11769
-
mike01010101 #4512 Jol mukodik a timelimit patch.
Egyebkent nagyon jo a jatek, kotelezo vetel. Sokkal szebben fut mint a Gta4. -
#4511 Nagyon király :D:D Legalább normális a gépigénye és szerintem sokkal szebb mint a GTA IV. Nekem jól fút és tök kis filinges játék :D -
#4510 Mennyi lehetőség van a játékba és még csak a demo:D
Ha a mafia 1 3 cd-s volt akkor a mafia 2 3dvd-s?:D:D -
pauly #4509 -
Ironman2 #4508 Vazze! Splinter Mafia! -
Csokis #4507 Ez nagyon jó!
-
#4506 de igen thopsonnál legalábbis -
McCartman #4505 engem pont az élsimítás érdekel legkevésbé.:D -
McCartman #4504 sajnos már ebben sincs így. -
voodoo98 #4502 Más is észrevette, h gyakorlatilag nincs élsímítás a játékban? :S
(hiába a menüpont)
Remélem a teljesben lesz! -
#4501 Veheted is akkor megjelenéskor:)
LINK
8500 szállítás nélkül, szállítás meg 1 font, annyit megér szerintem :) Még lehet éppen szerencsénk is lesz, és picit lejjebb megy addig a font. -
Csokis #4500 Itt az 5db playboy!
Első
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik -
#4499 Imádtam a Mafia első részében, hogy nem szabadott a RELOAD gombot nyomogatni, mert ha van még 5 töltény a tárban, azt bizony újratöltéskor eldobjuk. Nem is értem, hogy más FPS TPS játékokban ez miért nem így van... -
Ironman2 #4498 már nem 10 perc... -
Zoliz #4497 Hát ez a kép brutál jól néz ki! Ettől függetlenül nem töltöm le, nem akarom csorgatni a nyálam 10 percnyi játék miatt. A játék tuti jó lesz. -
#4496 Nem úgy értik, átalakították ezt a részt, pl. ez havas mission, nem nyaras:). -
#4495 na ez egy jó hosszú demo volt :DDD -
Ironman2 #4494 Akkor átrajzolják a térképet? -
#4493 A demó elején ki van írva, hogy a demóban szereplő helyszínek, stb. nem lesznek benne a teljes játékban... -
Ironman2 #4492 aha -
Neoncsoves #4491 jóember mindig magánál hordja, kanos lett aztán gyors beugrott a próbafülkébe majd a magazint otthagyta .DD -
Neoncsoves #4490 27-et nem várom mert nincs pénzem, meg 13ezer egy only-singleplayer játékért nekem sok. majd ha 7-8 körül lesz tuti megveszem -
#4489 Már aki! Csak, aki most agyonjátsza magát a demoval, annak a teljes játékban ez a pályarész már horrorunalmas lesz :D -
Ironman2 #4488 Kibirjuk ezt a 2 hetet még addig a demóval! -
#4487 jók ezek az összegyűjthető playboy nyuszik :) csak az a furcsa hogy még a ruhaboltban is ottvan a playboy a pulton. -
#4486 Fel patcheltem az exét ezzel a no timer cuccal de amint rámegyek hogy Start demo kilép a játék. Ötlet? -
bgabor #4485 Igen, de nincs jelentősége, mert van már olyan cucc ami kiakasztja az órát, itt is belinkelték vagy háromszor, szal annyit kocsikázhatsz amennyit akarsz. Sokkal inkább limitálja a lehetőségeket, hogy nagyon kicsi része bejárható a városnak. Emellé nem is értem miért kellett a tíz perces visszaszámlálót berakni. -
#4484 most fejeztem be a demot: hát, engem ezek megvettek kilóra
ennyire jó hangulatú valamivel már nagyon régen találkoztam! egyetlen negatívumnak jelenleg azt érzem, hogy egy-két dolog súlytalan. talán nm ez a legjobb szó, de biztos mindenki érti, mire gondolok. ez sajnos a motor hibája. vagy írjam a krva nvidiat, aki megvette a készítőket, és fizikszel jobb a fizika? ki tudja
mindenesetre ez masszív 10/10 -
pauly #4483
-
#4482 Találkozott valaki már Incomplete Installation 55 hibaüzenettel a demo elindításakor? (Hasonló baromságokat dobott a Kane and Lynch demoja is ...)
