268
  • grebber
    Megint csak Új képek.

Psychotoxic:

Publisher Vidis hat uns in München besucht, um eine aktuelle Version des düsteren Endzeit-Shooters Psychotoxic vorzustellen. Per Maus und Tatstatur ballerten wir uns darin durchs FBI-Hauptquartier. Grafisch macht Psychotoxic einen eher altbackenen Eindruck, glänzt dafür allerdings mit haufenweise schrägen Ideen. Um etwa einen Code herauszufinden, versetzten wir uns in die Gedankenwelt eines Wächters und ballerten dort in alptraumhaften Gegenden auf Geister. Zudem gibt's Eastereggs: Im FBI-Gebäude fanden wir das versteckte Büro von Akte X-Agent Fox Mulder samt stilechtem »I want to believe«-Poster. Ebenfalls abgedreht: Die Designer von Nuclearvision planen eine Mission, in der Sie vor einem Massenmörder flüchten. In dem großen Level soll es sonst keine Feinde geben -- spannend. Erscheinen wird Psychotoxic voraussichtlich im August 2004.

info: Gamestar.de
  • grebber
    Új képek
  • zaki
    új trailer (még nem láttam)
  • grebber
    augusztus 20-án jelenik meg!!!!
    Új képek itt.
  • shaba23 #24
    szupekáó
  • grebber
    Megnéztem ezt az új trailert hát mit ne mondjak eléggé überistencsászár lesz király fizikával (megkockáztatom hogy jobb mint a FAR CRY-ban) és remélem élvezetes multival!
  • grebber
    Psychotoxic: Gateway to Hell bétateszt

Itt a teljes cikk

info: Supergamez :)
  • M@TriX
    ha valaki a kisebb verziót szereti:

Letöltés

• grebber
    Újj képek:
    Itt.
  • grebber
    [MOVIE] Psychotoxic

[2004-05-03 @ 21:25 - Berkenye]

A Nuclear Vision méhében fogant, ámde még nem született meg a Psychotoxic, ugyanis tavaly októberben a CDV "elvetette"... most szegény csöppség apa nélkül tengeti burokba zárt életét, fejlesztőinek gondos keze alatt, s csak vár... Pedig már nagyon szeretne előbújni. Készítői így hát felvették, ahogy játékosan futkorászik, hátha valaki kedvet kap hozzá. Ha nagyon tetszik, esetleg alakíthatsz a haverjaiddal egy kisebbfajta kiadót és megpróbákozhattok a terjesztéssel. Csak azt kérném, hogy engem ne keressetek meg, hogy segítsek :) Ja és nem árt, ha van néhányszáz millátok :)

Trailer (57.37MB)

Info: Gamestar
  • grebber
    Január 25.-ei screenshotok:

• grebber
    Már hamarosan itt lesz a game várom már.
  • Lacc
    Érdekes hangulata lehet ennek a gamenek. Minnyá legyün a videó aztán meglássuk. A grafika a képek alapján elég átlagos, de nem mindig ez a lényeg :)
  • zaki

nem rossz kis képek...

576 Online
  • zaki
    jónak tűnik, bár most hallok róla először, d attól még jó lehet
  • grebber
    Hát ahogy látom nem tetszik nektek ez a jövendö game!
  • grebber
    Kiadhatnának valami demót vagy alpha-t!
  • grebber
    Aki tud megjelenési dátumot az irja le!!!!
  • grebber
    Psychotoxic videó
  • grebber
    Hát én gondoltam rá!!!!
    Mert szeretem a király gameket!!!!
  • Sephi
    Aha hogy baszak meg ... a Gateway to Hell az en egyik regenyem cime... le kene vedetnem bazz. Nem tudom elhinni hogy van meg egy ember aki ugyanerre a cimre gondolt :)))))

• grebber
  • grebber
  • grebber
  • grebber
  • grebber
  • grebber
    Néztem róla azt a 8.55 perces videót hát majdnem behaltam annyira tetszett!!!!Remélem minél előbb kijön!!!