Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ami a sztorit, mûvészi kidolgozást, hangulatot, karakterek és rengeteg mást is adott annak a közelébe sem ért eddig egy gta szerû játék sem. Ahogy nézem nem is fog. Örök top 5-ös játék nálam. Csak az a nyamvadt autóverseny ne lenne benne. Már sok újrajátszást megakasztott nálam az a küldetés :S
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
itt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ami a kiejtést illeti, elképesztõ tájszólással tudnak beszélni angolul a különféle emberek, érdemes meghallgatni pl az olaszokat vagy az íreket, de maguk az angolok sem egyszerû ahogy elõadják magukat néha
a 'for i have sent'-el meg az a probléma, hogy nincs értelme ebben a formában, befejezetlen a mondat
bots az off-ért
egyébként az eddigiek alapján én azt várom a stuff-tól, amit az elsõ rész produkált, nevezetesen agyonverte az aktuális gta epizódot grafikában, sztoriban és hangulatban egyaránt (ez aztán a vice city-n alaposan meg is látszott)
és mielõtt bárki a torkomnak készülne ugrani, megjegyezném, hogy orbitális gta és(!) maffia fan vagyok, szerintem nincs sok értelme hasonlítgatni a kettõt <#wave>#wave>
egyszerûen nem hiszem el, hogy az utóbbi. az egy intrója is engine render volt, gondolom ez is az
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
milyen hórihorgas öreg? "zavarni merészeltem"?! WTF?!
az elején az öregasszony mondja neki, hogy mit mondjon:
-blablalba (nem értem pontosan, de NEM santa claus 😄) ...and then you say bless me...
-yeah mama, okay!
-...father for i have sinned
DE ezt hagyjuk,a lényeg az hogy nagyon durva grafikáju és nagyon jó játékélményû játék lesz de ezt már trailer-bõl is láthatuk,és már nagyon várom a kijelenéssét ajátéknak mert akkor nyomban megveszem. <#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
ez magyarul "szabadíts meg atyám, mert vétkeztem.." Az angolok minden emberre vonatkozó felmentõ isteni dologra bless-t kérnek (áldást)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
#2684---- neked mi bajod van ??????
én csak kérdeztem valamit nem kell egyszerre belémkötni!!!
egyébként nem vok kisgyerek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azért hivattam, azért üzentem önnek, ez a szószerinti fordítása.
de az "áldjon meg atyám, amiért hivattam", vagy "oldozzon fel atyám, amiért hivattam" elég viccesen hangzik, nem?
a tükörfordítás nem megoldás ebben az esetben.
Nekem az autóversenyes volt amivel szoptam sokat,mire ráéreztem hogy hogy kell azt a versenyautót irányítani.
De minden egyes küldetést élveztem,legnagyobb játék az én szememben,másik 2 örök kedvenc a Splinter Cell elsõ része és a Max Payne😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
bocsáss meg de most találtam ezt a fórumot 😄😄😄😄😄😄😄
valaki nem tudja hogy a mafiaba hogy kell elõhozni a konzolt hogy beírjam a kódokat???mert egy bizonyos részen nem tom átvinni mindig lelõnek
elõre is kössz

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ekkor nemzetközi siker után nem értem mi történt velük. <#shakehead>#shakehead>
Þór vígi þessi rúnar
Nem tudom hogy milyen gép igénye lesz,de szerintem úgy lesz mint anno,hogy azért lesz olyan beállítás,hogy alacsonyabb felbontáson is menjen rendesen.
Mondjuk azt nem tudom,hogy egyszerre készül e pc-re és konzolokra,de mintha úgy mondták volna hogy elõbb konzol aztán pc.Bízzunk a legjobbakban.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
XBOX-on semmi baj sem volt vele,gondolom megmaradt a sok pozitív értékelés amit kapott,meg az eladások.
Mondjuk akármekkora is a GTA IV,a Mafia teljesen más,már vagy 20x biztos végigvittem az egyet,de mindig elõveszem újra,annyira nagy a hangulata.
Én is nagyon várom,kicsit soká jön ki,de nyáron úgyse leszek itthon box közelben,így mire visszajövök már nem lesz olyan sok idõ a megjelenésig.Kivéve ha átcsúszik 2010-re
Amúgy meg anno emléxem hogy mikor legelõször megláttam egy ingame videót a Mafia-ból,akkor volt az hogy még 1 év mire kijön és asszem abban az idõben jött ki egy DNF videó is,hogy hamarosan megjelenik.Az elsõ Mafia-ra is sokat kellett várni,de maradandót alkotott.
Mindenesetre én már elõrendelném azt tuti,bízom a készítõkben,egy collectors edition jöhet majd😊
ne haragudj, de ez nem egészen így van...sajnos a 'for I have sent' nem jelenti semmilyen használatban azt hogy idejét rabolni valakinek (tudod, sent a send második alakja, ami ugye a küldés, és idõvel kapcsolatosan nincs értelmezve (még a Webster vagy a Longman szerint sem 😄)...a gyónás általában tényleg "forgive me father for I have sinned..."
Racism is a weapon of mass destruction!
az outroban van az hogy befejezi a mesélést, jön a nagy per meg börtön, meg védettség, új élet amig.....😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha sinned, akkor miért e-vel mondja? elõtte nem beszél akcentussal vito, szóval arra se foghatjuk. kezdek hajlani arra, hogy nektek van igazatok, de a kiejtés miatt még nem fogadom el teljes mértékben.
mert ha "for i have sent"et mond, akkor azzal arra utal, hogy az idejét rabolja a papnak, nem önszántából megy be. ami a videóból nyílvánvalóvá válik.
sin kiejtése: 'sin
send kiejtése: 'send
Ez a besélek a rendõrfõnöknek -es visszaemlékezés meddig is tartott? Totál a végéig? És azután már csak az x évvel késõbbi rész jött, amikor úgy jártunk, ahogy?
amúgy szerintem is sinned, ez a megszokott
sinned: ejts szind
szóval akkor szerinted: áldjon meg atyám, amiért vétkeztem? (nem védkeztem, a vétek a szótõ) akkor már inkább oldozzon fel atyám, vagy valami hasonló.