A MI országunk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
ki van rakva a sulinkban.. hát valahogy nem a karácsonyi feeling árad belõle

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

PREMIERE1
JA.

"Hat fiatal halála Izsák határában

NOL • 2003. december 19. 8:51

Feltehetõen gyorshajtás okozta azt a balesetet, amelyben hat 21 és 24 év közötti fiatalember vesztette életét péntekre virradóan Kisizsák és Izsák között – közölte a rendõrség az MTI-vel.

A helyszínelõk vizsgálatai szerint a személygépkocsi nagy sebességgel haladt Iszák felé, amikor egy éles kanyarban a száraz úttestrõl kisodródott és egy fának ütközött – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletese.

Kozák Tibor tájékoztatása szerint az autó féknyomok nélkül vágódott át az egyik útpadkáról a másik oldalra, majd egy fa törzsét súrolva a második fa állította meg. Utasai közül hárman kirepültek a gépkocsiból, a többiek holttestét a tûzoltók emelték ki a roncsok közül.

A hat fiatalember Szolnok és Békés megyei lakos volt."

A RENDÕRT MEG ELMARASZTALJÁK ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Hatan meghaltak egy ma hajnali balesetben a Bács-Kiskun megyei Izsáknál. Egy személyautó a kanyarban kisodródott és nagy sebességgel egy fának ütközött.

Három utas az ütközés következtében a bokrok közé repült, a másik három utas pedig a gépjármû roncsaiba szorult. Az autó roncsaira egy arra haladó sofõr fedezte fel, aki azonnal értesítette a mentõket és a tûzoltókat. A kiérkezõ mentõsök azonban már senkin nem tudtak segíteni. (WestelPress)

Szomorú, de netán ismét fiatalok? :(

mukika
Ismerem.... És szeretem. Azért ez se rosz...

Buddy
néha beszúrunk egy-egy ilyen kis csemegét, hogy kulturálódjatok :)))

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
és ez?

...
Elvették, és most véle nagyra vannak,
törött véres kardját a magyarnak,
s míg a többi nép a sírját ássa,
van szava, hogy világgá kiáltsa
...

:)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

a rendõr nem biró is egyben, nem pofozhat meg senkit! az eljárás lefolytatásához semmi szükség nem volt erõszakra, akkor miért üti meg? mert õ maga ideges volt? tegye a dolgát, ne pedig pofozkodjon! nevetséges, hogy magyarországon még mindig rendõrállam van, bármikor, bárhol igazoltathatnak (ok nélkül), akár le is vetkõztethetnek, ha nem konszolidáltan öltözködsz (értsd: fixa ideájuk hogy bakancsos, fekete ruhás embereknél fü van). Amennyiben nem találnak, mindet be lehetne perelni, más kérdés, hogy az emberek nem foglalkoznak a kis tulkapásokkal, hanem lenyelik...

egyébként nemcsak a rendõrség nevetséges magyarországon, hanem a bíróság is, lásd a mostani két strasszburgi itélet. Egyiknél 10 év után sem született itélet egy válóperben, a másiknál pedig egy piaci kofát agyonvertek a rendõrõk a fogdában, és 11 éve tart a per! (mindkettõ minimális, 4000 eurós kártéritést kapott egyenlõre - ne mondja senki hogy ez sok, az ügyvédekhez, tárgyalásokra járáshoz és az erkölcsi, szellemi kárhoz képest minimális)

GmorpH
Egy szóval sem írtam, hogy száguldozom lakott területen belül. Ez szimplán a valóság, ami mindennapos bárhová is megyek. Mivel nem akarom összetörni a saját autómat azért mert a sok idõhiányos, vagy türelmetlen ember rámmászik 50-100 cm-re, inkább megyek öttel többel és máris beilleszkedtem a forgalomba, mögöttem is megvan a megfelelõ féktáv és ezért még a rendõrök sem fogják levenni a fejem.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Gregorius
Hát én erre nem lennék olyan büszke!

Azokat imádom a legjobban, akik tépnek a Hungária-körúton 100-zal, majd lenyomja az embert az útról, aztán meg elalszik a zöld lámpánál.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Ezt nevezik kultúrának! Nem azzal kell elfoglalva lenni, hogy ki anyázik, hanem azzal, hogy te mit csinálsz. Ha a többség nekiáll körbehugyálni a házakat, akkor te is elkezded?

