Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
------------------------------------------
Kezdéskor felveszed az ID cardot bemés za hotelbe, elkéred a portán a kulcsokat. A hallból a lezárt jobb szárny felé mész, amikor nincs ott rendör feltöröd a zárat és bemész a lezárt részre. A 108as szobában egy csóka zuhanyzik és feszit a tükör elött, mikor zuhanyzik beosonsz a szobába és felveszed a rendöregyenruhát. Visszamész a hallba és a bal oldali ajtón a lépcsõsor alatt, bemész a termálfürdõbe és ott megfigyeled a fiatalabb Fuchs testvért hogy mit csinál....majd megölöd..... Kezdetnek ennyit
------------------------
Ahogy bennt vagy a hotelben jobbra fordulsz a recepció mellett, az elsõ ajtó nyitva, a második le van zárva. Azt feltöröd és haladsz tovább, ott látsz egy szellemet az egyik szobánál, bennt zuhanyzik egy rendõr, óvatosan belopakodsz és elveszed a ruháját, rendõrruhában már egyszerûbben tudsz mozogni. Van még egy két trükkös rész de azokra gyere rá magadtól, úgy az élvezetes😊)
néha felmegy a pumpa és akkor nem marad mas mint a sarok meg sok löszer.
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha nem tetszik ahgy ezzel nyomom nem érdekel nekem teljesen mindegy hogy lopakodni kell vagy sem igy is ugy is át lehet vinni a pályákat.
Next PC upgrade: 2022
Én úgy oldottam meg ezt a pályát, hogy amikor érkezik piros fölsõs triád küldött, megáll egy pillanatra egy beugróban hugyozni, akkor hátulról elkaptam, majd bedobtam a csatornába. Lemásztam, átöltöztem, amulettet magamhozvettem. Majd - amikor már a másik triád küldött, meg a korrupt rendõrfõnök elhelyezkedtek az étteremben - felmásztam az étteremmel sréhen szemben lévõ állványzatra, ahonnan a távcsövessel egy lövéssel lelõttem mindkettejüket, amikor épp összehajoltak. (senki nem vette észre, sem engem)
Ezután besétáltam az étterembe, és a hullák melletti asztalra helyeztem az amulettet...ezután már csak séta a kocsihoz...és újabb SILENT ASSASIN...

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2.: Bajnak nem baj, csak max. a topiclakók fognak gyerekes mosolyal illetni...

Ja és az baj ha a tengeralattjárós pályán meg minden máshol mindenkit kinyirok?
2. mint mondtam már attol még hogy 50szer beirod nagyon nem fog tudni senksiem adni...
Van egy nagyon fontos dolog,nekem ATI 8500 kártyám van és a töltés 3/4énél leéll és kilép a windowsba,na most ezt elvileg kijavitja a patch174uk DE!!!
ehhez kéne crack mert ha bemásolom a cd-n lévõ cracket ugyan az hogy leáll és kilép,kéne egy olyan crack ami már a patchel együtt készült tehát nem 1.0-s verzio számú pls help!!!!
ha vki talál akkor ide írjon,adjon linket,vagy küldje el...
[email protected]
intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom
Ha végigvitted az egész játékot!
Utána már választhatod bármelyik pályát, és tetszõleges fegyverarzenállal ugorhatsz neki. (Nagyobbméretû fegyverbõl persze csak egyfajta lehet nálad, viszont a többi cucc közül akár nálad lehet mindegyik...)
Vagy csak túlkombinálok, és simán fel kéne szálnom a repzajra? 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!