Tűzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
tûzfalas kérdésem lenne,gondoltam mivel nekem nod32-õm van,jó párosítást tudtok mondani.
Nekem 6.0.631.003 Zone Alarm-om van,és kérdezném,hogy ajánljátok-e a legújabb Zone Alarmot például?Vagy valami mást esetleg?
köszi
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"ha a hivatalos oldalról szedted le, akkor magyar lesz maga a program. 😄" asszem egy szóval sem mondtam, hogy nem magyar a program, csak egy magyar nyelvû leírást szerettem volna a beállításokhoz, és a registry is rendben van mivel a L'n'S elött tökéletesen gyorsan leállt a gép !
Visszaraktam a Comodo-t és azzal is minden oké, tehát maradok annál, csak gondoltam a L'n'S megér egy próbát!
A fõsulin volt egy tanárom, aki mindig azt mondta a hozzád hasonló embereknek,hogy "nem baj hogy hülye vagy, csak ne dicsekej vele" Tehát ha nincs olyan ötleted ami a elõrevihet akkor legalább ne nézzél hülyének, és maradj csendben 😊 Köszi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
a lassú rendszerleállításhoz nem tok semmit se szólni. talán próbálkozz + egy registry-taarítással.
Miért van az, hogy amióta felraktam a Look'N'Stop tûzfalat, baromi lassan, több perc alatt áll csak le a gép?
Rámegyek a kikapcsolásra és onnantól számítva kb 3-4perc amig kikapcsol...elötte nem volt ilyen !
Egyébként van valami használható leírás magyarul hozzá ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Néhány kép:
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/2007-08-26_2124401188156452.png
-Futtasd le az Ismert Alkalmazások Keresését. (Biztonság/Feladat)
-Nem fontos, de ha akarod akkor Kimenõ kapcsolatok tiltása boot alatt. (Biztonság/haladó/fejlett támadás érzékelés és megelõzés/Egyéb/kimnõ kapcsolatok tilása boot alatt)
-Nem emlékszek már rá hogy alapból mik vannak kipipálva, de azért nézd meg, és mind ki legyen pipálva itt: Biztonság/Haladó/fejledt viselkedés analízis.
Chaos Anno Domini
Ha választhatnék a dizájnosabb, vagy a windowsos GUI között, akkor a windowsos. 😊
Chaos Anno Domini
Átlag 8-9 megát eszik - 1 folyamatot futtat - Ha nem Comodo akkor ez.
Nem free, de 1 key aztán kész.
( Csak csúnya a felülete <#szomoru1>#szomoru1> )
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
"Another strange thing with ZoneAlarm is that it might seem that it passes PCFlank test, but in fact it does not. This leak-test tries to establish network connection with www.pcflank.com. ZoneAlarm invisibly includes this Internet address in its Spy Site Blocking list. So, if PCFlank contacted another website instead of the original one, it would bypass the protection. ZoneAlarm does not block the technique PCFlank presents, it blocks the target website which is harmless in fact."
by matousec.com
Chaos Anno Domini