Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amikor felszáll a repülõgpre a hitman bácsi...azzal van vége?
Inkabb azt mondjatok meg hogy milyen sorrendbe csinaljam meg a masodik palyat mert annak a hulye szakacsnak mindig valami baja van.
hykao
Nem!
Az olyan lámáknak, mint amilyen te is vagy...hogy õk is megtalálják a számításukat a játékkal kapcsolatban.

...de azért még nem kell másnak hülye tanácsot adni.
tomasz
Ja meg a másik akkor mire van a gun??Meg kell fenyegetni a csávókat vagy mi!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

tomasz
Hát akkor meg mi a faszért rakták bele dísznek??Vagy mi!!

hykao
A fegyvereket ezekben a "gamesokban" sem ártatlan emberek gyilkolására kell használni...
tomasz
Figyi én azt bírom ezekben a gamesokban hogy ha már van fegyver akkor használjam is ne csak a helyet foglalja!!!!!Errõl ennyit!!

hykao
Pedig az nem nehéz pálya!
én is megcsináltam 😊 Most a minigunt akarom megszerezni az elsõ pályáról 😊 De a fránya kommandósok mindig megölnek 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

hykao
Amúgy sikerült megcsinálnom Silent Assasin módban az uccsó pályát is. (ha az ember már tudja mit kell csinálni -> kb. 2 perc az egész)
hykao
Na ne má'!
Nem kell megölni senkit bazz!!!
A dilisek ruhájában szabadon járkálhatunk. (ezért sem kell ölni, mert van egy pl. az egyik cellában)
Az egyik emeleten van egy halott kommandós, a ruhájába bújva viszonylag könnyedén kisétálhatunk az épületbõl. (a játék indulásakor a kocsikulcsot magunkhoz kellett venni persze...)

Mondjuk egy ilyen kérdés kapcsán - miszerint mit kell csinálni az elsõ pályán - felmerül a kérdés: Mi lesz a többi pályán???
hykao
bazza
Húúú wazzz!

A budapesti pálya nagyon ász!
Most még csak a terepet járom, de már tetszik!
Van aki osztja a véleményem?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

kössz
tomasz
Ki kell jutni arról a helyrõl ahol vagy!Öld meg a kommandósókat de úgy hogy ne õk öljenek meg téged!Nézd meg a térképet és keresd meg a fõ bejáratot!kint lessz aszem 2 mesterlövész és ahogy kilépsz jobra egy car abba kell bestálni!!

Mit kell csinalni az elso palyan? Valaki Mondja Mar meg lecci. kossz
honnan lehetne leszedni?
hykao
Inkább normális krekket érdemes felrakni! Gondolom a demó .exe fájl féle krekket töltötted le.
Másik krekk kell! Amit a razor féléhez is "adnak".
letöltöttem a netrõl egy no-cd exet.Mióta felraktam valóban megy cd nélkül de mentéskor azt irja ki hogy cant save game,save file is damaged.Valaki tudna javasolni valamit?A hivatalos patch-et érdemes felrakni?
Knox
dxdiag/sound acceleration/ állítsd vissza standardra!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Ikarus
ha rányomok az exe-re, fekete képernyõ és utánna visszadob az asztalra, miért van ez? és mi a megoldás?

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

mukika
köszi szépen. akkor töltöm is. 😮)

Ikarus
valaki a problémámra? (1705)

kis híján majdnem ugyanaz mint az 1😊 Megéri leszedni, bár rövidebb, de nagyon hangulatos és sötét

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Ikarus
ok, crack, aztán ha rányomok az exe-re, fekete képernyõ és utánna visszadob az asztalra. én ezt már nem értem

mukika
JOAK játék???? érdemes leszednem? van olyan jó mint az 1?

hát lelöheted menekülés közben is ha kell az izgalom 😊 Biztos nagyon koszos azért zuhanyzik ennyit 😊

hykao
Ez idáig rendben van, én is így csináltam, de azt a kurva zuhanyzást sosem hagyja abba? Más kinyírási lehetõség nincs? Csak a zuhanyban?
1. Bemész a dagadt melletti szobába kimész az erkélyre és átugrasz az õ szobájának az erkélyére 😊

hykao
Ja mégegy: a hangosbeszélõt fel lehet venni...vajon kezdeni is lehet vele valamit?
hykao
SPOILER hegyek...

