Psychotoxic: Gateway to Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A grafika valahol a rajzfilmszerü és a valóságos között vergõdik,ami nekem már eleve negativum (mondjuk ez személyes nyomor) .Egyes tárgyak mintha aránytalanok lennének,pl. a földre esett fegyver.
Az ellenfelek inteligenciája szintén a nulla körül mozog,meglátnék és lönek-rohannak feléd.Na jó,mintha az egyik egyszer behuzódott volna egy kocsi mögé,de lehet csak eltévedt...<#vigyor4>#vigyor4>
Egyezlen pozitivum az ellenfeleken lévõ fizika,de ma már ez se nagy dolog,és már sokkal jobb kivitelezésben is láttuk.
Igazából az egész összhatása olyan,amire azt mondom hogy gyenge.Semmi olyan nem volt ami azt az érzést hozta volna,hogy ezt a demót tovább kell játszanom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amúgy kijött egy új trailer is, azt azért megnézem...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
<2004-09-27 @ 09:37 - Berkenye>2004-09-27 @ 09:37 - Berkenye>
ATi bátyánk elõrukkolt egy újnak csak nagy jóindulattal nevezhetõ driverrel, melynek verziószáma 4.91 és a Psychotoxic demójában felmerülõ bugarakat hivatott kijavítani. A hiba egyébként elég súlyos, mert új játék inditásakor simán elszáll a program 😊 Hát igen, a fiúknak van még mit tanulni programozás tekintetében a nagy vetélytárstól.
itt van
info:Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Miután a német menün átvergõdtem,már iditottam is a csodás pályát.Grafika elsõre nem is olyan rossz /rossz,de ekkor még pozitiv az emeber/.Ahogy látjuk meg az egyre ujabb tárgyakat,stb,anál lesz egyre lehangolóbb.Hõsnõnk ugy hajol ki oldalra,mintha éppen derékbatörne,az ellenfelek animációja borzalmas,csak amikor meghalnak,és elesnek,az néz ki aránylag jól,a fizika miatt.
1024x768-as felbontás mellett nekem 2500+amd,ATI9600,512 ram helyenkén 10 alá ment az fps,pedig alig volt valami a képen.
A kipróbálás rövi ideje egyszer "a Psychotixic exe hibát észlelt és leállt" hibaüzenettel elszállt.Aztán jött a java,amikor lelõttek,kép elszürkült,kis várakozás,majd kép elsötétül,monitor kikapcsol...

Már arra gondoltam a gépem a rossz,na de a Full Spectrum Warrior tiz perce még gond nélkül ment.Egy ujrainditás után ez is ment megint,de nem nagyontudom mi van ezzel.Én mindenestre gyorsan letörlöm.
Nem csodálom hogy nem akarják ezt a valamit kiadni világszerte...
Elsõ pálya,itt még nem is olyan rossz...
Másik pálya,érdekes képi világ...
Jason ugytünik tényleg él,sõt osztódik
Hõsnõnk meghalt,elsülyed szégyenében...
???
Lehet, hogy csak az angol verzió fog majd menni?
Az elõzõ hozzászólásom téves. A patch után beugró linken a az 1.02-es peccset találjátok, míg a 95-ös hozzászólásban az ehhez tartozó fixet, mely csak abban segít, hogy induláskor nem ellenõrzi a lemez meghajtóban levését.
Sajnos az OpenGl Error téma megmaradt. De elõbb utóbb erre is lesz megoldás.
Mondjuk ez is jó dolog!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Crack
Én nem tudom letölteni. Valaki?
http://www.mikrobos.szm.sk/data/gamez/p.html
Nekem úgy tûnik, hogy ez nem is opengl probléma. Most mentem egy kicsit, próbálkoztam és arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem a grafikai meghajtó hibája. Mivel a játék minden gond nélkül muzsikál, és véletlenszerûen adja be a témát. Valszeg a készítõk okossága a másolással szemben. Ezt látszik megerõsíteni az a tény is, hogy mielött kirakná az üzenetet, szépen folymatosan sötétül el a kép, és csak ezt követõen írja a kapcsolatfelvételt a publisherrel.
No comment.