Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx megvan
lwb
mondjuk én tolom már egy ideje, de szerintem sem szebb a 2-nél. zeneileg meg még rosszabb is (hiába jesper kyd, hiányzik a magyar zenekar). de hitman, szóval megéri leszedni ennek ellenére is.

visszaolvastam csak nagyon vissza kellett😊 , a válasz 995-ösben diesel ütemû játéktársaknak! kösz
marmint mint az 1-be volt?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ugye ez nemkomoly volt? 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

oszinten ? en csak demot toltam de ez kiabrandito szaggat azonkivul semmivel se jobb a grafika mint a 2be volt

nem... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Most szedem a gámát...

megéri lehuzni?

talán olvass kicsit vissza...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kívül, a tengeralttjáró oldala mentén van 3 hely (kicsit világosabb a hó, meg a PLACE BOMB action aktívvá válik), ahova a bombákat le kell rakni. Aztán csak tûzz el a tengeralattjárótól jó messzire, és a távirányítóval robbantsd fel a bombákat.

ott akadtam el hogy a nagy hóviharban vagyok...kinyírtam akiket kellett és valami tengeralattjárorol beszél amihez bombát kell rögzítenem...valakitõl infot kell kérnem..vag yvalami ilyesmi....van bombám...bementem a tengeralattjároba..felvettem a védõöltözetet...de nemtok tovább jutni? mit kell csinálni?
Ja és DIESEL verzióm van meg, de nem sikerült megértenem az nfo-ban mit írnak. Valaki elmondaná? Azt értem hogy kéne mennie crack nélkül is de hogy? Damen tools és alcohol "fekete lstán" van de akkor mivel nyissam meg a képfájlt? Vagy ki kell írni és utána gond nélkül megy is? Ha igen mivel írjam ki, Nero? (mivel alcohol feket listán van bár nem vágom nagyon a dolgot)
Bocs hogy ilyet kérdezek, elõre is köszönöm a segítségeteket!
A játék remek a 2-hõz képest rengeteget javult szerintem, de az 1 hangulatától ez is nagyon messze van. Az egyben úgy éreztem hogy tényleg részese vagyok az egész történetnek, király hangulata van máig!
Hali nekem is megvan a játék nagyon tetszik király hogy hazai srácok is dolgoztak benne. Lenne egy nagy problémám: letöltöttem a 2cd-t (1. full 2. 450mb körüli asszem, matuska izérõl ha mond valakinek valamit😊 ) Felraktam daemon toolsal fel is ment de játszani nem tudtam vele. OK, vártam majd megjelent a gamecopyworld.com-on az elsõ crack hozzá leszed bemásol MEGY! Elsõ pálya nagyon király az elsõ célpontot jól ki is küldtem a vc-re😊 végigmegyek majd a 2. pályára nem tudott átlépni😞 .Simán kilép amikor be kellene töltenie😞 Kipróbáltam és a trainingnél is kilép, csak az új játékkezdéskor megy az elsõ pálya😞 Valami ötlet? Bocs hogy hosszú lett de a játék ott van a toppon és szívesen játszanék vele...
Glpetyus
😄D

tényleg?

Glpetyus
Rendben van

bazza
Na mostmár HITMAN van!

EZ A HITMAN: CONTRACTS TOPIC!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
OK...bocs

Glpetyus
Szerinted?

bazza
Jahh...beugrott...

MÉ', nincs igazam?

Glpetyus
Tudod te azt...

bazza
???

Glpetyus
Mé'nem mész a halál f.szára?

Asszem igen.

BlackShadow
jovanakkor 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

az a tutorial volt 😄DD

bazza
Muszáj felvenni a kezét?

BlackShadow
izémizé, nekem volt egyszer hintben h kövessek vmi zöld utat térképen és ugy pro. nos nekem nincs oyan zöld út 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Akkor passz. Lehet, vmi bug. Elvileg a ruha nem számíthat (én hentesruhában voltam). Nem változik a küldetés státusza ha csak símán felveszed a kezet a földön?

Glpetyus
Még úgyis visszatérek

ricsi1
bye😄

ricsi1
mi az a SPOLIER?

Glpetyus
Ja!
Elnézést a töketlenkedésért,ilyet még tényleg nem csináltam.
Szóval THX a segitséget.Bye

ricsi1
áá én se gondoltam komolyan,csa ez jutott eszembe arról a sok kis zarrós abban az üvegben na😄

akkor majd ha már jáccotál az elõzõ két résszel is 😄

ricsi1
én nem játszottam eddig hitmanekkel.

miokr kapok olyan minõsítést?

Smuggler
Hát ezt nemértem! Én is kinyirom de semmi!

Volt abban a szobában egy alsógatyás nagydarab fazon, az oltár elõtt téblábolt. Azt kinyírtam, és utána jött a múvi.

Smuggler
bármit csinalok, semmi! Milyen ruhába kell odamenni? Most egy állarcosba vagyok

Glpetyus
Na ez volt a kulcsszó!!!
Köszönöm a segitséget müködik.Megtanultam egy életre az tuti.

Smuggler
De lol azért! Nekem semmiféle endzsimuvi nem történik!

hykao
Még annyi, hogy vedd magadhoz a kezét.
lwb
SPOILER

ott. az a lógó hulla a spiné. menj közel hozzá, jön egy kis endzsinmúvi, aztán vedd fel a kezét a földrõl.

SPOILER!

A hulla a csaj.

Smuggler
Segitsél akkor!! Nem találom a nõt! Van egy rész amikor egy szobába szol a zene és egy hulla fel van akasztva! Ottvan egy felkialtojel! De hol a csaj??!!! HeLP! 😊

WINRAR

GAthersw
De megtalálta, mert a bin-t meg a cue-t kéne már csak áthúzni azt meg bemountolni...

01110000 01110010 00110000

Ezt ugatom már én is régóta.

Nincsmit. Végre egy játékról szóló kérdés.

GAthersw
Azokat áthúzod egy mappába oszt kész...

01110000 01110010 00110000