2828
  • [NST]Cifu
    Kérdés: a 3. pályán hol van a detonátor? A bombákat leraktam, de detonátort nem találtam, végignéztem a barrakot, a raktárat, de csak nem találom...
  • hykao #1628
    Én egyébként még a raktárban kinyírtam a csókát, nem kellett felmennem a hajóra!
  • Madmaxx
    Ha mész a hajó felé lesz 3 raktár egymás után. Az első és a harmadik tele van SWATtal tehát a másodikba menj be. Ott 2 testör van akiket ki lehet kerülni. Az emeleten felveszed a testör rucit és azzal felmész a hajóra kinyirod a csókát és elveszed a detonátort majd kisétálsz (najó a kisétálásnál lehetnek még gondok :)
  • Rusy
    kíváncsi
  • Madmaxx
    csirkébe tudod elrejteni a hangtompitós pisztolyt amit az ügyvédtől szerzel. Azt azzal könnyen ki lehet nyiffantani a dagadékot.
  • Rusy
    Köszi, csak íváncsi voltam, mer minden féle "megoldás" érdekel...
  • bazza
    Nem kell méreg!
    Csak alibi!
  • Rusy
    Hi a második pályán, a csirkét mikor fel kell vinni, gondolom meg kell mérgezni vagy ilyesmi nem tudja valaki hol a méreg?
  • Sith
    nem tudom ki hogy van vele, valo igaz hogy nem egy korszak alkoto mü.. inkáébb csak levezetés szaga van.. ha jol emlékszem valahol nyilatkozta is valamelyik okos hogy ez csak ugy jön majd a negyedik részbe adnak bele mindent.. persze ha nme is lenne akkor is ezt nyilatkozta volna :)
    nekem tetszett talán a leghangulatosabb játék ami az utobbi idöben a kezembe került
  • bazza
    A fenébe!(6. pálya)
    A SWAT megtámadta a hajót, és amikor kilövöm a célpontot, akkor jön egy múvi és felrobban valami, aztán mission failed!!!Valaki magyarázza már el mit kell csinálni légyszi!
  • bazza
    Kicsit bővebben ha lehet...
  • Atiii
    tom....de addig tom fordítani hogy nem szabad kinyírni ő a túlélő...vagy valami ilyesmi
  • antijedi
    b gomb...
  • Atiii
    lotust nem szabad kinyírni..eddig rendbe....akkor meg mit kell vele csinálni?
  • Atiii
    hmmm...kinyírtam a vörös ruhás palit és a másik palivan mit kell csinálni?
  • hykao #1614
    Térkép...
  • bazza
    én is elakadtam: A második rotterdami pályán, amikor a hajón lévő csávót kell kinyírni (6. pálya).
    Nos már bejutottam a dokkba, szerelő ruhában vagyok, és hogyan tovább?Föl a hajóra? Vagy le a csatornába? MERRE?
  • Atiii
    annyi megvan hogy a kocsihoz nyomom a bombát erre a személy felmegy az 5. emeletre ésha ki nyírom akkor előjön a menü hogy failed
  • Atiii
    elakadtam: kínai pályán vagyok..ki kell nyírni egy csávót akit rohadtul őriznek, van egy hotel (5 emelet) végigjártam ott felszadtem mindent , de a hotel ablakából sem tom kilőne a csávót.....honnan vagy hogyan kéne kinyírni a rohadékot?
  • Fishbone
    Na!!! Miért lép ki mikor betöltené a 2. pályát vagy a mentést? Erre tud valaki választ adni? Valamintújratettem de akkor is.
  • polak
    semmit. razor1191es van és ennyi:)
  • hykao #1608
    Epikusnak epikus volt az...
  • Macccy
    A "grafika nem változott" hozzászólások szerintem sem igazak. A PostProcessing-es fókuszálás sokkal(!) filmszerűbbé teszi és a fények is reálisabbak mint az eddigi részekben, bár a vetett árnyék nem mindíg tökéletes. ( fényforrások kilőhetők ) A hangulat és a történet is szerintem sokkal jobb mint eddig volt - nekem spec a kettő tűnt rossz folytatásnak. Ez a "visszavonultan-tengetem-napjaim-kertészkedve-mint-Rambo" stílusú indítás valahogy nem illett 47-es barátunkhoz. Mondom szerintem! Rövid a játék? Hát az 1 sem volt egy epikus mű, a 2 meg hiába volt hosszabb, ha nem tudták azokat a halomba dobált küldetéseket valami jobb sztorival egybekötni! ... Egy dolgot pedig nem győzök hangsúlyozni: egy jól kitalált játék előző részeit mindíg nehéz felülmúlni, főképp mert egy 3. rész nem tud olyan nagy meglepikkel szolgálni mint egy eredeti első rész - és valljuk be, 47-es koma első színrelépése szenzációsan új dolog volt!!
  • ricsi1
    mi az a "spoiler"?
