Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
"bless me father, for i have SINNED" tehát bocsáss meg apám védkeztem (mondjuk a bless az áldás de a lényeg a lényeg) másrészt én nem kötekedtem, csak csodálkoztam hogy lehetett ezt így félrefordítani..

"bless me father, for i have sent"
ezt mondja vito. mivel nem ismerem az elõzményeket, hogy vajon üzent-e neki, vagy mi, ezért csak az ismert képsorokból és szövegbõl tudok következtetni arra, mire céloz ezzel vito. mami bezavarja õt a gyóntatófülkébe, ergo akarata ellenére megy be. így szerintem helytálló.
abba, hogy az "i remember"t hórihorgas öregnek fordítottam, miért nem kötöttél bele?

Hát ez a trailer odabasz!
[HUN]FaTaL
Hát az elsõ résznek sem volt akkoriban túl nagy gépigénye, én egy p3-667, 128sd-100, matrox g400-as gépen toltam 1024ben AA nélkül, maxon, szerintem ennek se lesz egetrengetõ gépigénye.

http://goo.gl/gd6Zi5

Carlos
Egyértelmû.
Csak vajh lesz olyan vasunk amin majd menni fog szépen?

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
Nagyon ütni fog, remélem 😊

EnZsolt
Ezt mind a trailerbõl? Szép.

Nekem inkább az esett le, hogy lesz éjszakai bár.

Illetve, ez szigorúan saját vélemény és nem tény, hogy a templomban, mikor gyónni megy a "fõhõs", akkor ez egyfajta bevezetés. Ugyanúgy, mint, amikor Tommy beszélt az elsõ részben a rendõrhöz. Elmondja miben "vétkezett" stb. Már csak azért is gondolom ezt, mert itt sokkal megviseltebb, idõsebb az arca, mint az ingame jeleneteknél. Mindenesetre nagyon-nagyon várom már 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Fido4life
"00:00:38,963 --> 00:00:42,164
Bocsásson meg atyám, amiért zavarni merészeltem." Ez hogy jött ki ?

felirat:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1
00:00:20,034 --> 00:00:23,702
- A Mikulás...
- Tudom anyám! Oké?

2
00:00:23,737 --> 00:00:24,996
A hórihorgas öreg.

3
00:00:28,045 --> 00:00:30,031
- Na de Vito!
- Mama?

4
00:00:30,066 --> 00:00:32,103
- Mozogj!
- Jól van már, megyek.

5
00:00:32,104 --> 00:00:33,582
Jézusom...

6
00:00:34,509 --> 00:00:36,152
Bocsásd meg neki.

7
00:00:38,963 --> 00:00:42,164
Bocsásson meg atyám, amiért zavarni merészeltem.

8
00:01:02,672 --> 00:01:05,863
Megjelenés:
2009 õszén

az elején a mami szövegét nem tudtam kivenni, valamit a mikulásról mond, de lövésem sincs, mi lehet az.

a trailer sok ingame jelenetet tartalmaz, nem csak prerenderelt dolgok vannak benne.

amit a trailerbõl kiderítettem, és pár találgatás:
- lesz benne hó, szóval lehet majd csúsztatni a gépeket 😊
- ahogy ismerem a cseh barátainkat, majd karácsony tájékán álmikulásokkal is találkozhatunk az utcákon, esetleg valamilyen bevásárló központban (mekkora lenne már, ha az egyik misszióban egy bevásárló központ mikulásával kéne végezni, a gyerekek meg sikítoznának közben) 😊 azon se lepõdnék meg, ha easter eggként megtalálhatnánk az igazit, amint átrepül a város felett.
- az emberek a nagykabátot összehúzva, dideregve sétálnak, mikor hideg lesz. remélem majd csúszkálnak is, és alkalom adtán elesnek a jeges, havas, csúszós talajon.
- karácsonykor a fák, épületek, kerítések fel lesznek díszítve, minimum égõsorral.
- az autókon, utakon, épületeken, fákon és még sok mindenen megmarad a hó.
- a gyalogosok néha figyelmetlenek lesznek, mikor az úttesten akarnak átmenni.

és amire számítottam, 2009 év végefelé jelenik meg, bár ez a dátum még könnyen tolódhat 2010-re is. én tudok várni, csak csinálják meg rendesen az optimalizálást, mint ahogy azt az elsõ résznél is tették.

Fido4life
hát igen, a hangulat...

grebber
Hm érdekes ide senki nem tette még be persze GTA 4 topikba már rég 😄

MAFIA 2 a beigért Trailer

Next PC upgrade: 2022

Risu Führer
Amerikában 9-kor kezdõdik a díjátadás vagy mi szóval nálunk az hajnali 3 óra körülbelül.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

elöször ugyis csak egy CAM-os rossz minõségû videot kapnánk... majd holnapra jön a normális verzió

ProGabe
ugyebár a spike tv GOTY (game of hte year) showjának keretében lesznek bemutatva a videók. ez egy elég nagy ceremónia, úgy kell elképzelni, mint a filmes, zenés díjátadókat. Jack Black(!) lesz a házigazda

ennyi lenne még hátra, ha nálunk lenne a díj, ehhez adjatok még hozzá, õõõ, talán 6 órát:

ITT van spike tv is, de lehet, hogy a hivatalos oldalon is közvetítik majd (katt a visszaszámlálóra)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Risu Führer
mikorra várható?

