Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok helyen, van pl a 3. emeleten, a abban a szobában az asztalon, ahová a tetõrõl tudsz bemászni az ablakon keresztül. (egy terrorista is bámul kifelé egy másik abalakon abban a szobában)

Lammer
ööö izé, rosszúl tettem fel a kérdést,
natehát: mivel a cxz-re kiírja, hogy nem megy melt emulálva van, gondolom ezért jött ki az Obitos... A lényeg hogy kírva megy-e a CXZ-s CDrõl mert havernak úgy szoktam nyersen megírni, hogy ne kölljön a crack... max marad hogy crackel ujrabuildelem az iso-t azt nagy kaland... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ott akadtam el hogy egy kastélyba vagyok ( asszem 3-4 pálya) és 3 embert kell kinyírnom (zuhog az esõ). 2 miksát ki is nyírtam de a harmadikat nem találom--- vöröshajú, mellényes arisztokratának néz ki a képen...merre van? ha értettétek mirõl beszélek... 😄
Budapesten hol találtok mérget?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

traXion
Mi az a "SPOILER"? 😄

Lammer
oké, köszi.

halkan, azt spuri

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

polak
a 2. pályán a fekvõ emberkéket, ezesetben a dagadt pacákot meg a soványt hogy lehet kinyirni? pisztolyra mindenki odaözönlik

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

A Deadly Cargo pályán az elején minek kell megmérgezni a whiskey-t a munkásoknak? Kell a ruhájuk, vagy mi? Az ezelõtti rotterdami pályán hol van a méreg? Amit elvileg az Ink-be kéne rakni majd, nem találtam meg.

hykao
...és egy SPOILER kérdés:

A budapesti pályát sikerült valakinek mérgezéssel teljesítenie?
hykao
SPOILER!!!

Budapest, Hotel, rendõrségi helyszínelés miatt lezárt terület -> a tükörbõl látszik a meggyilkolt férfi szelleme:

Mikiller
Hello All!
Azt szeretném megtudni, hogy miként kell a Training-et, megcsinálni, hogy ne a Not Comleted felirat legyen látható.Tudom nem fontos dolog, de már csinéltam mindenhogy, és még sem sikerül.Pl a Sniper traininghez honnan szerezhetõ puska?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

hykao
hykao
...és egy SPOILER:
hykao

hykao
Elég a törés...
Lammer
f@sz kivan ezekkel a megjelenésekkel...
Nekem megvolt a Diesel aztán jött a CXZ verzió, letöröltem a Dieselt... erre most jött egy Obit-os és a crackes is... áááá már unom...
most töröljem le a CXz egyik CDjét és töltsem le az OBIT-osat vagy maradjon a CXZ és a törés???
kész vagyok, valaki érdemben tud válaszolni, megköszönném

hát a demoja kicsit még akad. vagy csak nálam? alig reagál a tûzgombra (left mb)mintha nem akarna lõni, hang ugyan van, fõleg zene, de a háttérhangod akadnak sb live 5.1. egyébként a graf jó és a játékmenet is. még nem töltöttem le az eredetit, azon már nincsenek ilyen problémák?

AnarchoiD
sniper puskaval hogylehet "celozni" ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Bazeg kinyirod legelején hentest a kocsiba átveszed a ruháját eldobsz minden fegyvert kiéve kampó kutatással simán beenged bent meg találsz egy rakat õrt szabadon kampóval mögéjükmenve azonnali gyilokvan ruha át és csah

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

perempe
Ez a progi kiegészítõ csak vagy játszható egyedül?

* George Benson : White Rabbit *

😄D
thx amúgy sikerült a motozás elleni futás
hykao
Má' nem emlékszem, mert már az uccsó pályánál tartok (sajnos ez is elég rövid játék), de ha másként nem megy, akkor futkározz elõtte, és amikor meg akarna motozni, fuss visszafelé, és valahogy így elkezd követni...de biztos van más módszer is...
Én bevallom õszintén: a pályák legnagyobb részén egyszerûen lemészároltam mindenkit, mert nem voltam ráutalva a lopakodásra -> kerestem egy jó fedezéket, ahová csak egyfelõl tudnak érkezni, és szépen lekaszáltam az újonnan érkezõket...
De van hozzá crack:
http://www.thamp3dude.co.uk/hitmancontracts.rar
Voltan
Az a verzió, ami a HDC-n van fent, mûködik jól?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hogy tudom kicsalogatni onnan az õrt? Az csak áll és áll...
Knox
post filter:off, vagy patch felrak

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Asszem a patch javít valami ilyesmi hibát, csak még nincs hozzá cr*ck.Meg valahol elõbbre írta valaki hogy mit kell állítani hogy jó legyen.

