2828
  • ricsi1
    elsőről?
  • Shep
    Syberia 1-2, Day of the Tentacle és társai, bár ezek kalandjátékok
  • Glpetyus
    A Far Cry-t mégegyszer:))))
    Legalábbis nekem az lesz,ha végre lesz időm:(((
  • hykao #1905
    Odafelé a kocsit, visszafelé már mindegy, hogy mész.
  • AMD Norbee
    ÁÁÁÁÁ
    Te egy isten vagy baze!!!
    Köszi köszi köszi
    ilyen válaszra vártam
  • big boss
    Egyetértek !!!
    Hogyan tovább? Mit ajánlassz? Az előző a Far Cry volt,de valami agyalósra vágyom.Lehet régi is, hátha nekem kimaradt
    Azt hiszem Te érted mire gondolok.
  • Shep
    De te a vonatot ill elektromos kocsit használtad vagy végigfutottál a sinen?
  • Shep
    Megvárod míg a két őr befejezi a mondandóját, átrohansz a labirintushoz, csapóajtó nyit, leesel, a bent császkáló figurát beinjektálod, ruha felvesz, elhúzol a konyhába, kikapcsolod a vízmelegítőt, gyorsan fel a konyhában található lépcsőn, jobb oldali hátsó szobából méreg felvesz, bal oldali szobába/fürdő/ beszalad, tükrön átmegy fel a lépcsőn az öreg szobájába megvárod míg visszajön a WC-ből és megfolytod a párnával, vagy még mielőtt visszaérne megmérgezed a tejét, aztán szobából nagy ajtón ki vissza az első szintre, le a csigalépcsőn a hordót megszórod méreggel, csigalépcsőn vissza a felső szintre itt kimész vmelyik alvó figura szobályából felveszed a vadászruhát+puskát, aztán elindulsz a sz istállóhoz, istálló végében kilövöd a TV-t, visszasétálsz felveszed a TV szobából a kulcsot, elmész kiszabadítod a figurát a lovak mellől, és aztán még egy kis séta és kész is vagy.
  • Glpetyus
    A kettő klasszisokkal jobb volt(szvsz).

Tényleg nem tudjátok,honnan lehet letőlteni a 2.zenéjét???
    Ha le lehet egyáltalán:))
  • big boss
    Nem rossz a Contracts,de a 2.érdekesebb volt.Lehet ,hogy azért mert a 2. után játszottam az 1.,és a 3. ban egy csomó pálya,és nagyjából a játék is ugyanaz.Kapásból tudtam hova, és hogyan kell menni.Pl. hotel,hajó,kínai..stb.Nem erőltették meg magukat.
    Ha valaki tud jobbat szóljon.
  • Glpetyus
    Legalábbis én igy csináltam (silent assassin mester)
  • Glpetyus
    Röviden:a két célpontot meg kell mérgezned.Méreg az épület hátsó részében van valahol,a pia a pinyóban.Aztán a "kert" végében lévő csávót kiszabadítod...
  • AMD Norbee
    Nem kérdeztem semmit priviben

de a Beldingford Manor pályát hogy kell megcsinálni??
  • AMD Norbee
    ja, az sikerült!!!! köszi
  • Glpetyus
    Nem te kérdezted ezt priviben???
  • hykao #1893
    No akkor a 3. már sikerült Silent Assassin-ban???
  • Glpetyus
    :))
  • AMD Norbee
    PLS valaki irja le hogy a Beldingford Manor pályát hogy kell megcsinálni?
  • hykao #1890
    ...illetve, így lenne tökéletes...mert ez egy másik pályáról van.
  • hykao #1889
    ...de persze így igazán tökéletes a dolog:

• hykao #1888
    Nem jó úgy! Természetesen ezerszer megpróbáltam úgy is, de a delikvens túl hamar felébred!!! (még mielőtt végigvittem volna a pályát)
    Nem kell senkihez hozzányúlni, Fuchs-on, és a kapitányon kívül!!! Én az öltönyömből a WC-n egyből Fuchs ruhájába bújtam, kicselezve az őröket.