Soldiers
na végre ma várhatóak az infók

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

SZilaJMaGGoT
Az úgy fölöslegesen sok poly... Akkor fontos ha öltözteteni/vetkõztetni is akarod a karaktert, viszont egy sima egybe karakternél bõven elég textúra formájában és a térhatását megadja a normal map + a bump... Trükkös megoldások kellenek, nem fölöslegesen agyonrészletezett modellek...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Doga
Igaz, gyerekek a játékélmény mindenek elõtt.
A régi játékokat is elõveszi az ember. (és nem a grafika miatt)

Risu Führer
inkább várjátok a holnap videót!!!

Risu Führer
kurvára felesleges a grafikán vitatkozni.ha játékmenetben, hangulatban, történetileg legalább ugyanolyan lesz mint az elsõ része én már kurva boldog leszek.a grafikát meg leszarom.

Pepsi Twist
ja lehet kurvázni 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Fido4life
hát ahogy én olvasom a híreket, az elsõ részhez én inkább szabadabb játékmenetet várok és valami bordélyház biztosan szerepelni fog..

hát nem, mert szerintem elég kevésszer láthatunk benne majd melltartós nõket

Fido4life
öltönyöknél még jó hogy rendesen ki van dolgozva, az már az említett SA-nál is megvolt.. Saints Row 2ben viszont ha fullra ráközelítettél a csaj karakterre látni lehetett hogy maga a melltartó is külön réteg, tehát az apró részletekre is figyeltek.. amúgy full felesleges errõl beszélni mert nem egy lowpoly melltartó fogja a játékmenetet adni..

ha megnézed a banner-t szerinted belevan olvasztva a testbe a ruha 😊?

Fido4life
tisztán látni hogy a melltartó rávan festve a testükre, tehát csak szimpla textúra.. pedig már a Saints Row 1-ben is volt a ruháknál réteg effekt..(azaz maga a ruhadarab is modell volt)

akkoriba ilyen melltartók voltak... nézd meg a többi testrészét.. szépen kivan dolgozva

Fido4life
most egy 5 mp-s videóból nem fogok egy egész játékot megitélni, de az a két csaj az elején a San Andreasos idõkre emlékeztet..

aztne mond hogy csunya a graffja

Fido4life
hát szerintem ezt se a grafika miatt fogom szeretni.

Bucser
Nem sajnáltak semmit. keressél rá a google-n a 60-as évek melltartóira.. ilyen "lowpolyk" lesznek... (ha a csaj karját megnézed azzal foglalkoztak rendesen.. pont a mellét ne csinálták volna meg??)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

joebacsi
mintha kissé sajnálták volna a poligonokat azokhoz a cickókhoz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nathan66
Ez durva lesz!!!

ha megéri akkor megfogom venni...
ehhez az kell, hogy fusson a gépemen, ne legyen megunható, és hosszu legyen a játékmenet.

Letöltési link ne legyen? <#hehe>

persze. remélem a video végén lesz egy dátum is

grebber
14.-én többet mutatnak majd remélem!

bertino
link.valóban elég mutatós.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
5 egész másodperc ? 😄
végülis több, mint a semmi, az igaz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gamestaron van egy 5 mp-s bemutató vidi... nagyon szép

Máté94
Isten adja,hogy menyjen a gépemen😊
Risu Führer
fasza fasza

grebber
"Az Illusion Softworks reagálva a az only dx10-es hírre:

Elmondásuk szerint a játék bár eszement jól fog kinézni, és támogatni fogja a DirectX 10-et - természetesen - nem kizárólag azzal lesz hajlandó együttmûködni. A Mafia II futni fog szépen DX9 és Windows XP alatt is tökéletesen. Nagy piros pont a fejlesztõknek."

info: Gamestar

Pepsi Twist
alap

Pepsi Twist
ja mivel akkor még vista volt 😄 de mostmá ikszpéjn van 😄

[HUN]FaTaL
32es XP-t használsz legalább hogy 2GB ramot lásson? <#banplz>

[HUN]FaTaL
Mikor kijött akkor próbáltam ki, de drivergondok voltak vele. A "csoda" vistaval pedig semmi gond nincs. Legalábbis nálam.

Pepsi: Te nyígtál még jópár hsz-szel korábban hogy reméled hogy DX10-only lesz (mikor 8800gtx-ed volt) nem tudom mi ez a rinya most😄

Pepsi Twist
nekem még op rendszerem sincs... haggyatokmár... sõt én net nélkül gépezek... lámák <#ejnye1>

fut dx9en is...

Bucser
kérdés mennyit használtad 64-es Xp-t?? mert én kezdetek óta azzal tolom.

Szopás lényegesen kevesebb volt vele mint a csodaszerû nagyszerû vistával...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF