Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt mondja vito. mivel nem ismerem az elõzményeket, hogy vajon üzent-e neki, vagy mi, ezért csak az ismert képsorokból és szövegbõl tudok következtetni arra, mire céloz ezzel vito. mami bezavarja õt a gyóntatófülkébe, ergo akarata ellenére megy be. így szerintem helytálló.
abba, hogy az "i remember"t hórihorgas öregnek fordítottam, miért nem kötöttél bele?
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem inkább az esett le, hogy lesz éjszakai bár.
Illetve, ez szigorúan saját vélemény és nem tény, hogy a templomban, mikor gyónni megy a "fõhõs", akkor ez egyfajta bevezetés. Ugyanúgy, mint, amikor Tommy beszélt az elsõ részben a rendõrhöz. Elmondja miben "vétkezett" stb. Már csak azért is gondolom ezt, mert itt sokkal megviseltebb, idõsebb az arca, mint az ingame jeleneteknél. Mindenesetre nagyon-nagyon várom már 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Bocsásson meg atyám, amiért zavarni merészeltem." Ez hogy jött ki ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
00:00:20,034 --> 00:00:23,702
- A Mikulás...
- Tudom anyám! Oké?
2
00:00:23,737 --> 00:00:24,996
A hórihorgas öreg.
3
00:00:28,045 --> 00:00:30,031
- Na de Vito!
- Mama?
4
00:00:30,066 --> 00:00:32,103
- Mozogj!
- Jól van már, megyek.
5
00:00:32,104 --> 00:00:33,582
Jézusom...
6
00:00:34,509 --> 00:00:36,152
Bocsásd meg neki.
7
00:00:38,963 --> 00:00:42,164
Bocsásson meg atyám, amiért zavarni merészeltem.
8
00:01:02,672 --> 00:01:05,863
Megjelenés:
2009 õszén
az elején a mami szövegét nem tudtam kivenni, valamit a mikulásról mond, de lövésem sincs, mi lehet az.
a trailer sok ingame jelenetet tartalmaz, nem csak prerenderelt dolgok vannak benne.
amit a trailerbõl kiderítettem, és pár találgatás:
- lesz benne hó, szóval lehet majd csúsztatni a gépeket 😊
- ahogy ismerem a cseh barátainkat, majd karácsony tájékán álmikulásokkal is találkozhatunk az utcákon, esetleg valamilyen bevásárló központban (mekkora lenne már, ha az egyik misszióban egy bevásárló központ mikulásával kéne végezni, a gyerekek meg sikítoznának közben) 😊 azon se lepõdnék meg, ha easter eggként megtalálhatnánk az igazit, amint átrepül a város felett.
- az emberek a nagykabátot összehúzva, dideregve sétálnak, mikor hideg lesz. remélem majd csúszkálnak is, és alkalom adtán elesnek a jeges, havas, csúszós talajon.
- karácsonykor a fák, épületek, kerítések fel lesznek díszítve, minimum égõsorral.
- az autókon, utakon, épületeken, fákon és még sok mindenen megmarad a hó.
- a gyalogosok néha figyelmetlenek lesznek, mikor az úttesten akarnak átmenni.
és amire számítottam, 2009 év végefelé jelenik meg, bár ez a dátum még könnyen tolódhat 2010-re is. én tudok várni, csak csinálják meg rendesen az optimalizálást, mint ahogy azt az elsõ résznél is tették.
Next PC upgrade: 2022
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
ennyi lenne még hátra, ha nálunk lenne a díj, ehhez adjatok még hozzá, õõõ, talán 6 órát:
ITT van spike tv is, de lehet, hogy a hivatalos oldalon is közvetítik majd (katt a visszaszámlálóra)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A régi játékokat is elõveszi az ember. (és nem a grafika miatt)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ehhez az kell, hogy fusson a gépemen, ne legyen megunható, és hosszu legyen a játékmenet.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
végülis több, mint a semmi, az igaz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Elmondásuk szerint a játék bár eszement jól fog kinézni, és támogatni fogja a DirectX 10-et - természetesen - nem kizárólag azzal lesz hajlandó együttmûködni. A Mafia II futni fog szépen DX9 és Windows XP alatt is tökéletesen. Nagy piros pont a fejlesztõknek."
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Pepsi: Te nyígtál még jópár hsz-szel korábban hogy reméled hogy DX10-only lesz (mikor 8800gtx-ed volt) nem tudom mi ez a rinya most😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szopás lényegesen kevesebb volt vele mint a csodaszerû nagyszerû vistával...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF