Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Eddig nem volt ott??? <#ticking>

REPS0L
de utáltam az autó versenyt bazd 😄DDDDdddd

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Lobsterman
Teljesen igazad van. Mindenben agyonkalapálta a GTA3-at(és szvsz a folytatáskat is) az elsõ Mafia, 2 dolgot kivéve 1, millió robbanás, pusztítás és egyebek 2, a rengeteg lehetõség, gyûjthetõ cucc stb
De ami a sztorit, mûvészi kidolgozást, hangulatot, karakterek és rengeteg mást is adott annak a közelébe sem ért eddig egy gta szerû játék sem. Ahogy nézem nem is fog. Örök top 5-ös játék nálam. Csak az a nyamvadt autóverseny ne lenne benne. Már sok újrajátszást megakasztott nálam az a küldetés :S

REPS0L
+fav, trailer alapján akkora hangulata lesz hogy beszarsz 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Kandurex
+fav

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alwares
Eszméletlen lesz a cucc. Fokozott várakozás következik. Topic kedvencek közé 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bertino
<#taps><#taps><#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ProGabe
"the trailer is not CG. it is in-game, and what you see is what you can expect when you play through the game." <#wow2>

itt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nos, az igazság az, hogy én is csak a vita miatt néztem utána mit mondanak, bár filmekben korábban már többször hallottam
ami a kiejtést illeti, elképesztõ tájszólással tudnak beszélni angolul a különféle emberek, érdemes meghallgatni pl az olaszokat vagy az íreket, de maguk az angolok sem egyszerû ahogy elõadják magukat néha
a 'for i have sent'-el meg az a probléma, hogy nincs értelme ebben a formában, befejezetlen a mondat
bots az off-ért

egyébként az eddigiek alapján én azt várom a stuff-tól, amit az elsõ rész produkált, nevezetesen agyonverte az aktuális gta epizódot grafikában, sztoriban és hangulatban egyaránt (ez aztán a vice city-n alaposan meg is látszott)
és mielõtt bárki a torkomnak készülne ugrani, megjegyezném, hogy orbitális gta és(!) maffia fan vagyok, szerintem nincs sok értelme hasonlítgatni a kettõt <#wave>
ProGabe
kíváncsi vagyok, hogy ez most engine render, vagy realtime

egyszerûen nem hiszem el, hogy az utóbbi. az egy intrója is engine render volt, gondolom ez is az

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az elsõ részbõl volt demó. Az parkolóházas küldetést tartalmazta.

ProGabe
mi van? 😮

milyen hórihorgas öreg? "zavarni merészeltem"?! WTF?!

az elején az öregasszony mondja neki, hogy mit mondjon:

-blablalba (nem értem pontosan, de NEM santa claus 😄) ...and then you say bless me...
-yeah mama, okay!
-...father for i have sinned

mustang93
Fu ezt kemény játék lesz,éppen olvasgatom a Mafia II után és ez sem lesz egy kisgépigényü játék amár biztos,hisz a nagy német Crytek CryEngine 2-jének a grafikus motorjával versenyezz szépségben és ahogy látuk a crysis-nak sem volt egy kevés a gépigénye.
DE ezt hagyjuk,a lényeg az hogy nagyon durva grafikáju és nagyon jó játékélményû játék lesz de ezt már trailer-bõl is láthatuk,és már nagyon várom a kijelenéssét ajátéknak mert akkor nyomban megveszem. <#eljen><#vigyor3>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Bucser
Bless me father for I have sinned....

ez magyarul "szabadíts meg atyám, mert vétkeztem.." Az angolok minden emberre vonatkozó felmentõ isteni dologra bless-t kérnek (áldást)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

#2683----KÖSZÖNÖM SZÉPEN

#2684---- neked mi bajod van ??????
én csak kérdeztem valamit nem kell egyszerre belémkötni!!!
egyébként nem vok kisgyerek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mint írtam, "arra utal".
azért hivattam, azért üzentem önnek, ez a szószerinti fordítása.
de az "áldjon meg atyám, amiért hivattam", vagy "oldozzon fel atyám, amiért hivattam" elég viccesen hangzik, nem?
a tükörfordítás nem megoldás ebben az esetben.

Waczkor
Kíváncsi lennék melyik az a pálya,amit többszöri nekifutásra sem tudsz kód nélkül megcsinálni?Mert ha nem sikerül elsõre,vagy többször akkor is van rá mód hogy csalás nélkül megcsináld...

Nekem az autóversenyes volt amivel szoptam sokat,mire ráéreztem hogy hogy kell azt a versenyautót irányítani.

De minden egyes küldetést élveztem,legnagyobb játék az én szememben,másik 2 örök kedvenc a Splinter Cell elsõ része és a Max Payne😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Tomsteel
Mi a fenének segítesz neki? Az ilyet hagyni kell fõni a levében...arrogáns kisgyerek

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

12346
háát ez ilyen tömegtévéarc, de azé blokkolós^^

és azt hol találom????😄
bocsáss meg de most találtam ezt a fórumot 😄😄😄😄😄😄😄
Carlos
Kérdezd meg a topikjában.

Þór vígi þessi rúnar

csá
valaki nem tudja hogy a mafiaba hogy kell elõhozni a konzolt hogy beírjam a kódokat???mert egy bizonyos részen nem tom átvinni mindig lelõnek
elõre is kössz

kuci06
elég durván hasonlít a House-féle Thirteen-re 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

pc az elsõdleges, és egyidõben adják ki mind2-t

Carlos
Méltatlanul elfeldettek a fejlesztõi.
Ekkor nemzetközi siker után nem értem mi történt velük. <#shakehead>

Þór vígi þessi rúnar

Waczkor
Videó a zenével nagyon elõhozza a hangulatot,demó nem volt de elég lesz majd az értékelés a különbözõ oldalakon.

