2267
-
#2067 az 1.1 patch mit javit a jétékon ? -
#2066 OFF
Nemsemmi a logód !! ;););)
ON -
#2065 akit érdekelnek ezek az itt megtalálja! -
#2064 vagy ilyen?:P -
#2063 ilyenje kinek van?:PPPP
igaz nem egy nagy cucc...
-
#2062 Na mi van? Már nem Colin-ozik senki itt?
Gyertek már Qneten > #cGc.hu -ra egy jó kis versenyre !
Vasárnap .::. jelentkezés : 10h-tól 14h-ig
-
mtompi #2061 Tuti w98 hiba. Az öcsémnek is folyton ezt írta ki újabb, nagyobb játékoknál. HA nincs patch, más oprendszert ajánlok.
Köszcső -
Fboy #2060 Ez sztem win98 hiba, néha előfordul, asszem van hozzá vmi patch, de nem tom a címét, de minden iesfajta telepítés így áll le annál a hibánál. -
#2059 Áve all!
Annak idején csináltam klafa NFS bajnokságot, most akinek van kedve egy kis fun-ra valamiféle sorsolással és ráér vasárnap az jöjjön ide :
A résztvevők összesorsolását majd webkamerán lehet skubizni
irc.quakenet.org
#cGc.hu
-
#2058 caps lock off
ban 1 week -
#2057 Legközelebb kisebb képeket, ha lehet! És nem kell KIABÁLNI!
Megoldás: hibás a telepítő CD-d!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
-
#2056 PLEASE HELP KÖNNY ANNYIRA KEDVELEM A COLINOKAT -
#2055 AZ LENNE A BALY HOGY NEM TUDOMFELTELEPÍTENI A COLIN4 ELINDITOM A TELEPÍTŐT ÉS EGY KÉP PERCET VÁROK ÉS NEM LESSZ SEMMI HA MEG BELÉPEK EGY MÁSIK PROGRAMBA AKKOR AZET ÍRJA KI (2 KÉP) !!!!!!!!PLEASE hELP!!!!!!!!
-
#2054 elküldtem újra -
#2053 aceval sok játék nem indul -
Roll #2052 Ez a játék csak erre jó. :D
-
Roll #2051 Rendezzünk zúzóversenyt:
-
#2050 Na a K.Lite-al elindult csuhééé! -
K@LoZ #2049 Kösz a tippet, de nem használok semmi pakkot...De már nem is érdekel...az akaszt ki hogy összerakok 3 gépet per hét, full ugyanugy, egyiken megy a másikon nem...elég régi a xp-m, televagyok minden szarral, de emiatt nem fogok reinstallni....beleuntam...mondom valószínű nem akkora a gáz, de miaz hogy kodekek miatt keljen szponi....a többi game miért nem ijen??
érted -
Lacika 79 #2048 na az tutira nem ért ide. :-(
Kimenőben megvan még? Ha igen, küldd már el újra lécci. -
#2047 05.28. -
Lacika 79 #2046 ööö
mikor írtál? Mert amit utoljára írtam még múlt héten, arra nem jött meg a válasz. -
#2045 ja megkaptad emilkét? -
#2044 gondolom fent van a nyerő hármas
a k-lite pont ezt tartalmazza + pár finomságot -
Lacika 79 #2043 Nekem egyik sincs fent, mégis megy minden film, és minden game. :-)
Utálom a kodek pakkokat. Valszeg ők is utálnak engem.minket, és azért nem hajlandók normálisan működni. :-D -
#2042 ebben speciel nem a kódmesterek a hibásak
gondolom ace meg ilyesmi szarokat használtál eddig
szedd le aggressive removerrel
és rakd fel a k-lite-t
de ezt párszor már elmondtam -
K@LoZ #2041 Sziasztok!
Előrebocsájtom, nem vagyok egy programozó matematikus, de azért láttam már számgépet.....Gondoltam megnézem ezt a gammát, mivel kedvencem az autós gamma.
Csekély 4 cd feltelepít, mx440 en nem megy....Beszereztem egy 5600 ost, gondoltam az már csak elég....Talán elég is lenne, ha nem lenne ez a kodek baszás, ami már a cmr3 nál is lehetetlenné tette a játékomat. Gondoltam most kitartóbb leszek, codec le fel, driver ide oda, minden le, minden fel, gyenge 4 órai próbálkozás itán most vagyok ott hogy ki tudnám baszni a cuccot az ablakon...A megoldás tuti nem bonyesz, de nem egyértelmü...egyszer elindul de tört képpel, utána elindul de csak az intróig, aztán addig sem...soha nem produkál egyforma hibát ugyanarra a változtatásra...Bocsesz hogy ezzel zaklatlak benneteket, be is felyezem....lehet hogy a game jó, de tisztelettel a codemasters leszophat....
csá -
#2040 #2036 Valaki? -
Chaos Mad #2039 be kell másolni aszem a cars könyvtárba -
#2038 Boccs hogy ide írom,de azért nincs annyira töle messze
A colin 2-ben melyik progival tudok autókat berakni,vagy ha manuálisan is,honnan tudom letölteni? -
Chaos Mad #2037 ha vki kiváncsi a Colin 4-es videomra akkor itt megtalálja az idei Duna Alba rally videonkkal eggyütt: link -
#2036 Hi all!
A minap feltettem és nem fut!Újraraktam a DX9-et az Ati drivert,újrakrekkeltem és nem akar menni!
Elindítom és fekete képernyő!
Mit tegyek? -
Lacika 79 #2035 www.gamecopyworld.com -
#2034 Megoldódott a probléma,rosszul írtam be az összes autókódot,aztán másodszorra bejött,nagyon kiráály a lancer,és Ranga lászlót is szép ott látni. -
#2033 senki nem tud segíteni? -
#2032 Inkább azt mondjátok,hogy a mod felrakása után tudtatok citroennel,mitsubishivel...menni?(nekem ezek vennak:2peugeot,skoda,focus,hyundai,subaru) -
#2031 Boccs hogy ide írom de nem tudjátok honnan tudnám a cmr2höz a wrc 2002 modhoz a nocd cracket letölteni? -
#2030 Nem. Engem az egész game zavar, de kurvára...remélem nem élnek meg az eladásokból a programozók... -
Roll #2029 Titeket az nem zavar, hogy holmi biz-basz táblán fennakadtok a 100mph-es sebességnél a kocsival?
Én hülyét kapok tőle, reméltem, hogy ezt elfelejtik a szerkesztők a 3-ból, de nem így lett. -
#2028 a helyzet az hogy egy darabig nékem is jó volt a játék.
azt jelenti hogy egyik este még jó a másik nap már nincs motor hang (azóta se)
és nincs audigy-m csak egy integrált.
ma fel akartam rakni a motogp2-t és ugyan ez az eset. mindenki másnak van hangja de az én gépemnek nincs.
ez most mi lehet? vki help (colin lehet a gond vagy motogp vagy vírusom van (pedig folyamatos frissítések és eredeti nortonom van) vagy búgos és kell vmi peccs?!