  • ceas
    SPOILER!!
    hát van egy rakás módszer, én szereztem rendőrruhát azzal könnyedén lehet mozogni. Van egy áramos doboz a bejárattól nem messze, azt el kell rontani, akkor a kapus rendőr elhagyja a posztját, és én belopakodtam a rendőrörse, habár ez nem könnyű. Az öltözűben van egy rendőrruha. Aztán a középső raktár ajtaját fel kell törni. Vigyázni, mert bennt már bandatagok vannak, tehát a rendőrruha nem jó, de az emeleten a felkiáltójelnél jelzett helyen van bandaruha, aztán csatorna, hajó stb... innentől már könnyű:)
  • bazza
    Te hogy jutottál be a dokkba?
  • Glpetyus
    Ez így túlképp. igaz.
    De pl.sokan írják,hogy a grafika sem változott.Na szerintem az az ember ki nem látja a különbséget=vak.
    Szép csillogások,jobb árnyékok,stb.
    Amúgy a 2-nél is megvártam míg olcsóbb lesz...
    Sajna én is fizu-ból élek nem tehetem meg,hogy havi 20000-eket játékokra költsek.
  • ceas
    hát semmi, anélkül is lehet SA teljesíteni a pályát.
    Spoiler!!
    Egyébként a mérgezett whyskey-vel tudsz szerezni egy csatornamunkás ruhát, ami semmire sem jó, lévén, hogy pont ezt pofázza a csávó előtte, hogy ki vannak tíltva a dokk területéről, ezenkívűl ilyen ruhát lehet egyszerűbben is szerezni a dokk területén levő felkiáltójeles helyről. A nyomkövetőnek szintén nincs semmi értlem, lévén, hogy az autóval, meg a bombával neked semmi dolgod, hisz a feladat csak a főnök leöléséről szól, azt meg úgy is lehet látni a map-en.
    Na, ezért írtam lenntebb, hogy ezt a rész jól összecsapták. Látszik, hogy néha egész mást terveztek, mint ami a végeredménybe bekerült:(
  • Ben C
    és vmi patchet szedtél le?
  • ceas
    Hát jah, a 2-vel nem is volt semmi gond - talán ott is a rövidség volt az egyetlen probléma - mivel az tartalmazott egy csomó újítást, minden téren. Ezen az új részen viszont baromira látszik, hogy a kedves eidos-os befektetők pénztárcáját lett hivatva teletömni.
    Mindemellett nem azt mondom, hogy szar a játék (ahogy azt alant is írtam, a Hitman alapból nem lehet rossz), csak azt, hogy én ezt új résznek aligha nevezném, a benne levő újdonságok meg egy kiegészítő lemezre is kevesek lennének. Ha valakinek van nehezen megszerzet 10x ezer forintja játékvásárlásra és becsületes módon el is döntötte, hogy ezt kiadja egy játékért, akkor szvsz inkább egy tartalmasabb game-ra költse el, ezt a Hitmant meg szerezze meg kevésbé hivatalos forrásból.
  • bazza
    Üdv!
    A 6. pályán, azaz a második rotterdami pályán, miért kell nyomkövetőt rakni a kocsira, és miért kell megmérgezni a wiskis üveget? Mi hasznom lesz belőle?
  • ricsi1
    akkor újrakezdem

--------
    végigjátszás +történet nincs vhol?
  • Police88
    Ha lesz valami jobb akkor nem ezt fogom venni (Lehet ,hogy BFV-lesz).
  • Glpetyus
    Szvsz én megvenném.
    Az,hogy az újrajátszhatóság nulla meg sztm.faszság
    Énnekem a 2 is nagyon bejött,meg is vettem,tán ezt is meg fogom.
  • Police88
    hát ha ennyire lehúzod akkor inkább még meggondolom most jött csomó más jó játék is.......
  • Glpetyus
    :))
  • antijedi
    azért mert naponta beirod még kurvára nem fog tudni senkise cracket adni...
  • ceas
    Hát szerintem annyit nem ér, hogy az ember pénzt adjon ki rá, még ha Hitman akkor se. Egyéb módon megszerezve:)még megéri, de pénzt- legalábbis én- nem adnék érte. Másfél-két napnyi játékért szvsz nem éri meg, az újrajátszhatóság meg gyakorlatilag nulla.
  • Police88
    11 nap és megveszem eredetiben a játékot....
  • ceas
    Hát én is végigtoltam. Ez tényleg nem valami hosszú, pedig SA végeztem az összes küldetést. Szerintem ezt eléggé összecsapták, nagyon pénzcsinálás szaga van az egésznek. Gyakorlatilag egyetlen eredeti ötlet sincs benne, se grafikailag, se játékmenetben, sőt még a pályák nagy része is ismétlés. Nem mondom, hogy rossz mert azért Hitman- az egyik kedvenc game-m egyébként- de ilyen erővel elővehettem volna valamelyik elöző részt is:(