Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na...Hol is van a védõ ruha?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Kivulrol is ra lehet rakni a bombakat.
Nekem igy is felrobbant.
SPOILER:
Robbantani kell: ja, a tengeralattjáró oldalán 3 ponton felrakod a robbanóanyagot (robbanóanyag a tengeralattjáróban. Én mondjuk nem találtam ott védõruhát, ahol az informátor mondta, berohantam, elkábítottam a fószert és átöltöztem minimális health veszteség mellett)
Hogyan lehet megcsinálni (Silent Assasin fokozat):
1. Pufajkás fazont a repcsin zongorahúrral kinyiffantod, ládával bemész a raktárba
2. Raktárból lemászol az aknába, átmész rajta, az "irodában" a katonát zongorahúrral kinyiffantod, átöltözöl.
3. Bemész az ebédlõbe (a konyhába), a hashajtót benyomod a levesbe. Beszélsz az informátorral. A németnek irtózatos hasmenése támad... ...Te már várod a zongorahúrral a sloziban. Átöltözöl.
4. Várva várt vendégként átvonatozol az õrrel a hajóhoz, fölmész a kettes számú célponthoz. Üdvözlitek egymást, amikor vodkát tölt, odarohansz az íróasztalhoz, felkapod a hangtompítóst: kettes számú áldozat konyec.
5. Tengeralattjárónál a "robbantani kell" szerint jársz el 😊
6. Elmész a "kisvasút bejáratáig, aztán pár méter után "remote bomb"... (addig van térerõ)
7. Vissza a repülõhöz - Exit.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
-Van mesterlövész puska?Hol?
-Most akkor robbantani kell?Vagy mi?
-Ki hogy csinálta meg ezt a pályát?
Köszi a válaszokat!
Ha már nincs türelmed hozzá, akkor mészárolj, válaszd a leggyengébb fokozatot! Így akár percek alatt végigtolhatóak a pályák!
távcsöves
mérgezés 1.
mérgezés 2.
mérgezés 3.
mérgezés 4.
mérgezés 5.
vér-fürdõ 1.
vér-fürdõ 2.
Na VÁROM A MENTÉSEKET [email protected] !

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
meg akarom nezni es aztan torolni.
Nincs idom a jatekra es csak a helyet foglalja 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hogyaszongya a bárpultos: "munkába' nem iszom barátom..." LOL.
...vagy gondolod, hogy Bangkoktól Mexikóvárosig végig kopogtatják a warezolókat???
...és persze mindezt csak a Hitman 3-mal, mert az a kedvencük...
Én úgy emlékszem 2 csókát kell kinyírni, az istállóba zárt szemüveges madarat pedig ki kell szabadítani.
Ezzel azt akartam mondani, hogy a külföldi siteok is megerõsítették.
Én például azért mérgeztem meg az egyik (fiatalabbik) homokost, mert akárhányszor felmentem a tetõre, addigra mindig kijött a vízbõl (egyszer még ott volt, de mire elõvettem a táskából a távcsövest, már ki is jött)
Amúgy a szaunába döglesztést csinálta valaki??? (ugyanezzel a fószerrel)
Ez egy elég kényelems megoldás, csak a kulcsot nehéz tõle felvenni észrevétlenül. De meg lehet csinálni...
A nemrégiben történt razziák alatt, több FTP szerver és Releaser Csapat bukott le. Erröl gondolom mindenki értesült. Na már most, az FBI kitalált egy új módszert arra, hogy lehetne sikeresebb a fellépésük ellenünk, ezért alkottak kamu csapatot, és kamu releaset. Ebben a releaseben, ami jelen esetben Gamez kategóriába tartozik, elhelyeztek egy olyan programot, amely backdoor/spy programként funkcionál.
Err\x{0151}l a külföldi SITE-k (FTP-k), amint tudomást szereztek küldtek egy felhívást:
GLOBAL MESSAGE: SiTE COURiERS DO NOT SPREAD THE HITMAN 3 RELEASES
FROM DIESEL OR MAGiK, NUKES WILL BE DEALT WITH!
REASON: NON-OFFICIAL RELEASE AND EXPECTED TO BE TRAP-SOFTWARE IN
PACKING!! DO NOT SPREAD!
Magyar fordítás, hogy mindenkinek erthetö legyen.
"indok, hogy valoszinüleg trójai program, mert csapdát rejt magában."
Mindezen figyelmeztetések ellenére, sajnálatos módon mégis felkerültek és elterjedtek a "Diesel" féle releasek. Ezért, kérünk mindenkit a saját és az FTP érdekében, hogy ha már letöltötte és használta is "a Diesel fele release-t (Hitman.Contracts-DiESEL)."
Az sürgõsen dúrja/törölje le a Francba!!!! - A biztonság kedvéért -
by zZz
- Ehhez mit szóltok?
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Mikor kinyorod az ugyvedet akkor elveszed a belepokartyajat, majd kinyirod vagy mar kinyirtad a testoret. Felveszed a rucijat es felmesz azon a lepcson amerre indultal, hogy megtalald a kiscsajt. Ezutan bemesz azon az ajton ahol edigg allt egy or es nem engedett be.
Igy kijutsz a tetore. A teton van egy letra felmaszol es vegigmesz a korlat menten. Egy ablakhoz jutsz, amit ha kinyitsz, akkor latod lent a nagy darab arcot epp aludni (2 ribanccal egyutt). Lelovod (azzal a hangtompitossal, amit az ugyvedtol loptal). Majd vissza a letrahoz es leugrassz a tetorol (teherautora) es vege a palyanak. (persze ha a tobbi kuldetes megvan).
Igy eszre sem vesznek...