A MI országunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
"Hat fiatal halála Izsák határában
NOL • 2003. december 19. 8:51
Feltehetõen gyorshajtás okozta azt a balesetet, amelyben hat 21 és 24 év közötti fiatalember vesztette életét péntekre virradóan Kisizsák és Izsák között – közölte a rendõrség az MTI-vel.
A helyszínelõk vizsgálatai szerint a személygépkocsi nagy sebességgel haladt Iszák felé, amikor egy éles kanyarban a száraz úttestrõl kisodródott és egy fának ütközött – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletese.
Kozák Tibor tájékoztatása szerint az autó féknyomok nélkül vágódott át az egyik útpadkáról a másik oldalra, majd egy fa törzsét súrolva a második fa állította meg. Utasai közül hárman kirepültek a gépkocsiból, a többiek holttestét a tûzoltók emelték ki a roncsok közül.
A hat fiatalember Szolnok és Békés megyei lakos volt."
A RENDÕRT MEG ELMARASZTALJÁK ...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
Három utas az ütközés következtében a bokrok közé repült, a másik három utas pedig a gépjármû roncsaiba szorult. Az autó roncsaira egy arra haladó sofõr fedezte fel, aki azonnal értesítette a mentõket és a tûzoltókat. A kiérkezõ mentõsök azonban már senkin nem tudtak segíteni. (WestelPress)
Szomorú, de netán ismét fiatalok? :(
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
...
Elvették, és most véle nagyra vannak,
törött véres kardját a magyarnak,
s míg a többi nép a sírját ássa,
van szava, hogy világgá kiáltsa
...
:)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
egyébként nemcsak a rendõrség nevetséges magyarországon, hanem a bíróság is, lásd a mostani két strasszburgi itélet. Egyiknél 10 év után sem született itélet egy válóperben, a másiknál pedig egy piaci kofát agyonvertek a rendõrõk a fogdában, és 11 éve tart a per! (mindkettõ minimális, 4000 eurós kártéritést kapott egyenlõre - ne mondja senki hogy ez sok, az ügyvédekhez, tárgyalásokra járáshoz és az erkölcsi, szellemi kárhoz képest minimális)
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Azokat imádom a legjobban, akik tépnek a Hungária-körúton 100-zal, majd lenyomja az embert az útról, aztán meg elalszik a zöld lámpánál.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Nekem most ütötték el lakott területen belül az unokahugomat, aztán lelépett az ürge. Ilyenkor ki tudnám taposni a belét, ha találkoznék vele, de ettõl én még nem fogok száguldani lakott területen belül.
Az embernek addig van joga másokat bírálni, amíg õ maga nem követi el ugyanazt a baklövést.
De amúgy egyetértek, kb ez a helyzet.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
megálítanak és aszondja az ember hogy mé száguldoznak így alig értük magukat utol!! erre majdnem hátranéztünk hogy ugyanmá mi a fasszal üldöznek minket:))))
JAAA..és söröztemis.. szal talán hatalmas mákom volt.. elengedtek simán
na nem is rontom itt tovább a levegõt, CSÁ!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ennek semmi értelme !

remélem érted mire akarok kilyukani :)

Mert ugye az senkit nem érdekel, hogy nincs jogosítványa így bármikor tehet olyan dolgot, amivel mások életét veszélyezteti. Persze lehet mondani, hogy nem a papír miatt tud valaki vezetni. Emellett nincs mûszaki a kocsin. Gondolom azért mert egy rakás roncs volt és nem is adtak volna rá, meg amúgy is az minek. Viszont ezzel megint veszélyeztetett egy rakat embert akik körülötte voltak. Emellett még megszeg egy szabályt is, azzal, hogy nem áll meg az igazoltatásnál. Persze most lehet mindezekre mondani, hogy csupán feltételezések, vagy akár azt is hogy baromságok, de vajon hogy nézett volna ki ez a hír, ha a srác továbbhajt és esetleg elcsap valakit?
Nem vezet semmi jóra a rendõri erõszak, de azért én kiváncsi lennék rá, hogy mit is csinált valójában a rendõr viszont ha választani kell, akkor egy pofon mint egy ember élete egy hülyegyerek miatt.
Itt is abból indult ki a dolog - nem a bárkit megüthetbõl , hogy a gyerek nem állt meg, továbbhajtott és el kellett fogni. Ilyenkor, ha jól tudom eldurvul az eljárás folyamata.
Mindig. Nem kell szívóni. De egy sztárügyvéd úgyis megvédi a gyereket. Legfeljebb a televízióhoz, ha lassabban mennek ki a zsaruk egy esetleges ügyben, majd szépen megértik miért.
:)
Igen
(Mami Blu - Gáspár Sándor)
Egy járõrözõ rendõr fõtörzsõrmester és társa hétfõ kora délután akart megállítani egy Trabantot, de a jármû vezetõje továbbhajtott. A rendõrök szirénázva követték a személyautót, amelynek vezetõje elõször menekülni próbált, és csak a rövid ideig tartó üldözés után állt meg. Az intézkedõ rendõr az autóból kiszálló fiatalembert megütötte, majd az autó oldalához nyomta és megbilincselte. Mint késõbb kiderült, a 18 éves sofõr azért próbált elmenekülni, mert nem volt jogosítványa, ráadásul az autó mûszaki engedélye sem volt érvényes.
Az autós üldözést és az utána történt pofozkodást azonban egy helyi tévétársaság két kamerával is rögzítette. A rendõrség csak azután hozta nyilvánosságra az esetet, miután a felvételt a tévétársaság szerda este leadta. A szolgálat több pontját is megszegõ rendõrök ellen fegyelmi eljárás indult, a pofozkodó rendõr ellen ráadásul a rendõrkapitányság is feljelentést tett a Bács-Kiskun Megyei Fõügyészség Nyomozó Hivatalánál."
MNO
A kis geci még hülye is, elmenekül és mert a rendör utána megy, megüti majd megbilincseli, ki a hibás? A rendõr.
Tipikus faszsaág! LOLKA! :)
Zöld hantokon, egy koronából, kettõs kereszt nõtt;
ez mutatja hol a Hazád akármerrõl jössz.
Bal oldalán nyolcszor vágott mezõ látható:
négy nagy folyót jelképez, de csak három található!
A mi hazánk, NagyMagyarország,
címerének tetejében arany koronád;
melynek fénye egyre jobban halványodni kezd...
Hazám, hazám Magyarország, nem találod a helyed,
egy Istened van tenéked, Õ lesz majd veled.
Õ bátorít mosolyogva, hogyha öröm ér,
Õ lesz veled majd ha harcolsz a szent földedért!
A mi hazánk, NagyMagyarország
címerének tetejében arany koronád,
melynek fénye egyre jobban halványodni kezd...
A mi hazánk, NagyMagyarország,
címerének tetejében arany koronád;
melynek fényét újra vissza csak mi adhatjuk!
ott van neki a saját topikja :)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2)ki a szart érdekel a Mcd???
3)de ha itt tartunk akkor arrol is annyit hogy 4 szer annyit fizetnek az ottani mekikben mint itthon...no comment...
Arról van szó(ebben a topikban) hogy MI tudjuk hogy hol van.. és hol volt/nincs.
hogy jön ide hogy bush tudja e hol van magyarország?