• Shep
    hát igen az elsőben is utáltam ezt a pályát, de itt egy kicsit könyebb lett így itt már nem annyira :)

A csaj meg a melós mérgezése+a jeladó itt nem szükségesek, az 1-ben viszont a jeladó nélkül kapásból buktad a küldetést.

Eszméletlen, hogy a táskabug még mindig megvan, azt hittem, hogy kijavították az első rész óta, így viszont elég egyszerű a hoteles. Ha jól emlékszem, az 1-ben a konyhában is lehetett kavarni, meg egyéb jó kis dolgok voltak.
  • ricsi1
    az se mindegy ,h menniyt érsz eel?!
  • Rusy
    Köszi, király, bár én tököltem az elején felvettem a mérget, a kurvának szóltam csalja el a csávót, transmitter felrak, ezek akkor egy másik megoldás kellékei gondolom, mer nem is kellenek....
  • spR
    Ha végigviszed a gamét, akkor utána tetszőlegesen választhatsz pályát + bonuszfegyvert
  • Shep
    Ja igen majd el felejtettem, m4 es rohamkarabély lesz a jutalmad persze hangtompító is jár hozzá.

Egyébként az ok, hogy megnyerem ezeket a cuccokat, de hol tudom ezeket kiélvezni?
  • Shep
    Kiinduló ponttól kezdve:
    futás mint állat a rendőrőrsig, tv antenna ki, rendőr injekció ruha fel, futás mint egy félőrült a bódéig, munkásruha fel-kézbe szerszámosdoboz, őrők átengednek ha nincs fegyvered, futás a kikötő végében található csatorna lejárathoz, ill inkább szervízalagút, lemászol a középső raktárban kimászol felmész az emeletre,halászruhát magadra öltöd, hajóra vissza az alagútba kimászol hajóra felmész rohansz és gyorsan még a szobájában meghúrozod a "jóembert", utánna elsétálsz a kijárathoz és kész is vagy, arra azonban vigyázz, hogy gyorsan csináldd, mert ha valahol tökölsz a célpont kimegy a szobából és utánna egyszerűen lehetetlen a hátába kerülni és elintézni. Ja és visszafele ne vedd vissza a rendőrruhát, mert akkor kiszúrnak visszafele menet, én is így jártam, szóval újra kell majd azt a kicsit a végén csinálnom.
  • Shep
    Roppant egyszerű a dolog, az elején a figurát akitől a ruhát szerzed, ne húrozdd, hanem injektáld, és kész is vagy.

Kinyírlak te rohadék! Tűnjön innen uram! Ezek milyen jók, sokat dobnak a hangulaton.
  • bazza
    Help??

Kínai első pályán...
    -Kinyírom mesterlövésszel, utána bármit csinálok észrevesznek!

Ti hogy csináltátok meg??
  • hykao #1879
    Azt a pályát még nem vettem górcső alá, de arra emlékszem, hogy én nem a hajón nyírtam ki a csókát, hanem a raktárban.
  • Rusy
    hykao rotterdamra írj lécci valami silent assassin módszert, mer odaáig ok, hogy rendőrruha, munkásruha, de a hajóra nem tudok feljutni, csak "mass murderer módba"...
  • hykao #1877
    Egyelőre még én is csak ezt tudtam elérni...de dolgozom a megoldáson...

• AMD Norbee
    a 3.pálya a havas pálya
  • hykao #1875
    ...hmmm, a riasztások kicsit érdekesek ezen a kamcsatkai pályán...
  • hykao #1874
    Aha, épp azzal szórakázgatok én is...
    Többféle variáció van, épp ezekkel szórakoztatom magam.
  • Voltan
    Gondolom a ruszkis.
  • hykao #1872
    Melyik az a harmadik pálya banyek?
  • AMD Norbee
    PlS Mondjátok hogy melyik hozzászolásban, vagy irjátok meg hogy a 3.pályán hogy hogy kell megcsinálni, mi az észszerű megoldás??

pls pls pls pls pls
  • zoli80
    M:)
  • ricsi1
    térkép?!