"vessetek a mókusok közé" :)

nekem mûkszik
téllleg, én is a razorost tõtöm, az yo?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

jajj, bocs...
hirtelem Splinter Cell 2-re gondoltam...😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Nekem a Dragunov látcsöve valahogy nem mûködik. Csak a célkeresztet adja be, mögötte meg nagy feketeség, mintha lencsevédõ lenne a távcsövön. Ezzel most mi a szart kell csinálni, másnak is ilyen? A tengeralattjárós pályán vagyok
tomasz
Csõsztök én letöltöttem a RAZOROS verzuszt és nem megy de leszedtem a patchet és úgy se minndig megáll a háromnegyed töltésnél áztán csak a zene megy mi a baj?????Talán a DEASELES verzuszt kell letölteni??Kinek van az??

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

hykao
Nem a bõrszerkóra gondolok, hanem a világoskékes-szürkés felsõs õrruhára LOL.
Hmuda
Az a vendégek ruhája és úgy is átnézett egyzser, szóval gondoltam az se jelent kifogást a motozás alól.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Olyan hülye álarcos õrruhába menjél oda eleve.
Ha kicsit vársz, az egyik õr elcsalingázik feléd, akkor megszerezheted a ruháját.
Hmuda
Hogyan kerülhetem el, hogy a mészárszéken átkutasson az õr a bejáratnál? Egyszer sikeült valahogy átslisszannom, de másodjára már folyton kutakodik, azmeg ugye nem tesz jót az egészségemnek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Engem viszont a Galárd Hoteles rész kevésbé emlékeztet Budapestre...
A szövegek is elég LOL-ok..."menjen már messzebb uram"
Érdekes, hogy a magyar szöveget nem feliratozták, a recepciós angol beszédét viszont igen...LOL
hykao
Na most akkó a széf kombináció + széf akkó' tökmindegy?
hykao
Nekem sem volt, gondolom azért mert mindkettõ rotterdami.
hm ez a deadly cargo engem erõsen emlékeztet egy bizonyos Hitman1-beli küldetésre😊 Látszik már 47 emlékei sem tiszták😊 Szelektívek😛

Igen, az következik. de elõtte nincs animáció? nekem nemvolt

a két rotterdami küldetés között van átvezetõ? tehát az amikor a fotókat kell ellopnunk és az amikor 1 hapit kell megölnünk mielõtt a rendõrésg letartóztatná.

lwb
bár az lehet, hogy csak az idõ szépíti az emlékeket a 2-vel kapcsolatban. az viszonr tuti, hogy amikor a 2 kijött, az sokkal szebb volt az akkori átlaghoz képest, mint a contracts a mostanihoz. hiányoznak a forradalmi újítások.

lwb
lol. fullmaxon nyomom, csak a post filter kapcsoltam le, mert nem teccett.

hykao
SPOILER még...

Szóval Rotterdam után a (még szintén rotterdami) Deadly Cargo pálya következik mindenkinél???
hykao
...lassan elkélne ebben a topikban is egy házigazda...
Glpetyus
a következõ😊

hykao
Örülök, hogy talán lassan-lassan visszatér a topik az 50%-os Hitmannel foglalkozáshoz...

Grafikához: jobb, mint a 2-é! Én eddig még nem Hitmaneztem, úgyhogy mielõtt belevetettem volna magam a 3. részbe, leszedtem az 1. és a 2. rész demóját.
Ezek után bizton állíthatom, hogy ennek jobb a grafikája, mint a 2-é volt (mind a környezet, mind a karakterek kidolgozása, részletessége), egy dolgot kivéve: FSAA!!! Engem eléggé zavar ez a rohadt konzolos rákfene...

SPOILER

Akkor egy kérdés - ha szabad még ebben a topikban a játékról is beszélni...

Van a történetnek alternatív elágazása? Pl. a rotterdami pályán számít, hogy magamhoz vettem a széf kombinációját, majd megkerestem, és a tartalmát magamhoz vettem???
A rotterdami pálya után kinek milyen rész jött???
insp
Fullextrás grafikán kilométerekkel szebb a 2-nél. (Majd linkelek képeket) A szimfonikusok nekem is hiányoznak...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"