Már másodszorra szedtem le, de sehogy sem megy. Pedig azt csinálom, amit írt, hogy ennél a kódnál mit kell csinálni, de cseszik elindulni. -
Hunor1 #4481 Hi.Én csak most töltöm a demót meló után.Ha jól olvastam akkor van 10 perc a játékra.Ha én az első 10 percet csak kocsikázással töltöm akkor gondolom mission fail aztán kirak a menübe és újrakezdhetem előröl?
-
#4480 Ja, igen: Amíg fut a játék, addig maximum beállítások mellett folyamatos a kép, nem akad, semmi ilyesmi nincs. -
#4479 Hozzáértők segítségét szeretném kérni.
Rendkívül idegesítő jelenségről van szó: Adott a konfigom (nagy vonalakban: E6750, Radeon 4850, 3 Giga RAM), ami a Mafia 2 demónál 10 perc után fogja magát, először kikapcsol a monitor, majd pár másodpercre rá a gép is leáll. A dolog azért idegesítő, mert pontosan ezt a jelenséget produkálja a Grid esetében is.
Fallout 3, NFS: Shift, rFactor probléma mentesen megy akár órákig. Előtte egy GF 8800 GT-m volt, az nem produkált ilyesmiket, minden flottul ment rajta, amíg 3 év elteltével Vram hibával elhalálozott. A Radeon karit átmeneti időszakra vásároltam, amíg meg nem veszem az utódnak szánt 460-ast, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire gáz… De lehet ez ellen tenni valamit?
Az operációs rendszer Windows 7, az is és minden driver naprakész. Kipróbáltam azt is, hogy leszedtem az ATI Control Centeres szoftverét, kitakarítottam utána mindent és feltettem csak magát a drivert újra, de a hiba továbbra is fennáll. A fura az, hogy pontos időközönként kapcsol ki a monitor és a gép. Mint mondtam, Fallout 3, Shift, rFactor megy rendesen, Gird, Mafia 2 demó nem. Van erre megoldás? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm. -
#4478 Inkább a 27.-ét várdd! :D -
Neoncsoves #4477 ez kurvajó lesz! várom már 24.ét :D -
#4476 Mármint amit nvidia művel. Egy nomrális fizikai motor ami a procit használja mosolyogva lenyomná ezeket a parasztvakító physx effekteket,komolyabb fps rombolás nélkül,dehát ugye valahogy el kell érni hogy csakaphysx effektek legyenek ezek,és az ati tulajok végleg játékélmény csökkenést szenvedjenek a pár effektus miatt,ezért immár bizonyítottan az ilyen játkokban szarrá butítják a procik szálhasználatát és az nvidia fizikai gyorsítóját használtatják a gagyi fizikai effeektusokhoz--y ezért a bődületes fps zhanás,és ezért a mégbődületesebb ati alatti fps zuhanás...Így még el lehet adni az áramzabáló melegedő túlárasított szemeteiket.
Részemről egyetlen olyan játékot sem veszek amelyiknek a készítői ezt a mocskos bandát támogatják,és remélem ez a game is elhasal a kasszáknál a francba (el fog,legalábbis pc-n fél pillanat alatt lewarezolja mindenki). -
#4475 Van egy viszonylag átlagosnak mondható gépem amin röhögve el kéne futnia a játéknak és még ezzel is kínlódjon az ember. Lassabb sebességet produkál alacsonyabb felbontáson mint a magasabbon. Ilyenkor örülök azért, hogy van kéznél egy playstation. Egyszerűen nevetséges már komolyan amit ezek művelnek. -
#4474 :DAS?DAS:Das -
#4473 boltot* -
#4472 az mekkora már, hogy kirabolsz egy boltod és leölöd az eladót után később meg le lesz zárva az egész és már csak berúgni lehet.
az is érdekes, hogy ha négert lősz meg akkor az összes néger téged fog lőni.