Nekem most ütötték el lakott területen belül az unokahugomat, aztán lelépett az ürge. Ilyenkor ki tudnám taposni a belét, ha találkoznék vele, de ettõl én még nem fogok száguldani lakott területen belül.

Az embernek addig van joga másokat bírálni, amíg õ maga nem követi el ugyanazt a baklövést.

De amúgy egyetértek, kb ez a helyzet.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

GmorpH
Hát igen, ezaz, én is ezt írtam. Ez egy nagy hülyeség. Azok fogják fel szivatásnak akiket folyton megvágnak kisebb nagyobb összegekkel. Aminek legtöbb esetben alapja is van. Én ha megbüntetnek akkor is max. magamat fogom szidni, hogy ilyen béna voltam, nem a zsarut aki szimplán csak dolgozik.

GmorpH
Ami a legviccesebb, bár talán inkább röhejes. Egyszer tettem egy próbát, hogy pontosan 50-nel megyek végig egy hosszabb kétsávos útszakaszon, ahol ez a megengedett sebesség. A rövid mérleg: kb. három elõzés, anyázás, és néha dudálás.

CSOCSO
friss jogsisokat nem mindíg szivatják... 40 helyett 110 el jöttem :)))))))))))))))))
megálítanak és aszondja az ember hogy mé száguldoznak így alig értük magukat utol!! erre majdnem hátranéztünk hogy ugyanmá mi a fasszal üldöznek minket:))))
JAAA..és söröztemis.. szal talán hatalmas mákom volt.. elengedtek simán
[HUN]PAStheLoD
pontosan..

GmorpH
Amúgy azt sem értem, hogy miért szivatják a frissjogsisokat? Egy igazoltatás, ha nincs vaj a füle mögött egy friss jogsisnak sem okoz gondot. Ha meg gáz van, akkor mindegy mióta van jogsija. Engem eddig még egyszer sem állítottak meg, pedig elég sokat furikázok.

hen-tes
óóó, az értelmiség
na nem is rontom itt tovább a levegõt, CSÁ!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
hehe

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[HUN]PAStheLoD
nembaj.. mi érjük (te meg hentes vagy :DD)

hen-tes
a mesterséges inteligencia országunk ??
ennek semmi értelme !

[HUN]PAStheLoD
pontosan.. ez a baj.. hogy a média szépen beállítja hogy a rendõrök.. milyen szemetek a fissjogsisokat szivatják (lehet hogy elmondják hogy ENNEK pont nem volt de ez kivétel..)

[HUN]PAStheLoD
itt nem arról van szó ...természetesen a rendõr állítsa elõ ne hajcsa végre az ítéletet helybe.. de ha megakadályozzák ill. nem tanusítanak kellõ tiszteletet akkor nehogy már zokszó nélkül tûrje vagy esetleg 30 napos papírmunkával perkiegészítést kérjen 2 anyád miatt...
remélem érted mire akarok kilyukani :)

GmorpH
Egy pici adalék az elõzõ hosszú rizsához. Épp most tudtam meg, hogy egyik barátom balesetet szenvedett. Ketten voltak, õ megúszta, barátnõje viszont kórházban fekszik egyelõre. Az autó totálkáros. Emellett aki az egészet okozta nerm volt más, mint egy 18 éves gyerek akinek nem volt jogosítványa. Részemrõl ennyit a rendõri brutalitásról.

GmorpH
Tetszik, hogy ebben a storyban megint kiemelték a lényeget az újságírók. Már látom is magam elõtt az esti híreket, ahol vezetõ helyen adják le a brutális rendõr és a kis szegény ártatlan fiú esetét.
Mert ugye az senkit nem érdekel, hogy nincs jogosítványa így bármikor tehet olyan dolgot, amivel mások életét veszélyezteti. Persze lehet mondani, hogy nem a papír miatt tud valaki vezetni. Emellett nincs mûszaki a kocsin. Gondolom azért mert egy rakás roncs volt és nem is adtak volna rá, meg amúgy is az minek. Viszont ezzel megint veszélyeztetett egy rakat embert akik körülötte voltak. Emellett még megszeg egy szabályt is, azzal, hogy nem áll meg az igazoltatásnál. Persze most lehet mindezekre mondani, hogy csupán feltételezések, vagy akár azt is hogy baromságok, de vajon hogy nézett volna ki ez a hír, ha a srác továbbhajt és esetleg elcsap valakit?
Nem vezet semmi jóra a rendõri erõszak, de azért én kiváncsi lennék rá, hogy mit is csinált valójában a rendõr viszont ha választani kell, akkor egy pofon mint egy ember élete egy hülyegyerek miatt.

