268
-
#108 Gagyi fos levele -
Gabe18 #107 Nos aki esetleg le akarta tölteni ezt a szutykot,azt erősen biztatom arra hogy sürgősen felejtse el.
Miután a német menün átvergődtem,már iditottam is a csodás pályát.Grafika elsőre nem is olyan rossz /rossz,de ekkor még pozitiv az emeber/.Ahogy látjuk meg az egyre ujabb tárgyakat,stb,anál lesz egyre lehangolóbb.Hősnőnk ugy hajol ki oldalra,mintha éppen derékbatörne,az ellenfelek animációja borzalmas,csak amikor meghalnak,és elesnek,az néz ki aránylag jól,a fizika miatt.
1024x768-as felbontás mellett nekem 2500+amd,ATI9600,512 ram helyenkén 10 alá ment az fps,pedig alig volt valami a képen.
A kipróbálás rövi ideje egyszer "a Psychotixic exe hibát észlelt és leállt" hibaüzenettel elszállt.Aztán jött a java,amikor lelőttek,kép elszürkült,kis várakozás,majd kép elsötétül,monitor kikapcsol...
Már arra gondoltam a gépem a rossz,na de a Full Spectrum Warrior tiz perce még gond nélkül ment.Egy ujrainditás után ez is ment megint,de nem nagyontudom mi van ezzel.Én mindenestre gyorsan letörlöm.
Nem csodálom hogy nem akarják ezt a valamit kiadni világszerte...
Első pálya,itt még nem is olyan rossz...
Másik pálya,érdekes képi világ...
Jason ugytünik tényleg él,sőt osztódik
Hősnőnk meghalt,elsülyed szégyenében...
-
Gabe18 #106 Töltöm.Elég lassan jön,de egy próbát megér. -
#105 DEMÓ -
#104 Szerintem tutira fog menni. -
#103 Valszeg neked lesz igazad. Az a furcsa, hogy az FTP-n még mindíg fennt van ez a verzió. Ezt csak azért mondom, mert általában a problémás dolgokat hamar orvosolják, illetve eltüntetik.
???
Lehet, hogy csak az angol verzió fog majd menni? -
#102 Heh én várok arra a verzióra ami az nforce-n is kint lesz mert az menni fog remélhetőleg. -
#101 Nem nem. Most már kezd idegesíteni a dolog.
Az előző hozzászólásom téves. A patch után beugró linken a az 1.02-es peccset találjátok, míg a 95-ös hozzászólásban az ehhez tartozó fixet, mely csak abban segít, hogy induláskor nem ellenőrzi a lemez meghajtóban levését. -
#100 És nem segit a patch sem? -
#99 Egyébként az alábbi patch megegyezik az előzővel, és hivatalos.
Patch -
#98 Sikerült elkapnom. Már a menüben is beadja...
-
#97 Szerintem az nem crack hiba de ki tudja. -
#96 Köszike. Na, ez most arra jó, hogy nem keresi a DVD lemezt.
Sajnos az OpenGl Error téma megmaradt. De előbb utóbb erre is lesz megoldás.
Mondjuk ez is jó dolog! -
#95 PSYCHOTOXIC v1.02 [GERMAN] NO-DVD/FIXED DLL (126KB) -
#94 Ezen nincsen. De lehet, hogy Én nem találom csak. -
#93 HAt patchet nem tom leszedni crack meg a www.gamecopyworld.com on van -
#92 Linket please! THX. -
#91 Van mar crack meg patch is -
#90 nekem is megvan egy hete csak crack kellene -
#89 THX! -
#88 www.nforce.nl -
#87 Figyusz. Ennek az nforce-nak a linkjét megadhatnátok, ha már annyiszor szó esik róla. -
#86 Majd ha kijön az nforce-on is jegyzett verzió akkor többen leszünk. -
#85 Olyan új még most is? Bolondság...
Másfél hete görcsölök... -
#84 Valaki?
-
#83 Honnan kaphatnám le a crack-ot?
Tudsz esetleg egy másik linket? -
#82 :) crack van de még game nincs.legalábbis én seholsem találom. -
#81 eliranyit valami oldalra azt ott nincs semmi -
#80 -
#79 Egyébként megjelent.
Rendelés -
#78 Linkben:
Crack -
#77 Íme egy link a crack-hez.
Én nem tudom letölteni. Valaki?
http://www.mikrobos.szm.sk/data/gamez/p.html -
#76 Ami érdekes, az az okkult techno thriller besorolás.
Amúgy szerintem nem rossz a téma. -
#75 Pff nem tetszik.Sorry.Csak akad majd másmilyen is. -
#74 Borító...
-
#73 Az a verzió ami nekem megvan, nem tartalmaz crack-ot. A SilentGate csapattól származik. -
#72 Ja lehet hogy rossz törés azért nincs nagyon sehol sem. -
#71 valszeg ez az oka, hogy mondjuk az nforce ki se rakta az nfo-ját. -
#70 Ja telleg random a kileoes. -
#69 "Opengl Error 436"
Nekem úgy tűnik, hogy ez nem is opengl probléma. Most mentem egy kicsit, próbálkoztam és arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem a grafikai meghajtó hibája. Mivel a játék minden gond nélkül muzsikál, és véletlenszerűen adja be a témát. Valszeg a készítők okossága a másolással szemben. Ezt látszik megerősíteni az a tény is, hogy mielött kirakná az üzenetet, szépen folymatosan sötétül el a kép, és csak ezt követően írja a kapcsolatfelvételt a publisherrel.
No comment.