Colin McRae Rally 04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Gyertek már Qneten > #cGc.hu -ra egy jó kis versenyre !
Vasárnap .::. jelentkezés : 10h-tól 14h-ig
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Köszcsõ

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Annak idején csináltam klafa NFS bajnokságot, most akinek van kedve egy kis fun-ra valamiféle sorsolással és ráér vasárnap az jöjjön ide :
A résztvevõk összesorsolását majd webkamerán lehet skubizni

irc.quakenet.org
#cGc.hu
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Megoldás: hibás a telepítõ CD-d!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

:3
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
érted
intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom
Kimenõben megvan még? Ha igen, küldd már el újra lécci.
mikor írtál? Mert amit utoljára írtam még múlt héten, arra nem jött meg a válasz.
Utálom a kodek pakkokat. Valszeg õk is utálnak engem.minket, és azért nem hajlandók normálisan mûködni. :-D
gondolom ace meg ilyesmi szarokat használtál eddig
szedd le aggressive removerrel
és rakd fel a k-lite-t
de ezt párszor már elmondtam
Elõrebocsájtom, nem vagyok egy programozó matematikus, de azért láttam már számgépet.....Gondoltam megnézem ezt a gammát, mivel kedvencem az autós gamma.
Csekély 4 cd feltelepít, mx440 en nem megy....Beszereztem egy 5600 ost, gondoltam az már csak elég....Talán elég is lenne, ha nem lenne ez a kodek baszás, ami már a cmr3 nál is lehetetlenné tette a játékomat. Gondoltam most kitartóbb leszek, codec le fel, driver ide oda, minden le, minden fel, gyenge 4 órai próbálkozás itán most vagyok ott hogy ki tudnám baszni a cuccot az ablakon...A megoldás tuti nem bonyesz, de nem egyértelmü...egyszer elindul de tört képpel, utána elindul de csak az intróig, aztán addig sem...soha nem produkál egyforma hibát ugyanarra a változtatásra...Bocsesz hogy ezzel zaklatlak benneteket, be is felyezem....lehet hogy a game jó, de tisztelettel a codemasters leszophat....
csá
intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A colin 2-ben melyik progival tudok autókat berakni,vagy ha manuálisan is,honnan tudom letölteni?
A minap feltettem és nem fut!Újraraktam a DX9-et az Ati drivert,újrakrekkeltem és nem akar menni!
Elindítom és fekete képernyõ!
Mit tegyek?

Én hülyét kapok tõle, reméltem, hogy ezt elfelejtik a szerkesztõk a 3-ból, de nem így lett.

azt jelenti hogy egyik este még jó a másik nap már nincs motor hang (azóta se)
és nincs audigy-m csak egy integrált.
ma fel akartam rakni a motogp2-t és ugyan ez az eset. mindenki másnak van hangja de az én gépemnek nincs.
ez most mi lehet? vki help (colin lehet a gond vagy motogp vagy vírusom van (pedig folyamatos frissítések és eredeti nortonom van) vagy búgos és kell vmi peccs?!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor a töltõképernyõ után elõször jelenik meg ez a felkérés azonnal (!) nyomj entert, ezután már a Játék jön.

Amióta Audigy2-t tettem a gépbe, nincs motorhang külsõ nézetben, csak navigátor hangját hallani. Belsõ nézetben minden ok. Van erre valami megoldás???
Q