Nem tudom hogy milyen gép igénye lesz,de szerintem úgy lesz mint anno,hogy azért lesz olyan beállítás,hogy alacsonyabb felbontáson is menjen rendesen.

Mondjuk azt nem tudom,hogy egyszerre készül e pc-re és konzolokra,de mintha úgy mondták volna hogy elõbb konzol aztán pc.Bízzunk a legjobbakban.

Risu Führer
sztem nagyon komoly játék lesz csak elinduljon majd a gépemen.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

nemtudom hogy volt-e annak idején demo a mafia-bol, de kéne mindenképpen egy demo hogy tuti elõrendeljem, mert hát az egy dolog hogy az elsõ résznek nem kellet nagy gép, meg ez mégis csak egy TPS, és nem FPS, de a videó alapján ami hát eléggé ingame, nem azt sugallja, hogy egy 9600gt-vel röccenés nélkül elfusson.

Waczkor
GTA IV csak PC-n szar és ott sem a játék maga,hanem a portolás,mert sok embernek akinek jó gépe van,lassú,akad stb.

XBOX-on semmi baj sem volt vele,gondolom megmaradt a sok pozitív értékelés amit kapott,meg az eladások.

Mondjuk akármekkora is a GTA IV,a Mafia teljesen más,már vagy 20x biztos végigvittem az egyet,de mindig elõveszem újra,annyira nagy a hangulata.

Én is nagyon várom,kicsit soká jön ki,de nyáron úgyse leszek itthon box közelben,így mire visszajövök már nem lesz olyan sok idõ a megjelenésig.Kivéve ha átcsúszik 2010-re

Amúgy meg anno emléxem hogy mikor legelõször megláttam egy ingame videót a Mafia-ból,akkor volt az hogy még 1 év mire kijön és asszem abban az idõben jött ki egy DNF videó is,hogy hamarosan megjelenik.Az elsõ Mafia-ra is sokat kellett várni,de maradandót alkotott.

Mindenesetre én már elõrendelném azt tuti,bízom a készítõkben,egy collectors edition jöhet majd😊

gfreak
"for i have sent"et mond, akkor azzal arra utal, hogy az idejét rabolja a papnak, nem önszántából megy be"

ne haragudj, de ez nem egészen így van...sajnos a 'for I have sent' nem jelenti semmilyen használatban azt hogy idejét rabolni valakinek (tudod, sent a send második alakja, ami ugye a küldés, és idõvel kapcsolatosan nincs értelmezve (még a Webster vagy a Longman szerint sem 😄)...a gyónás általában tényleg "forgive me father for I have sinned..."

Racism is a weapon of mass destruction!

Fido4life
az fáj amikor valami begyepesedett gyökér nem ért a szóból.. ott a gumi szoba nyugodtan nyithatsz egy "fuck gta" topikot..

Máté94
Mennyjél máshova offolni!
fáj az igazság?

Fido4life
kuss már a gta utálatodból, rohadtul unom..

jobb ha megkapod félév mulva és bugos, meg olyan szar lesz mint a gta4?

Máté94
Nem akarok még egy évet várni😞
Carlos
meghát

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
az egész játék alatt meséli el

az outroban van az hogy befejezi a mesélést, jön a nagy per meg börtön, meg védettség, új élet amig.....😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fido4life
csak azt ne mond hogy nincs mivel játszani mostanság, én inkább örülök neki legalább van idõ bõven befejezni a IV-et és az SR 2-t 100%-ra..

Máté94
Csak 2009 végére lesz kész😞
Tomsteel

<#puszis><#szeret><#puszis>

Tomsteel
Kit érdekel mit mondanak, a videó elõtti csaj telefonszámát szerezze meg valaki 😊 Õt szívesen lefordítanám 😊

biztos így kezdik, nem vagyok katolikus, sosem gyóntam, és nem is fogok. az én vallásomban ilyesmi nincs.

ha sinned, akkor miért e-vel mondja? elõtte nem beszél akcentussal vito, szóval arra se foghatjuk. kezdek hajlani arra, hogy nektek van igazatok, de a kiejtés miatt még nem fogadom el teljes mértékben.
mert ha "for i have sent"et mond, akkor azzal arra utal, hogy az idejét rabolja a papnak, nem önszántából megy be. ami a videóból nyílvánvalóvá válik.
sin kiejtése: 'sin
send kiejtése: 'send

kirol
Bakker szégyen gyalázat, de már nem emlékszek.

Ez a besélek a rendõrfõnöknek -es visszaemlékezés meddig is tartott? Totál a végéig? És azután már csak az x évvel késõbbi rész jött, amikor úgy jártunk, ahogy?

Typically the penitent begins the confession by saying, "Bless me Father, for I have sinned. It has been since my last confession." link
Fido4life
egy templomban amikor az embert beküldik gyónni biztos hogy nem azt fogja mondani hogy áldjál már meg apám ha már beküldtek... teljesen tisztán érteni hogy sinned

hórihorgas lol 😄

amúgy szerintem is sinned, ez a megszokott
sent: ejts szent
sinned: ejts szind

szóval akkor szerinted: áldjon meg atyám, amiért vétkeztem? (nem védkeztem, a vétek a szótõ) akkor már inkább oldozzon fel atyám, vagy valami hasonló.