Colin McRae Rally 04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daemon tools-szal akar 4 meghajtot is csinalhatsz es akkor mindegyikbe lehet egy imaget mountolni es nem fog sirni a winfos. 😊

Zola NFK
Egy kicsit talán értelmetlen lett az elõzõ dolog, de nem könnyû a melóhelyen stikában úgy gépelni, hogy közben a fõnököd nyála a válladra csorog.....

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Zola NFK
A telepítési bibit legkönnyebben úgy oldhatod meg, hogy ha két optikai meghajtó van a gépedben, vagy imidzsfájlból telepíted, akkor az egyik meghajtóba berakod az egyes cd-t, elkezded telepíteni, majd amikor kéri a kettest, akkor az egyest berakod a másik meghajtóba (ha kéri megadod hozzá a meghajtó jelét), a kettest pedig berakod az egyes helyére. Innentõl kezdve nem kell kínlódni a "hibás kötet, rakd be megint az egyest, majd a következõ lemezt".

Ha image-bõl installálsz, akkor pl. Daemon tools-ban két virtuális meghajtót használj.

Ugyanis az egyik probléma onnan adódik, hogy lemez csere után is az elsõ cd-t keresné a meghajtóban, viszont miután azt berakod, folytatná a telepítést, csakhogy a soron lévõ telepítendõ fájlok már a többi lemezen vannak.

Nekem így nem jött elõ más hiba, pedig többször is felraktam (több gépre is), azelõtt viszont kb. 3. telepítésre ment végig hiba nélkül.

Remélem ezzel segítettem is valakinek.....

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

DJ Skyline
én ezt szeretem!😊)

IMYke2.0.0.0
Nem kell átállítani magyarra.
Ha nem lett azonnal magyar, akkor rosszul telepítetted.
Valószínûleg elkövetted ezt a hibát:

A telepítõ automatikusan felajánlja neked az elérési útvonal megadásakor a "Colin..." nevet, és amikor te megadtad neki az elérési útvonalat, akkor nem törölted ki az útvonalból a dupklikált nevet...

pl.: A gépeden a Játék itt van: D:\Colin McRae Rally 04
A telepítéskor megadtad - rákerestél - a meghajtón a Colin... könyvtárra és továbbot nyomtál. De a telepítõ programnak elég, ha a meghajtó betûjelét adod meg abban az esetben, ha annak gyökerében van a Játék!
Tehát neked ez lett elfogadva: D:\Colin McRae Rally 04\Colin McRae Rally 04

Nyugodtan megnézheted. Szerintem ez a hiba!

Megoldás:
Uninstall magyarítás! Reinstall magyarítás, de akkor figyelj az elérési útvonalra! Csak a játék könyvtárát add meg pontosan,a többit elvégzi a program!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KeKKSZike
Leszedtem a magyarosítást, de hol tudom átállítani magyarral?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

thx
#.... ??
Breki33
kicsit olvass vissza
vki mondjon 1 code-t , hogy felszabadíthassam az autókat(ford rs audi,,,).-már kezd uncsi lenni a bajnokság.
Met
Azt visszavonom, hogy ha csinálok egy szobát akkor nem csatlakozik senki. Csatlakoznak csak nekem üres a lista és másodszorra jön csak be. Ez mitõl lehet?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tep
szintén

\"SLICE of LIFE\"

Met
Volt

Met
Nekem mostanában azt csinálja, hogy nem tud csatlakozni a gamespy-ra, ha újra próbálom akkor csatlakozik de üres a szoba lista és ha csinálok egy szobát akkor nem csatlakozik senki.
Elképzelhetõ, hogy így hétvégén túl van terhelve a gamespy?

KeKKSZike
Megpróbálom... De nektek is volt ilyen?

Met
Tedd vissza

KeKKSZike
Ezt írja ki:
Rossz kötet van a meghajtóban. Helyezze a(z) CMR4PC_1 kötetet a következõ meghajtóba: I:

Ezt akkor írta most ki éppen, amikor már a harmadik CD van benn! DE változó, hogy mikor írja ezt ki! Most akkor mit csináljak?

IMYke2.0.0.0
Fõképp így vasárnap 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Met
Milyen szar amikor vissza kell menni a boltba cseréltetni a cd-t mert gyári hibás

IMYke2.0.0.0
Akkor az 1. CD hibás. Azt "szerezd be" újra.

KeKKSZike
Elkezdem rakni a játékot... És mindig kiír, hogy rossz kötet és tovább mégse újra! Nem értem én ezt... Most szedjem le újra?

IMYke2.0.0.0
Hányadik CD-nél? Azt a Cd-t egyszerûen "vásárold meg" újra.

