Tűzfal HELP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Zone Alarm jó lesz neked,legnew version csicsásan cool.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Wreck86
sziasztok!
tûzfalas kérdésem lenne,gondoltam mivel nekem nod32-õm van,jó párosítást tudtok mondani.
Nekem 6.0.631.003 Zone Alarm-om van,és kérdezném,hogy ajánljátok-e a legújabb Zone Alarmot például?Vagy valami mást esetleg?
köszi

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Alap Windows beállítás, hogy az ismert fájltípusok kiterjesztését elrejti. Ezzel úgy élnek vissza a vírusterjesztõk, hogy a csatolmánynak megtévesztõ nevet adnak, pl. hogy majom.jpg.exe.A felhasználó nem látja, hogy ez egy EXE file, és abban a hiszemben, hogy ez csak egy majomról készült JPG kép, megnyitja azt, aktivizálva ezzel a kártevõt. Könnyen lehet, hogy még egy képet is látunk mondjuk Kovács Lászlóról, hogy még véletlenül se derüljön ki, hogy mi történt a háttérben. Ellenlépés: Az Explorer (Intézõ) Eszközök-Mappa beállításai-Megjelenítés részben vegyük ki a pipát "az ismert filetípusok kiterjesztésének elrejtése" sorból, és érvényesítsük ezt minden mappára, így láthatóvá válik a csatolmányok valódi kiterjesztése is.

eZo
Köszönöm igen bölcs tanácsodat
"ha a hivatalos oldalról szedted le, akkor magyar lesz maga a program. 😄" asszem egy szóval sem mondtam, hogy nem magyar a program, csak egy magyar nyelvû leírást szerettem volna a beállításokhoz, és a registry is rendben van mivel a L'n'S elött tökéletesen gyorsan leállt a gép !
Visszaraktam a Comodo-t és azzal is minden oké, tehát maradok annál, csak gondoltam a L'n'S megér egy próbát!

A fõsulin volt egy tanárom, aki mindig azt mondta a hozzád hasonló embereknek,hogy "nem baj hogy hülye vagy, csak ne dicsekej vele" Tehát ha nincs olyan ötleted ami a elõrevihet akkor legalább ne nézzél hülyének, és maradj csendben 😊 Köszi

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Doomista
jah biztos...én csak serialt nyomtam be és szevasz.

bmate0007
ha a Kerio tûzfalat feltörjük akkor idõkorlátos lesz, vagy addig használhatjuk, ameddig kedvünk tartja? priviben tud vki küldeni hozzá vmit? 😄

bmate0007
ha a hivatalos oldalról szedted le, akkor magyar lesz maga a program. 😄
a lassú rendszerleállításhoz nem tok semmit se szólni. talán próbálkozz + egy registry-taarítással.

eZo
Sziasztok !
Miért van az, hogy amióta felraktam a Look'N'Stop tûzfalat, baromi lassan, több perc alatt áll csak le a gép?
Rámegyek a kikapcsolásra és onnantól számítva kb 3-4perc amig kikapcsol...elötte nem volt ilyen !
Egyébként van valami használható leírás magyarul hozzá ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

bmate0007
<#hehe>

Doomista
szerezz be uj wint mástol,és amit eddig használtál,szal fogjál egy kalapácsot és durrr ár még 1 mm-s darabkákra nem törik az egész.

bmate0007
okok, csak már harmadjára tettük újra a win-t és ez már egy kicsit idegesít

Doomista
hát de ott már baj van ha nem megy az alap win tûzfal,az olyan dolgokat is elronthat a gépen,amit az ilyen melllékletes tûzfalak nem védenek,ezért is kell ujratenni,ha nem vált be egyik módszer sem,ez nem játék.

bmate0007
ajajjj.. nah mind1 azért kösz. akkor marad az outpost firewall free.

Doomista
Huha,erre win reinstall a megoldás :S AZ alap tûzfal nem müxik,rhdt nagy gond,javitás nincs rá 😞 Max javitod a winedet...pl probáld meg a tuneup utilitiessel,végigfuttatod,aztán ha igysem jo,akkor már nem emléxem,de a windows xp topikban rálehet kérdezni,hogy hogy lehet ujrairni a win fájlokat,azaz javitani,a hiányzo fájlokat meg potolni.

Így estefelé már nem <#vigyor>
bmate0007
senki?

bmate0007
a másik

bmate0007
Valami gáz van a Windows tûzfallal. Próbálom bekapcsolni, de valahogy nem sikerül 😞 Ha valakinek van valami tippje, akkor nagyon megköszönném.
Néhány kép:

http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/2007-08-26_2124401188156452.png

bmate0007
Az Outpost Firewall Pro mennyi megát eszik és hány folyamatot futtat?