PREMIERE1
Szerintem nem ütött, bár a felvételt nem láttam, de volt már ugye a hajléktalanos, hogy ütött, holott nem is, csak barack volt. :)
Itt is abból indult ki a dolog - nem a bárkit megüthetbõl , hogy a gyerek nem állt meg, továbbhajtott és el kellett fogni. Ilyenkor, ha jól tudom eldurvul az eljárás folyamata.
Mindig. Nem kell szívóni. De egy sztárügyvéd úgyis megvédi a gyereket. Legfeljebb a televízióhoz, ha lassabban mennek ki a zsaruk egy esetleges ügyben, majd szépen megértik miért.

Dynamic
Ezzel a bántalmazással csak az a gond, hogy ha a rendõrnek joga van megütni bárkit akkor innentõl kezdve igen szar világ lenne.Vagy úgy gondoljátok, hogy normális határt lehetne szabni(esetleg egy táblázatot vagy kisokost), hogy milyen okok miatt üthet meg egy rendõr valakit?Nem hinném.Lehet, hogy az ember bizonyos esetekben azt gondolja, hogy igen, ez megérdemelte a rúgdosást, de a dolognak azért van egy ilyen oldala is.
PREMIERE1
Ja. Minimum! De ez sohasem lesz. De, ha ilyen lenne, hogy 340 év! Mosd ki magad és még így is marad 100-150, de 60-70 tutira. Senki sem Ábrahám, hogy bármit is élvezni tudjon ilyen idõsen! :)

[HUN]PAStheLoD
pl. 2 gyilkosságért 1 halál járna.. elég fair dolog (még lájtos is) szvsz

PREMIERE1
Lásd Császár Elõdöt pl. Röhej volt az az eljárás is.

PREMIERE1
Ezért néznek a rendõrök maguk elé, ha valami van. Szarok a törvényeink. Ha kemények lennének, akkor lennének túlkapások, de egy faszt, aki Trabanttal nyomul, jogsi nélkül és meg sem áll keményen "megszankcionálnák"!

PREMIERE1
Hát tipikusan a rendõr mi? Mert utána ment a - feltehetõleg - kisebbségi (Trabant és 18:) arcnak? Elkapja, kiszállítja, megpofozza - médiagenyák szokták ezt mondani, ha valakihez valaki (itt rendõr) hozzáér (egyébként agyba fõbe vertét mondanak, meg most 18 éven aluliak ne nézzenek oda!) -> Hallgassátok csak a híreket, ha egy alkoholista tényleg kinyírja a feleségét, vagyis agyba-fõbe veri és ha valakit megütnek úgy, hogy látleletkészítõ is max azt kérdezi: "Hol fáj a keze rendõr úr?" ...
:)

[HUN]PAStheLoD
és mért? téged nem aggaszt hogy kinyírnak egy családot majd felveszik kamerára (valaki véletlenül) majd ezt a felvételt a bíróságon nem fogadják el mert nem kérdezték meg a gyilkos(okat) hogy felvehetik -e õket... ez is kb. ilyen (igaz durvább) de hát ez a JOG hátulütõje

Dynamic
"A kis geci még hülye is, elmenekül és mert a rendör utána megy, megüti majd megbilincseli, ki a hibás? A rendõr."

Igen
CSOCSO
lol....ez már szinte amerika..vagy mágse.. akkor lenne amerika ha a 18 éves beperelné a zsarut hogy lealázta a tv elött:) vagy valami ilyesmi:)
PREMIERE1
"- Hungary? Kösz most ebédeltem ..."

(Mami Blu - Gáspár Sándor)

[HUN]PAStheLoD
hát ez lol.. nevetünk rajta de csak kínunkban .. hiszen nehogy már a rendõr legyen a hibás mikor elkapott egy gyorshajtó gecit.. áhh .. igen hibázott a rendõr de azért mérlegelni kéne.

PREMIERE1
"Eljárás indult az ellen a pofozkodó rendõr ellen, akinek tettét levideózta egy tévétársaság Kiskunhalason - tudta meg a HavariaPress.

