268
  • DONGUBA
    Ja csak senkinek sincs otlete erre sajna:(
  • mikeleroi
    Nekem is tetszene, ha nem lenne az OpenGL error 43....

Csak lesz valami megoldás rá...
  • DONGUBA
    Á szinten ugyanaz a problemam:((
  • DONGUBA
    Hat nekem tetszik de 5 perc utan kilepett valami hibauzivel
  • grebber
    Ja kitehetnék már netre.
  • Gabe18
    Csak az első jön be.
    Környezet elég jól néz ki,hát a fekvő figura már jóval kevésbé...
    De egyáltalán hol van már ez a játék?Vagy ezen is valami istentelen védelem van hogy nem lehet feltörni?
  • mikeleroi
    Saját szkrínkápcsörök.

http://iaro.srv.hu/kep/Psycho 1_resize.JPG

http://iaro.srv.hu/kep/Psycho menü_resize.JPG
  • mikeleroi
    Sehol senki?
  • mikeleroi
    Valaki mondhatna valami okosságot. Nem hiszem, hogy csak nekem van meg.

Sajna mennem kell melózni...
  • mikeleroi
    Nekem megvan. De, mint lentebb írtam, folyamatosan kilép a játék az opengl-es error-ra hivatkozva. Gyanítom, hogy ez nem is opengl téma, hanem másolásvédelem... Felraktam a 61.77-es drivert is, de ugyanaz.
  • grebber
    Nem tudom de jöhetne már mert kiváncsi vagyok.
  • Gabe18
    Na mi van már ezzel,megjelent vagy nem?Mert a gamefaqs még azt sem tudja mikor fog kijönni,a "TBA" van a game mellé irva.Itt meg már néhányaknak megvan...
    Ki érti ezt?
  • mikeleroi
    3,18 GB-ot foglal el a vinyónkon....

Lehet elmélkedni.
  • mikeleroi
    Psychotoxic (c) Nuclear Vision
    Release Date : September 2004
    CDs Included : 1 DVD

G a m e N o t e s
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Das New York von heute. Das Ende der Welt ist nahe! Drei der vier Reiter der Apokalypse hinterlassen bereits ihre Spuren auf der Erde. Auch der vierte Reiter ist dabei, sich zu erheben. Gewalt und Aggression nehmen sprunghaft zu.

Angie Prophet, ein Mensch/Engel/Waechter, vor Jahrtausenden geschaffen und jetzt zum Leben erweckt, ist die einzige Hoffnung der ahnungslosen Menschheit.
    http://www.psychotoxic.de/de/flash.htm

• mikeleroi
    "Olympos"
  • grebber
    Honnan van meg ez a game???
  • mikeleroi
    Állandóan elszáll!!! OpenGL error, ezt nyomja hibaüzenetnek. Vegye fel a publisher-el a kapcsolatot. Köszi.

Van rajta egy VP3 nevű kodekcsomag, anélkül nem is játsza le az intrót normálisan. Lehet, hogy majd kell egy újabb videókari meghajtó. Én 61.76-ost használom.

A hangokkal sincs rendben valami. Alig hallani a lövések hangját, meg azt, ha eltalálnak.

Amúgy nagyon baráti a gépigénye. Nagyon hasít. Nem egy Doom 3 a grafikát illetően, de azért elmegy. Olyan Half Life szerű.
  • hiba
    pedig a conflict allat csak nehez :)
    bar nem fps amire sokan szamitottak
  • Gabe18
    Hát jöhetne már Nforce-os formában is,mert két csúnya csalódás után /Conflict Vietnam,Shellshock Nam 67/ kéne valami jó kis játék ...
  • hiba
    uhbaz 1.9Gb tomoren
  • hiba
    neha modern neha meg rajzfilm szeru? :)
  • grebber
    Nem tudsz linket ahonnan szedni lehet?
  • mikeleroi
    DVD-én terpeszkedik a kicsike...
  • mikeleroi
    Jól tudod. Német nyelven már meg is szerezhető. Jó kis móka lesz. Én megvárom az angol verziót.
  • grebber
    Képek