A Comodo-nak állandóan baja van a böngészõkkel. Mindig engedélyt kér hiába pipálom ki azt, hogy emlékezzen a programra és hiába teszem be õket megbízható alkalmazásnak.
zvaragabor
-Komponens figyelõ az Tanuló módon legyen. (Biztonság/Komponens Figyelõ)
-Futtasd le az Ismert Alkalmazások Keresését. (Biztonság/Feladat)
-Nem fontos, de ha akarod akkor Kimenõ kapcsolatok tiltása boot alatt. (Biztonság/haladó/fejlett támadás érzékelés és megelõzés/Egyéb/kimnõ kapcsolatok tilása boot alatt)
-Nem emlékszek már rá hogy alapból mik vannak kipipálva, de azért nézd meg, és mind ki legyen pipálva itt: Biztonság/Haladó/fejledt viselkedés analízis.

Chaos Anno Domini

Doomista
bazd,ez nem warez forum,ha meglátja modi,kapod a 5 büntit...most talán szerencséd van...

A Comodo Pro-hoz gondoltam mert nem nagyon értem a beállításokat.
Tud valaki, valami jó konfigurációt mondani.
Hagyd már, Comodo Pro-t használok.
Doomista
mely versionra ?

Tudna valaki Kerio-hoz licensszámot adni?
bmate0007
heeh 😊

lck
Jó, módosítok : Az XP dizájnosabb felületétõl kicsit elüt a win95 stílusú felület. 😊
zvaragabor
Személy szerint nekem tetszik a sima egyszerû windowsos felület. 😊
Ha választhatnék a dizájnosabb, vagy a windowsos GUI között, akkor a windowsos. 😊

Chaos Anno Domini

bmate0007
de nem találtam sehol hozzá serialt küldesz?

lck
Look'n'stop.
Átlag 8-9 megát eszik - 1 folyamatot futtat - Ha nem Comodo akkor ez.
Nem free, de 1 key aztán kész.
( Csak csúnya a felülete <#szomoru1> )
zvaragabor
Pff nem tudom. : Egyiket sem próbáltam még.

Chaos Anno Domini

bmate0007
melyik foglalja a legkevesebb mem-et? és folyamatot? az kéne amelyik 1 folyamatot futtat.

bmate0007
<#wow1>hehe. kösz 😊

zvaragabor
zone alarm free, outpost free, kerio free, ashampoo firewall free, pc tools firewall plus, R-Firewall, SensiveGuard, SoftPerfect, Safety.Net, Filseclab Personal Firewall Professional Edition, Dynamic Security Agent, Sygate Personal Firewall, Blink Personal Edition

Chaos Anno Domini

bmate0007
#1043?

bmate0007
Aha. Mostmár értem. Hát...mit mondjak, gratulálok a ZoneAlarmnak.

zvaragabor
Annyi, hogy a PCFlank egy teszt program tûzfalak számára, egy szivárgást szimuláló teszt program. Pontosan nem tudom hogy mit, és hogyan csinál, nem néztem még utánna komolyabban, de kapcsolatot létesít www.pcflank.com-mal. Namármost a tûzfalnak (jelen esetben Zone Alarm) ezt a szivárgást kellene kivédenie. De nem teszi. A Zone Alarm Spy Site Blocking listája rejtve tartalmazza a www.pcflank.com címet, így amikor a zone alarm látszólag kivédte a kapcsolat létesítés a program és az oldal között, olyankor csak az oldal elérését tiltja meg, nem pedig a program technikáját. Így ha a program más oldalra csatlakozna fel, simán menne neki. Ugyan így a kártevõk is, amik ugyan ezt az eljárást alkalmazzák.

Chaos Anno Domini

bmate0007
tud valaki egy másik ingyenes tûzfalat? mert a comodoból már elegem van.

bmate0007
de am. a #1038-asban mi van?(részletesen) nem igazán vagyok fullperfect angol. 😊 valami olyasmi, h a zonealarm nem véd? :S

zvaragabor
Kissé sunyi dolog a zone alarm-tól. Így becsapni. Következõ verzió már csak látszólag fog védeni. 😊

Chaos Anno Domini

Doomista
ezen énis

bmate0007
thx

zvaragabor
Nah ezen egy jót röhögtem:

"Another strange thing with ZoneAlarm is that it might seem that it passes PCFlank test, but in fact it does not. This leak-test tries to establish network connection with www.pcflank.com. ZoneAlarm invisibly includes this Internet address in its Spy Site Blocking list. So, if PCFlank contacted another website instead of the original one, it would bypass the protection. ZoneAlarm does not block the technique PCFlank presents, it blocks the target website which is harmless in fact."

by matousec.com

Chaos Anno Domini

bmate0007
Tud valaki néhány tûzfal-tesztes oldalt adni?