Egy járõrözõ rendõr fõtörzsõrmester és társa hétfõ kora délután akart megállítani egy Trabantot, de a jármû vezetõje továbbhajtott. A rendõrök szirénázva követték a személyautót, amelynek vezetõje elõször menekülni próbált, és csak a rövid ideig tartó üldözés után állt meg. Az intézkedõ rendõr az autóból kiszálló fiatalembert megütötte, majd az autó oldalához nyomta és megbilincselte. Mint késõbb kiderült, a 18 éves sofõr azért próbált elmenekülni, mert nem volt jogosítványa, ráadásul az autó mûszaki engedélye sem volt érvényes.

Az autós üldözést és az utána történt pofozkodást azonban egy helyi tévétársaság két kamerával is rögzítette. A rendõrség csak azután hozta nyilvánosságra az esetet, miután a felvételt a tévétársaság szerda este leadta. A szolgálat több pontját is megszegõ rendõrök ellen fegyelmi eljárás indult, a pofozkodó rendõr ellen ráadásul a rendõrkapitányság is feljelentést tett a Bács-Kiskun Megyei Fõügyészség Nyomozó Hivatalánál."
MNO

A kis geci még hülye is, elmenekül és mert a rendör utána megy, megüti majd megbilincseli, ki a hibás? A rendõr.

Tipikus faszsaág! LOLKA! :)

Láma!
Aha.Értem.Köszi.

mukika
Hát.... Attól függ mit nevezünk szélsõségesnek!? Ez egy hungarista együttes. Nemzeti Rockot játszanak. Azaz Mocskos Trianon, és a többi szép Magyar szám.... Nekem bejönnek.

Láma!
Akko a dalszöveg jó!:)
De ez az együttes nem szélsõséges???

mukika
Ez egy Magozott Cseresznye szám. A Mi hazánk címmel. Nekem is nagyon tetszik....

Láma!
Igazad van!!!
Jó a vers!!!

mukika
Szarjuk le az USA-t. Ez itt a mi hazánk:

Zöld hantokon, egy koronából, kettõs kereszt nõtt;
ez mutatja hol a Hazád akármerrõl jössz.
Bal oldalán nyolcszor vágott mezõ látható:
négy nagy folyót jelképez, de csak három található!

A mi hazánk, NagyMagyarország,
címerének tetejében arany koronád;
melynek fénye egyre jobban halványodni kezd...

Hazám, hazám Magyarország, nem találod a helyed,
egy Istened van tenéked, Õ lesz majd veled.
Õ bátorít mosolyogva, hogyha öröm ér,
Õ lesz veled majd ha harcolsz a szent földedért!

A mi hazánk, NagyMagyarország
címerének tetejében arany koronád,
melynek fénye egyre jobban halványodni kezd...
A mi hazánk, NagyMagyarország,
címerének tetejében arany koronád;
melynek fényét újra vissza csak mi adhatjuk!

CSOCSO
muhahahah... no .. nemszolok köszike..de ez tényleg nevetséges volt...
The Garrett
haggyuk má amerikát :D
ott van neki a saját topikja :)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
1)nem csak usa jobb
2)ki a szart érdekel a Mcd???
3)de ha itt tartunk akkor arrol is annyit hogy 4 szer annyit fizetnek az ottani mekikben mint itthon...no comment...
The Garrett
egyátalán kit érdekel? :P
Arról van szó(ebben a topikban) hogy MI tudjuk hogy hol van.. és hol volt/nincs.

The Garrett
de most õszintén:
hogy jön ide hogy bush tudja e hol van magyarország?

PREMIERE1
Ez nem így volt, bár FDt útálom, mint a szart (mert õ ment bele a teljes ruszki fennhatóságba MO-on, még Jaltában, a másik szûklátókörû arc, bizonyos Winston Churchill miatt, holott 50-50% volt a papíron). De FD nem volt hülye. Most lehet, hogy Clinton nem tudta volna hol is van MO, de mivel anno Bush - még nem amcsi elnökként, hanem egy olajtársaság igazgatójaként járt Bécsben - vsz tudta, az apja révén meg ugye pláne tudta, hisz az itt meg is ázott, meg ugye a CIA igazgatója volt alelnöksége elõtt is.

mikike
-ban ostoba emberek laknak

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

GmorpH
Igen, pontosan így van.