Két kérdés:

1. a budapesti pályán a fiatalabbik németet már négyféleképpen is kinyírtam, de az idõsebbik (és egyben dagadtabbik) sehogy sem akarja abbahagyni a zuhanyzást! Õt is kinyírtam észrevétlenül egy gyors félig nyitott ajtóból eleresztett fejlövéssel, de érdekelne, hogy kinyírható-e másképp is???

2. az uccsó pályát sehogyan sem sikerül megoldanom, hogy ne nyírjak ki legalább egy rendõrt, vagy tûzoltót (nem azt amelyiket eleve ki kell).
Ha saját öltözetemben közelítem meg a tûzoltót, akkor nem tudok mögékerülni, tehát akkor meg õt kell kinyírnom! Így viszont már nem kapom meg a kívánt minõsítést!
Megoldás?
hykao
Nem kell megölni a katonákat (vagy inkább rendõröket, mert azok...)!!!
Az étterem két oldalánál parkol egy-egy piros taxi, ezekbe belelõve (persze úgy, hogy ne lássa senki) megszólal a riasztó, mire az õrök elhagyják az õrhelyüket...
hykao
Patkányméreggel! Ami asszem a csatornában volt, de lehet, hogy valamelyikszemetes konténer mellett.
hykao
De, ugyanez volt az elsõ részben (a teljessel nem játszottam, de a demó pont ez a pálya!), csak máshogy kellett megoldani!
Ikarus
Hi. most "vettem meg bounce-tól" a gamet, de nem akar menni, egy nocd-kéne, segítsetek, ha lehet valami linket kérek, vagy egy mailt.
Köszi!!!

BlackShadow
már nem azért de ez h kinyírni két embert 3.at elrejteni amulettet pedig elhelyezni, ez nem volt véletlen az 1. részben? 😄 (is)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

nahh megvan....most van még egy kínais pálya... jee 😄
rosszul csinálod az egészet, sztem kezd elõlröl.. ha érdekel egy lehetséges és csendes végigvitel, szólj és leirom

vörös sárkány belöktem a csatornába , de azt a kettõ katonát nem lehet úgy megölni hogy ne jöljön a többi...megoldás?
magyyar végigjátszás van vhol? de jó lesz az angol is

amugy én a szakácsöltözékhez nem nyúlnék..

sztem kezd elõlröl, van 1 tuti biztos tippem rá, megéri

bázz....nekem bejött az étterembe.....addig vártam...ott nyírtam ki...
dehogyis, a vörös sárkány közvetitõt már az elején el kell gyorsan intézni.. a sikátorba épp betér elintézni a kis ügyét, neked akkor kell elkapnod.. egyszerû ha fejbe lövöd hátulról és belebukfencezik a csatornába, el is van intézve az elrejtés is. csak csatornába rejtheted el testét

ez is megvan......vörös sárkány pasit el kell rejtenem..gondolom a WC-be kéne...de nem nyílik..mi a megoldás ( chef kulcs van)
felkászálódtam a 3 pasihoz...ott vagyok és ott a pia is de nem mérgeztem meg....hogy lehet?
ha meglát a pincér aakkor rámlõõ
fönt a WC ben bujhatnék el.....de oda a chef kulcs sem megy
felvettem a szakács jelmezt.....ott vagyok a konyhán ..ki tudom adni a kaját...erre õ felviszi? eddig jó?
hogy mérgezdet meg a kaját?
bon
Nállam is jöttek. Aki jött az már nem ment el a helyszinrõl nállam. Nem egy elegáns megoldás de õk keresték a bajt nem én 😊

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P