11769
-
#4471 na pár kép
-
#4470 Physx szokás szerint hozza a paraszvakító szintet,nevetséges fizikai effektusok mellett processzor butítás,nehogy értelmes sebességgel fusson a játék a pár gagyi fizikai effektus mellett...Zseniális... -
#4469 Félisten vagy!
720x576 volt az alapfelbontás...talán ez lehetett a hiba:D -
#4468 akkor télleg vak vagyok, köszi :) -
Csokis #4467 #4347-es vagy #4367-es hozzászólásom! -
Ironman2 #4466 tessék -
#4465 Valaki felrakná a time kilövő patchet??? láttam torrenten csak még nemtom letölteni... -
#4464 A Just cause 2-s demo kiiktatós dolgot próbálta valaki?
Cracklock progival anno sikerült nekem,majd a többieknek is. -
#4463 már akartam írni, és 2 paramétert még tudok mire van:
ez sima:
0 0 1680 1050 0 0 0 0
ez ha full screen:
0 0 1680 1050 1 0 0 0
és ez ha fullscreen, és vsync:
0 0 1680 1050 1 0 0 1
a többire még nem jöttem rá. -
#4462 belenéztem afilme..tényelg olyan :)...amugy repültem vagy 20-30m ezzzel az ugratással -
#4461 Ez a repülő autó a Bud Spencer féle Aladin-ra emlékeztet! -
Csokis #4460 A C:\Users\felhasználói név\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\ mappában van egy videoconfig.cfg file. Ebben az szerepel a felbontás (3. és 4. szám), amit át tudsz írni jegyzettömbbel. Én 1360x768-as felbontásban használom és nekem ez szerepel a file-ban: "0 0 1360 768 1 0 0 0", persze idézőjelek nélkül. Remélem érted?! -
#4459 arra értette, hogy elég elvileg csak a mapp-nak, mert ebben ezek nincsenek benne:
belső helyszínek (ez sokat tesz hozzá a játékhoz), átvezetők, további videók, esetleg felszerelések, autók semmi.
csak érdekességképpen a SW:FU-ből 11GB videót szedtek ki akkoriban egy tömörités folytán....
szóval nem elképzelhetetlen, de valszeg bug-ba ütközne rövid időn bellül az ember.
ha viszont az egész térkép netán nincs benne, akkor mehetsz egy ideig, és utána max elfogy a textúra, és leesel a semmibe, de tutira egy ideig tudnál még menni. -
#4458 Hol tudnád átállítani a játék felbontását játékon kívül?
Mikor belépnék a játékba, kidobja a monitorom h állítsam át 1680x1050-re. Hiába állítom át, továbbra is sír a frekvencia miatt. -
#4457 amire írtál nem autokkal kapcsolatos, de amúgysem irtuk hogy nem valósághű az irányításuk...vagy nem valóságközeli...csak kellemetlenebb, és sok ku..vaany...ás lesz, ahogy előttem is említették, ami szar az a motorozás volt, és konkrétan a vice city-ben (de igaz ez az összes gta motoros üldözös kur...anyá...os részre....).
***arra gondolok, amikor végleg felhagytam a gta-val, mikor üldözni kellett egy motorost, egy motoron, és nem elég hogy cikázott össze-vissza, és megtalált minden kis 4 miliméteres sikátort, ahová max gázzal be tudott fordulni a gép 90 fokos fordulattal.....)...a fa...mat lesz...tam majdnem ezektől a részektől.*** -
#4456 Nekem az első dolgom, amikor kimegyek a házból, hogy szétverem annak az újságot áruló csávónak a fejét :D -
#4455 van thompson is -
#4454 ja persze
akkor a 3cd-s mafia 1 többet foglal -
#4453 A Robin Williams-es filmbe volt ilyen repülő autó, a címe nem ugrik be.
Van a demo-ban Thomson? Tommygun-t kapunk, akkor a rendőröknek van 4-es szinten Thomson-juk?
-
Knabb #4452 Ja meg kitépni a csókát a telefon fülkéből: ÁSSZOM :D -
#4451 Azért ilyen a fizikája, mert egyszerűen ilyen rosszul viselkedtek akkoriban az autók. Nagyon jól eltalálták a fejlesztők. -
Knabb #4450 Demo alapján, istenes játék lesz... én semmi kivetni valót nem találtam benne, szinte tökéletes!!! Viszont a csúszós járgányok miatt lesz egykét kurvaanyád a fix :D de azt leszámítva durvajó kis játék. -
#4449 Repülő autó is király! lehet hogy nem is 1960-ben játszódik, hanem 2060-ban!
-
#4448 Egy fórumon:
"two black guys just tried to kill me out of nowhere, a cop saw them and pulled his gun and when one of them got hit he screamed "just because im black" :DDD -
#4447 A rendőrautók szirénájának a hangját eléggé elcseszték, még a 60-as évek végén sem volt ilyen. Ettől eltekintve elég jó lett. Remélem sokféle 50-es évekbeli autót belepakolnak, mert hihetetlenül gyönyörű és sokféle autót gyártottak akkoriban az amcsik. -
#4446 Köszi. -
lo9in #4445 benchmark 75HZ-t ír a monitorra nekem de a monitor menüjét megnéztem és az meg 1440x900 NP 60Hz , na most akkor melyik az igaz , nem szeretem az lcd-t 75ön járatni -
#4444 A ,-vel és a .-tal lehet váltogatni az állomásokat(meg ki is kapcsolni). -
Csokis #4443 +2
-
Csokis #4442 Feltuningoltam a verdát + magam is. Na persze a rendszámtáblán a nevem szerepel.
-
#4441 Rádiót hogy lehet kikapcsolni? -
#4440 Lehet 1 gb-t foglal az egész város minden szarral(+ez az 1 küldi), szóval meglehet h át lehet menni a többi városrészbe. -
#4439 olvastam hogy valaki át akar jutni a lezárt városrészre, naz az felettébb érdekes lenne mert akkor a teljes játék is 1 giga lesz majd? :DDDDDDDDD
gondolkozzatok -
#4438 Demóval elég sokat kell majd játszani irányítása a kocsiknak elég szokatlan.
4-es szinten elég hamar leszednek a zsaruk :D -
McCartman #4437 milyen különbséget láttok átállítva a driving modeot szimulációra? -
GPx8 #4436 Kamerát nem lehet valahogy állítani? Nekem túl közel van a főhős... -
#4435 jó game!!nem annyira gépigényes mint a gta de az irányítás pocsék...ettől eltekintve 9/10 -
#4434 omgh eredeti exe-vel is kilép most már ugyanúgy. akkor reinstall. -.- -
#4433 úgy csináltam, úgy is ugyan azt műveli. start game és kidob. -
#4432 eredeti exe-t patcheld úgy jó lesz
ha a patchelt exe-t rakod be úgy nem jó