268
-
#148 Ennyire gáz a játék? -
#147 #119-től olvass már....ott már kapható volt,és feljebb leirták hogy tölthető is
amugy én ha jól emlékszem,(amit én szedtem akkor),német verzió volt -
abonyitomz #146 inditás is elég necces , még nem sikerült elindítani /ha valaki leszedte és játszik is vele , irja le hogy kell elindítani , köszi/ -
abonyitomz #145 lehet hogy az még beta volt | én most telepítem majd kiderül -
#144 amugy meg egy szar is :( -
#143 képzeld fullt szedtem le,fenvolt torrenten....lejebb ottvan még februárba irtam,hogy leszedtem,de kurvaszarvolt.. -
atttika #142 Nekem megvan eredetiben, es sajnos azt kell mondanom, hogy nagyon szar.A grafika jo,de a hang allandoan kesik,es egy ido utan unalmas is.Sokszor akadozik, a kovetkezo pillanatban meg megy normalisan.[jo gepem van hozza]Leszedtem a patch-ot, de semmin sem segitett, a hang is maradt.Nagyon gyenge lett sajnos,telle hibakkal, kar erte. -
abonyitomz #141 igen ? nehezen , amikor még kise adták , demot szedtél le | na mind1 aki tudja szedje, jó kis FPS lehet -
#140 A topic nyitásakor sokkal többet vártam a gametől de a demó eltántoritott a fulltol. -
#139 és? már vagy 4hónapja leszedtem a full-t.... -
abonyitomz #138 :: Psychotoxic (Whiptail Interactive) ::
:: STORY ::
PsychoToxic places gamers in the shoes of heroine Angie Prophet
who, unbeknownst to her, must save mankind from impending nuclear
Armageddon. The year is 2022, the place is New York City and as
Angie's role as savior unfolds so too does her understanding of
why she is the only one that stands in the way of the Fourth
Horseman of the Apocalypse and the destruction of civilization.
Throughout the game, Angie continues to discover a series of
unique abilities, such as invisibility, the slowing of time and
the infiltration of other's dreams, all of which aid her progress.
:: FEATURES ::
+ Highly interactive environment with nearly everything being
destructible
+ Features 29 richly detailed levels, eight of which are unique
"dream stages" that take Angie inside the dreams (and
nightmares) of other characters in the game
+ Graphics powered by the Vulpine Vision Graphics Engine
+ An impressive array of weapons, ranging from small arms to
large ADWs (area damage weaponry)
+ Supernatural powers, including invisibility, slowing of time
and mental telepathy
+ A high tension story that holds players' attention from
beginning to end
:: INSTALL NOTES ::
Install from burnt/mounted cds
Burn CD1 with Alcohol including RPMS data
Enable RPMS emu in either Alcohol or Daemon Tools
Hide your internal drive with SF Nightmare
Play with CD1 in USB external drive
That's all folks -
abonyitomz #137 már lehet tölteni a clone cds változatot ! gg -
#136 már reg kijött...mondjuk nemartana viszaolvasni egy ket hsz-t. -
bloodrayne2 #135 haho
-
bloodrayne2 #134 valaki -
bloodrayne2 #133 Tudja valaki mikor jelenik meg ez a szar már annyira várom????!!!!!!
-
bloodrayne2 #132 Mikor jelenik meg a psychotoxic?????????????????????? -
#131 ez a game vérgagyi, és hullanulla lesz. -
#130 én a demóval nem jácottam,de mondom brutál gagyi.
am a szaggatás nálam nem volt,mert a demónál sokan mondták,hogy szaggatott,a full nem,de nagyon ocsmány,de a emberek ahogy összecsuklanak :||||||||||||||||
nem is tudom...quake szintü :| -
#129 Te tudod. -
NiGhTM4R3 #128 Demó az sztem is sz*r, de lehet h a teljes teljesen más:P Videók, képek alapján ez faxa kis játék, akkor a demó mért lett ilyen? Azrét lehet h adok egy esélyt a teljesnek is.. -
#127 hát,amiket olvastam előtte,én is sokkal többet vártam -
#126 Nekem hála ég nem kelett leszednem a DVD-t a demó elég volt azt eltántoritott mert.
Kajakra többet vártam a videokból viszonyitva. -
#125 Torrentről valahonnan.
Itt is van két torrent -
#124 hüü én olyan 2 hónapja leszedtem,semmit nem kelett szarakodni installal,de kurva szar volt,főleg ahogy az emberek összerogynak,mint valami 10éves játékba kajak :| -
djcom #123 Honnan?
-
#122 Starforce 3 asszem.
De le lehet már régóta szedni. -
djcom #121 Nem tudja vki milyen védelem van rajta?
Mert már egy ideje kapható a kicsike:)
-
#120 Azt hittem jobb lesz de játszottam demóval és inkább más dvd-s játékot szedek le. -
#119 Hivatalosan MA kerül(t) a boltokba.
Name: Psychotoxic
Platform: PC
Genre: Action
Publisher: Whiptail Interactive
Developer: Mecca Electronics
Release Date: 3/14/2005
-
#118 hát én leszedtem,a jó multkorába,de 5 perc mnulva töröltem is,a leg röhejesebb az,mikor lepuffantasz egy embert,és az ugy esik össze,mint egy terminátor,vagy nem is tudom,de non gagyi a gém -
Gabe18 #117 Persze ki tudja,mindenkinek magának kell eldönteni hogy tetszik-e neki.
A grafika valahol a rajzfilmszerü és a valóságos között vergődik,ami nekem már eleve negativum (mondjuk ez személyes nyomor) .Egyes tárgyak mintha aránytalanok lennének,pl. a földre esett fegyver.
Az ellenfelek inteligenciája szintén a nulla körül mozog,meglátnék és lönek-rohannak feléd.Na jó,mintha az egyik egyszer behuzódott volna egy kocsi mögé,de lehet csak eltévedt...
Egyezlen pozitivum az ellenfeleken lévő fizika,de ma már ez se nagy dolog,és már sokkal jobb kivitelezésben is láttuk.
Igazából az egész összhatása olyan,amire azt mondom hogy gyenge.Semmi olyan nem volt ami azt az érzést hozta volna,hogy ezt a demót tovább kell játszanom... -
#116 kár érte...
amúgy kijött egy új trailer is, azt azért megnézem... -
Gabe18 #115 Próbáltam,szvsz a gamenek annyi... -
#114 nem kérdeztél rosszat, ugyanis a játék erős fejlesztéseken mennt keresztül a hírek szerint, szóval ez a demó a mérvadó ami most jelent meg. Érdemes megnézni, lehet nem változott semmi és akkor a gémnek annyi, de lehet sikerült valami alkotni.... -
#113 Ja,...visszaolvasás rulz
Mind1,ez legalább már angol :P -
Kijött egy demó.
Senki nem próbálta? :O -
#111 pedig ez is egy jó gémnek indult lásd a topic eleje... -
#110 Új Catalyst a vidéken
[2004-09-27 @ 09:37 - Berkenye]
ATi bátyánk előrukkolt egy újnak csak nagy jóindulattal nevezhető driverrel, melynek verziószáma 4.91 és a Psychotoxic demójában felmerülő bugarakat hivatott kijavítani. A hiba egyébként elég súlyos, mert új játék inditásakor simán elszáll a program :) Hát igen, a fiúknak van még mit tanulni programozás tekintetében a nagy vetélytárstól.
itt van
info:Gamestar -
#109 Felejthető, semmi extra, szarság.