Elvileg németbe megjelent már.Van ATI patch is már.
  • Gabe18
    Hát a trailert most néztem meg.A grafika bizony nem egy világszinvonal ahogy nézem,viszont a fizika pl. jónak tűnik.Játékmenet ugye egyenlőre kérdéses,majd kiderül.
    De hogy ebben mi lesz amihez DVD formátum kell?
  • Gabe18
    A gamefaqs.com-on még megjelenési időpontja sincs.Na mindegy,azért csak jöjjön 3.-án,egy jó kis fps-re mindig kapható vagyok.
  • grebber
    Games Convention 2004 trailer 101MB
  • grebber
    Enek a játéknak elég lesz ha ezt irták.
    Legalább hasítani fog a gépeinken.
  • Danecay
    Ja tényleg úgy néz ki, hogy Szept 3. jön ki de addig még sok minden történhet de minden esetre már aranyon van. Számomra csak a hardwareigénye nem túl meggyőző:

Configuration minimale :
    System d'exploitation: Win 98, Win ME, Win 2000 et Win XP
    Processeur: Athlon / Pentium 3 - 1400 MHz
    Mémoire RAM: 128 Mo
    Carte graphique: 32 Mo, Compatible DirectX 8
    Carte son: Compatible DirectX 8
    Version de DirectX: DirectX 8
    Media: DVD

Tudom, hogy ez csak a minimum hardwareigény, de a 128 MB system memória és a 32MB os videómemória manapság már nem sokmindenre elég.
  • grebber
    Elvileg szeptember 3.-án jelenik meg.De ki tudja mi lesz belöle.
  • Danecay
    Lehet már tudni a játékról valamit, mármint megjelenést illetően. Egy videó végén 2004 augusztus 20.-át láttam, ez meg már elmult, de az óta sem láttam róla infót.
  • grebber
    Én ugy tudom hogy a full gameben nem lesz benne ez a tehén!!Csak a kiseb verzióba volt benne.
  • Braveheart
    mikor megláttam ezt a képet eldönöttem hogy ez a játék nem elsz meg nekem :)
  • grebber
    Psychotoxic

17.08.2004, 09:40

Shooter ist fertig

Publisher Vidis hat heute bekannt gegeben, dass der Ego-Shooter Psychotoxic fertig gestellt ist. Das Actionspiel des deutschen Entwicklerteams Nuclearvision wird ab dem 3.9.2004 zu einem empfohlenen Verkaufspreis von 44,95 Euro ausschließlich als DVD-Rom in den Läden stehen. Die Packung sollte für GameStar.de-Leser einen hohen Wiedererkennungswert haben: Die Pixelschönheit auf dem Cover steht gerade in den Babes der Woche zur Wahl. Games-Convention-Besucher (18. - 22. August in Leipzig) sehen das Spiel in Halle 3, Stand E12. Einen Test lesen Sie in GameStar 10/2004 (ab 24. August am Kiosk).

info: Gamestar.de
  • grebber
    Psychotoxic: vérkomoly őrület

Sogun, 13:46 - Játék: Akció

(Homelan) NuClearVision. A Messiás. Elhozza nékünk azt a játékot, ami vérkomoly, ráadásul gépágyútőgyes tehenek és fehér leples kísértetek szaladgálnak benne. Persze csak akkor, ha bögyös főhősnőnkkel kotorászni kezdünk ellenfeleink elméjében. Angie drága egy angyal, harcos-próféta meg kommandós lonya egyetlen bombázó barbie-baba testben. Túlságosan féltőgyről vettem eddig a játékot, de a legújabb képekkel bebizonyították a készítők, hogy óriási hibát követtem el.

Izgalmasan kinéző enginnel megfejelt hidegen büntető durvulásra számíthatunk! New York-ban kezdődik, 2020-at írunk. Kénkövesre korruptált mennyekből alászáll az apokalipszis három lovasa, s szörnyű pusztítást visz végbe a Földön. Negyedik lovas a Halál. Rémisztő koponyájában vigyorgó állkapcsa megállás nélkül morzsolja a felfalt emberek csontjait. Áldozatait ledarálva készül már a támadásra. Nyomában az ötödik lovas, a Pokol tombol. Jövendő mészárszékük helyén, a Földön, megállíthatatlanul terjed az erőszak. Emberiség egyetlen reménye az angyallá átváltozni képes szupernő, Angie Prophet!

info: Gamestar
  • grebber
    Új képek Szerintem nem rosszak.
  • grebber
    Psychotoxic - First fan site online
  • grebber
    Szerintem nagyon jó kis game lesz ez!Lehet majd jókat multizni benne!
  • M@TriX
    Van egy új videó, néhol sántít a graf, de egy probát megér a cucc, a fizika és a sérülés is ígéretes...