Tűzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb tûzfal tudomásom szerint ingyenesek közül a Comodo Firewall Pro.
Fizetõsek közül pedig a ZoneAlarm Pro.
De szerintem ne vedd meg a ZoneAlarm-ot, mert a Comodo sokkal jobb. A nagy teszteken maga mögé utasította a többi tûzfalat. (Ja és magyar.)
Miért van az,hogy a kerio bizoyos oldalaknál kiirja: "cannot connect server " (vagy valami ilyesmit 😊
Melyik a leggjobb tûzfal most pc.-re ?
köszönöm a segítséget....
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
erre ha vki érdemben tud mondani vmit akkor ne tartsa vissza magát! 😊
Nah de sztem ne offoljunk annyit, tûzfal POWA! 😄
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
"nah kész, anynira rendes emberek vannak végtelenen, hogy töröltetem magam az oldalrol ha nem hajnando ott senki sem segíteni.
majd ha lesz ujra meghívó akkor plz jelezze már majd valaki 😊 nem meghívot kérek, hanem csak tájékoztatást, ha majd leszköszi😊"
"nah mégis segítettek, juhéj😄"
és nem voltálképes odaadni xD 😛
Fákjúal!
Chaos Anno Domini
#1023 - hmm...soha nem voltam még az endlessen, de a te kedvedért törzstag leszek ott xD
Chaos Anno Domini
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Amikor le akarok tölteni valamit mondjuk egy antivírust akkor a letöltés pillanatában tehát amikor azt kéne kidobnia hogy mented vagy megnyitod a fájlt akkor egy fehér alapú oldalra kidobja ezt:
This object has been blocked.
Ez mi lehet? Ez így nagyon gázos, mert tele lesz fertõzve a gép vírusokkal <#szomoru1>#szomoru1>
Chaos Anno Domini
.valami privacy-t.
Szal nem baj?
Próba verziós, szal egy bizonyos idõ elteltével nem fog frissíteni, csak akkor, ha használati jogot vásárolsz, és csak akkor kapsz hozzá termékkulcsot.
Chaos Anno Domini
Segítséget kérek!!!!
A panda antivirus2007 amit innen az sg-rõl töltöttele álandóan frissítési jelszót kér tõlem (hol találok ilyet?)nekem nincs meg!
Elõre is köszönöm.
azért köszönöm a gyors és intelligens választ
ha folyamatosan pingelek egy bármilyen oldalt (jelent esetben: origo.hu & index.hu) akokr néha nem érkezik válasz és ez csomagvesztéssel jár ugytudom...
Most Kerio tüzfal van fent, szerintetek lekéne cserélnem vagy ez nem tüzfal függõ? elvileg vírus és féregmentes a gép...
Köszönettel.
vki tudna segíteni? frissítettem a Keriot, és restart után nem hajlandó elidulni csak 100%-on pörgeti a processzort. megnéztem a programok között, de eltünt az egész, mintha letörlõdött vna.
az a bajom, hogy uninstalni nem lehet, és ha ujra akarom telepíteni kiírja, hogy már van a gépen egy ujjabb verzió, és leáll.
mi ilyenkor a teendõ?
😊
Fortuna fortes adiuvat.
Chaos Anno Domini
Bár éppenséggel a Burning Studio és Photo Commander használhatóságra és kinézetre elég korrektek. ( használom is öket ), de mégis ...
Egyébként ezzel lehet hogy nem vagyok egyedül mert talalkoztam már olyan Spyware irtóval, amelyik az Ashampoo cuccokat törölni akarta a gépröl.
Nvidia tûzfalhoz kérnék segítséget. Nem a beállításával van gondom, hanem azzal, hogy torrentezni is szeretnék mellette. Sajnos a utorent és az azureus is azt írja ki telepítéskor, hogy nem kompatibilis az nvidia tûzfal programmal. Tudom, hogy az nvidia elsõszériás drivere valamikor két ével ezelõtt még hibás letöltést produkált, de azóta kijavították a driver hibát. Nem igazán szeretnék lemondani egy hardveres tûzfalról fõleg, hogy egyébként jól mûködik. Tudnátok valamilyen tanácsot adni, esetleg más kliens programot ajánlani?
Üdv: Yani