Tűzfal HELP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
Az sokmindentõl függhet, hogy mit ír ki a BÖNGÉSZÕ. Mert szerintem a böngészõd írja ki, nem a Kerio. 😊 Lehet a tûzfal hibája, de lehet valami baj a nettel is. Ha már semmilyen oldalt nem tudsz megnyitni akkor az lesz a legjobb, ha szakembert hívsz.

A legjobb tûzfal tudomásom szerint ingyenesek közül a Comodo Firewall Pro.
Fizetõsek közül pedig a ZoneAlarm Pro.
De szerintem ne vedd meg a ZoneAlarm-ot, mert a Comodo sokkal jobb. A nagy teszteken maga mögé utasította a többi tûzfalat. (Ja és magyar.)

teddymac
Reggelt
Miért van az,hogy a kerio bizoyos oldalaknál kiirja: "cannot connect server " (vagy valami ilyesmit 😊
Melyik a leggjobb tûzfal most pc.-re ?
köszönöm a segítséget....

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

"Milyen áteresztõ sebességûek a különbözõ tûzfalmegoldások?"

erre ha vki érdemben tud mondani vmit akkor ne tartsa vissza magát! 😊
bmate0007
ha már szoftverkalózkodásról van szó...én a ZoneAlarm Security Suit-ot törtem fel<#buck> és most 52000 napig jó 😊

zvaragabor
lol nem gondoltam volna, hogy ezzel majd valakit átverünk 😄 De am nem azért kére el, hogy átverünk vele embereket, hanem csak mert teccett neki a logom.
Nah de sztem ne offoljunk annyit, tûzfal POWA! 😄

Chaos Anno Domini

ffxi
De szemét vagy 😊
Én vok az elsõ aládozat xD

Fákjúal!

zvaragabor
Jah hogy akkyyy? xD Tudom, én adtam oda neki a logom alapját hogy olyan lehessen neki, mint nekem. 😊

Chaos Anno Domini

ffxi
Uff... olyan 1forma a lógótok ba+, hû de ciki elpirosodtam.

Fákjúal!

zvaragabor
hmm...mondj léccives hsz számokat, mert nem emléxem ilyenekre 😛

Chaos Anno Domini

ffxi
Te írtad torrent topikban:

"nah kész, anynira rendes emberek vannak végtelenen, hogy töröltetem magam az oldalrol ha nem hajnando ott senki sem segíteni.

majd ha lesz ujra meghívó akkor plz jelezze már majd valaki 😊 nem meghívot kérek, hanem csak tájékoztatást, ha majd leszköszi😊"

"nah mégis segítettek, juhéj😄"

és nem voltálképes odaadni xD 😛

Fákjúal!

zvaragabor
Tudom mi az endless, de tényleg nem jártam még ott soha. 😊 Illetve egyszer csak annyira, hogy megnézzem, hogy hogy néz ki az oldaluk. 😊

Chaos Anno Domini

ffxi
Akkor végtelen, így jobb?

Fákjúal!

zvaragabor
#1022 - megdumáltuk 😄
#1023 - hmm...soha nem voltam még az endlessen, de a te kedvedért törzstag leszek ott xD

Chaos Anno Domini

ffxi
Én is hogy endless-szezel 😛 és nem adtadoda nekem az acc.-todad 😄

Fákjúal!

Doomista
lefizetlek,oszt nem mondod meg 😛😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Szoftverkalózok! Megmondalak titeket a BSA-nak. 😛 xD

Chaos Anno Domini

Doomista
énmeg adtam

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ffxi
kértem 😄

Fákjúal!

Doomista
csak kérni kell PM-ben <#banplz><#alien>

bmate0007
hehe 😊

Doomista
okosság mindig van a tarsolyomban.

bmate0007
ja. csak enyhén drága 😊

Doomista
nah jó,te inkább szedd le a kaspersky internet securityt.azzal nem lesz bajod.

bmate0007
ja basszus!!! semmit sem lehet letölteni, csak képeket...😞

bmate0007
ez viszont nagy baj!!!:
Amikor le akarok tölteni valamit mondjuk egy antivírust akkor a letöltés pillanatában tehát amikor azt kéne kidobnia hogy mented vagy megnyitod a fájlt akkor egy fehér alapú oldalra kidobja ezt:
This object has been blocked.
Ez mi lehet? Ez így nagyon gázos, mert tele lesz fertõzve a gép vírusokkal <#szomoru1>

zvaragabor
kikapcsolni fölösleges, asszem el lehet rejteni, hogy csak a háttérben pötyögjön.

Chaos Anno Domini

bmate0007
ZoneAlarm Pro:Nem baj hogyha kikapcsoltam azt a tanácsadót vagy mit ami majdnem kiugrált a tálcán amikor minden internetes oldalra megyek. olyasmit írt hogy blokkoltam .cookiet
.valami privacy-t.
Szal nem baj?

zvaragabor
Ha nem a free Kerio, akkor jobb.

Chaos Anno Domini

bmate0007
Sztetek a Kerio jobb,mint a ZoneAlarm Free?

KO
Nod32-t diákigazolványra féláron kapod.

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

bmate0007
boltban. hehe 😊)

zvaragabor
boltban.
Próba verziós, szal egy bizonyos idõ elteltével nem fog frissíteni, csak akkor, ha használati jogot vásárolsz, és csak akkor kapsz hozzá termékkulcsot.

Chaos Anno Domini

Sziaztok!
Segítséget kérek!!!!
A panda antivirus2007 amit innen az sg-rõl töltöttele álandóan frissítési jelszót kér tõlem (hol találok ilyet?)nekem nincs meg!
Elõre is köszönöm.
naja, de az én gépemet kiakarom zárni, hogy az semmiképp se lehessen hibás...
azért köszönöm a gyors és intelligens választ
Dj Faustus
Az ICMP Echo reply (szóval a ping válaszüzenetének) vesztése nem csak a te gépedtõl (operációs rendszertõl, tûzfaltól, programoktól) függhet. Függhet a szolgáltatódtól, a szervertõl, az összekötõ fizikai közegtõl.

Sziasztok!
ha folyamatosan pingelek egy bármilyen oldalt (jelent esetben: origo.hu & index.hu) akokr néha nem érkezik válasz és ez csomagvesztéssel jár ugytudom...
Most Kerio tüzfal van fent, szerintetek lekéne cserélnem vagy ez nem tüzfal függõ? elvileg vírus és féregmentes a gép...
Köszönettel.
bmate0007
ajjaj. szerintem gyorsan töltsd le a ZoneAlarm-ot mert gáz lesz. a tûzfal nem csak a neten véd, ha érted mire célzok. 😊

Afe
halihó!
vki tudna segíteni? frissítettem a Keriot, és restart után nem hajlandó elidulni csak 100%-on pörgeti a processzort. megnéztem a programok között, de eltünt az egész, mintha letörlõdött vna.
az a bajom, hogy uninstalni nem lehet, és ha ujra akarom telepíteni kiírja, hogy már van a gépen egy ujjabb verzió, és leáll.
mi ilyenkor a teendõ?

ffxi
Mondom én, hogy ZA a király 😛

Fákjúal!

NeoMaN
Heh, én meg 3 éve nem használok tûzfalat. Kipróbáltam a legjobbnak tartottakat, de viccesen zabálják az erõforrásokat. Nekem ne lassítsa a gépet semmi, inkább aggyal netezem....
😊

Doomista
jolvan,ismét megtudtuk hogy mindenki mást szeret,mást tart a legjobban.grat.

i pont az Outpostnak - talán, mert régóta használom és tesztelem..)

Fortuna fortes adiuvat.

ffxi
ZA rulez.

Fákjúal!

lck
Ott a pont.
zvaragabor
Nem ismerem az Ashampoo falát, de valahogy az "ashampoo" szóról én nem a védelmi szoftverekre asszociálok. Ha ezt a nevet hallom, akkor inkább a burning studiora, és más programokra gondolok. Szal az ashampoo nem az a kifejezetten védelmi szoftvereket elõállító cég vagy mi. 😊 Attól éppenséggel lehet jó, bár még tesztekben sem láttam szerepelni.

Chaos Anno Domini

lck
Öszintén szólva az Ashampoo programok önmagukban olyan "gyanusak" pontosan nem tudom megmagyarázni, de mégis valahogy idegenkedem tõlük.
Bár éppenséggel a Burning Studio és Photo Commander használhatóságra és kinézetre elég korrektek. ( használom is öket ), de mégis ...
Egyébként ezzel lehet hogy nem vagyok egyedül mert talalkoztam már olyan Spyware irtóval, amelyik az Ashampoo cuccokat törölni akarta a gépröl.
Doomista
Én inkább maradok a kasperskynél...minden portot zárva tart,csomo minden ellen véd,hatékony,és angol nyelvû,de még angol tudás sem kell hozzá 😄

bmate0007
Dehát miért ilyen zavaros izé-bizét választotok? Én mindenkinek melegen ajánlom az Ashampoo Firewall Free-t. Ingyenes, magyar, és adják hozzá a teljes serialt. 😄

Sziasztok!

Nvidia tûzfalhoz kérnék segítséget. Nem a beállításával van gondom, hanem azzal, hogy torrentezni is szeretnék mellette. Sajnos a utorent és az azureus is azt írja ki telepítéskor, hogy nem kompatibilis az nvidia tûzfal programmal. Tudom, hogy az nvidia elsõszériás drivere valamikor két ével ezelõtt még hibás letöltést produkált, de azóta kijavították a driver hibát. Nem igazán szeretnék lemondani egy hardveres tûzfalról fõleg, hogy egyébként jól mûködik. Tudnátok valamilyen tanácsot adni, esetleg más kliens programot ajánlani?

Üdv: Yani