja ogy a sebesség 100Mbps.
Lehet ez hálókártya probléma?
elõre is közi a segitséget
jas
jasek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sörözésben bármikor benne vagyok!
szólsz, és mehetünk 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Jó arc vagy te semmi kétség 😊 Én sem a tesztrpogramok miatt tuningoltam, hanem hogy menjen a kis egyetlenem. Épp ezt mondtam, hogy 170 liter benzinbõl elég nagy motorostúrát tudok összeállítani, meg még egy jóminõségû bakancs is belefér az árba, hogy az érintetlen helyek továbbra is azok maradjanak..
ON
Nincs valakinek olyan táblázata ami 1280x1024ben mutatja be a videókarik egymáshoz viszonyított teljesítményét? A moncsit legalább 5 évre vettem..
Dübörög a 965ös x4
javítsatok ki ha tévedek légyszi 😄
ipon-on lentebb mentek az árak kicsit..
#hhwnd
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
nem sokan, de lenne aki elmenne hidd el 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Solten, mit szólsz ehhez a ramhoz ? LINK
Az olcsóbbra gondolok <#gonosz1>#gonosz1>
hát elõnyben azok a koczkák, akiknek 4870x2 kategóriájú "hõsugárzójuk" van... õk csak leveszik az oldallapot (már ha fel van szerelve) és rövidgatyában szaunáznak majd a gép elõtt... 😄
ON:
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD