Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
say 'ello to my likkle friend 😉
Ó a Sopranos 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
De az is szép, igen 😊
Megsúgom: nem.
Egyszer nézz bele a Sopranos-ba v. Keresztapába v. Nagymenõkbe eredeti nyelven, meg fogsz lepõdni 😊
saddi: az 'élõ' nyelv és az ilyen 'kiejtem neked helyesen' között baromi nagy eltérések vannak/voltak és lesznek is amíg világ a világ (gondolj bele, milyen furcsa neked egy tájszólással beszélõ magyar...vagyis nekem az 😊 )...bármilyen furcsán is ejti, az bizony sinned, ha mást nem is nézel, mint a kontextust...(a send-del kapcsolatos fejtegetést lsd lejebb 😄 )
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Felsõfokúm van és a munkámban rendszeresen használom... hagyjál már...
Nyelvészkedjünk máshol. A fordításodnak köze nem volt a tartalomhoz innentõl tök mindegy mirõl beszélünk.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
akcentus, tájszólás és szlengek nélkül beszél, amerikai angol nyelven.
elhanzik egy going szó is, és nem goengnek ejti.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
modellek, hangok, fizika, scriptek és a motor készen van. esetleg kisebb változtatásokon eshet még át a játék, de "maximum" egy év múlva kiadják. ergo fél év múlva már nem nyúlnak semmihez, olyankor már csak az utómunkálatok készülnek. fél évük van, hogy mind3 platformra mûködöképes verziót készítsenek, ami nem kis munka. szóval szerintem készen van a nagyja, csak még nem játszható.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
gfreak: remélem nem vagyunk túl optimisták, én bízom benne, hogy megint rendes munkát kapunk. szerintem mostanra a játék már készen lehet, portolás és optimalizálás, na meg bugvadászat folyhat éppen. szívesen lennék bétateszter 😊
szerintetek mennyi az esélye, hogy magyar nyelven is kiadják? mármint nem szinkronra gondolok, az nem kell.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
bár ezzel a vétkeztemmel most se vagyok kibékülve, miért így mondja, de nektek van igazatok.
az elsõ mondatban a mammer szövegében télapót hallottam, bár lehet, ez a havas táj és a feldíszített városnak tudható be (a hórihorgas öreg is ez miatt került bele). nem hallgattam meg többször, írtam amit hallani véltem. most megnéztem vagy ötször egymás után a dumás részt, azt hiszem, így már pontos lesz a fordítás. ha nem, szóljatok 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
00:00:20,034 --> 00:00:23,702
- Vess keresztet, aztán kérj feloldozást...
- Tudom anyám! Oké?
2
00:00:23,737 --> 00:00:24,996
Még nem felejtettem el.
3
00:00:28,045 --> 00:00:30,031
- Na de Vito!
- Mama?
4
00:00:30,066 --> 00:00:32,103
- Mozogj!
- Jól van már, megyek.
5
00:00:32,104 --> 00:00:33,582
Jézusom...
6
00:00:34,509 --> 00:00:36,152
Bocsásd meg neki.
7
00:00:38,963 --> 00:00:42,164
Oldozzon fel atyám, amiért vétkeztem!
8
00:01:02,672 --> 00:01:05,863
Megjelenés:
2009 õszén
hogy milyen gép kell majd a játékhoz? egy mostani high-end pc röhögve fogja maximum grafikán normális sebességgel futtatni. hogy mibõl gondolom ezt?
elõször is: azért ez a feltételezés, mert a konzolokra is megjelenik a játék, igaz ott nem lesz olyan szép a grafikája, mert vannak korlátok.
másodszor: pc a fõ platform, és az elõzõ játékuk az egyik legjobban optimalizált program volt, amivel találkoztam. a gta iii megjelent 2001-ben. akkoriban egy 366 celeron 2-es gépem volt, 192mb sd rammal, és egy 32mb-os tnt2-essel. minimum grafikán ment a játék maximum 20 fps-sel. kb. egy évre rá jött a mafia, aminek sokkal szebb grafikája volt, törések, sebzõdések meg minden sokkal komolyabb volt benne, és ott közel high grafikán (színmélységet nem szerette 32 biten a kártya, az volt alapon csak)tudtam játszani rendes sebességgel, és nem szaggatott be közben.
és egy infomorzsa a végére: a menü ha minden igaz, megint valami fasza dolog lesz, nem egy sima kép gombokkal.
hát a haver is ugy tolta végig a történetet, hogy néha bizony elkelt a segítség, mert valamit már annyiszor játszottunk ujra, hogy felment a pumpa...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Amúgy meg ki kellett lökni az elején akik elöl vannak, és utána szép nyugiban végig lehetett menni 😊
Þór vígi þessi rúnar
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Next PC upgrade: 2022
egyetlenegy hibája van a játéknak, ami miatt csak 98%-ot adnék rá: a hiperagresszív rendõrök.
Késõbb hallottam, hogy jött valami patch hozzá ami könnyebbé tette vagymi. Állítólag. (lehet, hogy valami hack volt, nemtom)
Þór vígi þessi rúnar
asszem elõszedem megint, fallout3 ide vagy oda 😊))
"Tartozunk pedig mi az erõsek, hogy az erõtelenek erõtlenségeit hordozzuk, és ne magunknak kedveskedjünk."
😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Jó, mondjuk én ff-es kormánnyal játszottam, de az is a játékot minõsíti, hogy hasznos volt a kormány megléte, mivel teljes mértékben támogatva volt.
Padkát, macskaköveket, rázókövet lehetett érezni, manuális váltó, sérülõ kerekek, gyorshajtás, piros lámpa büntetése, mind olyan dolog, ami miatt nagyon bele tudta magát élni az ember az autós részbe.
Remélem megmaradnak legalább ezek az elemek...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"