KeKKSZike
Én ezt komolyan nem értem! Egyszerûen nem tudom felrakni a játékot, mert mindig kiakad, rossz kötet, vagy mi az anyját ír ki! ;(

IMYke2.0.0.0
Töltsd le inkább a magyarítást, abban benne van a kért 2 db fájl. A Dolby.bik meg tök fölösleges.
A magyarítás: http://imyke2000.sync.hu

valakiiii!
ja mégse erre az e-mailra ha nem erre: [email protected]
Helo!
Ha valakinek meg van ez a játék akkor nem tudna nekem küldeni egy e-mailt, amiben bene vannak ezek a fájlok:

-C:\Program files\Codemaster\Colin MCRae Rally 04\Data\Frontend\CreditsE.txt

-C:\Program files\Codemaster\Colin MCRae Rally 04\Data\Strings\WHOLE_E.LNG

-C:\Program files\Codemaster\Colin MCRae Rally 04\Data\Videos\dolby.bik

Ezek kis méretû fájlok úgyhogy szerintem max 2 e-mail.
Elõre is kössz. (email: [email protected])
bzoley
Érdekes, nekem uez a gondom. Van valakinek ötlete? Vagy, hogy hogy lehet a Gamespy-t kihagyni?

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

tep
Vki segítsen......Network----Internet----Host----csinálok egy szobát-----de más nem látja......MIÉRT?????

\"SLICE of LIFE\"

bodesz
lol
+4:39.15 ídõt kap 😄
lol

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ScoobyDoo
Fizetni kéne a netet. Nemám csak úgy van!

egyébként nálam jóe.

tep
loál

amúgy mé' nem tok felcsatlakozni a gamespy serverére???

\"SLICE of LIFE\"

ScoobyDoo
Egy jól elkapott kép:

Met
Na az nekem nem jött be, asszem az a köcsög puc patrik csinálta (fixtv). Idegesített😊
A rally trophy-ból nem lehet kiszedni? Bár az meg a köcsög buci hangja de azért jobb egy fokkal.
Mondjuk értelmét nem látom a magyarításnak, de hátha van akinek ettõl sikerül easy szinten végigvinni

Breki33
A 2-es nem volt rossz magyar navigátorhangal
Ebben egyetértünk,teljesen feleslegesnek tartom és nem akarom megbántani aki ezzel küzd ,hogy magyarul írkáljon a game, de ettõl a játék ugyan olyan marad és nem fog jobban menni egyik verda sem...meg azt sem értem miért fontos ,hogy km/h -írjon miért is nem mind1, hogy mérföldben van-e a game, ki a franc nézi azt játék közben,max a fordulat mérõt.... jah na azt meg végképp elképzelem milyen is lenne magyar navigátor 1az1 leforditva angolról HUH mint a RavenShield be ha mondaná pl. gyerünk gyerünk zulu stb hát ez klassz lenne

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Alexease
Hat jobb klikk-megnyitassal biztos nem fog menni😊) De engem sem erdekel a magyaritas amugy. Semmi ertelme.
IMYke2.0.0.0
Hm. Én jobb klikk, oszt megnyitás a SoundForge 7.0-val -> nem nyert.
Na, majd egyszer az életben még kipróbálom, de engem egyáltalán nem izgat a hangok magyarítása. Nincs is szükségem rá.

Alexease
A SoundForge-nak meg kell hogy nyissa. Atnevezed RAW-nak, Az Open-nel a megnyitando tipusnal kivalasztod hogy RAW, es a kovetkezo panelen be lehet allitani a formatumot.
En si SF-al nyitottam meg😉
IMYke2.0.0.0
a RAW-t nekem nem nyitotta meg a SoundForge, a WaveEdit, a WinAmp ...

Ötlet?

Alexease
RAW, 16 bit, 22050 khz, Signed, Mono
IMYke2.0.0.0
A Colin McRae 04 hangjait nem lehet kitömöríteni - annak ellenére, hogy a *.big fájlból könnyedén kikaphatók, utána SEMMIVEL nem nyithatók meg. Tapasztalat.

bazza
Nem! Vitatkozzanak csak! --én is beszálhatok--

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Breki33
most tényleg ezen akartok vitatkozni?

kössetek békét
Met
Azt hiszem elég értelmesen leírtam, hogy lehet magyarítani a navigátor hangot.

#1964,- re kaptál választ.(inkább erre kellett vna válaszolnod #1950 )
Met
Ha elolvasnád a 1968-as hozzászólást látnád, hogy nem sok értelme van annak amit mondasz.
Tudod, hülye kérdére hülye válasz.

Írni mindenki tud,(csak nem mindegy ,hogy mit)Miért nem a játékkal kapcsolatos kérdésekre válaszolsz? -Mert ahoz már gyenge vagy.(SEGGFEJ)
Miért ne lenne nyilvános ? Lássa mindenki milyen fickók itt a nagymenõk.
Met
Network, internet, connectál a game spyra és ott van join vagy create. Elég egyértelmû😊